If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен ако сега десните излязат и кажат (Костов, Мартин и Класната) .. ето ние се отдръпваме назад, защото трябва да пуснем новите лица в дясно .. този този и този са водачи на нашите листи. и тн и тн
ще имат шанс за миниум 10% в новия парламент, но трябва да излязат и ясно да го заявят пред обществото.
ако БСП направи нещо подобно (почнаха да се усещат червените хиени) имат шанса да привлекат вота не само на пенсионери, но и на млади разочаровани от ниския си социален статус и липсата на перспектива
за целта обаче трябва много хора да слязат от сцената, което за мен е малко вероятно.
ако герб успее бързо да сформира нов екип и скрие почти всички досега ояли се прасета с малки изключения... има шанс да не загуби драматично изборите, а защо не и да закрепи ...с помощ от дясно фронта.
за целта обаче трябва да си ходят миро найденов, тотю, вежди, здравната (даже не и помня името), правосъдната (и на нея), добрев и тн и тн
официално трябва да се обяви кой няма да е в листите - емо фаса и групата верту
и тн и тн
според вас ще се случи ли?
За целта трябва да си идат само двама - Той и неговото Второ АЗ. Тия дето ги споменаваш са ми през оная работа.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Преди 2-3 години предричах, че ГЕРБ ще падне от власт не заради това че са антидемократична партия (дреме му на народа за демокрацията), не заради повсеместния полицейски произвол и подслушване (нали не съм АЗ), не и заради криминалното минало на Бойко (ние па да не сме стока), не заради гафовете (кой не ги прави), не заради контрабандата на цигари(таман са по-евтинки), не заради корупцията в обкръжението(ами и другите крадоха), не заради Мишо Бирата и другите гафове, ами заради това за което е НАЙ-МАЛКО ВИНОВЕН- заради икономическата криза. Просто народа обедня, няма вече резерви, няма работа... Заради празния хладилник и вече изпразненото мазе.
А заради почервенените(в червения цвят не влагам никакъв умисъл към теб) думички,към които могат да се добавят още няколко,- дълго време ще сме си на почти същия хал,на който сме!
Присвои ме бе Кмете! Нямам нищо против.
Хайде направи една партия на разумните некорумпирани граждани. И ще съм за вас. Аз не съм венчан за БСП. Не членувам никъде, за да мога да съм свободен. Стига ми дето 25 години съм изпълнявал нечии заповеди.
Ама да не искате одържавяване на предприятията и мините, нито пък ТКЗСта като някои. Аз ако исках да работя в ТКЗС щях да стана механизатор-комбайнер. Разбирам от техника, защото....
Еми ти си готов присвоен!!!
Само едно условие, бъди себе си....
Гигов е сега е времето да те присвоим да не псуват герберите, а и да присвоим някой и друг гербер да не го благославят комунистите....
Е нема да те крадем, ща присвояваме ....
Присвои ме бе Кмете! Нямам нищо против.
Хайде направи една партия на разумните некорумпирани граждани. И ще съм за вас. Аз не съм венчан за БСП. Не членувам никъде, за да мога да съм свободен. Стига ми дето 25 години съм изпълнявал нечии заповеди.
Ама да не искате одържавяване на предприятията и мините, нито пък ТКЗСта като някои. Аз ако исках да работя в ТКЗС щях да стана механизатор-комбайнер. Разбирам от техника, защото....
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Голяма грешка ще бъде, ако партиите наблегнат на плюенето. То няма да им спечели почитатели. Само ще отврати още повече избирателите. За съжаление най-вероятно това ще стане.
Всъщност точно Цветанов,а после и Борисов дадоха тон на предизборното оплюване. И то в Народното събрание при гласуване на оставката.
Гигов е сега е времето да те присвоим да не псуват герберите, а и да присвоим някой и друг гербер да не го благославят комунистите....
Е нема да те крадем, ща присвояваме ....
Следващите два месеца цялата предизборна кампания ще се води само по един начин. Всички опозиционни партии ще се опитват да измислят правилния начин за плюене по ГЕРБ, начина който най-много ще се хареса на избирателите.
Герб единственото което ще правят е да бършат плюмките. Ще са боксовата круша на всички. така че предполагам че всичките му гафове ще излизат и излизат и излизат, казани по един или друг начин, с нови факти или без факти.
Бойко с това слабо сърце по добре направо да се отегля от политиката, защото това определено ще е най-мръсната предизборна кампания която България някога е виждала. То не че и действителната мръсотия да е в дефицит.
Голяма грешка ще бъде, ако партиите наблегнат на плюенето. То няма да им спечели почитатели. Само ще отврати още повече избирателите. За съжаление най-вероятно това ще стане.
Всъщност точно Цветанов,а после и Борисов дадоха тон на предизборното оплюване. И то в Народното събрание при гласуване на оставката.
.....Некъв пущиняк отишъл в широко рекламиран нов бар и гледа барманът - робот.
- Добър вечер, господине - посрещнал го он - какъв е вашият Коефициент на интелигентност?
Пущинякът знаел що-годе средните стойности на туй нЯщо и че той в никакъв случай не ги надхвърля, но решил да се изфука пред тенекиеният и рекъл:
- 138 !!!
- Роботът безмълвно му налял скъпо шотландско и за да му прави компания, повел учтив разговор - ама му приказвал за Теорията на относителността, за идеите на Фриц Ницше, за Дали и Достоевски - и пущинякът се поотегчил, но след това си казал, че с пърченето си сам си е виновен. Затуй решил да се пробва още веднъж.
Върнал се на другата вечер и когато роботът пак го попитал за коефициентът му, он рекъл:
- 85.
Металният му сипал биричка, заприказвал го за футбол, мадами - и оня останал доволен, а и сметката накрая била доста по-поносима. Да, ама пущинякът решил да се изгъбарка с роботкото и на третата вечер, като получил дежурният въпрос за коефициентът на интелигентност, измучал:
- Мъ-ъ-ъц: Триесе и четири !!!
Роботът му сипал една Карнобатска ментак и рекъл:
- И к`во - ся па` ша гласуваме за бойкоборисов, нъл` тъй?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Преди 2-3 години предричах, че ГЕРБ ще падне от власт не заради това че са антидемократична партия (дреме му на народа за демокрацията), не заради повсеместния полицейски произвол и подслушване (нали не съм АЗ), не и заради криминалното минало на Бойко (ние па да не сме стока), не заради гафовете (кой не ги прави), не заради контрабандата на цигари(таман са по-евтинки), не заради корупцията в обкръжението(ами и другите крадоха), не заради Мишо Бирата и другите гафове, ами заради това за което е НАЙ-МАЛКО ВИНОВЕН- заради икономическата криза. Просто народа обедня, няма вече резерви, няма работа... Заради празния хладилник и вече изпразненото мазе.
Следващите два месеца цялата предизборна кампания ще се води само по един начин. Всички опозиционни партии ще се опитват да измислят правилния начин за плюене по ГЕРБ, начина който най-много ще се хареса на избирателите.
Герб единственото което ще правят е да бършат плюмките. Ще са боксовата круша на всички. така че предполагам че всичките му гафове ще излизат и излизат и излизат, казани по един или друг начин, с нови факти или без факти.
Бойко с това слабо сърце по добре направо да се отегля от политиката, защото това определено ще е най-мръсната предизборна кампания която България някога е виждала. То не че и действителната мръсотия да е в дефицит.
Бойко: Аз направих магистрали
Опозицията: Народа ви изрита
Бойко: Аз изгоних тройната ламя
Опозицията:Народа и вас ви изрита
Бойко: Мен ме подкрепя ЕНП
Опозицията: но българския народ ви изрита
Бойко:Аз управлявах добре, кризата е виновна
Опозицията: Е да де но народа ви изрита
ГЕРБ вече са погребана партия. От подобен гаф какъвто направиха няма как да се задържат дори и политиката, какво остава да се върнат в управлението.
Коментар