IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колкото и да се стараете, разни тука "инвестори" дебелогъзи, да нарочите нас, народа, за нефелен - вече не става.
    Вече на става. И повече няма да стане

Аз и тези като мен сме вашият кошмар! Идваме!

Плакали сме.
    Нашите сълзи са златни.
    http://www.youtube.com/watch?v=ftXphqw1Rcg

И ще искаме това загубено злато от вас, дебели гъзове!

Идваме!!!
    Last edited by vmankov; 23.03.2013, 21:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Факи, ами това знаеш ли го ???

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
      2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
      3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
      4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
      5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
      6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
      7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
      8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
      9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
      10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
      11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
      12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
      Айде смени малко плочата!
      Ние какво сме виновни, че ти си г-н "никой" до девето коляно?!

Коментар

• Факи, ами това знаеш ли го ???

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.
        2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.
        3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.
        4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
        5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
        6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.
        7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.
        8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
        9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,
        10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
        11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
        12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Анди, знам,че знаеш кои са ущипаните моми и не те питам нищо. Но все пак ще ти дам един жокер. Едната носи храна и вода на троловете
          tnm

Коментар

Анди, в тема политика активно списват две ущипани моми, дето твърдят, че ама хич не се интересуват от политика. Знам, че ги знаеш кои са. Ич няма и да те питам биля
            не ме питай
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Ами простено да ти е.
              Мъжете са по "диви" от жените. Природа.
              Но какво ти е мнението за дуалността на личностите? Как например се съчетават мъж и жена в едно тяло? Или друг пример: Известно е, че мечките и биковете са крайно противоположни като битие, като природа. И двата вида са на противоположните краища на хранителната верига. Та според теб как биха се съчетали двете в едно тяло?
              Ся малко помощ...
              Всеизвестен факт е, че зародише се определя като мъж или жена около шестата седмица (ако бъркам, се извинявам, това не е силната ми страна ). Нормално това е така. Но какво се получава, когато никоя от х или у хромозомите не могат да надделеят? Получава се низвергнатия от обществото хермафродит.
              Ни мъж, ни жена.

Та давай...
              виж сега
              не ме набърквай във вашите словесни двубои.те затова са си ваши.оправяйте се
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Анди, в тема политика активно списват две ущипани моми, дето твърдят, че ама хич не се интересуват от политика. Знам, че ги знаеш кои са. Ич няма и да те питам биля
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  ами не знаех
                  виж за иванофф знам,че е мъж щото е див,като мен
                  просто сме от различна порода

п.п иванофф пак ли цъфна БЕ
                  нали уж ОФлайн си
                  Ами простено да ти е.
                  Мъжете са по "диви" от жените. Природа.
                  Но какво ти е мнението за дуалността на личностите? Как например се съчетават мъж и жена в едно тяло? Или друг пример: Известно е, че мечките и биковете са крайно противоположни като битие, като природа. И двата вида са на противоположните краища на хранителната верига. Та според теб как биха се съчетали двете в едно тяло?
                  Ся малко помощ...
                  Всеизвестен факт е, че зародише се определя като мъж или жена около шестата седмица (ако бъркам, се извинявам, това не е силната ми страна ). Нормално това е така. Но какво се получава, когато никоя от х или у хромозомите не могат да надделеят? Получава се низвергнатия от обществото хермафродит.
                  Ни мъж, ни жена.

Та давай...

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                    цъфнах да ви "проверя" за малко и пак изчезвам

- да не се изненадваш и ти - след 3ч. ще цъцна пак!
                    Цъфти !!!

И връзвай ако искаш
                    tnm

Коментар

ами не знаех

нали уж ОФлайн си
                      цъфнах да ви "проверя" за малко и пак изчезвам

- да не се изненадваш и ти - след 3ч. ще цъцна пак!
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Пък аз съм безпринципен.
                        Щото Анон и Факи са принципни.
                        Не желая да съм като Анон и Факи.
                        И като теб също.
                        Няма да мога да се понасям.
                        ами тогава се изненадвай всеки път на едно и също нещо... като за пръв път!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Че ти си отпреди дървения философ във форума, и би трябвало да знаеш...
                          Но ето пак:
                          Слагам подобни снимки за да може да се разведрява обстановката, а и не само това.
                          Повечето от пишещите тук имат съвсем нелек живот. Като се приберат вкъщи, или като се обърнат назад, виждат Звяра, който пак дудне нещо.. както е известно в къщи давят вълци, и една хубава жена макар и на снимка стопля злощастната им душа.
                          И още има, например някои скоро ще получат повиквателна за кораба, а там, на кораба, ще се скъсат от чикии, ще го докарат до степен хронична рана, та една хубава снимка ще им помогне да свършат тая работа по-качествено.
                          Има и още, но - като му дойде времето.

ПП
                          Мечо биков, няма ли да кажеш на-накрая, какво направи лъва?
                          ами не знаех

нали уж ОФлайн си

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                            Все повече ще се затвърждава у теб опознаването на принципността ми!

- когато водя разговор и се налага да го прекъсна, винаги уведомявам събеседника си за това! За да не го карам да си мисли/приема други субективни допускания за липсата на отговор от моя страна...
                            Пък аз съм безпринципен.
                            Щото Анон и Факи са принципни.
                            Не желая да съм като Анон и Факи.
                            И като теб също.
                            Няма да мога да се понасям.
                            tnm

Коментар

Това що ли ми звучи познато
                              Все повече ще се затвърждава у теб опознаването на принципността ми!

- когато водя разговор и се налага да го прекъсна, винаги уведомявам събеседника си за това! За да не го карам да си мисли/приема други субективни допускания за липсата на отговор от моя страна...

Коментар

с теб искам да се Уточниме. да знам как да се Обръщам към теб
                                Че ти си отпреди дървения философ във форума, и би трябвало да знаеш...
                                Но ето пак:
                                Слагам подобни снимки за да може да се разведрява обстановката, а и не само това.
                                Повечето от пишещите тук имат съвсем нелек живот. Като се приберат вкъщи, или като се обърнат назад, виждат Звяра, който пак дудне нещо.. както е известно в къщи давят вълци, и една хубава жена макар и на снимка стопля злощастната им душа.
                                И още има, например някои скоро ще получат повиквателна за кораба, а там, на кораба, ще се скъсат от чикии, ще го докарат до степен хронична рана, та една хубава снимка ще им помогне да свършат тая работа по-качествено.
                                Има и още, но - като му дойде времето.

ПП
                                Мечо биков, няма ли да кажеш на-накрая, какво направи лъва?

Коментар

Working...
                                X