Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениес теб искам да се Уточниме. да знам как да се Обръщам към тебБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеMечо биков, ето пак:
Кажи за лъва по-добре.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Mечо биков, ето пак:
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМечо биков, ощипани се пише. Ощипани. С 'О' .
По 20 часа на ден лееш мъдрост из форума, и още не си го научил българския.
ФИлософите познават перфектно езика на който филосовстват така да се каже. Ползват и знаят повече от 200-250 думи на съответния език.
ПП
Мечо биков, да се върнем на нещо интелектуално - я кажи какво направи лъва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеФаки е мъж. От тия мъже, дето им викам Ущипана мома. Макар, че си слага снимки по скоро на моми дето първи посягат да щипят
може и да е прав
да не ми викат вангата или нострадалмусаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеможе и да си права.поне с такова убеждение съм останал,че в правовите държави,първо, алармата я вдигат синдикатите.а при нас не е така.с години тях ги няма.
сега се явяват по екраните и вият.аз мислих,че са починали(лидерите)
те шавали още.къде бяха до сегаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЕнергичния. Катастрофата е в момента и идея си нямате на къде ще ни отведе.
Ако сега не се вземат мерки, който и да дойде на власт ще вием като вълци от студ и глад. Кръв трябва, путки заспали. Затова като закриваха парламента се смеха и целуваха. Смееха се на нас....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеКато не заслужава, к'во прави в къщи пред компютъра и телевизора? Ми да ходят да трошат и палят, бе! И да не ми дрънка никой за анархии и прочие глупости, щото тук говорим за оцеляване.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЕ, това е по-добра отправна точка за разговор от протеина и "колите" на приятелите ти с тях...
Значи, екстраполирай продължението на лошото до точка 20-20 (любимата фраза на ЕС) и "прецени" пак колко ще е - малко/много!
поправих се
тука ли сте г-н иваноффLast edited by andi; 23.03.2013, 13:39.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЕ, това е по-добра отправна точка за разговор от протеина и "колите" на приятелите ти с тях...
Значи, екстраполирай продължението на лошото до точка 20-20 (любимата фраза на ЕС) и "прецени" пак колко ще е - малко/много!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеако искате да си говорим след 3 години.защото не виждам за какво може да си пишем сега.аз съм бил в гърция и имам достатъчно приятели там.знам колко са зле в момента.
не знам колко зле ще са след 3 г. но мога да предполагам.поне от 3 години са зле и са пак по добре от нас....и ще бъдат по добре от нас.с тия партии и с тия лица на БГ политиката ние ще сме пак там където сме сега.няма значение дали след 3 или след 30 год. а Гърция,Италия и т.н ще са пак толкова зле но може и да са по добре
Значи, екстраполирай продължението на лошото до точка 20-20 (любимата фраза на ЕС) и "прецени" пак колко ще е - малко/много!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениевърни се пак в началото!
=======================
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение:
те гърците са ТЪПИ, нали.ходил ли си там.знаеш ли колко са (ЗЛЕ)
iivanoff:
Напротив, гърците съдействат но процеса е много бавен... за това колко са зле ще си говорим след 3 години. Зле-то не е свършило а е още в началото (~1/3) ...
не знам колко зле ще са след 3 г. но мога да предполагам.поне от 3 години са зле и са пак по добре от нас....и ще бъдат по добре от нас.с тия партии и с тия лица на БГ политиката ние ще сме пак там където сме сега.няма значение дали след 3 или след 30 год. а Гърция,Италия и т.н ще са пак толкова зле но може и да са по добреИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар