Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе се отмятай, поне това си го разбрал, колкото и да не я разбираш политиката. И за децата е видно, че политиците ни са марионетки.
ЗАЩО пак избяга от постинга ??? - за 2-ри път !!
- не съм довършил логическата верига!
- ти ме обвини в нещо и после все бягаш !!Last edited by iivanoff; 07.03.2013, 17:03.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЧовек, не ми давай право на нищо !!
Мисли повече!!
- и твоя отговор е грешен !!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧе аз съм разбрал много повече от теб. Ти сам казваш, че България се източва и това е проблема нали ???
Остава да разбереш, че една държава, когато се източва, някой я източва.
Давам ти право на осем опита да познаеш кой източва България !!!
Мисли повече!!
- и твоя отговор е грешен !!
ЗАЩО пак избяга от постинга ???Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЕТО - и проследи ЛОГИКАТА - не празнословствай излишно!
--------------------------------------------------------------------------
не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!
такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!
Искам малко да те успокоя - има малко истина в това което си налучкваш... но е много далеч от крайния резултат и пътя е различен... аз това искам да разбереш, НО САМ!
Остава да разбереш, че една държава, когато се източва, някой я източва.
Давам ти право на осем опита да познаеш кой източва България !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТогава сделката се разваля. Сам си си виновен.Last edited by iivanoff; 07.03.2013, 17:31.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеаз пиша и ще пиша за всички!
но не се подигравам на никой колкото и да виждсам че е "прост" ! най-малко пък да го използвам като теб в разговор с 3-ти човек!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКой пост ???
Прехвърляш твоите грехове върху мен.
не човек... той много елементарно упостява /води до голяма грешка/... а приема и неверни "неща" /грешни условия/!
такава логика е НЕприложима в реалността. Там има конкретни параметри!
--------------------------------------------------------------------------Last edited by iivanoff; 08.03.2013, 09:41.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениепълни глупости - да ти постна ли пак поста ??
- човек, ти имаш много слаба логика - остроумен си, но нямаш дълбочина на мислите!
Прехвърляш твоите грехове върху мен.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре, но при едно условие. Да оставиш на мира мен, Манков и dddd, да не пишеш за тях и на тях !!!
но не се подигравам на никой колкото и да виждсам че е "прост" ! най-малко пък да го използвам като теб в разговор с 3-ти човек!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Как да продължим нататък
22 години след падането на берлинската стена България се тресе от недоволството на народа си . Тези които са на улицата се чувстват жестоко ограбени. Причините са безработица, задлъжняластта и разрастваща се престъпност.В началото си мислихме че ни трябва съвсем малко за да се превърнем в Швейцария на Балканите, вместо това станахме гетото на Европа. Кои са причините за този печален резултат и кое е решението на проблема?
За мен причините са в неспособността на хората да се организират и заедно да решават належащите проблеми. Доверието един на друг е загубено. Всеки сам се спасява по единично.И практиката и теорията са доказали че отборът е по силен от индивидуалният играч. Ако искаме да победим трябва да играем като отбор, а не като индивидуални играчи. За да има отбор трябва да намерим целите които ни свързват и обединяват. За мен това са :
1. Обществен контрол върху дейността на монополите.
Но кои са монополите ? Полицията , съдът, прокуратурата общинската администрация, НАП и здравна система. Това са държавни монополи . Аз не съм доволен от тяхната работа, а вие доволни ли сте.
2. Да се опрости правенето на бизнес в България.
Най тежко е на малкият бизнес. Затварят семейни фирми, кафенета , ресторант чета малки работнички. Тежките бюрократични условия и солените глоби , които налага администрацията са причината за нарастващата безработица.
3. Поставяне на ясни стандарти за почистване и поддържане на улиците в населените места и тяхното осигуряване от общините. Не е справедливо в един град едни квартали да се поддържат добре а други не.
Ако смятате че целите трябва да са други споделете ги.
http://optimistbg.wordpress.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми тогава не се занимавай с мен! Не пиши за и на мен!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАми казваш, че не можеш да ме разбереш.
пълни глупости - да ти постна ли пак поста ??
- човек, ти имаш много слаба логика - остроумен си, но нямаш дълбочина на мислите!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениепонеже изперка логическата верига на майната си - да те питам какво разбра от този пост ??Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛогика има, но ти не можеш да я разбереш. ДДДД и Манков са най умните хора във форума. И съм го разбрал знаеш ли как ??? От първи пост.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар