IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Данаил Стефанов · За Слави
    БОКЛУК! В началото на мандата на ББ му беше първи приятел , даже искаше да участва в създаването на правителството! След като го отрязаха и не му узакониха зелената площ зад ,,Хилтън,, стана най-върлият враг на Бойко. Такива ли трябва да бъдат хората наречени ,,публични личности,,? Далавераджия! Преди време се пишеше голям ербап , плюеше Костов но когато ,,Командира,, му дойде на гости в шоуто беше пребледнял и му трепереха ръчичките докато му подаряваше саксия с теменужки ! Този е по-долен и от Станишев , Доган и царя взети заедно!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Според мене те ще бодуват облени в пот ......
      Ноо, да не ги мислим...Винаги ще намерят на кого да слугуват.....
      Все пак имат дълги езици ( в буквалния и преносен смисъл...).
      Объркал си се, Те няма от какво да се притесняват, те не са гербаджии, те са от България на гражданите (или каквото там ново..)
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

      Коментар


      • Антоанета Цонева
        Резултатът от тези усилия обаче освен нестихващите протести е и нарастващо производство на вицове. Случката с представената от премиера Жана д'Арк на народното недоволство веднага беше оценена по достойнство в социалните мрежи: "Минути след брифинга в МС премиерът поиска оставката на Даниела Пеловска като говорител на гражданите, след като бе разконспирирана нейната връзка с властта. "Бях подведен, не знаех", коментира Борисов. След консултации с Брюксел, Бареков и комисаря Хан ще бъде назначен нов говорител на гражданите".

        Пак там припомниха и предсмъртните думи на Нерон: "Какъв артист загива!"...
        ХА- ХААААААААААААААААААААААААААААА

        Коментар


        • Блиц- "Фейсбук" въстана срещу Слави Трифонов

          Ники Николов пише: “Защо не информираш малко по-добре твоите хора и сценаристи? Преди 10 години, още по време на управлението на Иван Костов, приеха закона за ценообразуването на тока, след това по време на управлението на СМЕШНИЯ НИ ЦАР, същият продаде НЕК, сви няколко големи зелени в джоба и ни докара ерепетата, "Таксата" пренос и достъп до електропреносната мрежа". А великото управление на ГЕЙ Станишев се разписа с добавката "зелена енергия" и договорите, с които електроенергията от възобновяеми източници се изкупува на твърде високи цени. И пак - къде е вината на ГЕРБ!? И си върни записа на предаването ти от преди няколко години когато Бойко Борисов ти беше гост и ти го хвалеше, как като тогавашен главен секретар на МВР и въпреки тогавашното разследване, никога не е минавал от другата страна и не е бил престъпник, че може би дължи това, да не стане част от подземния свят на влиянието на бившата му жена Цветелина... А сега към днешна дата, започна да си противоречиш след като работата с хотела на пъпа на София не стана и ти отказа да си играете двамата на един за мен, един за теб!!!” Георги добавя: “Хора, човекът когото дискутираме просто прави пари. За ефирното си време той се опира на сценаристите си, от които зависи всичко. Доколко е патриот или не, има малко общо с това колко пари ще направи. Извън екрана, зад лицето му, всичко (предполагам) е кинти. имате грешните очаквания към грешния човек, това е всичко.”

          Според Kwon: “Слави Трифонов освен мангизи и бяло друго не го интересува, ако не му тръгнеш по този начин, той въобще никакво внимание няма да ти обърне, както всички политици и шоумени, така и него ги вълнува как да изкарат пари и ако някой ги кани на софри, това е начина да подходиш, друг няма!!!” Зорница пък е на мнение, че “Слави Трифонов е един селянин-шоумен, който се радва на популярност сред народа, благодарение на политическата сатира и "смелото" осмиване на политиците и правителството. Такива "шоумени" има във всяка държава, включително и тук, но те в никакъв случай не претендират да бъдат едва ли не "гласът на народа" както прави Трифонов.”/БЛИЦ

          Коментар


          • http://lubamanolova.info/komentari/2013/2721

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              МЪЧНО МИ Е ЗА ДРУГАРИТЕ ТРОЛОВЕ. СЕГА НА КОИ ДА ПОЖЕЛАЕМ ЛЕКА НОЩ
              Според мене те ще бодуват облени в пот ......
              Ноо, да не ги мислим...Винаги ще намерят на кого да слугуват.....
              Все пак имат дълги езици ( в буквалния и преносен смисъл...).

              Коментар


              • http://www.pik.bg/letyat-bombi-na-ul...hdanska-vojna/

                Коментар


                • Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение

                  А всъщност Хермес Трижди Великия е казал помирително "Каквото горе, такова и доле"
                  Смятам да направя промени, аз ще се изживявам като НЕК а жицата ще го направя ЕРП и да монтира електромери навсякъде. Явно има келепир в тая работа...
                  А забравих, а горе ще ги корумпирам...
                  А ДКВРетата на дъската....
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Да, бе, този, който рита падналия и той е протестиращ (за увеличение на полицейската заплата)
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                    Коментар


                    • МЪЧНО МИ Е ЗА ДРУГАРИТЕ ТРОЛОВЕ. СЕГА НА КОИ ДА ПОЖЕЛАЕМ ЛЕКА НОЩ

                      Коментар


                      • Коментар


                        • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Ако си идеалист вярваш в абсолютни идеи, ти си си избрал свободата, но повечето идеалисти не избират свободата. Вярват в добротата, справедливостта, светлото бъдеще, доброто минало, или пък в настоящия момент. Все пасивни добродетели, които всъщнос не изискват нищо от човек за да ги спазва. Поне от по принцип добър човек живеещ нормален живот.

                          Свободата е труден идеал точно защото изрично предполага конфликти, изисква сила, воля, отстояване. А ако човек има тези качества за какво му е да се затормозява с идеализъм, ще си живее прекрасно и с реализъм.

                          хората сме мързеливи, дори и тези които постоянно гледат да са заети с нещо и те са мързеливи, това ни е в природата. А като се пречупи идеализирането н асвободата през мързела и се получава отчуждение. бягство от света, който ограничава. Свобода, но свобода от света, която изисква човек да жертва отношенията си със света. А човек живее щастливо когато се свързва със света, не когато го избягва.
                          Осъзнаването на абсолютната свобода не позволява връщане в материалното. Но не пречи на адекватното поведение и самооценка. Верно не го обичам много приятелството, но като ми се наложи общувам и създавам контакти с лекота. Осъзнаването на абсолютната свобода води до по бързи реакции и лесно "четене" на хората и на себе си.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

                          Коментар


                          • http://www.dnevnik.bg/live/novini_ot..._kofi/?ref=rss

                            Коментар


                            • Държат здраво ибриците и вазелина, гледат тъжно и се готвят за кастинг за нови господари

                              Коментар


                              • Така се самонараняват хората !

                                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                                Коментар

                                Working...
                                X