IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    За теб политическа система, за мнозинството този който го е управлявал за последно.

Не манипулирам. Просто казвам какви ще са всичките послания на всички останали политици освен ГЕРБ. И срещу това ГЕРБ не може да каже нищо. Защото фактите наистина са че Бойко бе принуден да подаде оставка от гнева на народа.
    Не не не, чакай сега,

Това, че борисов подаде оставка е резултат от недоволството на народа, което е срещу всички политически сили/клоаки.
    Борисов е част от системата срещу която народа се бунтува. Съдебна, изпълнителна, законодателна власт - отдавна не са това, което трябва да са....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Ми не знам, имам чувството, че манипулираш.
      Смени думата ГЕРБ с "политическа система" и може и да се получи истината.
      Това, че герберастите си заминават не значи че гейсергт е любовта на народа.
      ГЕРБ=БСП=ДПС=СДС=НДСВ=ДПС=АТАКА
      За теб политическа система, за мнозинството този който го е управлявал за последно.

Не манипулирам. Просто казвам какви ще са всичките послания на всички останали политици освен ГЕРБ. И срещу това ГЕРБ не може да каже нищо. Защото фактите наистина са че Бойко бе принуден да подаде оставка от гнева на народа.

Коментар

Че за какво да съм тук. Много ясно че само за приказка.

А за какво да го правят - защото в момента в който този парламент се радзпусне и при всяка среща на който и да било гербер с опозицията, в което и да било студио ще се чува само едно.

Народа прогони ГЕРБ. Народа изрита ГЕРБ. Народа натири Бойко в миша дупка. Бойко се скри от шутовете на народа.

Опозицията трябва да е луда че да не повтаря постоянно как Народа вече е избрал. И избора му е да прогони некадърното управление на ГЕРБ. А изборите след това просто ще покажат кой е следващия на кормилото. Вече не става дума за това дали ГЕРБ да бъдат във властта - те просто са изгонени с ритници от там.
        Ми не знам, имам чувството, че манипулираш.
        Смени думата ГЕРБ с "политическа система" и може и да се получи истината.
        Това, че герберастите си заминават не значи че гейсергт е любовта на народа.
        ГЕРБ=БСП=ДПС=СДС=НДСВ=ДПС=АТАКА

Коментар

И за какво да го правят?
          Изборите са май месец.
          Май тука си само на приказка.
          Че за какво да съм тук. Много ясно че само за приказка.

А за какво да го правят - защото в момента в който този парламент се радзпусне и при всяка среща на който и да било гербер с опозицията, в което и да било студио ще се чува само едно.

Народа прогони ГЕРБ. Народа изрита ГЕРБ. Народа натири Бойко в миша дупка. Бойко се скри от шутовете на народа.

Опозицията трябва да е луда че да не повтаря постоянно как Народа вече е избрал. И избора му е да прогони некадърното управление на ГЕРБ. А изборите след това просто ще покажат кой е следващия на кормилото. Вече не става дума за това дали ГЕРБ да бъдат във властта - те просто са изгонени с ритници от там.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            На 5 ти март.....Президента Плевнелиев ще връчва мандат на ДПС....АЗ ли неразбрах.....поправете ме.......и то на 5ти март.....дано да бъркам.....ако е така.....Маико Българио.....прости ни
            И какво като е на 5ти март? Каква е разликата с 4ти март и 6ти март?
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Сега ще е много яко ГЕРБ да се усетят какъв ужасен гаф направиха с оставката си и да вземат да подкрепят ДПС с 140 депутата избрани с жребии Така поне коалицията им ще стане официална.
              И за какво да го правят?
              Изборите са май месец.
              Май тука си само на приказка.

Коментар

• Сега ще е много яко ГЕРБ да се усетят какъв ужасен гаф направиха с оставката си и да вземат да подкрепят ДПС с 140 депутата избрани с жребии Така поне коалицията им ще стане официална.

Коментар

разбирам но да паднем на чак толкова ниско политическо ниво......спасение няма.....име боли
                  Защо така минорно?

Аз съм оптимист.
                  Ако изберем някой, който не е бил на власт последните 23г и не е бил в парлямента последните 15г имаме шанс. И като дойде на власт да вкара всички крадци политически, съдебни в затвора. Другите доказаха, че крадат и водят политика на геноцид.
                  Аз лично се чудя как още народът не е линчувал публично политиците...

Коментар

• разбирам но да паднем на чак толкова ниско политическо ниво......спасение няма.....име боли
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

На 5 ти март.....Президента Плевнелиев ще връчва мандат на ДПС....АЗ ли неразбрах.....поправете ме.......и то на 5ти март.....дано да бъркам.....ако е така.....Маико Българио.....прости ни
                      И какво не разбираш?
                      Последните 23 години са политическа пародия и последните дни с нищо не се различават, единствено с това, че народът може да помете политическата клоака...

Коментар

• На 5 ти март.....Президента Плевнелиев ще връчва мандат на ДПС....АЗ ли неразбрах.....поправете ме.......и то на 5ти март.....дано да бъркам.....ако е така.....Маико Българио.....прости ни
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                          Всичко тръгна от България.
                          Трябва да си горд.
                          Важи също и за надутите цени на имотите.

Коментар

• Де го чукаш , де се пука!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5565151

Коментар

• Първоначално изпратено от van05 Разгледай мнение
                              За поколението на прехода може да е нов месия.Когато драпаше за кокалЯ са били на 3-4-7 години.Това исках да кажа че не го познават.Слушал съм му лично глупостите преди години на този дългуч.Не благодаря!
                              Е, всеки си има мнение. Аз бях 20г по време на прехода и си го спомням много добре. Но тогава червени и сини му е.аха мамата. Български Бизнес Блок.
                              Ех, спомени, спомени...
                              Но сериозно, за мен е алтернатива на сегашните политиците водещи геноцид на собствения си народ за последните 23г. Да не ги изброявам - ще е нужно 5 страници А4 с фонт размер 4.

Коментар

За Жорже ще гласувам.
                                Не знам отде се сети за него, но той наистина става за лидер. Преди 10-на години.
                                Сега не го знам в какво състояние е.
                                Ако ме върнат като медиен директор в БКТВ, с удоволствие Жорж ще го направя новият месия

Коментар

Working...
                                X