IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• червената пасмина

не се Очудвам, те са свикнали
    с кръв да вземат и с кръв да дават властта
    очаквайте кръв по улиците
    Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Позитано товари лумпени и цигани от Дупница в автобуси. В Пловдив направо от кафенетата ги вадят..

Коментар

• ЗАКОНЪТ
      Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      И аз не съм декларирал участие в няколко рекламни сайта. Кое точно задължава Гуцанов да декларира участие където и да е?

Коментар

• Позитано товари лумпени и цигани от Дупница в автобуси. В Пловдив направо от кафенетата ги вадят..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
          понеже некои персони търсят
          собствениците на медии и се прят ,
          че не могат да ги намерят,
          та да им помогна
          Борислав Гуцанов Гуцанов-
          ПП "Българска социалистическа партия" -
          недекларирано
          придобиване дялове в
          новоучредено дружество "Петел БГ" ООД.
          ако се чудите кво е това петел...
          http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...42768644,d.Yms
          И аз не съм декларирал участие в няколко рекламни сайта. Кое точно задължава Гуцанов да декларира участие където и да е?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• понеже некои персони търсят
            собствениците на медии и се прят ,
            че не могат да ги намерят,
            та да им помогна
            Борислав Гуцанов Гуцанов-
            ПП "Българска социалистическа партия" -
            недекларирано
            придобиване дялове в
            новоучредено дружество "Петел БГ" ООД.
            ако се чудите кво е това петел...
            http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...42768644,d.Yms

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Аз знам, какво търся в темата "Политика". Ти не знаеш. И не ми излизай с тъпи клишета за "Позитано" и дрън-дрън. Нямам политическа или финансова или каквато и да е обвързаност с някаква партия.
              Помолих за ТОЧНА формулировка на исканията. Терминът ‘"пряка демокрация" си е само идея. Какъв е КОНКРЕТНИЯ механизъм, който предлагаш за прилагане на пряката демокрация?
              Аз ти отговорих. Исканията са въпрос на договаряне и уточняване. Това, което е ясно е, че трябва по бързо да се спре кранчето на олигарсите.

А, какво предлага твоя патрон Мазното Гейче. Да дадем безвъзмездно България да я крадат Батко и Братко ??? Не благодарим за конструктивната ви позиция господин Гигов !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Ако няма масови арести на олигарси, мафиоти, партийни лидери и политическите им чадъри, то никакъв Видов Ден не е дошъл. Всяко чудо за три дни.
                Не са ли вече 14 ??? Това е само началото. Ще има и присъди за тези които неблагоразумно останат. Но по важното е колкото може по бързо да вземем властта и да им спрем кранчето да не могат да ни ограбват повече !!!
                tnm

Коментар

• Аз знам, какво търся в темата "Политика". Ти не знаеш. И не ми излизай с тъпи клишета за "Позитано" и дрън-дрън. Нямам политическа или финансова или каквато и да е обвързаност с някаква партия.
                  Помолих за ТОЧНА формулировка на исканията. Терминът ‘"пряка демокрация" си е само идея. Какъв е КОНКРЕТНИЯ механизъм, който предлагаш за прилагане на пряката демокрация?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

Дойде Видов Ден !!! Лъвът скъса синджиря !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bI0y3L2Pb5M
                    Ако няма масови арести на олигарси, мафиоти, партийни лидери и политическите им чадъри, то никакъв Видов Ден не е дошъл. Всяко чудо за три дни.

Коментар

• недекларирано
                      Ангел Георгиев Семерджиев-председател-Държавна комисия за енергийно и водно регулиране-покупка и продажба на апартамент с площ 168 кв.м. и паркомясто с площ 17 кв.м. в гр. Несебър, както и задължение към банка в размер на 90000 евро, обезпечено с учредяване на законна ипотека върху посочения имот.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Формулирай, ако обичаш, ТОЧНО какво се предлага от улуцата, излез на УЛИЦАТА и намери подкрепа от същата улица за формулираните си искания.
                        Като за начало можеш да ги формулираш във форума. Тези от рода на "Всички са маскари" не се приемат. Защото и ти си в числото на Всички.

п.п. Мразя празни приказки. Обичам конкретните формулировки.
                        Улицата предлага Пряка Демокрация, Гигов, не го ли разбра ???

Не съм говорител на протеста, а съм български офицер и патриот и милея за България !!! Подкрепям протеста, защото това е най доброто в момента.

Ако не знаеш какво е пряка демокрация, какво търсиш в тема политика изобщо ??? Или от централата на Позитано ти дадоха инструкции да се правиш на глупав ???

Ние не сме маскари Гигов. Маскари са тези дето треперят от рева на лъва !!!

Дойде Видов Ден !!! Лъвът скъса синджиря !!!

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bI0y3L2Pb5M
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Усещаме се Индианец. Дип харно се усещаме. Твоят приятел Бандита от Сик играе заедно с Болен Лидеров, не ние. Това ясно се вижда от подкрепата, която даде Болен Лидеров за Бандитко в парламента. Болен Лидеров подкрепи любимия ти Бандит от Сик за да може той да е на власт в момента. Ти просто си се отказал да мислиш !!!

Това което се предлага от улицата е сто пъти по добро от това, което предлагат оядените полумаймуни полусвине от парламента !!!
                          Формулирай, ако обичаш, ТОЧНО какво се предлага от улуцата, излез на УЛИЦАТА и намери подкрепа от същата улица за формулираните си искания.
                          Като за начало можеш да ги формулираш във форума. Тези от рода на "Всички са маскари" не се приемат. Защото и ти си в числото на Всички.

п.п. Мразя празни приказки. Обичам конкретните формулировки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Трябва да говорим за реални неща , които могат да се случат в скоро време- реално е новото правителство да поотпусне малко коланите финансово..Съгласете се, че е много глупаво да си наи- бедния в Европа, а да имаш 6 пъти по нисък дълг от Германия... Тук пропорцията е грубо нарушена за сметка на мизерията и оцеляването- изразени в ниските доходи. Другото е тази корупция и ненаказаност..Докато тя продължава, които и нови да доидат ще се корумпират , защото са безнаказани и ще се подредят до сегашните мазни политици..То това ни казва и ЕС- корупция, съдебна система,липса на контрол..Това са истинските проблеми
                            Киро, никой няма да ни чуе какво говорим докато не съборим модела и не вкараме граждани в управлението. Тогава чак ще има кой да ни чуе като говорим. Иначе ще ни се хилят с мазни усмивки на гейове и бандити и ще продължат да ни ограбват. Бий за да те уважават !!!
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              С послания ала куклата на конци Сидеров си вкарвате автогол. Формулирайте някакви изпълними искания, а не тюрлю-гювеча, който ви е в гневните глави. Все едно съм пуснал телевизия СКАТ.
                              Отначало имаше рев срещу високите цени и монопола на ЕРПтата.
                              Бащицата излезе, намали с 8% тока, пусна евтиния, народен ток от Козлодуй, изрита скъпите ТЕЦове на изедника Ковачки, разтури ДКЕВР (помниш ли я все още?), взе лиценза на чешкия грабител ЧЕЗ,... до вечерта нов рев - "Оставка". На следващия ден, имате оставката, и сега ревете срещу всичко и всеки, които не подкрепя шизофреничните ви анархични искания. Не се ли усещате, че сте в нечии сценарии ?
                              Усещаме се Индианец. Дип харно се усещаме. Твоят приятел Бандита от Сик играе заедно с Болен Лидеров, не ние. Това ясно се вижда от подкрепата, която даде Болен Лидеров за Бандитко в парламента. Болен Лидеров подкрепи любимия ти Бандит от Сик за да може той да е на власт в момента. Ти просто си се отказал да мислиш !!!

Това което се предлага от улицата е сто пъти по добро от това, което предлагат оядените полумаймуни полусвине от парламента !!!
                              tnm

Коментар

• Трябва да говорим за реални неща , които могат да се случат в скоро време- реално е новото правителство да поотпусне малко коланите финансово..Съгласете се, че е много глупаво да си наи- бедния в Европа, а да имаш 6 пъти по нисък дълг от Германия... Тук пропорцията е грубо нарушена за сметка на мизерията и оцеляването- изразени в ниските доходи. Другото е тази корупция и ненаказаност..Докато тя продължава, които и нови да доидат ще се корумпират , защото са безнаказани и ще се подредят до сегашните мазни политици..То това ни казва и ЕС- корупция, съдебна система,липса на контрол..Това са истинските проблеми

Коментар

Working...
                                X