IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Жега

    Коментар


    • gradski.org/archives/28175

      Коментар


      • gradski.org/archives/28175
        ХА-ХААААААААААААААААААААААААААААААА

        Коментар


        • http://www.dw.de/%D0%B5%D0%B4%D0%B8%...%BC/a-16595411

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            При цена на тока от 5,395 лв. за кВтч, не знам кой ще дойде да инвестира в България? Фактура на неработещата фурна в село Коларово Ст.Загора: 4 кВтч на цена 21,58 лв. = цена от 5,395 лв. за кВтч! Цена за 1 кВтч = € 2,76 !!! Дори край река Луалаба в центъра на Африка, където потни негри носят генератори на гръб, цената на тока не е такава!

            EVN иска 17 лв. за киловатчас във фактура! http://www.blitz.bg/news/article/182087 Днес кметът на Община Нова Загора Николай Грозев показа фактури за ток на местното поделение на енергоразпределително дружество EVN. В тях всеки може да види как се формира цената на електроенергията и как за 1 kWh се заплаща по 16,40 лв. http://www.blitz.bg/news/article/182087
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

            Коментар


            • Бойко Борисов: НДСВ и ДПС продадоха ЕРП-тата в монополно състояние
              12-02-2013



              „Винаги трябва да се почва от начало. Кой продаде ЕРП-тата в монополно състояние? По времето на кое правителство? Понеже днес Лютви Местан се е изказвал по темата. По времето на НДСВ и ДПС. Шулева продаде ЕРП-ата. Това заяви министър – председателят Бойко Борисов пред журналисти. По думите му с тази продажба НДСВ и ДПС са разделили страната на три части, и на практика са направили три монопола. „Най-малко по тази тема за монополите може да говори ДПС. Едната цифра в сметката трябва да пишат Иван Костов, заради скъпата енергия на двете "Марици". Другата сметка трябва да пишат Сергей Станишев, ДПС и НДСВ - за Закона за зелените енергии. Договорите за ЕРП-ата - е много важно да се знае, че те ги бяха продали с 34% контрол на държавата. На практика безконтролни от държавата и затова ние продадохме тези малки миноритарни дялове, защото държавата нямаше никакъв контрол върху тези ЕРП-та”, коментира премиерът.

              Бойко Борисов посочи, че според него трябва да се направи кардинална промяна в ценообразуването в ДКЕВР. „Изпратил съм проверка и в ДКЕВР. Така ще помолим и Сметната палата да направи проверка. И точно в ценообразуването ще излязат разликите, които дразнят хората. Така че ще се разправим с тях много по-добре. Не случайно смених шефа на ДКЕВР. 10 години няма никаква промяна. 10 години няма никаква промяна в начина, по който се ценообразува. Дали електроцентралите от различните типове му предоставят фактура, той я одобрява. 100 милиона, 100 милиона, ама дали са похарчили 100 милиона лева, какво има в тези 100 милиона ДКЕВР, не проверява. Аз бях инициатора и считам, че е редно председателят на ДКЕВР да се избира от парламента. Когато ние го предложихме, казаха не, това да си е ваша отговорност”, припомни Борисов. Според него ГЕРБ вече са предприели стъпки към либерализация на пазара и по договор е възможно електроразпределителните мрежи и дружества да пуснат и други продавачи на ток.

              По повод издигнатата от ГЕРБ кандидатура на Гроздан Илиев за конституционен съдия, Борисов заяви, че Илиев е заместник-председател на Върховния касационен съд, и след най-главния съдия е втори по ранг. „След като вторият по ранг след най-главния съдия не е достоен, кой да е по-достоен. Помолихме СДС, помолихме другите да дадат кандидати, извадихме един, втори. В края на краищата, политическата отговорност в тази страна е в мене. Затова им казах - изберете един, както избрахме и академик Воденичаров, по възможност да е най-безапелационен, защото, ако и вторият след първия сред съдиите не става, значи аз откъде да намеря съдия, откъде да го внесем? Лазар Груев каза: „Заставам 100% зад този човек, много е читав, много е честен, много е добър”, съобщи председателят на ПП ГЕРБ. „Това, че не искат него да го подкрепят в парламента, може да ви покаже, след като Лазар Груев си е човек на БСП, съветник на президента Първанов, и не искат и него да го подкрепят в парламента, какъв диалог да водя с тях”, добави Борисов. Премиерът се възмути от това, че другите партии са в парламента само, за да приказват срещу ГЕРБ. „Те нямат едно градивно нещо. Въобще не се интересувам от тях. Те са обезумели от ярост, защото усещат, че наближават изборите и ГЕРБ продължава да е първа политическа сила. Когато тройната коалиция беше на власт, на втората година аз вече ги бях бил. Сега всички се обединяват, защото ги е страх, че ще ги победим. Няма тема, по която да намерим консенсус с тях. Няма да се учудя, ако Станишев излезе да говори и за заменките”, категоричен бе Бойко Борисов.

              Коментар


              • При цена на тока от 5,395 лв. за кВтч, не знам кой ще дойде да инвестира в България? Фактура на неработещата фурна в село Коларово Ст.Загора: 4 кВтч на цена 21,58 лв. = цена от 5,395 лв. за кВтч! Цена за 1 кВтч = € 2,76 !!! Дори край река Луалаба в центъра на Африка, където потни негри носят генератори на гръб, цената на тока не е такава!

                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                Коментар


                • http://www.blitz.bg/news/article/182089

                  Коментар


                  • http://money.bg/news/id_2070858972
                    Дилетанчо и Обама ли е коминист и човек на Станишев, а вие 4 години замразихте доходите на хората

                    Коментар


                    • А слуги търсите ли защото Дилетанчото си търси нови господари

                      Коментар


                      • Станишев: Управлението на Борисов ни струва минус 7 млрд. лв.

                        http://www.glasove.com/stanishev-upr...osY5R.facebook

                        Само толкова ли успя ли да откраднат? Аз пък си мислех, за много повече.

                        Коментар


                        • Ако Алексей и Бойко не ми се извинят ще кажа истината и за двамата.
                          Life won't wait for you.

                          Коментар


                          • http://news.plovdiv24.bg/415423.html
                            Дилетанте и в Австрия ли мразят ГЕРБ

                            Коментар


                            • Коментар


                              • Дилетанчо кажи ни - да не си и ти мутрафон

                                Коментар

                                Working...
                                X