IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Valentin Georgiev
    ХАХАХАХАХАХАХАА, КАКВО МУ СТАНА НА ТОЯ ЧОВЕК, БРЕ ХОРААА? ДА НЕ СА ГО НАПЛЯСКАЛИ ТАКА Е ТАКА ХРИСИМ?
    Дянков: Да върнем топлината в отношенията с Русия - DarikFinance.bg
    darikfinance.bg
    Сега инвестициите от Русия са много важни за нас. Последните няколко български правителства изпитваха опасения по отношение на руския капитал. Нашето правителство има друго мнение по този въпрос. Това коментира вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков в интервю за Российская газета.
    ХА- ХА НАЛИ ЩЕШЕ ДА ГИ ПЛЯСКА , А СЕГА КАТО ТРОЛОВЕТЕ ЩЕ ИМ НОСИ ИБРИКА

    Коментар


    • Ето така се прави:

      http://vbox7.com/play:7d7072b5&start=21&r=emb

      Коментар


      • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Има си хас ся всички да сме за ГЕРБ!!!Щех да си помисля ,че нещо не е наредОсновната задача в момента е БСП да имат най-много 5 депутати!!!
        Абсалютен противник на нова АЕЦ!!!Ама не ми се ходи до урните!!!Трябва да одмарям!!!
        За да направим БСП за смях трябва да ги оставим сами да си правят референдум с 300 000 човека пенсионери.

        Коментар


        • Valentin Georgiev
          http://news.bgnes.com/view/1061002


          УНИКАЛНИ ПРОСТАЦИ

          Администрацията на Цецка Цачева превърна американския посланик в София госпожа Марси Рийс в господин. Това стана по време на срещата на посланиците от Европейския съюз /ЕС/ и САЩ с парламентарните сили по повод скандалите с Изборния кодекс.
          Агенция БГНЕС - За НС няма разлика между мъже и жени
          news.bgnes.com
          Сегашното ръководство на Народното събрание днес демонстрира уникална непросветеност,

          Коментар


          • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

              Идеология - пропагандата изцяло се съсредоточава срущу десния харктер на ГЕРБ, фискалната дисциплина на Дянков, ниските данъци и подкрепата за бизнеса от страна на ГЕРБ (еврофондове) и т.н.


              Плащаме със 7% повече данъци

              http://banks.dir.bg/2013/01/23/news12895899.html

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Това, че Петко Бочаров твърдо подкрепя ГЕРБ всички го разбраха. Твоите лъжливи интерпретации са си само твои. Да ги разгледаме една по една:

                Медиите - не само Интернет, но и всички медии постоянно са заливани от крайно негативна кампания срещу ГЕРБ под вида на кръстосан огън. Тази тема с водещите ти ravnovesie, kat123, Киро, маце мейси, старшинката може да служи за пример.

                Идеология - пропагандата изцяло се съсредоточава срущу десния харктер на ГЕРБ, фискалната дисциплина на Дянков, ниските данъци и подкрепата за бизнеса от страна на ГЕРБ (еврофондове) и т.н. Разбира се водеща в оплюването е БСП, но и други партии се увличат по този популизъм. Но ГЕРБ ще останем верни на принципите и ценностите на ЕНП.

                Избори - засега всички социолози потвърждават че ГЕРБ е най-силната партия. Заклинанията на твоите червени приятели тук просто вземат желаното за действителност. Гладна червена кокошка власт сънува...

                Алтернативата - БСП категоричтно заявява чрез Станишев, че те са алтернативата на ГЕРБ. И аз им вярвам - искат властта. Интересно ми е как новата заформяща се Тройна Коалиция с Доган и Кунева ще стартира отново Белене. И аз вярвам на старшинката когато казва че ще го направят.

                Състоянието - България е най-бедна в ЕС от влизането си в него. Така всъщност е още от кризите през 90-те години, принос на Луканов и Виденов. ГЕРБ има гоголямата заслуга че през сегашната световна криза ние сми в много по добро икномическо състояние от съмного съседи (Сърбия, Румъния), да не говорим за финансова стабилност - сравнение с цяла Южносредиземноморска Европа и Унгария, които са със споразумения с МВФ. Ние отдавна забравихме какво значи това...

                Коментар


                • БРАВО РАВНОВЕСИЕ- ПОДОБНИ МИСЛИ АЗ ИМ КАЗВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА.ПО ЛЯВО И АНТИСОЦИАЛНО УПРАВЛЕНИЕ БГ НЕ Е ИМАЛО. По НЕПОДГОТВЕНИ УПРАВЛЕНЦИ СЪЩО.Тотално разминаване между обещания и реалности. 4 пропиляни в демагогия години- по нея надминаха и бащите си комунистите. ТЕ само преразпределят като класически комунисти, а като феодали не мислят за социална политика..Сигурен съм , ако така продължат ще ги помете бунт или метеж от гладуващи..Аз наистина гласувах за ГЕРБ, но като хилядите българи съм тотално разочарова,Блокираха икономиката -навряха калинки- неграмотници в държавното управление..Даже в сигурността и полицията се изложиха тотално - нали уж са експерти там, въпреки рекордните средства за подслушване няма ефективност, а и атентат за капак

                  Коментар


                  • Медиите - не само Интернет, но и всички медии постоянно са заливани от крайно негативна кампания срещу ГЕРБ под вида на кръстосан огън. Тази тема с водещите ти ravnovesie, kat123, Киро, маце мейси, старшинката може да служи за пример. - Това просто не е истина. Медиите като цяло с едно две изключения - Дневник и Сега - са твърдо про ГЕРБ. хората изказващи лично мнение по интернет трудно могат да минат за медии Все пак тази тема за политика я я четат 50 човека, я не. Т.е. влиянието и е точно никакво, също както и на мненията казани в нея. същото важи и за останалите интернет форуми. Негативното отношение към ГЕРБ, е изцяло плод на собствените провали и фалове на ГЕРБ. Които никаква позитивна интрепретация по купени медии не може да промени. Защото за щастие все още мнозинството от хора имат собствено мнение, базирано на собствените им наблюдения

                    Идеология - пропагандата изцяло се съсредоточава срущу десния харктер на ГЕРБ, фискалната дисциплина на Дянков, ниските данъци и подкрепата за бизнеса от страна на ГЕРБ (еврофондове) и т.н. Разбира се водеща в оплюването е БСП, но и други партии се увличат по този популизъм. Но ГЕРБ ще останем верни на принципите и ценностите на ЕНП. - Напротив, никой не води идеологическа борба с ГЕРБ. Вие просто нямате политическа идеология, така че е безсмислено да се води борба на тази основа.
                    Дянков в същото време наистина вкарва идеология в икономиката - за което обикновено има само едно определение - Пълна Идиотия. Икономиката е сбор от рационални действия и последствия и никаква идеология не може да промени логическите връзки.


                    Избори - засега всички социолози потвърждават че ГЕРБ е най-силната партия. Заклинанията на твоите червени приятели тук просто вземат желаното за действителност. Гладна червена кокошка власт сънува... - същото бе и при Костов, царя и БСП


                    Алтернативата - БСП категоричтно заявява чрез Станишев, че те са алтернативата на ГЕРБ. И аз им вярвам - искат властта. Интересно ми е как новата заформяща се Тройна Коалиция с Доган и Кунева ще стартира отново Белене. И аз вярвам на старшинката когато казва че ще го направят. - БСП кават че представят алтернативно управление - което е нещо съвсем различно от това да твърдят че нямало друга алтернатива. Всяка политическа сила би трябвало да представя алтернатива за управлението, защото иначе просто няма смисъл от съществуването и. Единствената партия която твърди обаче че е безалтернативна сте ГЕРБ. Което очевидно е пълна лъжа или огромна глупост. защото реално всеки и всичко е алтернатива.

                    Състоянието - България е най-бедна в ЕС от влизането си в него. Така всъщност е още от кризите през 90-те години, принос на Луканов и Виденов. ГЕРБ има гоголямата заслуга че през сегашната световна криза ние сми в много по добро икномическо състояние от съмного съседи (Сърбия, Румъния), да не говорим за финансова стабилност - сравнение с цяла Южносредиземноморска Европа и Унгария, които са със споразумения с МВФ. Ние отдавна забравихме какво значи това... - не разбирам - с какво точно се хвалите - че не сте разсипали съвсем икономиката ли. защото ръст няма, безработицата расте, лошите кредити растят и така нат. не виждам какво позитивно сте направили от ГЕРБ. Освен това че не сте разрушили всичко. Ама то ако ще си избираме управляващи, чието основно дойнство е че не разрушават напълно живота ни, по добре да станем колония на някого

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Да, мислещите хора ще гласуваме против. Като се сметне че много от нас не сме за ГЕРБ, а и ГЕРБ са казали че са против, и въпреки това не успеем да минем гласовете на БСП, значи ГЕРБ са просто въздух под налягане. Не стават за нищо освен за дуене по телевизията и измисляне на инфантилни имена на скапани милиционарски акции.
                      Има си хас ся всички да сме за ГЕРБ!!!Щех да си помисля ,че нещо не е наредОсновната задача в момента е БСП да имат най-много 5 депутати!!!
                      Абсалютен противник на нова АЕЦ!!!Ама не ми се ходи до урните!!!Трябва да одмарям!!!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Стига си се правил на чужденец бе! Когато не внимаваш, пишеш абсолютно правилно. Кажи кой ти е другия ник на платен герберастки агитатор.

                        А на референдума ще се види колко подкрепят Боко Тиквата и колко са против антибългарското продажно правителство. Дето го изкомандва амриканското правителство да се откаже от Белене.
                        Просташките квалификации и клевети са доказателство за чина ти на старшинка. А с борбата срещу американския империализъм просто печелиш наградата за червен чугун. Пиши смело - искам всички да видят кои са комунистите жадни за власт...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Едно към едно това което прави ГЕРБ чрез медиите на Пеевски.

                          Всъщност само герб използва идеология като оръжие. Никой друг не е тръгвал да вкарва ГЕРБ в ляво или в дясно.

                          та какви точно са очакванията за ибзори сега - поне официалните такива

                          Всъщност само ГЕРБ тръби че били единствената алтернатива на БСП - никой друг не използва този довод, включително и БСП, и наистина в този си вид ГЕРБ са нито рак нито щука, и е основана на неуки червени комунисти и елит от милионери

                          "
                          т.е. ГЕРБ не прави нищо да подобрява състоянието


                          Това, че Петко Бочаров твърдо подкрепя ГЕРБ всички го разбраха. Твоите лъжливи интерпретации са си само твои. Да ги разгледаме една по една:

                          Медиите - не само Интернет, но и всички медии постоянно са заливани от крайно негативна кампания срещу ГЕРБ под вида на кръстосан огън. Тази тема с водещите ти ravnovesie, kat123, Киро, маце мейси, старшинката може да служи за пример.

                          Идеология - пропагандата изцяло се съсредоточава срущу десния харктер на ГЕРБ, фискалната дисциплина на Дянков, ниските данъци и подкрепата за бизнеса от страна на ГЕРБ (еврофондове) и т.н. Разбира се водеща в оплюването е БСП, но и други партии се увличат по този популизъм. Но ГЕРБ ще останем верни на принципите и ценностите на ЕНП.

                          Избори - засега всички социолози потвърждават че ГЕРБ е най-силната партия. Заклинанията на твоите червени приятели тук просто вземат желаното за действителност. Гладна червена кокошка власт сънува...

                          Алтернативата - БСП категоричтно заявява чрез Станишев, че те са алтернативата на ГЕРБ. И аз им вярвам - искат властта. Интересно ми е как новата заформяща се Тройна Коалиция с Доган и Кунева ще стартира отново Белене. И аз вярвам на старшинката когато казва че ще го направят.

                          Състоянието - България е най-бедна в ЕС от влизането си в него. Така всъщност е още от кризите през 90-те години, принос на Луканов и Виденов. ГЕРБ има гоголямата заслуга че през сегашната световна криза ние сми в много по добро икномическо състояние от съмного съседи (Сърбия, Румъния), да не говорим за финансова стабилност - сравнение с цяла Южносредиземноморска Европа и Унгария, които са със споразумения с МВФ. Ние отдавна забравихме какво значи това...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Само един Тъп кумонист като теб ГИГОВ ....и Орешарски и ония двамата царвула каде бяха с него.....Можете да поставите Референдума на Политическа основа пред интетесети на България.....Товае референдум не политическо гладуване ...Небъркайте нещата и необърквайте хората....На вас и затова вие референдума задасе докопате обратно до власта....щото ще афиширате за загуба на Борисф......и неговата партия а то става въпрос за Абсолютно друго....Ама и ония Селяндури завършили в Москва....от вчера това трабят....Не Гигов ще загубите.....инПутин ще спре финансиранрто на измислената ви партия и до 10г от БСП ще остане един спомен.....за черното минало на България.
                            Стига си се правил на чужденец бе! Когато не внимаваш, пишеш абсолютно правилно. Кажи кой ти е другия ник на платен герберастки агитатор.

                            А на референдума ще се види колко подкрепят Боко Тиквата и колко са против антибългарското продажно правителство. Дето го изкомандва амриканското правителство да се откаже от Белене.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              Аз няма да гласувам и още 7 души покрай мен които са против, но на изборите няма да пропусна да подкрепя ГЕРБ с около 20 човека.

                              в кое отделение сте на Карлуково и защо се надяваш дотогава да ви пуснат....

                              Ама като ви пуснат трябва да работите и парички да изкарвате а работа няма ,камо ли за шизофреници и хамелеони ... ...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Да, мислещите хора ще гласуваме против. Като се сметне че много от нас не сме за ГЕРБ, а и ГЕРБ са казали че са против, и въпреки това не успеем да минем гласовете на БСП, значи ГЕРБ са просто въздух под налягане. Не стават за нищо освен за дуене по телевизията и измисляне на инфантилни имена на скапани милиционарски акции.
                                Много точно казано!

                                Коментар

                                Working...
                                X