IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Бойко почва панически да раздава пари

    Бойко съвсем е изтрещял и започва панически да хвъля пари навсякъде, с надеждата че хората ще се усмирят. Вчера например обещал спешно 15 милиона на вузовете. Нали се сещате защо? Защото 2009 г. оряза субсидията с една трета и каза на университетите - "От мен толкоз, от тук нататък ВДИГАЙТЕ ТАКСИТЕ". Те сега леко ги вдигнаха и студентите се готвят да протестират, а студентите не са толкоз тъпи и няма да протестират срещу Вузовете, а срещу истинския виновник за увеличените такси!
    Тиквата става абсолютно неадекватен, моментално трябва да бъде свален от власт, че не се знае какви още ще ги надроби!!!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      ГЕРБ и ТИМ да беше казал щях да ти повярвам За останалото си прав. Но очевидно вече ГЕРБ изпуснаха юздите и сега ще си сърбат попарата. Като вдигаш народа, народа може и да не се остави да бъде воден за носа.

      Какъв ГЕРБ, к`ви 5 лв. бе човек?
      Сега като свалят правителството и гледай какво става
      Вземи тази тройна коалиция /БСП, разбира се ДПС и Кунева/ с огромен % по пресните близо 900 000 000 лв!, спрямо миналогодишните %/ Тогава ще се върнат на власт хората, подписали договорите и ще се оправи положението
      Сметките за тока от 100лв ще станат макс. 20лв
      Чупете, трошете и вярвайте в национализацията !!!
      Такива трябват на България!!!
      Пътека се прави камък по камък!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        От тиа червени боклуци ни6то нечакаи.......Серго и ТИМ са в основата на протестите.....КОЛЕГА.....размърдаи си мозъка.Народът отново е УПОТРЕБЕН
        ГЕРБ и ТИМ да беше казал щях да ти повярвам За останалото си прав. Но очевидно вече ГЕРБ изпуснаха юздите и сега ще си сърбат попарата. Като вдигаш народа, народа може и да не се остави да бъде воден за носа.

        Коментар


        • От тиа червени боклуци ни6то нечакаи.......Серго и ТИМ са в основата на протестите.....КОЛЕГА.....размърдаи си мозъка.Народът отново е УПОТРЕБЕН
          Животът е огледало.....усмихвай се

          Коментар


          • Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            ДАВИДИМ след Боико......кои Ще доиде........червените хмери......УМНИКО
            Ка....кво искашдакажеш ...... за след Бойко, герберски стръкооооо ...... ИЛИ МОЖЕ БИ НЕ.

            Коментар


            • ДАВИДИМ след Боико......кои Ще доиде........червените хмери......УМНИКО
              Животът е огледало.....усмихвай се

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Боико с теб сме...почваи с арестите......Овчаров ,Масларова ,Костов, Гея и разбии ТИМ време им е......Боико с теб сме.Борисов спасението на Народа.
                С такива приятели никой не се нуждае от врагове

                Коментар


                • Боико с теб сме...почваи с арестите......Овчаров ,Масларова ,Костов, Гея и разбии ТИМ време им е......Боико с теб сме.Борисов спасението на Народа.
                  Животът е огледало.....усмихвай се

                  Коментар


                  • О тигре :

                    http://paper.standartnews.com/bg/art...article=431525
                    София. "Газпром" работи сериозно за изграждането на газов ТЕЦ у нас. Това стана ясно от думите на шефа на руския гигант Алексей Милер веднага след подписването на новия газов договор и взимането на окончателно инвестиционно решение за "Южен поток" на българска територия.

                    "Според направения вече предварителен анализ за възможността за строителство на парогазова електроцентрала в България са набелязани 3 потенциални площадки. Със задълбочаване на проучванията броят на потенциалните места за такава централа може да станат повече", заяви Милер.

                    Още през февруари в интервю за списание "Икономика" той обясни, че някои европейски държави получават по-евтино руския газ, защото "Газпром" развива бизнеса си на тяхна територия. Част от тази дейност е именно изграждането и експлоатирането на газови ТЕЦ-ове. Ако в България бъде изградена такава централа, това може да повлияе и на цената на газа, намекна тогава Милер. В близко бъдеще е възможно да се пристъпи и към по-конкретни договорки за подобни проекти, смята още шефът на "Газпром". Освен това руската компания ще доставя директно синьото гориво за ТЕЦ-а, а цената ще бъде още по-ниска от договорената вече с "Булгаргаз", категоричен бе Милер. "Така условията за българските граждани ще станат още по-добри", каза шефът на "Газпром".


                    Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                    http://www.faktor.bg/poltika/hlyab-i...rotestite.html

                    Решението на Бойко Борисов да не подава оставка заради тежката социална обстановка в страната не е плод на емоционалния му инат, а добре конструирана стратегия, сглобена през последните дни. Тя била разработена от шефа на кабинета му Румяна Бъчварова в съавторство с малкото останали „верни”, но добре хранени социолози, политолози и журналисти. Това разкриха пред Faktor.bg депутати от управляващото мнозинство. Инструкциите били спуснати днес до водещите играчи в партията, правителството и обслужващите медии.

                    Първата стратегическа насока била наречена условно „Юзда” и предвиждала обуздаването на гражданските бунтове чрез къртици, които да контролират и канализират действията на водачите на протестите. Премиерът настоявал до неделя гражданските вълнения да бъдат овладени и да не се стигне до големия национален протест. Вече лъсна една от скритите лимонки на Борисов – Даниела Пеловска, която се обяви, че хората на улицата не били против правителството, а премиерът сбъднал всички искания на недоволните. После се оказа, че Пеловска е стара другарка на генерала, а децата й са на яслата на Столична община.

                    С тактическия ход за обяздване на протестиращите била натоварена новата фаворитка Лиляна Павлова и въртешният министър. Павлова вече неформално успяла да влезе в контакт с някои от водачите на протестите, с цел да договорят уж как да решават проблемите. В същото време се събирала информация за всеки от по-изявените лидери – зависимости, стари прегрешения, кретиди, семейна среда, контакти, нужди. Целта била да бъдат по-лесен обект на въздействие и обяздване. Сред протестиращите трябвало да бъдат пуснати платени агитки, които да компрометират като лумпети недоволните граждани.

                    Основната защитна теза трябвало да бъде, че ГЕРБ остават във властта до редовната дата за избори през юли, за да могат да решат тежките проблеми на гражданите, свързани с ефективното действие на регулаторите, преоценка на ценоборазуването на електроразпределителните дружества и прокарване на законодателни промени, свързани с тези проблеми.

                    Друго алиби за оставане във властта било желанието на ГЕРБ да разкрият всички злоупотреби и нарушения, извършени от политическия елит през последните години. За целта основно щели да бъдат използвани лаещите отряди на Яне Янев. Под формата на борба с корупцията те трябвало да извадят в какви енергийни фирми и дружества са участвали хора на Станишев и БСП през времето на Тройната коалиция, какви пари са получавали, каква е вината на БСП за надуването на зелената енергия и колко от активистите им имат ВЕИ, фотоволтаици или се занимават с търговия на ток. Първият отстрелян вече е близкият до Станишев Антон Кутев. Той е бил в надзор на ЧЕЗ и е лапал добри пари.

                    От разсекретяването на договорите за приватизацията на Електро-разпределителните дружества трябвало да лъсне вината на НДСВ, но най-вече отговорността на тройката Милен Велчев, Николай Василев и Владимир Каролев. Пръст в далаверата имала и Лидия Шулева. Те били свързани с идването на купувачите и изработката на тайните договори. Герберите тихо шушукат, че някои от жълтите играчи имали и скрити дялове, получени като благодарност да приватизират. Заради далаверата на царската партия щяла да бъде спрягана като виновна и Меглена Кунева, която по това време бе министър, а сега се твърди, че получава финансови инжекции от ЕРП-та чрез зам. министърката на Николай Василев Мария Девизиева.

                    Третият ударен трябвало да бъде Иван Костов и непослушното ДСБ. Грехът им свързан с Мариците и пускането на американски инвеститори в енергетиката, които продават скъп ток. Със скандалните разкрития ГЕРБ щели да реализират схемата 3 в 1 – хвърляне на политически жертви в устата на гневния народ, омаскаряване на основните политически опоненти преди изборите и спечелване на време, за да се заметат следи на настоящото управление.

                    Трета тема в специалната стратегия била да се набележат жертви в администрацията, като Ангел Семерджиев, а прокуратурата поръчково да започне дела срещу тях. От катрана не бел опазен и Симеон Дянков, с него трябвало да си избършат ръцете за провалите във финансовата и икономическата сфера.
                    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

                    Коментар


                    • Сега разбирам защо във GB са се притеснили за емигрантите от БГ. Добра оценка за управлението са направили МИ6! Браво!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

                      Коментар


                      • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                        Коментар


                        • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                          Коментар


                          • http://news.bgnes.com/view/1067398#....DizI4.facebook

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Апостоле, пази децата ни от български душмани!
                              Управниците са готови да пролеят кръв, но да не пускат властта!

                              Апостоле, пред олтара на Твоята Голгота днес, 140 години след като ти надянаха примката, те моля: „Пази децата ни, тръгнали по Твоя път, за да извоюват да живеят достойно и усетят Свободата!”

                              Със свито сърце всеки ден слушам и гледам как децата ни отхвърлят оковите на една мутренско-милиционерска власт и искат да живеят свободни в родината, която Ти ни завеща!

                              Републиката все още ни е свята, но далеч вече не е толкова чиста – мръсни ръце от власт, милиони, продадена плът, насилие, наркотици са я окупирали, за да бъдат сайбии на съдбите ни, да бъдат сайбии на децата ни и на децата на нашите деца!

                              Техните деца са в чужбина, където учат с откраднати от нас, от залъка ни стотици хиляди – техните деца са в безопасност за живота, здравето и бъдещето си!

                              Нашите, българските деца, младежи с чисти помисли и вълнения са тук, в родината, за да се борят за всеки лев, за всеки залък, за всеки ден под тиранията на един човеконенавистен режим.

                              Нашите деца търпят тегобите на един полуграмотен Диктатор и свитата му блюдолизци, за да помагат за нашето оцеляване!

                              Нашите деца, редом с родители, баби и дядовци са навън, на студа, за да поискат достоен живот, не робски! Децата ни са на улиците, за да протестират всеки ден, във всеки един град на родината срещу геноцида на който е подложен народът български!

                              Тиранинът се крие, или нахвърля на репортерите, Апостоле, ако някой си позволи да зададе неправилен въпрос!

                              Изгони Ковчежника, който омете хазната и назначи нови лица на негово място, а пари?

                              Диктаторът е арогантен, той е готов върху лицата на децата ни, да воюва за властта си, за оставането на цялата му кохорта в тази власт!

                              Срещу децата ни са полицаи, които разделят на групи протестите им, за да ги изплашат, бият и разгонят!

                              По децата ни в гръб, някакви платени лумпени, пратени от Полицая на Диктатора хвърля камъни, по децата ни, по полицаите, за да има бой, безредици и страх!

                              Диктаторът не се появява, свитата му е пазена от кордони полицаи - от народната "любов".

                              Готови са на всичко – един младеж вече се самозапали и изгоря вчера – Диктаторът даже не го спомена пред репортерите! Той едва ли е чул за тази мъчителна смърт! Той слуша и чува единствено себе си.

                              Готови са да пролеят кръв на протестите на децата ни, готови са да пролеят тяхната кръв, да отнемат живот на някой от тях – един, два или повече животи – готови са да ги отнемат, за да имат Властта си и да остане техният режим да управлява тази опоскана, бедна мизерстваща държава!

                              Те са готови да вземат живота на някое от децата ни Курбан за оцеляване на режима на Диктатора, готови са да газят кръв, да всяват страх, да плащат на шпиони, но да не си отиват от Властта!!

                              За теб Апостоле Димитър Общи бе един, а днес 140 години по-късно предателите са много!

                              Безчестието на Властимащите се превръща в нескончаема Сага, в която целта да оцелее един Режим, и насилието оправдава средствата, макар и окървавени!

                              Няма срам за олигарсите на Властта, всичко е пропито с цинизъм, арогантност и насилие.

                              Който им се противопостави е враг, а враговете на един Режим са най-"приемливи" и най-смилаеми като трупове!

                              Автентично изтребване на младостта, чистите идеали, достойнството да си свободен да имаш работа, храна, покрив и мечти. В 21 век!

                              Sic transit politika mundi – така преминава политическата слава!

                              Победата винаги започва от кървавия край на данъка Свобода.

                              Засега все още тънем в запръжките на глупостта на Диктатора властелин и с това се изчерпва Неговия принос в Цивилизацията на политическото Му битие.

                              Лидерът убеди масите, че ще живеят по-добре, ако се оставят на Него – повярваха му и Той ги изнасили с лъжи, кражби, корупция и самовъзвеличаване. Той, Диктаторът усети инстинктивно, че да управлява успешно е достатъчно да наложи политика на Страха, да налага умението си да манипулира масите чрез Страх.

                              Едно не позна и предвиди, че това, което за Него е маса, стадо, всъщност се оказаха граждани, личности, хора...

                              Политическите му победи са поредица ловко избегнати поражения и илюзиите се трупат на Негов гръб. Диктаторът усети, че постигнал веднъж победа, е задължително да загърби патриотизъм, скрупули, идеали, личен морал – даже да се представя на повярвалите в Него за жертва.

                              Така започна процесът на тотална раздяла не само с реалността, но и с лъжовната политическа действителност – Неговата политическа мощ му пречи да осъзнае, че греши и се самозалъгва.

                              Наред е Омразата към държавата, която е обрасла с проблеми, на хоризонта се задава омразата към тези, които са го загърбили, Той приема, че Неговото величие е недостойно за народа и страната му!

                              Той е самотен, Той ще става все по-самотен, обграден от личната си параноя, готов да плати с чужди съдби кръвен данък за Махмурлука на своето доживотно Величие и Власт, само и само да не претърпи поражения...

                              Апостоле, пази децата ни! Те вярват в Тебе, душмани са им българи, душмани са им български управници, но ние, майките и бащите не сме готови да платим кръвен данък за сваляне на режима на Диктатора с техния живот!

                              Нали децата погребват родителите си, а не родителите – своите деца?
                              Много силно казано! Браво Люба!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Според мене те ще бодуват облени в пот ......
                                Ноо, да не ги мислим...Винаги ще намерят на кого да слугуват.....
                                Все пак имат дълги езици ( в буквалния и преносен смисъл...).
                                "Мухата никога не пада Турчев. Тя винаги ще намери ново лайно на което да се качи."
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

                                Коментар

                                Working...
                                X