Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКато казвам пълна свобода, не съм съвсем коректен, но да ме упрекнеш в това би било заяждане. Ти не ме упрекваш в това. Ти твърдиш нещо с което не съм съгласен. Смесваш понятията и не отиваме наникъде. Не съм съгласен с теб. Но без личен контакт спорът е безпредметен.
- ама пусто искаш да е на твоето! ОК, оставям те!
Акъла не е за налагане на себе си - а за разбиране на света - според мен деLast edited by iivanoff; 17.02.2013, 20:03.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеНе човек, не говорим за философската свобода, по която и роба е свободен! Най-малкото да си робува
говорим за това което написа - пълната свобода! това ти обясних че е невъзможно, дори и да я докараме за бомби, пак ще е частична и обусловена от посредника м/у нас и света - диктатор, компания и т.н.
ти в близкия изток, да не виждаше пълна свобода... въпреки че дразнеха достатъчно шефа!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБаш когато протестиращите протестират както трябва, няма как да не знаят защо протестират. Изключително съзнателно обърнаха протеста срещу тоците в протест срещу властта.
Когато Държавата е оставила цялата власт в ръцете на самите монополи - се търси отговорност там, където липсва!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеБаш когато протестиращите протестират както трябва, няма как да не знаят защо протестират. Изключително съзнателно обърнаха протеста срещу тоците в протест срещу властта.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеабе къде са чунчо, стамболов, гигов, кат, коки, соколски....
сигурно чакат заповед от централите и се почесват
А за Коки и Гигов, макар и често да не споделям мненията им, са диалогични и мотивират позицията си, нещо, което много други не правят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеИ кое не може да бъде вярно?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТочно така Берт протестите в нормалния свят са перманентен коректив на политиците. АЯма там има и синдикати- тук те са корумпирани..
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеБерти ти хабер си нямаш какво означава либерализация на този пазар.Това не са картофи.Искаш ли бас с мен че ако това се случи ще плащаш много повече?Само погледни АЕЦ-а на какви цени продава на регулирания и на какви на свободния пазар.Кой ще котролира разходите на собствениците на преносната и разпределителната мрежи?Кой ще контролира зелените енергии когенерацията.Тази когенерация е високоефективна щото я плащаме всички а не по физичните закони.Някой ти е размътил главата с теории за пазара.Да те питам като е либерализиран пазара на горивата какви са цените?Ами при телекомуникациите.Тук имаме дори няколко мрежи за разлика от електрическата но цените са пак високи?Защо никой не протестира?Либерализацията ще скапе малкия и средния бизнес.Просто това което е оживяло ще бъде доубито.
Разбирам, че отричаш либерализазия на пазара, но не разбрах и какво подкрепяш?
Частни монополи без ясна и прозрачна регулация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе мога да разбера не разбираш ли или увърташ. Никога не съм казвал, че от факта, че свободата е първична и устойчива, следва, че си абсолютно свободен от нарушими закони. Това, че свободата е първична означава, че винаги си абсолютно свободен от ненарушими закони. Свободата е грешка. Който не греши е роб.
говорим за това което написа - пълната свобода! това ти обясних че е невъзможно, дори и да я докараме за бомби, пак ще е частична и обусловена от посредника м/у нас и света - диктатор, компания и т.н.
ти в близкия изток, да не виждаше пълна свобода... въпреки че дразнеха достатъчно шефа!Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФаки къде са троловете. Кефи ме много пробудилия се народ
Коментар
-
сългасен с Киро, че е важно да се протестира...пък било и без много задълбочен анализ
прави впечатление, че протестират здрави прави хора... това е добре, защото е крайно време да се разбере, че така не става....
има риск простеста да бъде яхнат от опозицията с популистки лозунги, но и те ще имат едно на ум, защото ако излъжат следващите протести ще са с оръжиетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар