IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    по конкретно, какво ви вълнува
    кое точно да се опитам да разясня
    върни се пак в началото!
    =======================
    Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение:
    те гърците са ТЪПИ, нали.ходил ли си там.знаеш ли колко са (ЗЛЕ)

iivanoff:
    Напротив, гърците съдействат но процеса е много бавен... за това колко са зле ще си говорим след 3 години. Зле-то не е свършило а е още в началото (~1/3) ...
    ======================

продължи нататък, ако има какво да кажеш... ако не - здраве да е!

- но без глупости (обиди), извъртания (протеина пил ли съм!) и манипулации (ако не говорим за глупости, значи нищо не говорим)!
    Last edited by iivanoff; 23.03.2013, 13:11.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      ами отговорността е към конкретния разговор!
      по конкретно, какво ви вълнува
      кое точно да се опитам да разясня
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Plamen Darakchiev
        Много добър анализ. Бих искал да обърна внимание на една подробност -- често споменаваното МВР. Вярно е, че природният човек Цветанов бе призван да изостри проблемът и да го онагледи публично. И все пак. Дотолкова, доколкото прокуратурата у нас е институт вътре в съдебната власт, тези необходими, но в случая опасни връзки остават.
        Реформата в МВР на пръв поглед изглежда по-лесна, но само на пръв поглед. Разграждането на силовото ведомство e свързано с преконцептирането на идеята за вътрешни работи и вътрешен ред не като самостойно действие, ако като съставна част на администрирането.
        Втората трудност е много по-голяма, защото е свързана с децентрализацията и адмнистративната реформа. Чак след осъществяването на такива реформа 60-хилядното ведомство ще тръгне към нормализация и една голяма част от неговите дейности (охранителна, противопожарна и борба с бедствията) ще премине към регионалните и местните власти.
        И, ако идеологията за реформа в съдебната власт идва от отвътре, което и авторът отбелязва, що се отнася до МВР и службите от такава тенденция няма и помен.
        Никога повече* - Mediapool.bg
        http://www.mediapool.bg/%D0%BD%D0%B8...ews204397.html

Коментар

сега и отговорност ли имам иванофф
          към вас нещо специално ли съм отговорен или към форума.уточнявайте,че съвсем се оплетох и ще ми е трудно така да се надскоча
          ...
          ами отговорността е към конкретния разговор!

Коментар

• http://desebg.com/index.php?option=c...rticle&id=1144
            Да си спомним жертвите на лагера край Ловеч
            така или иначе са червени и са от един дол. Ето виж:

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
            2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
            3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
            4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
            5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
            6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
            7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
            8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
            9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
            10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
            11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
            12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

Коментар

Анди, бягането от отговорност няма да ти намери нова отговорност!

Отклоняването на вниманието е най-елементарната манипулативност, присъща на индивиди, неспособни на нищо друго освен това, към което бутат!
              сега и отговорност ли имам иванофф
              към вас нещо специално ли съм отговорен или към форума.уточнявайте,че съвсем се оплетох и ще ми е трудно така да се надскоча

п.п не се чувствам достатъчно умен ,че да дебатирам с вас по въпроси за политика и има ли тя почва у нас.за социално-икономически въпроси съм на светлини години от вашето ниво,затова нямам права да споря.не разбрах какво да бутна но ако кажете ще го.
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

пак ли ви разсърдих...
                Анди, бягането от отговорност няма да ти намери нова отговорност!

Отклоняването на вниманието е най-елементарната манипулативност, присъща на индивиди, неспособни на нищо друго освен това, към което бутат!

Коментар

Няма нужда да ми говориш глупости по един или друг начин!

- помъчи се да надскочиш себе си и да разбереш дори и това което другите искат да кажат - не говоря за мен!
                  пак ли ви разсърдих.ами пак съжалявам
                  нямаше как да разбера какво другите искат да кажат,понеже бях зает да разтълкувам вашето послание към мен.
                  а по точно:1 На целия форум пак му стана до втръсване ясно колко си ПРОСТ
                  2 Не разбрах кое ти бръкна в г*****ъза
                  3 кое в отговора ми на твоята тъпотия те подразни?
                  4 би ли бил способен да разбереш какво имам аз пред вид, дори
                  5 Погледни за какво съм се намесил бе
                  докато не разтълкувам гореизложените от вас мисли, спрямо ПРОСТ ,като мен.няма да си позволя да ви пиша тук или на друго място
                  сега правя, първия опит да се НАДСКОЧА ако позволите

Коментар

• http://www.economy.bg/economy/view/6...hte-se-zavyrne
                    Нестабилността в България ще се завърне
                    Ще донесе ли стабилност служебното правителство у нас, каква е рецептата за изход от кризата в България и Европа, вижте какво сподели в интервю за Economy.bg Даниел Грос, директор на влиятелния Център за европейски политически изследвания в Брюксел

Коментар

ама разбира се,че сте повече от мен.застанете на върха г-н иванофф
                      там ви е мястото.ако случайно съм се допрял до върха, съжалявам.
                      вие сте така умен и така ги разбирате нещата.вие говорите италиански,разбирате какво става в ГЪРЦИЯ,наясно сте с нещата, които се случват в ИСПАНИЯ и за една вечер можете да оправите,КИПЪР.
                      какво да кажете за БЪЛГАРИЯ.
                      ами както прецените така да е

с уважение:...... дата:23.03.2013г
                      Няма нужда да ми говориш глупости по един или друг начин!

- помъчи се да надскочиш себе си и да разбереш дори и това което другите искат да кажат - не говоря за мен!

П.С. няма да отговоря на поста ти /относно мен/ за да не те дразня

Коментар

ако знаеш, значи омразата ти е породена от отрицание!

- необходимост да унищожиш това което е повече от теб, за да запазиш себе си на "върха"!
                        ама разбира се,че сте повече от мен.застанете на върха г-н иванофф
                        там ви е мястото.ако случайно съм се допрял до върха, съжалявам.
                        вие сте така умен и така ги разбирате нещата.вие говорите италиански,разбирате какво става в ГЪРЦИЯ,наясно сте с нещата, които се случват в ИСПАНИЯ и за една вечер можете да оправите,КИПЪР.
                        какво да кажете за БЪЛГАРИЯ.
                        ами както прецените така да е

с уважение:...... дата:23.03.2013г

Коментар

знаем,знаем
                          ако знаеш, значи омразата ти е породена от отрицание!

- необходимост да унищожиш това което е повече от теб, за да запазиш себе си на "върха"!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Аз като те подкарам и тебе с ГьОСТЕРИЦАТА, само на ШАПКАРИН ще ми станеш.

Никой не заслужава да му плащат 10 пъти по малко за труда му !!!
                            Като не заслужава, к'во прави в къщи пред компютъра и телевизора? Ми да ходят да трошат и палят, бе! И да не ми дрънка никой за анархии и прочие глупости, щото тук говорим за оцеляване.

Коментар

• знаем,знаем

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Анди,
                                не се занимавай с тролове.
                                Ако не си забелязал, този трол са го отсвирили почти всички във форума.
                                защо всяко говедо си "мисли" че всички са говеда - ей, има и по-умни !!

Коментар

Working...
                                X