IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    През 2009 г. съм дал кредит на доверие на Бойко и на ГЕРБ и досега не съм имал повод да се разочаровам. Тези нови политици не плащат данък на някакви идеологии, точно те имат кауза, която аз одобрявам и искам да успеят. Виждам огромните промени, как родината просто се е видоизменила и най-сетне заприличва на това, което заслужава, разбирам и защо битите остатъци от миналото са изпаднали почти в истерия. И те са наясно какво ще им се случи, ако това управление получи втори мандат.Този полет към европейска нормалност трябва да се съхрани, а не простотията и невежеството да го пресекат. От нас зависи да не го допуснем. И да пратим закъсалите апологети на “лявото” и “дясното” да гледат отстрани. И нека се ядосват. Може и да им е от полза.

    Авторът е най-възрастният действащ журналист в Европа, роден е през 1919 г..


    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1683143
    Ето един умен мъж!

    Чунчо този ли доносник наричащ УМЕН МЪЖ!!!

    Петко Бочаров е написал томове с доноси!

    Между 1946 и 1982 година Петко Бочаров е агент на Второ управление на Държавна сигурност.

    http://bulgarski.pogled.info/news/37...omove-s-donosi

    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...80%D0%BE%D0%B2

    Last edited by kat123; 23.01.2013, 19:14.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      Алтернатива ли? Кой го казва?
      http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1683143
      Да, точно това интервю имам в предвид. Петко Бочаров се гъбарка с всички неща с които Бойко се хвали.
      "Дебати ли? На никого и през ум не му минава да помисли за културен спор - с аргументи и уважение към опонента. Не, ние си знаем нашата - нападки, инсинуации, компромати" - Едно към едно това което прави ГЕРБ чрез медиите на Пеевски.

      "Нашенската червено-синя реакция е впрегнала оръжията си от всякакъв калибър, за да стреля по Бойко на тема идеология. Как да не ми идва в повече! Искате да омаловажите това, което неговото управление направи и продължава да прави, но не си чешете езиците с остарели идеологически щампи, ставате смешни."- Всъщност само герб използва идеология като оръжие. Никой друг не е тръгвал да вкарва ГЕРБ в ляво или в дясно.

      "Ако изборите бяха утре, големи изненади щяха да последват." та какви точно са очакванията за ибзори сега - поне официалните такива

      "БСП била единствената алтернатива на ГЕРБ. В този си вид на нито риба, нито рак, на основа от неуки червени комунисти и елит от милионери БСП не е никаква алтернатива " Всъщност само ГЕРБ тръби че били единствената алтернатива на БСП - никой друг не използва този довод, включително и БСП, и наистина в този си вид ГЕРБ са нито рак нито щука, и е основана на неуки червени комунисти и елит от милионери

      "Днешното активно българско поколение трябва да се примири с факта, че работи не за себе си, а за своите деца и внуци. Такава е истината." - т.е. ГЕРБ не прави нищо да подобрява състоянието

      Коментар


      • Нее този начина дасе мерят Ракиите за сметка на поколенията.
        Животът е огледало.....усмихвай се

        Коментар


        • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Хаха, Чунчо, ти не усещаш ли доста стабилната ирония в това, което е написал Петко Бочаров. Той се гъбарка с ГЕРБ.
          Алтернатива ли? Кой го казва?
          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1683143

          ПЕТКО БОЧАРОВ

          Да си представим, че парламентарните избори са утре. Каква би била картината? Не такава, всеки случай, каквато политолозите и социолозите на червено-синята реакция от седмици пророкуват. Между БСП и ГЕРБ разликата се била смалила до 5% и щяла да се смалява още. Имало реална вероятност БСП да излезе начело.
          Ако изборите бяха утре, щяхме бързо да разберем истината. Но те са след около седем месеца и никак не е случайно, че рефренът за смаляването на разликата се върти едновременно с песента за нашите “най” - ние сме най-бедните, най-нещастните, най-песимистите, най-мамените, най-застаряващите, най-бързо стопяващите се. И още каквото най-лошо можете да се сетите, все сме ние. Дебати ли? На никого и през ум не му минава да помисли за културен спор - с аргументи и уважение към опонента. Не, ние си знаем нашата - нападки, инсинуации, компромати

          и нахални лъжи.

          Нашенската червено-синя реакция е впрегнала оръжията си от всякакъв калибър, за да стреля по Бойко на тема идеология. Как да не ми идва в повече! Искате да омаловажите това, което неговото управление направи и продължава да прави, но не си чешете езиците с остарели идеологически щампи, ставате смешни.

          Времето на интернационалите е отдавна минало. БСП била българското “ляво”. Хайде де! Хайде де! Другарят Гергов също е “ляво”, така ли? И другарят Ковачки, и собственикът на голф игрище Кънчо Стойчев, и представителят на транснационала “Галъп” Андрей Райчев - и те са все “ляво”, тъй ли?
          БСП трябва коренно да се реформира, но не като носител на “лявата” идеология, защото такава просто няма, а като носител на кауза. Каква? Не знам, длъжна е тя сама да си я открие.


          Ако изборите бяха утре, големи изненади щяха да последват. БСП била единствената алтернатива на ГЕРБ. В този си вид на нито риба, нито рак, на основа от неуки червени комунисти и елит от милионери БСП не е никаква алтернатива на стопроцентово прагматичната ГЕРБ, която за три години превърна родината в реален и безспорен кандидат за регионален център на Балканите. Ама гърците били с по-високи доходи, пък са в по-тежка криза. При наследство от четири национални катастрофи (две балкански и две световни войни плюс 50 години хрантутник на болшевишка Русия, плюс 20 и кусур години разграбване на народните богатства) няма начин пътят ни да бъде изминат на два скока. Днешното активно българско поколение трябва да се примири с факта, че работи не за себе си, а за своите деца и внуци. Такава е истината.


          Но защо тъкмо аз излизам тъй открито в защита на ГЕРБ? Първо, не мога да понасям притворството и лъжата. Второ, мразя тактиката на вълчите глутници. Трето, защото на моята възраст само глупак може да ме обвини, че се “слагам” на властта с цел кариера. Четвърто, защото в едно отношение реакцията успява - войнстващият негативизъм похлупва нацията с траен комплекс за малоценност и това трябва да се превъзмогне. (посвещава се на ravnovesie, kat123, Киро, маце мейси, старшинката) И пето, това, което аз знам и виждам, го знае и вижда още цяла плеяда от интелигентни професионалисти, някои от тях на позиции, от които думата им не се чува. А мълчат или мънкат под нос.

          Коментар


          • Разбира се че рефендума е политически. Всичики икономически показатели водят до това че това е супер неизгоден икономически проект. Така че избора ще е политически.

            И ако от едната страна застава БСП като партия. То нормално е да се приеме че от другата най-голяма тежест ще има ГЕРБ. Все пак претендират че са най-голямата партия.

            Така че една загуба като бройки на рефендума просто ще покаже че ГЕРБ са слаба ракия. Не могат да мобилизират никого за нищо. Само лаф моабет по ТВ 7 и подмазватия от дудука, не правят една партия най-голяма партия.

            Коментар


            • Само един Тъп кумонист като теб ГИГОВ ....и Орешарски и ония двамата царвула каде бяха с него.....Можете да поставите Референдума на Политическа основа пред интетесети на България.....Товае референдум не политическо гладуване ...Небъркайте нещата и необърквайте хората....На вас и затова вие референдума задасе докопате обратно до власта....щото ще афиширате за загуба на Борисф......и неговата партия а то става въпрос за Абсолютно друго....Ама и ония Селяндури завършили в Москва....от вчера това трабят....Не Гигов ще загубите.....инПутин ще спре финансиранрто на измислената ви партия и до 10г от БСП ще остане един спомен.....за черното минало на България.
              Животът е огледало.....усмихвай се

              Коментар


              • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                Няма нужда да убеждава . това е референдум на БСП, а не на мислещите хора.
                Да, мислещите хора ще гласуваме против. Като се сметне че много от нас не сме за ГЕРБ, а и ГЕРБ са казали че са против, и въпреки това не успеем да минем гласовете на БСП, значи ГЕРБ са просто въздух под налягане. Не стават за нищо освен за дуене по телевизията и измисляне на инфантилни имена на скапани милиционарски акции.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Как ще не е за Боко. това директно означава че Боко не може да мибилизира и половин милион човека. Какво се прави че е най-голямата сила, като не може да убеди никого да гласува.
                  Няма нужда да убеждава . това е референдум на БСП, а не на мислещите хора.

                  Коментар


                  • Сега, на този рефендум ще се види истинската подкрепа за ГЕРБ. Ако не успеят да бият като брой гласове БСП, значи са си бита карта от всякъде.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                      1.6 милиона гласа са поражение за БСП не за БОКО.
                      Как ще не е за Боко. това директно означава че Боко не може да мибилизира и половин милион човека. Какво се прави че е най-голямата сила, като не може да убеди никого да гласува.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Много рано си запял песничката, с която да оправдаеш поражението на Боко Тиквата на референдума!

                        Щото Боко призова своите поддръжници да гласуват с НЕ.
                        Ами така референдумът се превърна в гласуване ЗА или ПРОТИВ Боко. Ще видим колко избиратели подкрепят мутрите.
                        1.6 милиона гласа са поражение за БСП не за БОКО.
                        Хората са умни и не се ложет на мухоловката на продажнате БСП песове.
                        Ти като по прост може да се лепнеш. Един ден ще се проклинаш ,че си се хванал за лайняната тояга БСП.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                          Аз няма да гласувам и още 7 души покрай мен които са против, но на изборите няма да пропусна да подкрепя ГЕРБ с около 20 човека.
                          Ми червенки сте си. Не искате да гласувате срещу Белене, ама за великия червен вожд няма проблеми. Защото сам се обявява за някакъв там друг цвят. Не знам за какъв, може би оранжев или жълт. да жълт може би най-би подхождал

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Много рано си запял песничката, с която да оправдаеш поражението на Боко Тиквата на референдума!

                            Щото Боко призова своите поддръжници да гласуват с НЕ.
                            Ами така референдумът се превърна в гласуване ЗА или ПРОТИВ Боко. Ще видим колко избиратели подкрепят мутрите.
                            Аз няма да гласувам и още 7 души покрай мен които са против, но на изборите няма да пропусна да подкрепя ГЕРБ с около 20 човека.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              И аз се гъбаркам и ги иронизирам и затова съм им издействал над 20 бюлетини за ГЕРБ на изборите лятото.
                              Ма кажи да помонем, от къде ги взимаш тези бюлетини

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Хаха, Чунчо, ти не усещаш ли доста стабилната ирония в това, което е написал Петко Бочаров. Той се гъбарка с ГЕРБ.
                                И аз се гъбаркам и ги иронизирам и затова съм им издействал над 20 бюлетини за ГЕРБ на изборите лятото.

                                Коментар

                                Working...
                                X