If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Петьо Цеков
Той си отиде така, както дойде - без да мисли много. Объркан в собствената си безидейност. Хвърли филията с мас и рече, че няма да играе повече.
Не мога да разбера. Този, който е писал лозунга "Бойко-кръстник на свиневъдите" злонамерен към Борисов ли е? Подигравка ли е? Или е просто някой глупак.
Като онзи, дето е закарал ПРАСЕТА на митинг в подкрепа на Бойко Борисов.
Та да има с какво да го кодошат!
Аз ще гасувам за Борисов . Велик ход ( ако сте гледали Кръстникът , там Корлеоне си разчисти сметките за 1 час след като му отне доста време да разкрие враговете) с който го наби на всички , а той излезна чист от ситуацията .Страхотен тандем са със Цветанов . Цветанов е по умният , но Борисов е с безпогрешен нюх и вроден инстинкт за оцеляване ( някак си първичен и древен ) , както и с голям житейски опит .Харесва ми как ги обезкървява и омаломощава бавно и методично , как ги изчаква да си покажат зъбите и почва да ги вади един по един .Направи повече от колкото всички до сега взети заедно .Някой да говори за курумпирани министри? Харесва ми да слушам воя на цяла плеяда ( те са си направо структурирано общество ) от престъпно забогатели олигарси и целия антураж надолу от политолози, социолози , психолози ,журналисти (продаващи ти вестник за 1лв пълен с истини ) та се стигне до последното звено (платените драскачи по форумите ) , паразити усещащи своя край .Смятам че ще се справи с монополите и ще направи много належащите реформи .А може и да греша , но поне с него е интересно .Следващите месеци ще са голямо шоу - ножа е опрял до кокала .
Новината за оставката на Бойко Борисов стигна и до най-далечния Изток, а местното население потъна в сълзи, когато генералният секретар на ООН Бан Ки-мун се обърна към българския премиер: Борисов, ти управлява мъдро! Над българските посолства в Пхенян и Сеул се появили жерави, които нарисували магистрала в небето.
Това, което пиша е изключително важно и поставя протестите на друго ниво:
Току що се връщам от Протеста-митинг във Варна. Първо трябваше да има свободно събрание на желаещите да излъчат инициативен комитет на протестиращите във Варна. След което да се премине към самия протест. На това събрание обаче влезе група от около 30 души - дебеловрати и нискочели момчета в черно - които започнаха да съботират събранието и да подменят естествените лидери, появили се до сега в протестите.
Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ.
Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората.
Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят.
Снимаха ме - мен и Иван Петров - от разни телевизии, но всички изришно ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир - представяш ли си?
И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си - бях свидетел на всичко, което се случи.
К. Симеонов
П.П. Изгонихте Бойко и ТИМ започна с безчинствата 1996г. се завръща
Attached Files
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Рано или късно Боко щеше даси отиде...колкото по рано по добре...все пак затваряме и отварямя нова страница в нашата история.....дано дае за хубаво ....а то няма как данее защото всичко ново е по хубаво от старото.....Който и да дойде на власт.....Вече няма, какво Дасе краде....малко от малко ще вървим нагоре....защото след нас идва едно поколение родено след 10 ноемри 1989г ...поколение свикнало да и иска а не да бъхти кат вол по пионерски бригади и комсомолски лагери.....поколение израстнало в ерата на интернета, поколение отворенно за живота....поколение уважаващо първо себе си ....не научено да козерува и мълчи.....България все още несе е събудила от Вековното си робство.....Нека е сабудим ....останалото тя сама ще нисе отблагодари!!!
Аз ще гасувам за Борисов . Велик ход ( ако сте гледали Кръстникът , там Корлеоне си разчисти сметките за 1 час след като му отне доста време да разкрие враговете) с който го наби на всички , а той излезна чист от ситуацията .Страхотен тандем са със Цветанов . Цветанов е по умният , но Борисов е с безпогрешен нюх и вроден инстинкт за оцеляване ( някак си първичен и древен ) , както и с голям житейски опит .Харесва ми как ги обезкървява и омаломощава бавно и методично , как ги изчаква да си покажат зъбите и почва да ги вади един по един .Направи повече от колкото всички до сега взети заедно .Някой да говори за курумпирани министри? Харесва ми да слушам воя на цяла плеяда ( те са си направо структурирано общество ) от престъпно забогатели олигарси и целия антураж надолу от политолози, социолози , психолози ,журналисти (продаващи ти вестник за 1лв пълен с истини ) та се стигне до последното звено (платените драскачи по форумите ) , паразити усещащи своя край .Смятам че ще се справи с монополите и ще направи много належащите реформи .А може и да греша , но поне с него е интересно .Следващите месеци ще са голямо шоу - ножа е опрял до кокала .
Не мога да разбера. Този, който е писал лозунга "Бойко-кръстник на свиневъдите" злонамерен към Борисов ли е? Подигравка ли е? Или е просто някой глупак.
Aми вече е демокрация -на митинг могат да ходят и непоканени от Винету
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Aaaa, недей така. Иска се Велико народно събрание. Какво ще се прави като се сберат на събранието не е много ясно, но може би нова конституция. Пък вече в конституцията какво ще се впише - мъгла.
Един веселяк днес по БНТ се опитваше да лее мисъл, но според мен не живееше в правилната епоха. Не че депутатите не са едни и същи стари муцуни с десетилетия, но възгледите му бяха доста странни за 21век. Човека си представяше настоящето като някакво класово общество, в което едната класа- управляващата, управлява другата- гражданите. И този господин искаше гражданите да участват в управлението. Да нямало депутати, а да се избирали граждани на тяхно място. Във всички органи да имало квота граждани.
Манджа с грозде. От къде да знае човека, че и депутатите са граждани .
не са граждани, депутатите.......
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар