Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДали Кукловодите дето го оставиха да дере кожата на народа и да трупа по офшорките кинти ще го оставят да си харчи парите или ще има същата съдба, като бившите хамерикански приятели генерал Нориега, Садам Хюсейн, Осама бин Ладен
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНа Най Малкото Зло
Цял ден не можеш да разбереш, че след като ти или още двама си измисляте някакви простотии, няма как да заключиш или генерализираш, това.
Не сте реалисти и това си е ваш проблем, но не и наш. Защо ни занимаваш?
КАК ТИ, ДВУУТ.... ПРЕЦЕНИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЪС "НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО".
Ами то като знаем, какви злини имаше до сега, да не ти се строи реално, че най-малкото зло е най доброто възможно, а?
Ами докато не докажеш, твърдението си моля, не пиши, после да не кажеш, че не си нагъл и че като свършили аргументите почвали обидите.
Иначе да вярвай си няма нищо лошо ,само че не така грозно и невеж о генерализиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколски Разгледай мнениеАми, ето поредния генерализиращ малоумник.
Ами, ако имаше за какво, тоест е престъпник, може.
А да и от кога не съдят Батко и Братко, а само БОКО? ахаххааха
Уваж, зомбита тия са по зле и от троловете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСоколе ще носиш ли пури на Боко в панделата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколски Разгледай мнениеАми, ето поредния генерализиращ малоумник.
Уваж, зомбита тия са по зле и от троловете.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСоколе ще носиш ли пури на Боко в панделата
Уваж, зомбита тия са по зле и от троловете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеХхахахахаххаххахМай ти преседна мезето КМЕТЕ!
И а да виличка на майорка ми е по сгодна отколкото коптор в софия....
Подробности - вече я купих....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеСоколе ще носиш ли пури на Боко в панделатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеВиждаш ли човек - въртиш, сучиш и пак на твоята - САМООПРЕДЕЛИ СЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколски Разгледай мнениеА бе хем си се самоопределил, като двуутробно, хем продължаваш да се обаждаш с предубедени и генерализирани глупости.
Ти какъв си, трол или капитан ли беше?
И пак не си по темата.
И пак най нагло насаждаш мнения във форума за специално отношение към потребител на този сайт форум.
Това да не е гемията на която служиш? Или поне сваляй фуражката, като пишеш да не те стяга.
Ти не си трол не.
Коментар
-
жилаво мезе
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениене човек, аз виждам как ме вземаш за мезе... и ти се оставям!
ПРОЧЕТИ ПАК:
Мисля че намерих какво те е обидило, но ако прочетеш пак, ще видиш че не е било насочено към теб!!! Обратно !! Казах ти, че "не ми се драка с олигофрени само" - по повод заяжданията които получих...
Но... много си тесногръд и се обичаш повече от колкото трябва - няма самокритичност а много любов... наистина няма смисъл !!Май ти преседна мезето КМЕТЕ!
Коментар
Коментар