Първоначално изпратено от Соколски
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Соколски Разгледай мнениеЕй, я се скрии от където си изпълзял.Че най обичаме тука зомбита и то генерализиращи по този начин.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеТипично изказване на политик.
Направо може да те почваме със запъртъците по почина заек що си с шапка или без.
Ей, я се скрии от където си изпълзял.Че най обичаме тука зомбита и то генерализиращи по този начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколски Разгледай мнениеИ пак супер нагло и тъпо не отговаряш на сериозните въпроси, а търсиш лесния начин
/въпрос/.
Това поведение, както и начин на мислене, какъв е тогава? Имаш ли въобще представа.
Направо може да те почваме със запъртъците по почина заек що си с шапка или без.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКапитан далечно плаване и трол. А ти ???
/въпрос/.
Това поведение, както и начин на мислене, какъв е тогава? Имаш ли въобще представа.
А ти призна ли си?Last edited by Соколски; 16.02.2013, 19:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеняма грам изненада в написания материал)
единствено, написах, че представеното като комунистическо вербално манипулиране се прилага в същата и по-голяма степен от герберастите
При това, по ченгесарски оплюват, дискредитират, омаловажават всяко мнение, различно от тяхното
Виж, това днес, ме изненада
След предишните избори, когато полицейският шеф беше и шеф на ...изборите, не мислех, че така лесно ще го сложи отново на преден план
На въпрос кого би назначил за шеф на предизборния щаб на ГЕРБ за изборите, Борисов също отвърна решително, посочвайки вицепремиера Цветан Цветанов. "Той е моторът и душата на партията, той е медалистът и пълният отличник"
а ТОВА КАК ЛИ ТИ Е ДОШЛО НА АКЪЛА, АМИ ТО МАЙ САМО ТАКИВА НЕЩА ГОВОРИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ И ВСЕ ЧАКАТЕ НЯКОИ ДА вИ СПАСИ.
Ами кои докара "Борисоф" на власт, Сега кои ще докара този на власт.
Не виждаш ли, че най добре народа да е във властта с БСП.
Пълен абсурд и ужас.Това е.
а БЕ ПЪЛНА ПОМИЯ, ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ВСИЧКО.
Някое предложение за промяна на нещо си ще има ли или само бла бла. Такива сте матряла, явно.Цял живот не ви ли писна, не осъзнахте ли че имате деца и те трябва да живеят и се развиват.
А сега, ако докарате БСП на власт. С голяма сигурност няма да има развитие ще бъде, като черешката на тортата. Ама толкова ви е акъла, ами ще направите същият грях като родителите ни.Защото родителите ни вече 65 г. не избраха друго. Кои е виновен сега?
И след като става въпрос за това, че цялата опозиция са политически трупове и то доказани.
ЗАЩО, ВАШИТЕ тролски спамове и говоренки със обидни квалификации приличат на 100% със тези на опозицията труповете.Last edited by Соколски; 16.02.2013, 19:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКво сте закахърили. Скоро пак ще се купуват нови джипове, и ваканция на Бора Бора ще има.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколски Разгледай мнениеАми, след като квалифицираш, някои друг като трол, ще бъдеш ли така наивно добър да ни споделиш, кого точно определяш(обиждаш) така.И с какво право?
И след, това евентуално да помислиш, за себе си ти какъв си и какво говориш, въобще?
Докато не отговориш на тия въпроси, няма да подхвърляш напред назад такива определения, тъй като ти и Киро примерно днеска сте повече от тролове.Така ли е?
Да не почнете пак с омаскаряването и подигравките, тука не говорим за вашите мутро- там еди какво си.
Разбираш ли го това?Че нито си по темата, нито даваш обосновани предположения за каквото и да било.Тогава какъв си ти?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеПреди време, дежурния ни лаф беше:
И като са гмуркахме за кефал.......
Един път един се хвана и пита забързано - къде ве на топлата вода ли?
И тогава лафа стана:
И като са гмуркахме за кефал на топлата вода.......
Не след дълго поредния ентусиаст каза: А като ходите обадете се, имам два харпуна.
Сега вече сме:
И като се гмуркахме за кефал на топлата вода с по два харпуна.....Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар