IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Това че си гласувал за кукличката на конци, назначена за президент от криминалния престъпник Борисов показва пълната ти морална деградация.
      Няма да цитирам отново в отговор наградите, които Бойко Борисов е получил за 4 години главен полицай в държавата. А Росен Плевнелиев е достоен президент, особено след като неговото име (и спомена за загубата на Калфин) те докарва до бяс...

      А ти следва да дадеш показания за деянията на Сергей Дмитриевич Хохегера. Какх Моника обясняваше че трябва да храни семейството....

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        Независимо от твоето горещо желание да ме изпратиш в Белене, аз ще продължа да се боря срещу възстановяването на корумпираната Тройна Коалиция...

        А сега е време за добрата новина. Гордея се че съм гласувал за достоен български президент:
        Това че си гласувал за кукличката на конци, назначена за президент от криминалния престъпник Борисов показва пълната ти морална деградация.

        НИЩО не коментира защо Бойко Борисов е имал общи фирми с известни мафиоти?


        В любимите ти САЩ има закон, според който е престъпление дружбата с известни бандити. Ако в България имаше такъв закон дали Бойко нямаше до сега да е в затвора?

        Кажи бе Стамболов!
        Как така Бойко е въртял общ бизнес с престъпници? И какъв общ бизнес може да е имал с престъпници освен престъпен?


        И естествено желая хората, които подпомагат престъпниците да отидат в затвора. А затвора с лек режим в Белене ще е подходящ за тях.
        Ако не са извършили по-тежки престъпления естествено.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Даааа, като падне властта на мутрите прокурорите ще имат доста работа. И вестниците също.
          А някои никове ще се изпокрият като мишоци...

          Независимо от твоето горещо желание да ме изпратиш в Белене, аз ще продължа да се боря срещу възстановяването на корумпираната Тройна Коалиция...

          А сега е време за добрата новина. Гордея се че съм гласувал за достоен български президент:

          Президентът удостои с ордени седем българи, помогнали за спасяване на хора
          Тези хора ни дадоха урок по достойнство и показаха висша форма на хуманност, човечност и жертвоготовност, подчерта държавният глава
          http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5489671

          Президентът Росен Плевнелиев удостои с висши държавни отличия седем българи, помогнали за спасяването на човешки животи.

          За проявени храброст, героизъм и саможертва при спасяване начовешки живот посмъртно с орден "За храброст"- първа степен бяха удостоени Димитър Ламбов и Иван Божанов, които през юли 2009 г. в неохраняема зона край къмпинг "Арапя" спасяват давещо се 9-годишно дете, а при опита да окажат помощ и на бащата, загиват.

          Същият орден посмъртно получиха Петър Тодоров и Христо Стефанов, които през юли 2012 г. на неохраняем плаж край Синеморец спасяват две деца от удавяне въпреки силното вълнение, но губят живота си.

          Орден "За храброст" - първа степен получи Петър Петров от Варна, първи механик на потъналия кораб "Коста Конкордия", който помогна за спасяването на над 500 пътници.

          С медали "За заслуга" в областта на борбата с бедствия и аварии по време на наводнението в с. Бисер през февруари м.г. бяха наградени Атанас Атанасов и Атанас Георгиев. Те помагат за извеждането на хора от залетите и срутващи се постройки, а впоследствие активно се включват в организацията по възстановяването на селото.

          Президентът Плевнелиев посочи, че когато се сблъскваме с предизвикателства като природни бедствия и катастрофи проличава нашето единство и съпричастност, характер, хуманнност и човечност.

          Гордея се, че мнозина българи протегнаха ръка и направиха всичко, за да помогнат на пострадалите и да предотвратят трагични последици, някои от тях загубиха своя живот, но всички бяха достойни, скромни и в това големи и велики, каза президентът.

          Прекланяме се пред тяхната памет, а примерът им ни дава надежда и упование, и няма да бъде забравен, каза държавният глава.

          Той подчерта, че тези хора са ни дали урок по достойнство и са показали висша форма на хуманност, човечност и жертвоготовност. Стореното от тях няма да бъде забравено, те дадоха пример на цялата нация, каза Росен Плевнелиев.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

            Цветанов: Баретата и Алексей Петров са били в тандем
            http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1747669
            Всичките тези бля бля на Цвъки ги пускаш втори път. Ако има някакви доказателства-защо не са приложени към делото, ами Цвъки ги ръси пред придворната телевизия.
            Ама клеветите на Цвъки за Алексей Петров и Златко баретата не са интересни, щото са от типа "една баба на женския пазар каза...".

            Я обаче коментирай фактите извлечени от търговския регистър.
            А именно: Как така българският премиер Бойко Борисов е имал общи фирми със Самир Франсис, който пък от своя страна е имал една обща фирма със Златко Баретата и друга обща със руския мафиот Константин Циганов?
            Стреляли срещу Златко Баретата, да му затворят устата за тъмното минало на Бойко Борисов
            ....................
            Те намекват, че Златко Баретата, изнервен от дългата изолация, в която попадна, се е готвел да атакува отново.
            При това очакванията са да направи неудобни разкрития за миналото на видни политици, които далеч не се изчерпват със спомените как са учили висше образование в някогашния ВИФ заедно с шефа на ГДБОП Станимир Флоров.
            Търговският регистър показва, че Златко Баретата, чието име от години се свързва с наркотрафик, е имал общ бизнес с един от най-близките приятели ма премиера Борисов – Самир Франсис.

            Иракчанинът с български паспорт е бил съдружник в две фирми с премиера Борисов и е имал по една обща фирма със Златко Баретата и с руския мафиот Константин Циганов, шеф на уралмашовската мафия.

            Съдружник на Борисов върти бизнес с мафиота Циганов
            Дясна ръка на Бойко Борисов развива бизнес с шефа на уралмашовската мафия Константин Циганов. Иракчанинът Самир Франсис, който има български паспорт, е бил съдружник в две фирми с премиера Борисов и с руския мафиот. Франсис и Циганов са заедно в „СИТ-1“. Тя е основана през 1999 г. и в нея изгоненият от ДАНС мафиот има 8% от акциите, а Франсис - една трета от капитала. Фирмата действа и досега. Дори се оказва, че Циганов лично се е разписал под протокол от общо събрание, проведено на 17 декември 2011 г. в офиса на фирмата на столичния булевард „Мария Луиза“ 98.

            Мистерията с подписа е пълна, защото Циганов половин година по-рано е изпъден от страната от ДАНС.

            Протоколът е разписан и от Самир Франсис.

            Загадъчният иракчанин освен с Циганов, се оказва, че е близък и с Бойко Борисов. Франсис и до днес фигурира във фирма „Прайхим”. Съдружниците му в нея са били Бойко Борисов и депутатът от ГЕРБ Пламен Тачев. Дружеството е основано в Червен бряг и се занимава с производство на сапуни.
            Даааа, като падне властта на мутрите прокурорите ще имат доста работа. И вестниците също.
            А някои никове ще се изпокрият като мишоци...
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Aбе Стамбо престани да ми го навираш тоя физкултурник който и един ден стаж нямаше в МВР преди да ми стане министър..
              Глупости. Цветанов работи в МВР от 1997 г.

              И между впрочем, откога ти започна да рекламираш бившия шеф на Агенцията за малки и средни предприятия, който щял да строи Белене Заради теб трябва да обръщаме внимание на всеки нов Остап Бендер...

              Поне се научи да лъжеш умно. В противен случай постовете ти са обида за интелигентността на участниците във форума.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                Маце мейси бля бля...

                Цветанов: Баретата и Алексей Петров са били в тандем
                http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1747669

                .
                Aбе Стамбо престани да ми го навираш тоя физкултурник който и един ден стаж нямаше в МВР преди да ми стане министър.По принцип предшестващите му не са били цвете за мирисане ,ама Цвък е толкова прост ,че няма и на къде .Доказателство ,че никога не говори с факти а ми вади някакви разни хипотези, умозаключения, предположения и все някой друг му е виновен.
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                Коментар


                • Служителите на спортното министерство са получили 142 хил. лева бонуси

                  Препоръчване (6)

                  От Дневник Всички статии на автора
                  Последна промяна в 16:56 на 31 яну 2013, 346 прочитания, 12 коментара
                  Служителите в министерството са получили средно по 810 лева

                  Служителите в министерството са получили средно по 810 лева

                  Дневник
                  По темата

                  Свилен Нейков: Това е реалното състояние на българския спорт - 30 яну

                  Олимпийците получиха 3.08 млн. лева премии - 30 яну

                  Бойко Борисов пусна фиш 001 от новата система на тотото за онлайн залози - 21 яну
                  Служителите на министерството на спорта са получили общо близо 142 хил. лева бонуси за миналата година, съобщава "Дарик". Средно всеки е получил премия от 810 лева.

                  Министерството раздаде 3.08 млн. лева премии на спортистите, които влязоха в първата осмица в дисциплините си в Лондон 2012, както и на треньорите им. Средствата бяха връчени в сряда с голямо закъснение заради липсата на средства в бюджета.

                  В Лондон българските спортисти спечелиха пет медала - два от олимпийските и три от параолимпийските игри. Най-много средства бяха дадени за четвъртото място на волейболистите - около 750 хил. лева.

                  Отделно министерството и спортният тотализатор дадоха 158 хиляди лева за най-добрите млади спортисти и треньорите им.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    И кой го казва ?Оня http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...18322339_n.jpg с липсата на мозъчни гънки..За да не вреди на системата е най -добре да престане да се изявява , докато не приключи разследването.
                    Маце мейси бля бля...

                    Цветанов: Баретата и Алексей Петров са били в тандем
                    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1747669


                    "Към 2009 година имаше изпратена жалба до президентството от един от подземните босове, който сигнализира за нередности в Държавната агенция за национална сигурност. В информацията се визира конкретно Алексей Петров и неговото обкръжение в ДАНС, а също и Златко - Баретата", коментира вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред ТV7.

                    По думите му Златомир Иванов - Баретата и Алексей Петров в началото са били тандем, а в последствие всеки тръгва по своя път като мисли, че може да е по-велик и по-силен и започват съревнованието.

                    Вчера е направен повторен оглед и е намерено оръжието - автомат със заглушител, назначени са експертизи и се работи по версиите, обясни той.

                    По негови думи, престъплението е добре планирано.

                    "Нападението е професионално подготвено. Като цяло, мястото е добре подбрано и за да може да се подготви мястото за стрелба, е имало подготовка поне няколко седмици предварително", обясни Цветанов.

                    Той посочи, че се работи по доста версии, като всяка една от тях се разглежда обстойно. Една от версиите е за финансови взаимоотношения, а другата е свързана с трафик на наркотици.

                    "В България много са силите, които искат да има дестабилизация, като започнем с политическата класа, опозицията, организираната престъпност. Организираната престъпност не е така толерирана и не е в такава зависимости с политическата класа Днес имаме ясна политическа воля. Нека кажат един случай, в който министърът на вътрешните работи е осъществил контакт с лице от организираната престъпност", коментира Цветанов.

                    По негови думи, правителството няма да направи крачка назад в борбата с тежката организирана престъпност.

                    "Разликата между предишното министерство и сегашното е че сега колегите имат цялата техническа свобода", обясни той.

                    За нападението над лидера на ДПС Ахмед Доган, вицепремиерът каза: „За всички е ясно, че той не е имал за цел да убива Ахмед Доган, имал е за цел да направи една публична политическа демонстрация. За да убиеш някой, трябва да излезеш с годно оръжие. След съответните експертизи стана ясно, че са негодни боеприпасите, той е търсил по-скоро звуковия ефект", каза още министър Цветанов.

                    Коментар


                    • След студентката Ралица Бехар, която изрази публично възмущението си от отношението, което британците имат към българите, още един нашенец не се стърпя и изля гнева си в отворено писмо.

                      Това е 35-годишният варненец Димитър Димитров, който от три години живее и работи в Лондон.Писмото му е адресирано до президента, премиера и министъра на външните работи.

                      “От почти година отношението на английските власти към българските емигранти е изключително негативно. Това рефлектира и върху отношението на обикновените хора в Англия към нас. Аз мога да разбера тяхното отношение. Защото те не правят разлика между честен български работник и просяк или крадец от ромски произход. Но аз не разбирам отношението на България към този проблем. По-точно липсата на такова. Ние сме третирани като най-долна класа хора. Защото такива сред нас наистина има. Но повечето от емигрантите сме отишли на Острова, защото тук, в България, няма място и работа за нас”, посочва Димитров.

                      “Мисля, че е крайно време България да се намеси. Да се намесите Вие, г-н Президент, г-н Премиер и г-н Външен министър. Защото посолството ни в Лондон е не просто “Мисия Лондон”. То е “Mission impossible” (“Мисията невъзможна”). Отзовете мисията си в Лондон. Те са там, за да помагат на българите. А в най-добрия случай те не пречат. Но не защото правят нещо както трябва, а защото ги няма никакви”, призовава той.

                      “Защо България позволява да наричат гражданите й „мърляви сънливци”, по думите на общинския съветник Ники Айкън. „Уестминстър е готов да плати хиляди паундове за вагони, с които да изпрати мърлявите сънливци от България и Румъния обратно вкъщи и да прочисти техните импровизирани лагери”, казва въпросният лондонски управник. Защо позволявате тази дискриминация? Аз съм европейски гражданин, както хилядите ми сънародници тук. И очаквам държавата, от която все още не съм се отказал и в която харча повечето си пари, да ме защити. Но от Ваша страна – ни вопъл, ни стон. Аз не се чувствам добре в Лондон. Но в британската столица аз не съм безработен. Или пък ниско платен. От друга страна – аз работя повече от всеки поданик на Нейно Величество. И знам, че така съм ценен и за Великобритания, където плащам данъци и осигуровки, и за България, където харча спечеленото”, заявява гордо Димитров.

                      И предупреждава: “Съвсем скоро ще дойде моментът, в който англичанин, щом чуе, че си българин, ще те заплюе на улицата”.

                      blitz.bg

                      Коментар


                      • Имидж Според доклад за пазарите на наркотици в ЕС:България е значителен производител на каптагон

                        България и в по-малка степен Турция са значителни производители на каптагон. Това се посочва в първия доклад http://europa.eu/rapid/press-release_MEMO-13-51_en.htm "Пазарите на наркотици в ЕС", изготвен от Европейския център за мониторинг на наркотиците и наркоманиите (ЕЦМНН) и Европол.

                        В доклада се посочва още, че ролята на българските престъпни групи в мащабното производство на амфетамини и трафика на дрогата за пазара в Близкия изток се е увеличила.

                        В доклада се посочва, че между 2001 и 2007 година в България са разбити 18 големи лаборатории за амфетамини, занимаващи се с производството на каптагон. Още осем лаборатории за производството на амфетамини са разбити в България между 2009 и 2011 година.

                        Отбелязва се, че през последните години в Турция и България са конфискувани значителни количества амфетамини. От 1.3 милиона таблетки амфетамини, заловени в Европа, над три четвърти са били конфискувани в Турция.

                        В документа се казва, че пазарът на наркотици все по-динамичен и иновативен, реагира бързо на предизвикателствата и изисква също толкова динамична, иновативна и гъвкава реакция навсякъде в Европа.

                        Документът отчита, че в миналото европейският пазар на наркотици е бил съсредоточен върху конкретни наркотици, пренасяни по определени маршрути, а съвременният пазар е по-приспособим, използват се нови пътища, а пратките, съдържащи няколко вида вещества, са все по-често срещани.

                        Докладът посочва нарастващото значение на Африка като транзитна и складова зона в търговията на наркотици. Отчита се, че престъпни групи от Северозападна Европа играят централна роля при разпространението на почти всички видове наркотици в ЕС.

                        Препоръчва се правоприлагащите служби да дават приоритет на събирането на разузнавателни сведения за високопоставени фигури и видни престъпни групи.

                        http://www.mediapool.bg/%D0%B1%D1%8A...ews202351.html
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Откога адвокатът на наркотрафикантите Васил Василев стана авторитет. Браво маце мейси...

                          Алексей Петров и Баретата си говорили за дрога
                          http://www.vsekiden.com/129731
                          И кой го казва ?Оня http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...18322339_n.jpg с липсата на мозъчни гънки..За да не вреди на системата е най -добре да престане да се изявява , докато не приключи разследването.
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                          Коментар


                          • Оливие Базил: Ситуацията с българските медии е бедствена

                            [Увеличи шрифта] [Намали шрифта]

                            Директорът на брюкселския клон на организацията "Репортери без граници" Оливие Базил определи ситуацията с българските медии като "бедствена".

                            В интервю за БНР Базил каза, че това негово мнение е формирано и от разговори с български журналисти: "Аз лично съм бил три пъти в България, познавам хора, на които имам доверие и те ми казват: "Ако проговоря, си затварям пазара". И мисля, че това трябва да бъде разбрано за един изключително сложен пазар за журналистите, какъвто е българският.

                            Много журналисти работят без договори, при изключително сложни икономически условия и където е изключително трудно да се намери работа. И днес в България има журналисти, които са в черния списък не защото са лоши - тъкмо обратното, а защото са станали "опасни". Журналистите ми казват: "Искам да продължа да работя, да упражнявам професията си, да защитавам семейството си, да плащам сметките си, но ви го казвам, за да разберете в каква страна се развивам".

                            Базил коментира и положението в обществените медии, като посочи, че има въпроси за начина, по който става номинирането на генералните директори: "Още един важен въпрос, който стои и за други европейски страни, в т.ч. и за Франция - номинирането на генералните директори или по-точно начинът, по който това се прави. Най-вече как се прави това, какъв е процесът, на кого се дължат тези номинации и как те се отразяват на редакционната политика на тези медии. Не казвам, че няма професионалисти в обществените медии - има много, много добри и смели журналисти в България. Големият проблем е, че те са много изолирани.

                            Много от добрите журналисти бяха уволнени и то не по икономически причини в обществените медии. И някак при тях не се стига до нещо мощно и организирано. Има граници на свободата, които се затварят много бързо в зависимост от обстоятелствата. Разбира се, има криза, има бюджетни ограничения, които обаче пораждат и автоцензура, защото неизменно човек се бои за хляба си и така се избягва третирането на някои сюжети, които се оказват от най-значим обществен интерес. И ако обществените медии не работят в името на този интерес, кой ще го направи?", казва той.

                            Вчера организацията "Репортери без граници" оповести годишния си доклад за свободата на словото по света, според който България е слязла от 80 място през 2011-та на 87-о през миналата година. /БГНЕС

                            Брюксел / Белгия

                            Коментар


                            • За ГЕРБ е нормално, а за народа НЕ
                              Моля Дилетанчо да коментира- и това ли го е казал Трактора

                              Коментар


                              • Нормално било престъпността да ескалира преди избори

                                Снимка: БГНЕС

                                Депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов смята, че е нормално престъпността да се активизира, когато наближат избори.
                                "Ескалация в престъпността има винаги преди провеждането на някакви избори. Важно е правоохранителните органи да вършат своята работа и да има разкриваемост на престъпленията. Най-важното е самите граждани да си отговорят дали се чувстват сигурни или застрашени", каза Ципов по Нова телевизия. И поясни, че ако отговорът е "не", тогава управляващите трябва да помислят по въпроса.
                                Според Красимир Ципов обаче обстановката в страната е много по-спокойна в сравнение с времето на управление на Тройната коалиция. Той призова бившите управляващи да излязат пред българския народ и да признаят това, а не да твърдят само, че са си поели отговорността след разгрома, който претърпяха на изборите през 2009 г.
                                Ципов смята, че опитът за убийство на Златомир Иванов-Баретата е изключително неприятен инцидент, чиято цел е да се дестабилизира страната за пореден път.
                                48
                                1082
                                Share on facebook
                                Share on twitter Share on print Share on email More Sharing Services 3
                                Дай мнение по статията
                                СЕГА Форум - Мнения:
                                48
                                Видими
                                Калки
                                31 Януари 2013 10:33
                                Депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов смята, че е нормално престъпността да се активизира, когато наближат избори.

                                Естествено, нали основната политическа сила е самата мафия.
                                Rakita
                                31 Януари 2013 10:34
                                Защо да е нормално? Едни искат да вземат кокала от други, а пък първите не го дават и започват да се пуцат, затова ли?
                                Някой клати страната предизборно
                                Натисни тук
                                Eisblock
                                31 Януари 2013 10:35
                                Сега остана да се тиражира и мнението на леля Пена от Долно Уйно и целокупната Публика ще затанцува вдъхновено всред ятата калинки.
                                читатель
                                31 Януари 2013 10:38
                                Важно е правоохранителните органи да вършат своята работа и да има разкриваемост на престъпленията.

                                И да обещаят, че ще обещаят всичко да се оправи!
                                Нормално е броят на хвърчащите калинки да ескалира преди избори.

                                Centur
                                31 Януари 2013 10:44
                                Според Красимир Ципов обаче обстановката в страната е много по-спокойна в сравнение с времето на управление на Тройната коалиция.

                                За да кажеш това, трябва хептен да си изтрещял.


                                Ципов Паркинсона изглежда професионално подготвен по тематиката, минимум курсова работа трябва да има по въпроса!
                                Регресионен анализ и съответните корелации нема начин да не е правил!
                                Breitling
                                31 Януари 2013 10:45
                                Депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов смята, че е нормално престъпността да се активизира, когато наближат избори.

                                По тази логика където и да има избори, все е като на война?
                                Krivcho
                                31 Януари 2013 10:48
                                Нормално е да хвръкне на "баба ти хвърчилото",щото е хвърчило.Ега си милиционерската логика.Къде,къде по-нормално е престъпността да ескалира,след като управляват Престъпници.Я депутатина Ципова да каже,като депутат колко пъти престъпи закона?Колко закона им бяха обявени за противоконституционни.Колко пъти баш шефа на МВР престъпи закона?Когато престъпността стане норма на поведение,е нормално същата да ескалира!
                                Firmin
                                31 Януари 2013 10:53
                                Според Красимир Ципов обаче обстановката в страната е много по-спокойна в сравнение с времето на управление на Тройната коалиция.


                                А в сравнение с времето, когато Борисов бе главен секретар в МВР, а Цветанов му носеше папките, за да си вее той пелерината лежерно?
                                Пенчо бре
                                31 Януари 2013 10:55
                                Тая закопчалка - много тъп! Даже на фона на заобикалящата го среда. Но трябва да се изявява, чве утре какво ще прави такъв тъпак?
                                doomchant
                                31 Януари 2013 11:00
                                Ципов смята, че опитът за убийство на Златомир Иванов-Баретата е изключително неприятен инцидент, чиято цел е да се дестабилизира страната за пореден път.


                                Т.е. убйците са се целели не в сърцето на известен мафиот, а в сърцето на ГЕРБ?!?
                                deneb
                                31 Януари 2013 11:03
                                Депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов смята, че е нормално престъпността да се активизира, когато наближат избори.



                                Взех да се съмнявам в официалната информация на страницата на НС, че този господин е юрист, от който и да е факултет, освен ако в учебника му по криминалистика не пише, че изборите са криминогенен фактор
                                БозьоКифлев
                                31 Януари 2013 11:05
                                Т.е. убйците са се целели не в сърцето на известен мафиот, а в сърцето на ГЕРБ?!?

                                ако сърцето на известнен мафиот и сърцето на ГЕРБ тупкат като едно?!
                                Атанас Димитров
                                31 Януари 2013 11:07

                                ако сърцето на известнен мафиот и сърцето на ГЕРБ тупкат като едно?!


                                Златко Баретата - неформален лидер на ГЕРП. Да?
                                aver4e
                                31 Януари 2013 11:16
                                Доста неща станаха "нормални". Явно само планктонът остава "ненормален"
                                ***
                                БСП
                                31 Януари 2013 11:19
                                Ципов...да не е ципът на Рапона?
                                rakia
                                31 Януари 2013 11:22
                                МВР търси втора база на килърите на Баретата
                                Натисни тук
                                Yantar
                                31 Януари 2013 11:23
                                Следващите 5 години има избори всяка година... всеки да се готви с бронежилетки и СОТ.
                                Patriot1965
                                31 Януари 2013 11:23
                                След няколко месеца ще кажат: "Нормално е престъпността да ескалира след избори."
                                Bacho Кольо
                                31 Януари 2013 11:27
                                Нормално е преди избори престъпността да ескалира.
                                Администрацията да се парализира.
                                Образователният процес да спре.
                                Икономиката да не функционира нормално.

                                А като помисли човек няма нищо по-ненормално от това. След 23 години уж демократично функциониране на държавни институции, изборите би трябвало да са рутинна, банална, делнична процедура . А ние и най-паче политиците ни, мислим за тях като за природно бедствие.
                                Бай Драган
                                31 Януари 2013 11:28
                                Нормално е и заменките с наши хора да дръпнат нагоре.
                                жана д`арк
                                31 Януари 2013 11:29
                                На 7 юли нормалността в България очевидно трябва да се преразгледа. Не намирам нищо нормално в това този ненормалник Ципов е да народен представител. Кой нормален човек би избрал това нещо да го представлява
                                Doctora
                                31 Януари 2013 11:31
                                Престъпниците пак се готвят за избори.
                                Rakita
                                31 Януари 2013 11:33
                                А като помисли човек няма нищо по-ненормално от това. След 23 години уж демократично функциониране на държавни институции, изборите би трябвало да са рутинна, банална, делнична процедура . А ние и най-паче политиците ни, мислим за тях като за природно бедствие.
                                Бачо, !
                                Ъглошлайф13
                                31 Януари 2013 11:35
                                Първо трябва да уточним какво се смята за нормално в България и тогава евентуално на 100% ще се съгласим. Благодаря за призанието народни избраннико!
                                ГНевен
                                31 Януари 2013 11:37
                                Нормално е в България всичко ненормално да бъде нормално. Щом организираната престъпност се активизира явно е, че тя е свързана с някоя от противостоящите на изборите партии. Познайте с коя !
                                помнещ
                                31 Януари 2013 11:42
                                Не може да се угоди на никой в тази държава.
                                Прическата на момчето Ви пречи. Ами сигурно има причина.
                                Роден: 18.03.1973 г., гр. Пловдив
                                Семейно положение: неженен
                                Все пак е един от малкото юристи незавършил магнаурската школа в Симеоново. Образование: СУ „Св. Климент Охридски“ - специалност: „Право“
                                Но за сметка на това се е ориентирал правилно. Трудов опит: Експерт в частната сфера и изпълнителната власт
                                Политическа кариера: Избран за депутат в 41-вото НС от избирателен район: 25-София 3
                                След като основната дейност на един "парламентарист" се измерва с това дали е "член" и даже "Заместващ член" защо се учудваме на изказа и най вече на съдържанието /доколкото има/ на този изказ. Все пак виж "образование".
                                Парламентарна дейност в 41-о НС: 29/07/2009 – досега– Член на Комисия по правни въпроси
                                29/07/2010 – досега– Зам.-ръководител на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред
                                04/09/20009 – досега– Заместващ член на Постоянна делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на ОССЕ
                                Също така е възможно да е скрита "червена прашка"
                                Интересни факти:
                                Красимир Ципов е участвал в изготвянето на редица законопроекти, внесени от кабинета "Станишев", както и в представянето и обсъждането им в правната и парламентарна комисия.
                                Както се изразяват критиците - многопластов образ.
                                wreckage
                                31 Януари 2013 11:45
                                След като основната дейност на един "парламентарист" се измерва с това дали е "член" и даже "Заместващ член" защо се учудваме на изказа и най вече на съдържанието /доколкото има/ на този изказ.


                                "Заместващ член" да не е някакво парламентарно дилдо?
                                БозьоКифлев
                                31 Януари 2013 11:54
                                Златко Баретата - неформален лидер на ГЕРП. Да?

                                защо да ограничаваме избора само до Златко Баретата? партия ГРОБ си има и формални лидери, и ортаци на формалните лидери.
                                Дръж приятелите си близо, но дръж враговете си още по-близо.
                                The Godfather, 1972 г.
                                Алото
                                31 Януари 2013 11:54
                                Ал. Петров никога не забравя; рано или късно винаги ще те стигне31 Януари, 2013

                                Rakita
                                31 Януари 2013 13:15
                                Да се говори за "спокойствие" в такава атмосфера на беззаконие и несигурност е не просто цинизъм - това е обида към хората, от които се очаква да приемат ежедневните новини за дръзки грабежи и убийства като някакъв незначителен детайл от битието си.
                                В такива случаи омертата между клановете на мафията обикновено се спазва и тя като един пор осигурява спокойстивето на собствения си курник, като ходи да вършее в други курници. Явно омертата е отпаднала и занапред до изборите ще сме свидетели на тектонично разместване на пластовете.

                                Коментар

                                Working...
                                X