If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма да те призовавам да спреш да дрънкаш глупости. Тогава няма да си ти. Щото като туриш грешните хора, а то неминуемо ще стане, пак ли ще протестираш против всичко и всички или само против тях? Щото сега протестът е срещу ВСИЧКО. Все едно да протестираш против Вселената.
А аз като български офицер не мога да подкрепя пияната тълпа и беззаконието. Аз съм бил, и съм, човек на реда и правилата. И ако правилата са грешни, то ние трябва да ги променим, а не за ги заменим с хаос.
Дрънкаш глупости ти и ме е срам за тебе щото все пак си български офицер. Беззаконието току що си подаде оставката и дава мило и драго пак да доде на власт или поне ако не може, да го смени другото парламентарно беззаконие в лицето на Гейчето Мазно и Мазния Турчин с Обръчите. Срам за тебе Гигов. Българския офицер трябва да е офицер до гроб и да милее за родината си !!!
В момента реда се ражда на улицата Гигов. Беззаконието е накъкало гащите в парламента !!!
+ 1 Tова къде го разправяте ....долар - 3 лева , няма как да стане във валутен борд! А валутния борд няма да падне ! Следователно ввсичко по-надолу е бла-бла-бла.
Опасна е само режисурата на улицата! Ако имам правилен спомен от предишни събития е, че по Законът на Мърфи нещата бяха по-крехки от очакванията и хората бяха често изненадани
През 90-те валутния курс на марката/евро се определяше от пазара ежедневно и си имаше периодично обезценяване на лева и нещата тогава се случиха постепенно, просто поредното обезценяване се оказа пооо-дълго. КАРО каза - ако няма банка/чейндж, в който да си обмениш пари, официалния курс ти е през курса, за това режисурата, която сега е на етап "създаване на каша в главите", а после няякой може да реши да прибутва към паниката трябва да спре!
Препоръка е да си я карате, както и миналата седмица!
Щом не си разбрал, че България през последните 23 години се ограбва варварски, значи не знаеш как функционира държавата в която живееш. За това казвам, че в главата ти е каша.
С послания ала куклата на конци Сидеров си вкарвате автогол. Формулирайте някакви изпълними искания, а не тюрлю-гювеча, който ви е в гневните глави. Все едно съм пуснал телевизия СКАТ.
Отначало имаше рев срещу високите цени и монопола на ЕРПтата.
Бащицата излезе, намали с 8% тока, пусна евтиния, народен ток от Козлодуй, изрита скъпите ТЕЦове на изедника Ковачки, разтури ДКЕВР (помниш ли я все още?), взе лиценза на чешкия грабител ЧЕЗ,... до вечерта нов рев - "Оставка". На следващия ден, имате оставката, и сега ревете срещу всичко и всеки, които не подкрепя шизофреничните ви анархични искания. Не се ли усещате, че сте в нечии сценарии ?
Свестни хора ще вземат властта. Не се знае кои са. Лъвът е хитър. Нали олигарсите ако разберат кои са ще ги подкупят !!! Хората ще създадат възможности за контрол, който сегашната политизмет отказва да бъде създаден. Така че не се плаши, ако не излязат читави тези дето ще ги турим, лесно можем да ги сменим. Ти за кои си. За Гейчето Мазно нали ??? Харесва ли ти да те доят батко и братко а ??? Или може би ти харесва Грозната Снаха Присъединителка да те присъединява и да ти затваря АЕЦа без да му е дошло времето ??? Или ти харесва Мазния Турчин с Обръчите ???
Бъди офицер Гигов. Български офицер и патриот. Лъвът скъса синджиря. Подкрепи го !!!
Няма да те призовавам да спреш да дрънкаш глупости. Тогава няма да си ти. Щото като туриш грешните хора, а то неминуемо ще стане, пак ли ще протестираш против всичко и всички или само против тях? Щото сега протестът е срещу ВСИЧКО. Все едно да протестираш против Вселената.
А аз като български офицер не мога да подкрепя пияната тълпа и беззаконието. Аз съм бил, и съм, човек на реда и правилата. И ако правилата са грешни, то ние трябва да ги променим, а не за ги заменим с хаос.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Това пропуска Негово Първителство...в допълнение и клаузата за превалутиране, липсваща в ония години.
За Спарта/Ататюрк - озверяла тълпа? Не може да се спре? Това в Мали, Либия, Египет ли е или у нас? Режисурката си върви по план, накрая ще се чудят измамените камилчета как са се озовали в нея.
Забранено им е отгоре - окопават се в тази действителност!
- Борда е част от тази действителност!
Тълпата вече я ползват - оказа се много прогнозируема!
Камилчетата винаги се озовават там, където ги заведат!
Аз съм за пазара, за капитализъма Чел си много, а не знаеш, че стадото, което го бутат отзад нямакак да вземе валстта. Че "народа" колко пъти я взима тази власт през прехода (това е просто етап в цикличността). Връщайте се на работа!
Бъди рахат. Зависи дали стадото е от овце или от лъвове. Нашите овце за 23 години станаха лъвове и ще вземат властта в свои ръце както Исландските лъвове !!!
В моята глава винаги е било каша, но аз нямам претенции да национализирам, административно да контролирам цени, да съдя, но имам претенции да разбирам как функционира една държава. Вие нямате. Искате нещо абстрактно, което и вие не го знаете какво точно е и накрая положението ви ще се влоши, вместо да се подобри.
А енергията на хората можеше да доведе до нещо смислено.
Щом не си разбрал, че България през последните 23 години се ограбва варварски, значи не знаеш как функционира държавата в която живееш. За това казвам, че в главата ти е каша.
И ти знаеш ли ги точно КОИ хора ще вземат властта? Щото ако я вземат онези дето се разхождат насам-натам маскирани и с бутилка бира в ръка, то ми се струва че като я вземат, първата им работа ще бъде да национализират фабриката на Мишо Бирата, та да си поркат биричка на воля!
Свестни хора ще вземат властта. Не се знае кои са. Лъвът е хитър. Нали олигарсите ако разберат кои са ще ги подкупят !!! Хората ще създадат възможности за контрол, който сегашната политизмет отказва да бъде създаден. Така че не се плаши, ако не излязат читави тези дето ще ги турим, лесно можем да ги сменим. Ти за кои си. За Гейчето Мазно нали ??? Харесва ли ти да те доят батко и братко а ??? Или може би ти харесва Грозната Снаха Присъединителка да те присъединява и да ти затваря АЕЦа без да му е дошло времето ??? Или ти харесва Мазния Турчин с Обръчите ???
Бъди офицер Гигов. Български офицер и патриот. Лъвът скъса синджиря. Подкрепи го !!!
В главата ти е пълна каша. Хората искат да вземат властта и да управляват. Да спрат разграбването и България да просперира. Да питам и аз като Стамболийски. Ти за кого си ???
Аз съм за пазара, за капитализъма Чел си много, а не знаеш, че стадото, което го бутат отзад нямакак да вземе валстта. Че "народа" колко пъти я взима тази власт през прехода (това е просто етап в цикличността). Връщайте се на работа!
При тези 2 случая не е имало валутен борд - служебното правителство не може да променя закони, съответно и валутния борд.
Не сме били член на ЕС!
Това пропуска Негово Първителство...в допълнение и клаузата за превалутиране, липсваща в ония години.
За Спарта/Ататюрк - озверяла тълпа? Не може да се спре? Това в Мали, Либия, Египет ли е или у нас? Режисурката си върви по план, накрая ще се чудят измамените камилчета как са се озовали в нея.
В главата ти е пълна каша. Хората искат да вземат властта и да управляват. Да спрат разграбването и България да просперира. Да питам и аз като Стамболийски. Ти за кого си ???
В моята глава винаги е било каша, но аз нямам претенции да национализирам, административно да контролирам цени, да съдя, но имам претенции да разбирам как функционира една държава. Вие нямате. Искате нещо абстрактно, което и вие не го знаете какво точно е и накрая положението ви ще се влоши, вместо да се подобри.
А енергията на хората можеше да доведе до нещо смислено.
Коментар