Първоначално изпратено от energetik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение"...Лидер на протестите: Гражданската война тепърва започва!
Да изметем боклука от София, призова Янко Петров от Габрово ..."
Коментар
-
малейййй, Ковачки сега в ефира на Нова при Дикофф:
"...стига сме говорили за политика.
Дайте да говорим за икономика, за това, кой какво е изградил, за БВП, за нови работни места.."
* * *
Ето и нещо от нета и състоянието на политическата ни система
Събрах подписите, ще ставам "Народен представител".
И обещавам следното:
1. Ще си говоря каквото си искам и ще гласувам каквото си искам без да ми пука за вас(чл 69. от Конституцията ме пази).
2. Вие си протестирайте колкото си искате ,не може да ме махнате .
Аз съм недосегаем(чл.72 от Конституцията).
3.Нищо никога няма да промените,защото няма да ви позволя.Last edited by съни(тя); 09.03.2013, 18:23.
Коментар
-
А сега новините от Габрово
"...Лидер на протестите: Гражданската война тепърва започва!
Да изметем боклука от София, призова Янко Петров от Габрово ..."
Мечо честито!!! Ето, момчетата вече са готови, най накрая увряха бе и подемат курс към въоръжена борба, дет се вика
Айде утре всички на барикадите, свобода или смърт юнашка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКое е обърканото ми в поста в 30+, Съни?
Това, че олигархичните кръгове нахлуха в управлението именно през "гражданските движения"? Факт е, и не подлежи на дискутиране дори. Приеми го за аксиома ако искаш.
п.п.Не се опитвай да излезеш с номера, че НДСВ по него време е била партия. В последствие се опита да стане такава, но встъпи във властта по описания от мен начин- гражданско движение с "нови и чисти лица".
- пълната подмяна на съдържанието "гражданство" и гражданско общество
какво му гражданското на ..."царската партия" или борисовото движение - герб
- опит за дискредитиране на всички граждански движения, сдружения
Пак ще напомня, че голяма част от днешните Олигарси, започнаха пътя си и взеха активи, точно по времето на Костов
Коментар
-
какво казва синия Георги Марков, станал по-късно конституционен съдия за част от онези години и "царското завръщане"
интересно е цялото интервю, не само откъса, който копирам
Имаше ли решение отгоре да не се допуска Царят до президентските избори или така го тласнаха...
Имаше голяма грешка. Вижте при положение че държиш всички власти, сядате на една маса Костов, Стоянов и всички, които бяха тогава - председател на парламента, кмет на София и така нататък, и виждате, че величеството се е залетяло да се връща. Монарх ясно, че няма да стане. Какъв да го пуснем? Да го пуснем да стане държавен глава, което му отива и да си запазим една от властите или да го пуснем да се юрне в политиката, да ни свали от власт, след това от президентската и след това от всички. Нашите господа от СДС поради личната си неприязън, не можаха да решат този прост казус. Пусни го това величество да стане държавен глава - знае езици, черкува се идеално, лоша дума на никой не е казал, ще си трае там и ще връчва награди, вие ще си управлявате втори мандат.
Но не стигнаха гласовете май в КС тогава?
То там се разделиха лобитата в СДС между Костово, царско, Стояново и стана седем на пет, абсурдната теза, че за да стоиш на президентски избори - тя важи и до днес тази щуротия - че трябва да си живял 183 дни. Така че всички български граждани, които са навършили възраст за президенти, добре да смятат, като пътуват сега, защото сме отворена държава, да гледат 183 дни да си стоят тук, за да могат да се явят за президенти. Иначе ще пият една студена вода. Този текст в Конституцията трябва да отпадне. Той беше направен персонално срещу Симеон. Вече Симеон няма опасност да става никакъв - ни цар, ни президент, и това е един анахронизъм, който следва да отпадне. Както и този да си български гражданин по рождение. Той беше направен текстът срещу Луканов, удари Пирински. Въобще всичките ни работи бяха такива побългарени, но тогава беше в началото на прехода, нямаше политически опит и ставаха такива работи.
ето, който не помни малко инфо за самия Г.Марков
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=1062352
Коментар
-
А гледала ли си "Недосегаемите". На момента в който властите решиха да вкарат Ал Капоне в затвора и след някой и друг месец го вкараха. А Костов имаше на разположение 4 години да вкара в затвора Павлов. Дали имаше политическа воля за ликвидиране на престъпността ??? Мисли !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеВече претендирахме да сме правова държава, а процес с/у подобен субект е бавна и енергоемка работа.
Абе ти не гледаш ли сагата с Джаро?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗащото все още тази информация влияе на общественото мнение и създава нагласи.
Особено при личности- с голяма подкрепа- при подобен компромат се получава взрив и осколките успяватда повалят и други играчи.
Мисли!!
Май ти не мислиш !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи според теб Илия Павлов не трябваше да бъде осъден за престъпленията си ???
Защото той не беше наврян в затвора, а ти казваш, че е бил наврян където трябва.
Абе ти не гледаш ли сагата с Джаро?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко е нямало смисъл, защо все още досиетата се използват в политическата игра ???
Особено при личности- с голяма подкрепа- при подобен компромат, се получава взрив и осколките успяватда повалят и други играчи.
Мисли!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНямало е смисъл- били са компрометирани. Вярвам му.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТози- вляво бе наврян където трябва и изпълзя с възхода на гражданското движение.
Защото той не беше наврян в затвора, а ти казваш, че е бил наврян където трябва.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар