Първоначално изпратено от energetik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 25.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
https://www.bivol.bg/sportal-netinfo.html
Фирма, рекламираща незаконен хазарт, наддава за "Нет Инфо"
с пари от Корпоративна търговска банка
от Биволъ Вторник, 19 Март 2013 22:06
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение"...Ами ако демократично избереш единия от бандитите, дето са ти обрали къщата, с надеждата, той от благодарност да вкара аверите си в затворът, наистина няма да има какво да ЯДЕШ даже и през лятото..."
Добре де, ама понеже не може да понасяш бандитите, вместо приместно да сложим решетки на прозорците, или блиндирана врата ТИ ПРЕДЛАГАШ ДА ПОДПАЛИМ КЪЩАТА!!! Да, бандитите няма да има откъде да крадат, НО НИЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА ЖИВЕЕМ!!!!!
1. Да ......майката на бандитите
Повтарям за тези, които още не са разбрали
1. Да .... майката на бандитите, не на къщата !!!
Анадънму ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение"...Ами ако демократично избереш единия от бандитите, дето са ти обрали къщата, с надеждата, той от благодарност да вкара аверите си в затворът, наистина няма да има какво да ЯДЕШ даже и през лятото..."
Добре де, ама ти понеже не може да понасяш бандитите ПРЕДЛАГАШ ДА ПОДПАЛИМ КЪЩАТА!!! Да, бандитите няма да има откъде да крадат, НО НИЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА ЖИВЕЕМ!!!!!
ухае край тебИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
"...Ами ако демократично избереш единия от бандитите, дето са ти обрали къщата, с надеждата, той от благодарност да вкара аверите си в затворът, наистина няма да има какво да ЯДЕШ даже и през лятото..."
Добре де, ама понеже не може да понасяш бандитите, вместо примертно да сложим решетки на прозорците, или блиндирана врата ТИ ПРЕДЛАГАШ ДА ПОДПАЛИМ КЪЩАТА!!! Да, бандитите няма да има откъде да крадат, НО НИЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА ЖИВЕЕМ!!!!!Last edited by energetik; 23.03.2013, 10:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеДраги Мечо, тия примитивни аналоги вече взеха да дотягат !
Но ние с теб наистина имаме принципно различие - ти си революционер, а аз не! Като оставим въпроса за светлото бъдеще и се върнем към конкретиката - какво ще ядем следващата зима и ще има ли ток - перспективата в момента не изглежда много розова. Теб разбира се това не те интересува, понеже се е отворила възможност за ВЕЛИКИЯ ПРЕЛОМ (каквото и да значи това).
Бях ти пратил един линк на скоро, сега ще ти го пусна пак, щото силно ми напомняш на дебила с перчема
Апропо, всички знаем как приключи ОНЗИ ВЕЛИК ПРЕЛОМ
Мисли бре !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБългария е сред най-лошите примери за свобода на словото в ЕС
в-к Сега
Заместник-председателят на Европейската комисия и еврокомисар по въпросите на цифровите технологии Нели Крус изрази безпокойството си за медиите в България по време на семинар в Дъблин за медийния плурализъм и свобода. "Ние знаем, че Европа е дом на демокрацията, прозрачността и основните права. Свободните и плуралистични медии са важна част от това. Но не толкова очевидно е как на практика тези ценности да бъдат спазвани", каза комисар Нели Крус. Тя посочи, че в някои страни от ЕС има проблеми като концентрацията на медии и липсата на разнообразие, наложени ограничения на медиите или държавен контрол, натиск и намеса. Като примери за това еврокомисарят открои три страни - Унгария, България и Великобритания - заради скандал с подслушването в медии на Рупърт Мърдок и последвалото разследване на комисията "Левесън". Нели Крус посочи, че Европейската комисия има опасения относно прекалената концентрация на медийна собственост в България и липсата на прозрачност. Заради партийна солидарност политиците в Брюксел често подминават този тип проблеми в отделни страни, призна Крус.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеДраги Мечо, тия примитивни аналоги вече взеха да дотягат !
Но ние с теб наистина имаме принципно различие - ти си революционер, а аз не! Като оставим въпроса за светлото бъдеще и се върнем към конкретиката - какво ще ядем следващата зима и ще има ли ток - перспективата в момента не изглежда много розова. Теб разбира се това не те интересува, понеже се е отворила възможност за ВЕЛИКИЯ ПРЕЛОМ (каквото и да значи това).
Бях ти пратил един линк на скоро, сега ще ти го пусна пак, щото силно ми напомняш на дебила с перчема
http://pravdoiskatel77.livejournal.com/1684741.htmlИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
България е сред най-лошите примери за свобода на словото в ЕС
в-к Сега
Заместник-председателят на Европейската комисия и еврокомисар по въпросите на цифровите технологии Нели Крус изрази безпокойството си за медиите в България по време на семинар в Дъблин за медийния плурализъм и свобода. "Ние знаем, че Европа е дом на демокрацията, прозрачността и основните права. Свободните и плуралистични медии са важна част от това. Но не толкова очевидно е как на практика тези ценности да бъдат спазвани", каза комисар Нели Крус. Тя посочи, че в някои страни от ЕС има проблеми като концентрацията на медии и липсата на разнообразие, наложени ограничения на медиите или държавен контрол, натиск и намеса. Като примери за това еврокомисарят открои три страни - Унгария, България и Великобритания - заради скандал с подслушването в медии на Рупърт Мърдок и последвалото разследване на комисията "Левесън". Нели Крус посочи, че Европейската комисия има опасения относно прекалената концентрация на медийна собственост в България и липсата на прозрачност. Заради партийна солидарност политиците в Брюксел често подминават този тип проблеми в отделни страни, призна Крус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеМЕЧКА,намерих те къде тренираш
http://vbox7.com/play:2ce90d27
Харесвам хора, които я разбират СВОБОДАТА
АМАН от ОФЦЕ.
Рая на старославянски !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
http://www.investor.bg/centralna-i-i...a-suma,148659/
Съдбата на еврозоната зависи от дребна сума
Сумата за Кипър отговаря само на 0,06 на сто от годишното икономическо производство на еврозоната
Коментар
-
Драги Мечо, тия примитивни аналоги вече взеха да дотягат !
http://pravdoiskatel77.livejournal.com/1684741.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеАз нямам нищо против властта да се смени по демократичен път, старите партии да бъдат изметени и държавата да се поеме от ново поколение политици ( с надеждата да са по-компетентни и да крадат по-малко). Не ми харесва обаче особено перспективата централната власт бъде обезсилена , а управлението на ключови сектори да се разпределя по корпоративен принцип (от синдикати, браншове, местни интереси и пр.) за сметка на народа-суверен!
Що се отнася до смесените региони- там властта- особено в репресивната си същност, отсъства през последните 23г.Живят си като в Дивия Запад. Как ще ги накараш тези хора, които никога не са били съпричастни към фиска и са били само нетни потребители на фискален ресурс, да придобият навици на бг данъкоплатци?!
Коментар
-
МЕЧКА,намерих те къде тренираш
http://vbox7.com/play:2ce90d27Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнениеАз нямам нищо против властта да се смени по демократичен път, старите партии да бъдат изметени и държавата да се поеме от ново поколение политици ( с надеждата да са по-компетентни и да крадат по-малко). Не ми харесва обаче особено перспективата централната власт бъде обезсилена , а управлението на ключови сектори да се разпределя по корпоративен принцип (от синдикати, браншове, местни интереси и пр.) за сметка на народа-суверен!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар