IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    В главата ти е пълна каша. Хората искат да вземат властта и да управляват. Да спрат разграбването и България да просперира. Да питам и аз като Стамболийски. Ти за кого си ???
    И ти знаеш ли ги точно КОИ хора ще вземат властта? Щото ако я вземат онези дето се разхождат насам-натам маскирани и с бутилка бира в ръка, то ми се струва че като я вземат, първата им работа ще бъде да национализират фабриката на Мишо Бирата, та да си поркат биричка на воля!
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Toва предложение е най-прекия път към проблемите.
      Моето единствено предложение е да завали един хубав пролетен дъжд и "децата" да се приберат вкъщи!
      + 1 Tова къде го разправяте ....долар - 3 лева , няма как да стане във валутен борд! А валутния борд няма да падне ! Следователно ввсичко по-надолу е бла-бла-бла.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
        С народни комитети на улицата ли ще "управлявате" ?
        По-хоатични искания не съм чувал. Бащицата тарикат излезе и изненадА
        "организаторите". 3 дена не могат да формулират смислено послание за камилчетата.
        В главата ти е пълна каша. Хората искат да вземат властта и да управляват. Да спрат разграбването и България да просперира. Да питам и аз като Стамболийски. Ти за кого си ???
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          Спарте ти го каза - аз не бях
          3 лефа за долар да ма извиняваш не е ХИПЕРИНФЛАЦИЯ явно бърже си забравил как за три деня доларя стана от 70 лефа на 210 лефа
          Недей да се ебаваш с нас, Тато Да не ти се върне
          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            И Патката едно време мина 48000
            И то как ! С мерак
            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
              При тези 2 случая не е имало валутен борд - служебното правителство не може да променя закони, съответно и валутния борд.

Не сме били член на ЕС!
              Много точно казано ! Мнението показва мисъл и подготовка на изразилия го .

Риска обаче е служебния кабинет да даде всичко от себе си , продължавайки политиката на предишния кабинет така че следващото народно събрание да няма друг избор .

Поне една група "бизнесмени " сънува това всяка нощ

Коментар

• С народни комитети на улицата ли ще "управлявате" ?
                По-хоатични искания не съм чувал. Бащицата тарикат излезе и изненадА
                "организаторите". 3 дена не могат да формулират смислено послание за камилчетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                  И какво предлагате? Да разваляме левовите депозити и да ги правим доларови или еврови? И не в банка, а в новата, най-сигурна - БУРКАН БАМК През събитията ' 97 съм бил младеж и нямам ясни спомени какво е било, но спестовният ми влог направен от дядо ми, ми показа като кристална топка.
                  Toва предложение е най-прекия път към проблемите.
                  Моето единствено предложение е да завали един хубав пролетен дъжд и "децата" да се приберат вкъщи!
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    в новата история на България е имало само в два случая Служебно правителство - преди хиперинфлация и веднага след хиперинфлация
                    ...
                    а сега да ва видим какво мислите по темата
                    При тези 2 случая не е имало валутен борд - служебното правителство не може да променя закони, съответно и валутния борд.

Не сме били член на ЕС!
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• 1. Който е за Мазното Гейче и иска да го крадат батко и братко да плюе протеста !!!
                      2. Който е за Снахата Присъединителка и ордите от ченгета и Каролевци да плюе протеста.
                      3. Който е за Мазния Турчин с Обръчите от Фирми да плюе протеста.
                      4. Който е за Най Малкото Зло, Бандита от СИК и Тиква да плюе протеста
                      5. Който има достойнство да се присъедини към протеста. Да помага с каквото може за да си върнем родината и да изгоним грабителите на България !!!

Бог е с нас !!!
                      И Европа също !!!
                      Лъвът скъса синджиря !!!

С новия български химн на уста изгонете крадливите политици и на тяхно място поставете почтени, или пък сами се управлявайте.

Свободата над всичко !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=6ijg6eeOCgw
                      tnm

Коментар

• И какво предлагате? Да разваляме левовите депозити и да ги правим доларови или еврови? И не в банка, а в новата, най-сигурна - БУРКАН БАМК През събитията ' 97 съм бил младеж и нямам ясни спомени какво е било, но спестовният ми влог направен от дядо ми, ми показа като кристална топка.
                        Last edited by polax; 22.02.2013, 07:29.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=SE3vC...yer_detailpage
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Още трябва да четеш.

Ти тръгваш от презумпцията, че изборът на групата е предопределен - имаш урна с решения и групата трябва да избере най-доброто.

IQ изборът не е "Кое от предложените?", а "Какво друго можем да изберем?".

За съжаление, практиката доказва, че революционните открития се правят от индивидуалности, а не от групи.

Опитвам се да си представя как Николаус Ото е направил брейнсторминг, за да измисли четиритактовия двигател.

Някак си не мога да си го представя.

П.П. Мечобиков, не бъркай IQ с тестовете за определяне на IQ.
                            Не тръгвам от презумпцията за която говориш. Под избор имам предвид ИЗБОР !!! Отдавна съм забелязал, че когато си поставен на тясно обичаш да слагаш думи в устата на опонентите си.

Ти ама изобщо не го разбираш това за което говориш.

1. Няма число, което да мери правилността на избора
                            2. Избора не може да бъде оценяван
                            3. Никой няма ПРАВО да го оценява избора
                            4. Това е гавра с познанието.
                            5. Избора е господарската част от мисловния процес.
                            6. Хората са излезли на улицата щото не искат да бъдат роби на политиците, а техни господари.

Лъвът скъса синджиря. Аман от неграмотници !!!
                            Last edited by mechobikov; 22.02.2013, 02:31.
                            tnm

Коментар

• Седем сакрални въпроса, които ми глождят съзнанието

(По повод поръчания от Доган атентат)

Николай Слатински (1956) е доктор по математика и професор по национална и международна сигурност и един от водещите български специалисти по проблемите на сигурността, отбраната, обществения ред.

Не знам защо, но нещо все ме гложди.
                              ...
                              Опитвам се да си спомня нещо, но понеже не съм бил във и от службите, разлиствам в паметта си множеството монографии, учебници, помагала и проч. специализирана литература, които съм изчел през годините.

В главата ми възникват следните седем сакрални въпроса:

1. Колко пъти премиер (дори в оставка) от трибуната на Народното събрание е оповестявавал cosmic secret документ, предаден в 1 екземпляр от разузнавателна централа на една държава на разузнавателна централа на друга държава?

2. Колко пъти висш политик на най-висш държавен пост е използвал cosmic secret документ на чужда държава във вътрешнополитически разпри и то след като просто е ядосан и е почевствал, че вече не изпитва никаква жал към опозиционен политик?

3. Какво си мисли дадената чужда държава, след като неин cosmic secret документ, продукт на светая светих на националната й сигурност - специалните разузнавателни служби, се размахва от парламентарната трибуна на друга държава, с което несъмнено ще стане ясно и коя е чуждата държава, и коя е разузнавателната й служба, какви са нейните методи, интереси и специални разузнавателни средства, кой е нейният агент (да се досетим какво го чака този агент; да се попитаме какво доверие ще има към България и нейните служби; да си дадем сметка как се спазват супер-стриктните съюзнически договорености в областта на класифицираната информация...)?

4. Как точно си представя премиерът в оставка комисията, която ще чете този cosmic secret документ на чужда централа - по един представител на парламентарна група, пропорционално участие, само от избрани партии - и въобще съзнава ли той как би изглеждало това - на практика - четене на площада на подобен супер поверителен документ?

5. Има ли изобщо капка професионализъм у този премиер в оставка, бил даже главен секретар на МВР, щом заради едни елементарно изпуснати нерви нарушава всички неписани и писани закони на специалните служби в частност и на системата за национална сигурност като цяло?

6. В състояние ли е да проумее въпросният премиер в оставка как е опетнил България, след като от най-високата трибуна на Държавата е заявил, че в нашата страна лидерът на третата по численост парламентарна група спокойно може да "поръча" на организираната престъпност "да свитне" лидера на първата по численост парламентарна група и по съвместителство премиер на държавата - какъв Шенген, какви пет лева, (в) какъв затвор?

7. Има ли изобщо грам мозък в главата на един политик, та било той и премиер в оставка, за да си позволи подобно изявление от трибуната на Народното събрание?

http://www.nslatinski.org

Коментар

• Разузнаването

Няма сигнал за атентат срещу Борисов

http://www.bnews.bg/article-70292

Коментар

Working...
                                X