IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Чакай малко!

ЗАЩО пак избяга от постинга ??? - за 2-ри път !!

- не съм довършил логическата верига!
    Веригата Лъвът я скъса вече и се готви да ръфа живо месо от политици, мутри и олигарси !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Не се отмятай, поне това си го разбрал, колкото и да не я разбираш политиката. И за децата е видно, че политиците ни са марионетки.
      Чакай малко!

ЗАЩО пак избяга от постинга ??? - за 2-ри път !!

- не съм довършил логическата верига!

- ти ме обвини в нещо и после все бягаш !!
      Last edited by iivanoff; 07.03.2013, 17:03.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Човек, не ми давай право на нищо !!

Мисли повече!!

- и твоя отговор е грешен !!
        Не се отмятай, поне това си го разбрал, колкото и да не я разбираш политиката. И за децата е видно, че политиците ни са марионетки.
        tnm

Коментар

Че аз съм разбрал много повече от теб. Ти сам казваш, че България се източва и това е проблема нали ???

Остава да разбереш, че една държава, когато се източва, някой я източва.

Давам ти право на осем опита да познаеш кой източва България !!!
          Човек, не ми давай право на нищо !!

Мисли повече!!

- и твоя отговор е грешен !!

ЗАЩО пак избяга от постинга ???

Коментар

ЕТО - и проследи ЛОГИКАТА - не празнословствай излишно!

--------------------------------------------------------------------------
            не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!

такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!

Искам малко да те успокоя - има малко истина в това което си налучкваш... но е много далеч от крайния резултат и пътя е различен... аз това искам да разбереш, НО САМ!
            Че аз съм разбрал много повече от теб. Ти сам казваш, че България се източва и това е проблема нали ???

Остава да разбереш, че една държава, когато се източва, някой я източва.

Давам ти право на осем опита да познаеш кой източва България !!!
            tnm

Коментар

Тогава сделката се разваля. Сам си си виновен.
              - прочети долния пост!
              Last edited by iivanoff; 07.03.2013, 17:31.

Коментар

аз пиша и ще пиша за всички!

но не се подигравам на никой колкото и да виждсам че е "прост" ! най-малко пък да го използвам като теб в разговор с 3-ти човек!
                Тогава сделката се разваля. Сам си си виновен.
                tnm

Коментар

Кой пост ???

Прехвърляш твоите грехове върху мен.
                  ЕТО - и проследи ЛОГИКАТА - не празнословствай излишно!

не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!

такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!
                  Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:41.

Коментар

пълни глупости - да ти постна ли пак поста ??

- човек, ти имаш много слаба логика - остроумен си, но нямаш дълбочина на мислите!
                    Кой пост ???

Прехвърляш твоите грехове върху мен.
                    tnm

Коментар

Добре, но при едно условие. Да оставиш на мира мен, Манков и dddd, да не пишеш за тях и на тях !!!
                      аз пиша и ще пиша за всички!

но не се подигравам на никой колкото и да виждсам че е "прост" ! най-малко пък да го използвам като теб в разговор с 3-ти човек!

Коментар

• Как да продължим нататък

22 години след падането на берлинската стена България се тресе от недоволството на народа си . Тези които са на улицата се чувстват жестоко ограбени. Причините са безработица, задлъжняластта и разрастваща се престъпност.В началото си мислихме че ни трябва съвсем малко за да се превърнем в Швейцария на Балканите, вместо това станахме гетото на Европа. Кои са причините за този печален резултат и кое е решението на проблема?

За мен причините са в неспособността на хората да се организират и заедно да решават належащите проблеми. Доверието един на друг е загубено. Всеки сам се спасява по единично.И практиката и теорията са доказали че отборът е по силен от индивидуалният играч. Ако искаме да победим трябва да играем като отбор, а не като индивидуални играчи. За да има отбор трябва да намерим целите които ни свързват и обединяват. За мен това са :

1. Обществен контрол върху дейността на монополите.
                        Но кои са монополите ? Полицията , съдът, прокуратурата общинската администрация, НАП и здравна система. Това са държавни монополи . Аз не съм доволен от тяхната работа, а вие доволни ли сте.

2. Да се опрости правенето на бизнес в България.

Най тежко е на малкият бизнес. Затварят семейни фирми, кафенета , ресторант чета малки работнички. Тежките бюрократични условия и солените глоби , които налага администрацията са причината за нарастващата безработица.

3. Поставяне на ясни стандарти за почистване и поддържане на улиците в населените места и тяхното осигуряване от общините. Не е справедливо в един град едни квартали да се поддържат добре а други не.

Ако смятате че целите трябва да са други споделете ги.
                        http://optimistbg.wordpress.com/

Коментар

Ами тогава не се занимавай с мен! Не пиши за и на мен!
                          Добре, но при едно условие. Да оставиш на мира мен, Манков и dddd, да не пишеш за тях и на тях !!!
                          tnm

Коментар

Ами казваш, че не можеш да ме разбереш.

пълни глупости - да ти постна ли пак поста ??

- човек, ти имаш много слаба логика - остроумен си, но нямаш дълбочина на мислите!

Коментар

понеже изперка логическата верига на майната си - да те питам какво разбра от този пост ??
                              Ами казваш, че не можеш да ме разбереш.
                              tnm

Коментар

Логика има, но ти не можеш да я разбереш. ДДДД и Манков са най умните хора във форума. И съм го разбрал знаеш ли как ??? От първи пост.
                                Ами тогава не се занимавай с мен! Не пиши за и на мен!

Коментар

Working...
                                X