IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Бас фащам, че в тази тема от последните 100 коментара, са прочетени мойте двата от повече от 2-3 човека а останалите са минали просто така като утринна мъгла. За справка - модито ако има брояч.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

    Коментар


    • Асоциацията на европейските журналисти - България:

      Да се осветят публичните средства за медии

      Поредният спад на България в международната класация за свободата на словото показва, че българските журналисти продължават да имат усещането за засилващ се политически и икономически натиск върху тях. Въпреки уверенията на управляващите и лично на премиера, че в страната няма проблеми със свободата на словото, очевидно мнението на работещите в медиите е различно. Класацията на "Репортери без граници" се изготвя на базата на допитване до представители на сектора в съответната страна, по тази причина тя отразява по-скоро тяхното до голяма степен субективно усещане. Това вероятно обяснява и защо България изостава от страни с много увредена медийна среда.

      Опасяваме се, че ситуацията може допълнително да се влоши с наближаването на изборите и предвид факта, че все още няма адекватна регулация на политическата реклама в медиите. Стъпка към по-голяма прозрачност може да бъде направена, ако правителството обяви публично какви средства от държавния бюджет и от еврофондовете са били разпределени към медии в последните четири години. Важно е статистиката да е за всяка институция поотделно, както и да се посочват кои точно медии са се ползвали от тези средства за какви услуги и по какъв начин са били избрани.

      Тази година за пореден път непрозрачно се разпределят 14 млн. евро по оперативните програми за реклама в медии. Притесняващо е, че това се случва в годината на парламентарни избори. От друга страна, предвид съществуващите подозрения, че банки стоят зад опит да се създаде господстващо положение на медийния пазар, призоваваме държавните институции -да публикуват актуална статистика за депозитите, които имат в различните търговски банки.
      ЗА ДИЛЕТАНЧО ОТ КАПИТАЛ, АМА И ТЕ ЛИ СА НА ПРИЯТЕЛА ИМ ТРАКТОРА

      Коментар


      • ДИЛЕТАНЧО И ТЕЗИ ЛИ СА ПРИЯТЕЛИ НА ВАШИЯ ПРИЯТЕ ТРАКТОРА

        Коментар


        • Социолози и политолози – мрачно за България
          30.01.2013, 17:04 (обновена 30.01.2013, 17:17)
          Ива Иванова
          Коментари (29)
          галъп

          © БГНЕС

          В България има нова политическа ситуация. Това е категоричният извод на Петър-Емил Митев за събитията у нас през януари.

          Полето на пряката демокрация се оказа минирано. Не различаваме ясно политическото говорено от политическото плямпане. Уникална беше безпомощността на управляващата партия да определи своята позиция.
          ГЕРБ, казвайки, че е "за" в референдума и призовавайки след това за тройно „не" си вкара три автогола, коментира Митев резултатите от референдума.

          Към оценката му се присъедини и Кънчо Стойчев от Галъп. Той вметна, че автоголът е изпълнен много майсторски от центъра.

          Освен скандалите с ВМЗ, Фонд Научни изследвания, нападението и оставката на Ахмед Доган, както и стрелбата по Златко Баретата пред Съдебната палата социолозите коментираха на дискусия в централата на Галап и назначението за просветен министър на шефа на БАН акад. Стефан Воденичаров.

          Според Петър-Емил Митев това е широко протегната ръка за помирение с научната общност. „И то председателят на свърталището на феодалните старци." Той определи тази стъпка като намек за мост към БСП.

          Според преценката на Кънчо Стойчев за ситуацията и перспективите пред България най-големият провал ще бъде провалът във външната политика на страната.
          Той подчерта, че нито едно правителство досега от началото на прехода няма толкова слаба външна политика.
          Всяко от предишните правителства има поне една знакова заслуга във външната политика, изтъкна той и посочи, че дори Жан Виденов се свързва с подаването на молбата ни за присъединяване към ЕС.

          Правителството на Борисов е първото, което отбелязва крах във външната политика и това ще има най-тежки последици, категоричен е Стойчев.

          Сред пропуските на Борисов той посочи Шенген, отбеляза, че по време на това правителство в България беше извършен атентат, определи отношение на България по проблемите в Сирия като неумела намеса във вътрешния живот на Сирия, а отношението ни към Македония като фатална грешка.

          Според прогнозите на Андрей Бунджулов най-вероятно двете основни политически сили БСП и ГЕРБ, няма да са в състояние да управляват самостоятелно. Нито една тях няма да може лесно да състави коалиция.

          По мнението на Андрей Райчев най-същественият въпрос се подценява - решението за европейска федерация. Решението е взето, ще има европейска федерация, подчерта той и изтъкна, че България не е готова за тази ситуация, не я разбира. „Ние седим още в предишния влак", коментира той и прогнозира, че може да се окажем отново пред вратите на Европа.
          Ефектите на федеративна Европа ще се отразят първо върху Източна Европа, отбеляза той и отново подчерта, че България е неориентирана.

          Коментирайки нападението над Доган, Райчев заяви: "Ще видите ще има продължение. Това е тероризъм от нов тип."

          Коментар


          • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            ей това е човек с претенции...
            преди малко ми говориш за логика, а сега отново някакви алогични съждения правиш )

            Как привърженици- бесепари легитимират правителството?!
            Че то досега нелегитимно ли беше?!

            всъщност, тези привърженици са бесни, че Борисов се опитва да си спаси кораба и така им навлиза в територията
            ...или се търси легитимация за бъдеща коалиция
            Съни, недей и ти да сънуваш мокри сънища. Никой не е бесен. И ходовете на Тиквоча нямат никакво значение. Абсурд е да се мисли, че назначаване на Воденичаров за министър по някакъв начин обвързва БСП. А за коалиция на БСП с престъпната шайка на Борисов не може и да се мисли. Докато Станишев е председател това НЯМА да стане. Ако се случи, то Станишев ще бъде освиркан и изгонен от председателското място. БСП не е ГЕРБ. Там лидерът не е абониран за поста. Ако Бойко не е в ГЕРБ, то ГЕРБ ще се разпадне като картонена кула. Не и БСП.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Ама дилетанчо само диктаторите и комунистите казват на хората какви въпроси да задават и кои са умни и кои не. За каква икономика да говоря с ГЕРБ 0 те са скарани с нея. Покажи ми поне един читав икономист от това правителство. Само харчеха пари и преразпределяха, което не знам дали знаеш но е характерно за комунистите и левите. Значи ти не отговаряш на неудобни въпроси, а ще си смениш ли ника когато господарите ти отидат на бунището на историята- аз мисля , че да. И тогава ще хвалиш новите си господари сигурно

              Коментар


              • ДрОгари, вие имате информация, но и ние имаме информация никъде положението не е добро:
                http://www.youtube.com/watch?v=n7qxobuhd8s
                Last edited by KMETA; 30.01.2013, 23:25.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  ей това е човек с претенции...
                  преди малко ми говориш за логика, а сега отново някакви алогични съждения правиш )

                  Как привърженици- бесепари легитимират правителството?!
                  Че то досега нелегитимно ли беше?!

                  всъщност, тези привърженици са бесни, че Борисов се опитва да си спаси кораба и така им навлиза в територията
                  ...или се търси легитимация за бъдеща коалиция
                  Моме, прочети поста на Гиговчо и се опитай да разбереш въпроса за легитимацията. Ако можеш де!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                    Гиговчо, БСП умира от яд, защото нейните привърженици вече легитимират това правителство. А това че Станишев и Кутев реагират точно така, както мислиш ти, говори само за едно - тоталното пропадане на червената политическа мисъл до равнището на пенсиониран шуменски майор.
                    ей това е човек с претенции...
                    преди малко ми говориш за логика, а сега отново някакви алогични съждения правиш )

                    Как привърженици- бесепари легитимират правителството?!
                    Че то досега нелегитимно ли беше?!

                    всъщност, тези привърженици са бесни, че Борисов се опитва да си спаси кораба и така им навлиза в територията
                    ...или се търси легитимация за бъдеща коалиция

                    Коментар


                    • Гиговчо, миличък! Виж твоят любим Станишев на какво се радва в партията!

                      ...Същият въпрос, но зададен към поддръжниците на соцпартията и отнесен към лидера й („Ако Сергей Станишев напусне БСП и създаде нова партия, Вие за кого ще гласувате?“), показва противоположни пропорции. 15,4% биха дали гласа си за новата партия на Станишев, а 84,6% ще продължат да си гласуват за БСП....
                      http://svejo.net/1865094-65-se-otkaz...gerb-bez-boyko

                      Съчувствам ти, о нещастни Гиговчо! Запътил си се на бунището заедно с любимия си!
                      Гиговчо, като те гледам с твоята корпулентност ти си 0,1%, останалите са 15,3,
                      Last edited by diletant; 30.01.2013, 22:58.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Дилетанчо, ама само на Бареков статиите ли могат да се цитират. Ама какво за Трактора нали е приятел в миналото на твоите Господари, а и други приятелчета има ама сега не ги харесваш нещо. За БАН не си прав много добре се знае кои на кои симпатизират ти ако си ги следял по твоя линия аз имам много по достоверна информация и преподават голяма част от хората там и затова не си прав. Разбрах , че си от служителите- слуги без съвест- аз гласувах за ГЕРБ ,но наистина ги смятам за лош клонинг на комунистите. Ти за какви ги смяташ за много честни и десни лиили само си ги смяташ за шефове и началници
                        Абе Киро, казах ти, че не си глупав и си съвсем нормален, когато пишеш за финанси. Ама какво ти става бе човек, като започнеш за политика? Как искаш да ти отговоря сериозно, като ми пишеш глупости? Ти предварително ми слагаш отговора в устата. Казах ти, готов съм да ти отговарям сериозно, но само на нормално зададени въпроси. Ти защо си мислиш, че на мен всичко ми харесва? Трябва да съм идиот или шуменски пенсиониран майор, за да харесвам всичко в едно управление. Но когато започнат да го критикуват идиотски, то как да отговориш нормално. Трябва да слезеш долу и ти да започнеш да идиотизираш.
                        Та помисли - разговор с ибрикчия или с дилетант искаш? Мога да ти отговарям и по двата начина.

                        ПП А на Бареков статиите не ги зная. Къде се публикуват?

                        Коментар


                        • Дилетанчо, ама само на Бареков статиите ли могат да се цитират. Ама какво за Трактора нали е приятел в миналото на твоите Господари, а и други приятелчета има ама сега не ги харесваш нещо. За БАН не си прав много добре се знае кои на кои симпатизират ти ако си ги следял по твоя линия аз имам много по достоверна информация и преподават голяма част от хората там и затова не си прав. Разбрах , че си от служителите- слуги без съвест- аз гласувах за ГЕРБ ,но наистина ги смятам за лош клонинг на комунистите. Ти за какви ги смяташ за много честни и десни лиили само си ги смяташ за шефове и началници

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Разбира се че БСП не трябва да легитимира управлението на криминалния престъпник. ....
                            Гиговчо, БСП умира от яд, защото нейните привърженици вече легитимират това правителство. А това че Станишев и Кутев реагират точно така, както мислиш ти, говори само за едно - тоталното пропадане на червената политическа мисъл до равнището на пенсиониран шуменски майор.

                            Коментар



                            • Имам познат, който няма книжка от години и поне 3-4 пъти ходи с микробуса си до Турция за стока и никой не му иска книжка на границата

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Драги ми Смехурко,
                                това не е въпрос, а теза и същата е контрапункт на твоето:
                                ..А реакцията на БСП е просто тъпа. Тъпа, разбираш ли, талибанска. Те са изперкали окончателно,
                                Разбира се че БСП не трябва да легитимира управлението на криминалния престъпник. Няма никакво значение кого назначава за министър в края на престъпното си управление.
                                Единственото, което БСП може да подкрепи е оставката на престъпника, ареста му и осъждането.
                                А окончателно са изперкали сините талибани, които не знаят какво да правят, какво да приказват, защото вожда им велик сутринта казва едно, а вечерта вече е сменил три пъти позицията си.
                                То и затова са се изпокрили сините шамани и само един ибрикчия се пени по форума.
                                Ама да се пени. Има още няколко месеца и ще хваща гората.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X