IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    1.......
    Анди,
    не се занимавай с тролове.
    Ако не си забелязал, този трол са го отсвирили почти всички във форума.

Коментар

• Анди

На целия форум пак му стана до втръсване ясно колко си ПРОСТ !! Не разбрах кое ти бръкна в г*****ъза с отговора ми та вместо да мислиш -> обиждаш!

- кое в отговора ми на твоята тъпотия те подразни?

- нормална дискусия можеш ли да водиш?? би ли бил способен да разбереш какво имам аз пред вид, дори и да е нужно да ме попиташ ?

======================================
      Погледни за какво съм се намесил бе:

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение:
      те гърците са ТЪПИ, нали.ходил ли си там.знаеш ли колко са (ЗЛЕ)

iivanoff:
      Напротив, гърците съдействат но процеса е много бавен... за това колко са зле ще си говорим след 3 години. Зле-то не е свършило а е още в началото (~1/3) ...
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
        http://en.wikipedia.org/wiki/Self-immolation

Зададох си въпроса, колко хора и в какъв кратък период от време изгоряха. И после някак ми се изгуби дискусията за политиката в БГ. Губят ми се и хората. Толкова крещяща липса на съпричасност не е характерна за нито една нация. Протестите умряха, хората отново седят и ръсят мъдрости пред телевизора и компютъра. Понякога си мисля, че заслужаваме това, което ще се случи.
        Аз като те подкарам и тебе с ГьОСТЕРИЦАТА, само на ШАПКАРИН ще ми станеш.

Никой не заслужава да му плащат 10 пъти по малко за труда му !!!
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Само не забравяй, че докато не се научиха в тези държави да се бунтуват за всичко, покупателната способност на населението в тях, беше далеч от западно европейската.

ПП
          Редактирах ти безпринципно поста и изтрих Италия.
          И защо я изтри? В Италия по същият начин са стояли нещата-неслучайно там е имало силни леви терористични движения. Има един филм с Челентано, който добре илюстрира безисходицата на малкия човек.
          Ето и песен от него.

Adriano Celentano - Yuppi Du

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
            Винаго плащам това което се изработи!

- точка едно ти я обещавам!

Пиши САМО по темите! Не извъртай мазно, подло и според теб - уместно!!!
            1.......
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Не го владеем този език.
              Гледай клипчето до КРАЯ. Няма нужда да разбираш какво говорят !!!
              tnm

Коментар

http://www.vbox7.com/play:0d653b48?r=google
                ТОЧКА 1 КАПИШ
                п.п Мечка пусни пак точките
                1. Да ...... майката на бандитите !!!
                tnm

Коментар

ТОЧКА 1 КАПИШ
                  Винаго плащам това което се изработи!

- точка едно ти я обещавам!

Пиши САМО по темите! Не извъртай мазно, подло и според теб - уместно!!!

Коментар

Не го владеем този език.
                    и аз не го владея но мисля,че ме разбраха
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Не го владеем този език.

Коментар

• http://en.wikipedia.org/wiki/Self-immolation

Зададох си въпроса, колко хора и в какъв кратък период от време изгоряха. И после някак ми се изгуби дискусията за политиката в БГ. Губят ми се и хората. Толкова крещяща липса на съпричасност не е характерна за нито една нация. Протестите умряха, хората отново седят и ръсят мъдрости пред телевизора и компютъра. Понякога си мисля, че заслужаваме това, което ще се случи.

Коментар

Ами с толкова много бюджетници, цигани и пенсионери, няма как да цъфтим, но, изредените страни щяха наистина да се сринат бързо ако ги нямаше парите без покритие. Португали, Гърция и Испания ги помнят тези времена- следвоенните до към 70-те.
                          Само не забравяй, че докато не се научиха в тези държави да се бунтуват за всичко, покупателната способност на населението в тях, беше далеч от западно европейската.

ПП
                          Редактирах ти безпринципно поста и изтрих Италия.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение

iivanoff:
                            Напротив, гърците съдействат но процеса е много бавен... за това колко са зле ще си говорим след 3 години. Зле-то не е свършило а е още в началото (~1/3) ...

КОЕ ТИ БЪРКА В Г***ЪЗА ???

П.С. Нямаш си на представа колко бавни ще са колите на твоите говеда !!
                            ТОЧКА 1 КАПИШ

Коментар

• за вечно неразбралия Анди !

На целия форум пак му стана до втръсване ясно колко си ПРОСТ !! Не разбрах кое ти бръкна в г*****ъза с отговора ми та вместо да мислиш -> обиждаш!

- кое в отговора ми на твоята тъпотия те подразни?

- нормална дискусия можеш ли да водиш?? би ли бил способен да разбереш какво имам аз пред вид, дори и да е нужно да ме попиташ ?

======================================

iivanoff:

КОЕ ТИ БЪРКА В Г***ЪЗА ???

П.С. Нямаш си на представа колко бавни ще са колите на твоите говеда !!
                              Last edited by iivanoff; 23.03.2013, 12:02.

Коментар

а ние не сме затънали.така ли
                                цъфтим и вързваме
                                Ами с толкова много бюджетници, цигани и пенсионери, няма как да цъфтим, но, изредените страни щяха наистина да се сринат бързо ако ги нямаше парите без покритие. Италия, Португали, Гърция и Испания ги помнят тези времена- следвоенните до към 70-те.

Коментар

Working...
                                X