IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
    Колко не си от БСП го разбрахме...Тук никой уж не е от БСП....

Много по-интересното е твърдението, че с 26.3% ГЕРБ не може да управлява. Хайде се изясни, защото това твърдение ми се струва смущаващо невярно. Дай доказателства.

Относно референдума - над 2 млн. за е фантазия. Не само ГЕРБ е против Белене, но и други партии. Ето пример:

Иван Костов: Поискахме да се сблъскваме с най-силните привърженици на ядрената енергетика, за да им обясним, че всъщност референдумът не е „за” или „против” развитието на ядрена енергетика в България, а „за” или „против” строителството на АЕЦ „Белене” – нова ядрена електроцентрала. И основното ни послание беше да им кажем, че ако се появят тези по някакъв начин се намери стратегически инвеститор и се появят тези нови 2000 мегавата мощност в „Белене” ще трябва да бъдат постепенно изведени от експлоатация централите в „Козлодуй” и това беше прието от хората, които накрая казваха: Ти кажи за какво си – за „Белене” или за „Козлодуй” – така преведоха дебата.
    http://www.focus-news.net/?id=f23315

Истински дебат по същността на темата трудно се провежда. Отговорните политически лица от БСП бягат от участие, а лобисткия корпоративен интерес на бангладешки инвеститори и продавачи на руско влияние разсейват важните въпроси с агресивни мюрета. Именно затова, силно се надявам ангажираният през миналата седмица лидер на БСП Сергей Станишев да приеме поканата ми за дебат в предаването Панорама на 18 януари 2013 година, вярвам че няма да се окаже зает и този петък.В Европейския съюз се обсъждат модерни реактори от поколение 3+, въвеждат се енергоспестяващи технологии, говори се за управление на „умни мрежи“. Влагат се средства за иновации и наука, всичко е в полза на гражданина-данъкоплатец и осигуряването на живота му без вредни емисии. У нас се вихрят хора, които искат да разполагат с парите и живота ни, като с бащиния. Говорят, все едно ще строят „Кремиковци“, който фалира с гръм и трясък, и завлече страната ни със стотици милиони. Обсъждаме един икономически абсурд, предназначен да натовари страната ни с дългове и да затвори българската централа „Козлодуй“, която произвежда евтина енергия, за сметка на руска централа с три пъти по-скъп ток. Използва се икономическата криза, некадърното управление и мизерията, за да се продават на едро спомени за хубавото минало на Живков и грандоманската икономика, която фалира. Това е постколониален синдром и всички демократи „с кожата си“ трябва да усетят накъде ни тласкат с този референдум.
    http://www.mediapool.bg/в-герб-реших...ews201601.html

Да, преди малко повече от 3,5 години имаше един клип, който казваше гласуваш за ГЕРБ, получаваш Костов!!! Така, че цитатите за АЕЦ Белене са само още едно потвърждение!

При 26,3 % за ГЕРБ това колко депутатски места , някъде между 80-95 в зависимост от това, колко прати влязат в НС. За сега само коалицията на Ярешки дава сигнали, че биха са коалирали с ГЕРБ, а те едва ли могат да съберат повече от 10 депутати за да влязат изобщо в следващото НС. Е тогава как ще управлява ГЕРБ, като няма да има 121 депутата?

Нещата вървят към ново експертно правителство за следващия мандат - друг е въпроса кой ще го подкрепя?

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      стр. 28 от Предизборната програма на ГЕРБ

Не бе аз съм тъп, не разбирам от нищо и нямам правилно мислене...

Явно това е новата линия след критиките на ЕС за свободата на словото...
      Last edited by iivanoff; 14.01.2013, 12:56.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
        а БЕ елементарно момченце, когато имаш някога ясна представа в главата си какво е политика, ела да си говорим. (1) Кои харесваш ти, ще ни кажеш ли? (2)
        Че нещо много елементарно мислиш явно. (3)
        Не се ли виждаш, какъв начин на мислене имаш, жълт създаден от жълти вестници. (4)
        (1) Не мога да слезна на твоето ниво - признавам си го

(2) Не съм длъжен да ти казвам нищо!

(3) Тази ти мечта ще си остане несбъдната... и за господарите ти също

(4) Това е обида от класа на предната (3)

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
          Ами ЩЕ сключват сделката за АЕЦ за над 20млрд лв и удрят гъзъ в тавана!

стр. 28 от Предизборната програма на ГЕРБ

Коментар

Как от това че не харесвам един, следва че харесвам друг ??????????????? МНОГО НИСША ЛОГИКА НА СИЛНО ОГРАНИЧЕН "ИНДИВИД" !!

Ти изобщо не си ми интересен да правя каквото и да е срещу теб - ти си назначен и си получаваш заплатата...
            Кои харесваш ти, ще ни кажеш ли?
            Last edited by X_Y; 14.01.2013, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
              Аз за хиляда и стотен път ти казвам, че не съм от БСП, аз съм АНТИ ГЕРБ.

И с 26,3 % ГЕРБ не могат да управляват.
              ГЕРБ могат за имат втори мандат, само ако фалшифицират резултатите от изборите.
              Не знам какво ще правят ГЕРБ, ако на референдума има повече от 2 млн. гласа "ЗА".
              В нормалните държави при това положение се подава оставка на Правителството.

Колко не си от БСП го разбрахме...Тук никой уж не е от БСП....

Много по-интересното е твърдението, че с 26.3% ГЕРБ не може да управлява. Хайде се изясни, защото това твърдение ми се струва смущаващо невярно. Дай доказателства.

Относно референдума - над 2 млн. за е фантазия. Не само ГЕРБ е против Белене, но и други партии. Ето пример:

Иван Костов: Поискахме да се сблъскваме с най-силните привърженици на ядрената енергетика, за да им обясним, че всъщност референдумът не е „за” или „против” развитието на ядрена енергетика в България, а „за” или „против” строителството на АЕЦ „Белене” – нова ядрена електроцентрала. И основното ни послание беше да им кажем, че ако се появят тези по някакъв начин се намери стратегически инвеститор и се появят тези нови 2000 мегавата мощност в „Белене” ще трябва да бъдат постепенно изведени от експлоатация централите в „Козлодуй” и това беше прието от хората, които накрая казваха: Ти кажи за какво си – за „Белене” или за „Козлодуй” – така преведоха дебата.
              http://www.focus-news.net/?id=f23315

Истински дебат по същността на темата трудно се провежда. Отговорните политически лица от БСП бягат от участие, а лобисткия корпоративен интерес на бангладешки инвеститори и продавачи на руско влияние разсейват важните въпроси с агресивни мюрета. Именно затова, силно се надявам ангажираният през миналата седмица лидер на БСП Сергей Станишев да приеме поканата ми за дебат в предаването Панорама на 18 януари 2013 година, вярвам че няма да се окаже зает и този петък.В Европейския съюз се обсъждат модерни реактори от поколение 3+, въвеждат се енергоспестяващи технологии, говори се за управление на „умни мрежи“. Влагат се средства за иновации и наука, всичко е в полза на гражданина-данъкоплатец и осигуряването на живота му без вредни емисии. У нас се вихрят хора, които искат да разполагат с парите и живота ни, като с бащиния. Говорят, все едно ще строят „Кремиковци“, който фалира с гръм и трясък, и завлече страната ни със стотици милиони. Обсъждаме един икономически абсурд, предназначен да натовари страната ни с дългове и да затвори българската централа „Козлодуй“, която произвежда евтина енергия, за сметка на руска централа с три пъти по-скъп ток. Използва се икономическата криза, некадърното управление и мизерията, за да се продават на едро спомени за хубавото минало на Живков и грандоманската икономика, която фалира. Това е постколониален синдром и всички демократи „с кожата си“ трябва да усетят накъде ни тласкат с този референдум.
              http://www.mediapool.bg/в-герб-реших...ews201601.html

Коментар

• т:
                Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
                Аз ще ти кажа вместо патарока:

Защото никога държавата не се е месила в бизнеса както сега.
                Защото никога не сме имали чак такива непрофесионалисти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ, НО ТЕ ИЗЛЪГАХА МЕН И НАРОДА МИ- ОБРЕКОХА ГО НА БЕЗРАБОТИЦА И МИЗЕРИЯ
                  А защо се "излъга"?
                  Last edited by iivanoff; 15.01.2013, 01:14.

Коментар

• ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ, НО ТЕ ИЗЛЪГАХА МЕН И НАРОДА МИ- ОБРЕКОХА ГО НА БЕЗРАБОТИЦА И МИЗЕРИЯ

Коментар

Иванов, какви работи говориш, и ти ли си толкова облъчен от БСП и ДПС, че чак искаш тях на власт ли?
                      Как от това че не харесвам един, следва че харесвам друг ??????????????? МНОГО НИСША ЛОГИКА НА СИЛНО ОГРАНИЧЕН "ИНДИВИД" !!
                      Last edited by iivanoff; 14.01.2013, 12:37.

Коментар

• Е, Кире недей така бе, ти обиждаш 25% от целокупния български народ дето е ядрото на ГЕРБ. За втория мандат може да се сберат пак с периферията около 40% Тогава става ясно, че сме милиони. Затова ти се струва, че някой си сменя никовете

Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        "ИБРИКЧИИ ТОВА, ЧЕ СИ СМЕНЯТЕ НИКОВЕТЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, ЧЕ СТЕ СЛУГИ И ПОМИЯРИ СЪЩО, САМО НЕ Е ЯСНО ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА ПРЕДАВАТЕ НАРОДА СИ ТЪНЕЩ В МИЗЕРИЯ"
                        ПП. За това мнение получих 4,83лв.
                        Last edited by Лорда; 14.01.2013, 12:31.

Коментар

Остава им само лизането .... Ааааааааааа и обещания
                          Иванов, какви работи говориш, и ти ли си толкова облъчен от БСП и ДПС, че чак искаш тях на власт ли?
                          Last edited by X_Y; 14.01.2013, 12:31.

Коментар

Алооооо администрацията, този ник Kiro да не ви плаща заплатите, че ще трябва да му търпим помията. А???????????????????????????????????????????
                            Той с неговото мнение КАЗА МНОГО, а ти с твоето не казваш нищо!

Коментар

"ИБРИКЧИИ ТОВА, ЧЕ СИ СМЕНЯТЕ НИКОВЕТЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, ЧЕ СТЕ СЛУГИ И ПОМИЯРИ СЪЩО, САМО НЕ Е ЯСНО ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА ПРЕДАВАТЕ НАРОДА СИ ТЪНЕЩ В МИЗЕРИЯ"
                              Алооооо администрацията, този ник Kiro да не ви плаща заплатите, че ще трябва да му търпим помията. А???????????????????????????????????????????

Коментар

Остава им само лизането .... Ааааааааааа и обещания

Коментар

Working...
                                X