IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Мъж е. Ама Ущипана мома
    посмях се от сърце
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      с теб искам да се Уточниме. да знам как да се Обръщам към теб
      Мъж е. Ама Ущипана мома
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Mечо биков, ето пак:

Кажи за лъва по-добре.
        с теб искам да се Уточниме. да знам как да се Обръщам към теб
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Mечо биков, ето пак:

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Мечо биков, ощипани се пише. Ощипани. С 'О' .
          По 20 часа на ден лееш мъдрост из форума, и още не си го научил българския.
          ФИлософите познават перфектно езика на който филосовстват така да се каже. Ползват и знаят повече от 200-250 думи на съответния език.

ПП
          Мечо биков, да се върнем на нещо интелектуално - я кажи какво направи лъва?
          Кажи за лъва по-добре.

Коментар

• Ущипана мома - ОПРЕДЕЛЕНИЕ

Мъж, който твърди, че не се интересува от политика, пък постоянно кисне в тема политика и нищо не му убягва.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Факи е мъж. От тия мъже, дето им викам Ущипана мома. Макар, че си слага снимки по скоро на моми дето първи посягат да щипят
              добре
              може и да е прав
              да не ми викат вангата или нострадалмуса

Коментар

може и да си права.поне с такова убеждение съм останал,че в правовите държави,първо, алармата я вдигат синдикатите.а при нас не е така.с години тях ги няма.
                сега се явяват по екраните и вият.аз мислих,че са починали(лидерите)
                те шавали още.къде бяха до сега
                Факи е мъж. От тия мъже, дето им викам Ущипана мома. Макар, че си слага снимки по скоро на моми дето първи посягат да щипят
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                  Енергичния. Катастрофата е в момента и идея си нямате на къде ще ни отведе.

Ако сега не се вземат мерки, който и да дойде на власт ще вием като вълци от студ и глад. Кръв трябва, путки заспали. Затова като закриваха парламента се смеха и целуваха. Смееха се на нас....
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    Като не заслужава, к'во прави в къщи пред компютъра и телевизора? Ми да ходят да трошат и палят, бе! И да не ми дрънка никой за анархии и прочие глупости, щото тук говорим за оцеляване.
                    +1024
                    tnm

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                      ХА-ХА ЗА ДРУГАРИТЕ ТРОЛОВЕ

Коментар

• Миро Найденов – ветеринарят комбинатор

http://www.mignews.info/miro-najdeno...at-kombinator/

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                          Е, това е по-добра отправна точка за разговор от протеина и "колите" на приятелите ти с тях...

Значи, екстраполирай продължението на лошото до точка 20-20 (любимата фраза на ЕС) и "прецени" пак колко ще е - малко/много!
                          това второто ми е много мътно.интелектуалния ми капацитет на простак с някой лев не ми позволява да се надскоча.ако може да ми го разтълкувате с по простички думи

поправих се
                          тука ли сте г-н иванофф
                          Last edited by andi; 23.03.2013, 13:39.

Коментар

Е, това е по-добра отправна точка за разговор от протеина и "колите" на приятелите ти с тях...

Значи, екстраполирай продължението на лошото до точка 20-20 (любимата фраза на ЕС) и "прецени" пак колко ще е - малко/много!
                            Само не ми казвайте какво и къде да пиша и спрете да си поправяте мненията ,защото не мога да се надскачам така и ще се оплета пак

Коментар

ако искате да си говорим след 3 години.защото не виждам за какво може да си пишем сега.аз съм бил в гърция и имам достатъчно приятели там.знам колко са зле в момента.
                              не знам колко зле ще са след 3 г. но мога да предполагам.поне от 3 години са зле и са пак по добре от нас....и ще бъдат по добре от нас.с тия партии и с тия лица на БГ политиката ние ще сме пак там където сме сега.няма значение дали след 3 или след 30 год. а Гърция,Италия и т.н ще са пак толкова зле но може и да са по добре

Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

върни се пак в началото!
                                =======================
                                Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение:
                                те гърците са ТЪПИ, нали.ходил ли си там.знаеш ли колко са (ЗЛЕ)

iivanoff:
                                Напротив, гърците съдействат но процеса е много бавен... за това колко са зле ще си говорим след 3 години. Зле-то не е свършило а е още в началото (~1/3) ...
                                ако искате да си говорим след 3 години.защото не виждам за какво може да си пишем сега.аз съм бил в гърция и имам достатъчно приятели там.знам колко са зле в момента.
                                не знам колко зле ще са след 3 г. но мога да предполагам.поне от 3 години са зле и са пак по добре от нас....и ще бъдат по добре от нас.с тия партии и с тия лица на БГ политиката ние ще сме пак там където сме сега.няма значение дали след 3 или след 30 год. а Гърция,Италия и т.н ще са пак толкова зле но може и да са по добре

Коментар

Working...
                                X