IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 25.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Антоанета Цонева
    аз не мога да разбера наистина ли хората, които ни "продаваха" бацко няма да се смирят най - сетне и да престанат да ни сугестират ...
    На милата "Антоанета Цонева" и е малка фантазията

- това че е видяла (тя) нещо, не значи че то е единственото възможно /ЕГО!/
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Това има единствено общо с бухалката, но не с темата!

Енергетика е прав много сериозно за нещо ... въпреки тъпия пример / довод който даде ти с Гърция
      примера го даде БОЙКО БОРИСОВ в едно от последните интервюта ,които гледах с него
      обясняваш колко са затънали,ГЪРЦИЯ,ИТАЛИЯ,Испания и т.н
      а ние колко сме били СТАБИЛНИ
      не знам кой е ТЪП и кой не
      тия изброените са пълни с ТЪПАНАРИ явно
      УМНИК...............
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Антоанета Цонева
        аз не мога да разбера наистина ли хората, които ни "продаваха" бацко няма да се смирят най - сетне и да престанат да ни сугестират - докарахме се до там, че дори типичният български избор на по- малкото зло не съществува - избор няма - само погнуса - управлението на борисов е венецът на този разпад - ако някой излезе и започне пак да обяснява колко е десен баце и колко по-лоши са другите нека се застреля - всички "спин докторс" трябва да се скрият и да не се показват никога и за петата колона не искам да слушам също, с която "обяснителите" обясняват всичко и провала на мутрата също

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          http://www.webcafe.bg/id_146276849_S...o_ot_Stoichkov
          Студентите нямат нужда нито от НПСС, нито от Стоичков
          те пък баш при студентите се тикат да го "вкарват" !! Егати простите ...

Коментар

• http://www.webcafe.bg/id_146276849_S...o_ot_Stoichkov
            Студентите нямат нужда нито от НПСС, нито от Стоичков

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              тебе те знем.протеина взе ли си
              Това има единствено общо с бухалката, но не с темата!

Енергетика е прав много сериозно за нещо ... въпреки тъпия пример / довод който даде ти с Гърция

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                Напротив, гърците съдействат но процеса е много бавен... за това колко са зле ще си говорим след 3 години. Зле-то не е свършило а е още в началото (~1/3) ...
                тебе те знем.протеина взе ли си
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

те гърците са ТЪПИ, нали.ходил ли си там.знаеш ли колко са (ЗЛЕ)
                  Напротив, гърците съдействат но процеса е много бавен... за това колко са зле ще си говорим след 3 години. Зле-то не е свършило а е още в началото (~1/3) ...

Коментар

То ако питаш енергетика сигурно ще ти каже, че гърците ходят на гурбет в България, а не българите в Гърция.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• http://www.standartnews.com/balgariy...te-182032.html
                      София. На бас за предстоящите избори са се хванали Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Облогът е колко депутати ще има ГЕРБ в парламента. Залогът е часовник. За баса съобщи бившият вътрешен министър в предаването "Факторът Кошлуков" по ТВ7. Според Цветанов ГЕРБ ще има над 100 депутати в парламента. Той обаче не уточни на кое число е заложил Борисов.

След парламентарните избори през 2009 г. Бойко подари часовника си на Цветанов, защото партията спечели цели 116 места в Народното събрание.
                      САМОЗАПАЛВАНЕ, БЕЗРАБОТИЦА , МИЗЕРИЯ, Я ТЕ С БАСОВЕ ЧАСОВНИЦИ ЗАЛАГАТ..

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                        "1. Да .... майката на бандитите, не на къщата !!!"

Ами добре тогава - Е...е им майката, ама стига сте клатили къщата, щото и без това е пред срутване!

Коментар

"съмняваш ме ти
                          ухае край теб"

Браво Анди! Много полезен коментар направи, сериозен принос по темата, направо постави основа за задълбочена дискусия!

Я сега по същество - а при теб как е атмосферата - понамирисва ли и ли направо смърди?
                          Абе, имаше една Димка, ама не мога да си я представя в съюз с Гигов. Знае ли човек ???

"Нищо не е такова каквото изглежда".
                          Буда
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

"съмняваш ме ти
                            ухае край теб"

Браво Анди! Много полезен коментар направи, сериозен принос по темата, направо постави основа за задълбочена дискусия!

Я сега по същество - а при теб как е атмосферата - понамирисва ли и ли направо смърди?
                            мен не ме бива по задълбочените дискусии.по сериозни приноси и лалаланкане още по малко.алтернатива засега НЕ ВИЖДАМ.като искам нещо взимам си го.ако ми дойде някой на гости без да съм го канил,изпращам си го.ако го пипна пък да краде... случвало се е
                            от твоите постове разбирам едно:да си я караме така а хората(отговорните) ще се намерят с времето...да ама не
                            ако искаш да ти се правя на ДЪЛБОК.то е за друга тема

Коментар

• "1. Да .... майката на бандитите, не на къщата !!!"

Ами добре тогава - Е...е им майката, ама стига сте клатили къщата, щото и без това е пред срутване!

Коментар

• "съмняваш ме ти
                                ухае край теб"

Коментар

Working...
                                X