Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНе подценявайте идиотиите идващи от ЕС. Заради тях, 2- ма от малкото хора занимаващи се с производство, които познавам, са пред фалит.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе е съвършен. Има някаква привързаност, която не иска да жертва дори и в името на абсолютната свобода, която той напълно осъзнава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ твоята теза не разбирам, извинявай, каква е?
обобщавам, което виждам в последните ти мнения
- всички са маскари
- но трябва търпение
- няма по-малко маскари, които да заместят тия, затова ...пак търпение
За обобщението ти - че управлението е важно задоволяване на всеки малцинствен проблем... не знам какво да кажа, може би, ми пречи в момента субективизма на това, че съм чела, че си привърженик на дзен будизма, на толерантността, но в същото време, знам, че отстояването на свободата не е в сблъсък с тях...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениене се върти в кръг - псуваш с нови псувни едно и също от вчера... надскочи малко огромната интелигентност - вдигни я до "нормалните" и размериПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеКато го напишеш това горното и винаги се сещам за това долното:
http://www.youtube.com/watch?v=EgRyV...D04ym-pnrpdJEQ
Сори за отклонението, но тоя човек и неговите приятели наистина са били добри, щастливи и свободни хора!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
- нормално е да трепериш , ако осъзнаеш ужаса ...Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАйде и към теб същия въпрос, че явно не обичаш да обръщаш внимание и отговаряш на такива насочени към друг:
Ти лично би ли жертвал доброто си име и уважението на приятелите и семейството си, за да влезеш в тази голяма и мръсна игра наречена Политика, и да започнеш да работиш единствено за народа, но така че с твоите действия да удовлетвориш всички - и пенсионери, и студенти, и цигани, и хора от всякакви други етноси, и работещи, и инвалиди, и частници и държавно заети, защото не можеш да отречеш че ние всички съставляваме нацията и народът на тази иначе красива страна!?
обобщавам, което виждам в последните ти мнения
- всички са маскари
- но трябва търпение
- няма по-малко маскари, които да заместят тия, затова ...пак търпение
За обобщението ти - че управлението е важно задоволяване на всеки малцинствен проблем... не знам какво да кажа, може би, ми пречи в момента субективизма на това, че съм чела, че си привърженик на дзен будизма, на толерантността, но в същото време, знам, че отстояването на свободата не е в сблъсък с тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЖивей си живота както намериш за добре
аз на въпроси няма да отговарям повече - поне не директно!
П.С. Мисля че няма да ти хареса пре-мерването
http://www.youtube.com/watch?v=mcx2m...yer_detailpageБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛудите, лудите, те да са живи !!!
http://www.youtube.com/watch?v=EgRyV...D04ym-pnrpdJEQ
Сори за отклонението, но тоя човек и неговите приятели наистина са били добри, щастливи и свободни хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениене ти разбирам тезата
Аз не класирам степен на лобизъм, а продължаващия с пълна сила такъв
Тук е моментът да споменем прокуратурата и неефективността й когато става въпрос за такива мащабни престъпления защото те са точно това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛудите, лудите, те да са живи !!!
Намазахме ли ви ските комунистченца !!!
Ма вече няма кръгли маси, щото кръглата ви маса ще я подпалим !!!
Имаме достатъчно самочувствие, след като изхвърлим мутрите, да изхвърлим и червените мутрогенератори.
Боят настана, и да ривети ентелегентски и да не ривети, оюн битти !!!
http://www.youtube.com/watch?v=NWusy...yer_detailpageМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение...Ако до 1989 г. са ни управлявали Държавна сигурност и ЦК БКП, до 2009 - децата на Държавна сигурност и ЦК БКП, то сега ни управляват децата на шофьорите и слугите на Държавна сигурност и ЦК БКП, със съответното образование и интелект....
Всъщност - по памет - Георги Марков в "Задочни репортажи за България" разказва случка (изровена от тайните архиви на БКП,до които писателя е имал достъп) в която при един от разпитите на Трайчо Костов,Никола Гешев му е казал :
"Аз знам,че един ден ще вземете властта! Но преди това ще избия всички що-годе свестни хора между вас и ще оставя живи само кондурджиите - за да видите как се управлява държава с кондурджии...."
Ето го и днес,Проклятието на Гешев - проблемът,е че по Теорията на Мултипликатора до 2050 г. светлина в тунела не се види при равни други усповия!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Лудите, лудите, те да са живи !!!
Намазахме ли ви ските комунистченца !!!
Ма вече няма кръгли маси, щото кръглата ви маса ще я подпалим !!!
Имаме достатъчно самочувствие, след като изхвърлим мутрите, да изхвърлим и червените мутрогенератори.
Боят настана, и да ривети ентелегентски и да не ривети, оюн битти !!!
http://www.youtube.com/watch?v=NWusy...yer_detailpageБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от lipov Разгледай мнениеот тук натам ... всички сключени договори за България ще са още по не изгодни... сега ще има и наказание... всеки ще обвинява всеки... но накрая вече трябва да има наказани !! ВСИЧКИ ДО ЕДИН ! НИЕ ТЪРПИМ МНОГО ... НО НИЕ НЕ СМЕ НАЦИЯ КОЯТО СЕ ПРОДАВА ЛЕСНО!Last edited by iivanoff; 19.02.2013, 21:17.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар