IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Ти ако си златен кавал- дудук вземи него Дък

Опааааа Кире, обиждаш ли? Администратора, ти да не си му станал ибрик вече.

Коментар

• "ИБРИКЧИИ ТОВА, ЧЕ СИ СМЕНЯТЕ НИКОВЕТЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ, ЧЕ СТЕ СЛУГИ И ПОМИЯРИ СЪЩО, САМО НЕ Е ЯСНО ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА ПРЕДАВАТЕ НАРОДА СИ ТЪНЕЩ В МИЗЕРИЯ"

Коментар

• ххахахахахх Не нямало да има корупция в проекта. хахахахаха
        Вижте със каква наглост и безхаберие си говори човека.Иначе казва, че Добрев не разбирал от енергетика, щял да се изгуби в централата. ахахах
        Какъв титан на социалистическата идеология.
        Тия ли искате, айде честито, тъпа комунистическа историйка.

Овчарови мъдрости: Като те лаят помияри, не заставай на 4 лапи!

Коментар

• Ти ако си златен кавал- дудук вземи него Дък

Коментар

• Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнение
            А бе Кире, да ти назначим един Ибрикчия администратор ли каквоооооо?????????
            Той като гледам и без да е безкрайно убедителен освен цитатите, си има назначени вече поне 2-ма...
            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Дилетант да не забравиш ибрика като тръгваш за Сопот с господарите си- уморихте народа си от глад и мизерия болшевишки клонинги и мекерета
              А бе Кире, да ти назначим един Ибрикчия администратор ли каквоооооо?????????

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                Аз за хиляда и стотен път ти казвам, че не съм от БСП, аз съм АНТИ ГЕРБ.

...Не знам какво ще правят ГЕРБ, ако на референдума има повече от 2 млн. гласа "ЗА".
                В нормалните държави при това положение се подава оставка на Правителството.
                Ами ЩЕ сключват сделката за АЕЦ за над 20млрд лв и удрят гъзъ в тавана!
                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Ако изборите са днес ГЕРБ биха спечелили 26.3%. За БСП биха гласували 21 на сто.
                  Благодаря за изследването,

Продължавайте да давате доказателства срещу себе си....
                  Аз за хиляда и стотен път ти казвам, че не съм от БСП, аз съм АНТИ ГЕРБ.

И с 26,3 % ГЕРБ не могат да управляват.
                  ГЕРБ могат за имат втори мандат, само ако фалшифицират резултатите от изборите.
                  Не знам какво ще правят ГЕРБ, ако на референдума има повече от 2 млн. гласа "ЗА".
                  В нормалните държави при това положение се подава оставка на Правителството.

Коментар

• Ами факт е, че всеки друг ще е по добър от тези безхаберници- те са чисти комунисти. Само харчат готови пари и мразят частния бизнес и борсата- нали татковците им на това са ги учили. За мен при това правителство толкова- то и в ЕС си изчерпи доверието

Коментар

• Нито привлекаха чужди инвеститори, нито стимулират потреблението- само преразпределиха средства от ЕС и резерва и то със много съмнителен ефект- нямат кадърни икономисти визионери- Дянков е един чиновник свикнал да следи едни числа, а няма цялостна поглед и познания за развитие на икономиката,..нямат и лоби навън, кои ги посрещат и уважават в ЕС..много обещания без резултат и накрая пълна каша..А гласувах за ГЕРБ , но как 4 години не привлекаха един свестен експерт икономист- за екипи да не говорим- само чиновници и калинки писарушки..Единствено в инвестициите, че спря явната корупциона практика в КФН за явно облагодетелстване на мажоритарите, че предните съвсем е бяха ударили през просото..но това е много малко и недостатъчно..

Коментар

Дилетант да не забравиш ибрика като тръгваш за Сопот с господарите си- уморихте народа си от глад и мизерия болшевишки клонинги и мекерета
                        Кирчо, абе не можеш ли малко по-интелигентно? И други ти го казаха - успокой се, концентрирай се и накрая ще имаш успех в пропагандата.

ПП За успеха те будалкам, не ми вярвай!

Коментар

• "....ефективно работническо самоуправление.." Хахаха егати оксиморона.

Коментар

• Дилетант да не забравиш ибрика като тръгваш за Сопот с господарите си- уморихте народа си от глад и мизерия болшевишки клонинги и мекерета

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
                              Точно така, избирателите си знаят, кога са живеели по- добре, при управлението на ГЕРБ или при други управления.

СОВА ХАРИС: За 2.9% мандатът на ГЕРБ е напълно успешен

http://news.bgnes.com/view/1058737
                              Ако изборите са днес ГЕРБ биха спечелили 26.3%. За БСП биха гласували 21 на сто.
                              Благодаря за изследването,

Продължавайте да давате доказателства срещу себе си....

Коментар

• Кирчо, аре заминавай бързо да помагаш!

Сопот осъмна с призиви ВМЗ да мине под работнически контрол

Град Сопот осъмна облепен с призивни материали към работниците от ВМЗ.
                                Служителите от подбалканското градче са призовани да поемат завода под свой работнически контрол, да прогонят от него онези, които са докарали предприятието до днешното положение и да пристъпят към ефективно работническо самоуправление.
                                Плакатите и листовките са отпечатани от радикалната левица - Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара". Те настояват и останалите български граждани да проявят солидарност към сопотските работници и да отстояват заедно с тях гражданските и работническите права на българите.
                                http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1023920

Коментар

Working...
                                X