IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • СЕНЗАЦИЯ: АЛЕКСЕЙ КАЗВА ИСТИНАТА НА БОЙКО
    Posted on February 13, 2013

    Boyko_AlexeyОчаквам извинение от Бойко, казва бившата барета в новия брой на седмичника “Галерия”. Няма да е в интерес на държавата, ако кажа как са били използвани службите по мое и негово време, обяснява той.
    Пълният текст на отвореното писмо, което Алексей Петров изпрати до българските и може да прочетете и във вестник “Галерия”.

    Публикуваме го и тук, тъй като истината за отношенията между Алексей Петров и Бойко Борисов, както и до задкулисните игри в годините на прехода трябва да станат известни на всички.

    “Предоставям ви моя отговор на изявленията на министър-председателя Бойко Борисов, дадени пред вестник „ Преса“ в брой 389 от 08.02.2013 г., след като се запознах с тях. Дължа ви този отговор, защото не успях да го направя на 08.02.2013 г. сутринта в съдебната палата.

    Желая чрез вас да призова г-н Бойко Борисов незабавно публично да се извини за това, че на 08.02.2013 г. чрез вестник „Преса“ клеветнически ме свърза с взрива срещу Цветелина Бориславова и скандала „Буда“.

    Още в началото на своя мандат Бойко Борисов ме произведе



    в звание „дежурен виновен“



    не само за личните му несполуки, но и за всичките неблагополучия в държавата, само защото първи си позволих публично да му кажа, че греши, и се обявих за негов опонент.

    Точно преди три години Бойко Борисов стартира политическа репресия срещу мен, като за отстраняването ми впрегна цялата държавна машина, заедно с по-голямата част от българските медии.

    Приех унижението и понасям репресията в името на държавността, а може би и заради някои хубави



    моменти от младежките ни години.



    Днес обаче, както никога досега, Бойко има нужда от отрезвяване или „приземяване“, както се изразяваше един от неговите „патрони“.

    Настоявам за извинението на човека Борисов не заради моята личност, а като усилие за връщането му в нормално състояние. Човекът Борисов дължи уважение към паметта на Спас Спасов (той дава разрешение за делото „Буда“) и няма никакво право да причинява болка на близките му, още повече, когато става дума за честен и достоен български офицер.

    Няма да е в интерес на държавата ни, ако бъда принуден публично да му отговоря защо и как са били използвани службите по мое и по негово време.

    Очаквам извинението на г-н Борисов да ми позволи да продължа да се съобразявам с фигурата на министър-председателя в България.”

    Коментар


    • Посветено на Гиговчо и партията му! А и на Киро! То това всеки в този форум би трябвало да го знае, ама горните двама - тц!

      Опасен танц по тънкия лед "национализация"

      Колкото и да звучи невероятно, след 23 години преход от планова към пазарна икономика БСП отново повдигна изключително опасния въпрос за “национализация” на частни компании. Идеята за “одържавяване” на трите електроразпределителни дружества се намира на 4-та страница от т.нар. “Политическа рамка за участие на БСП в парламентарните избори”. Де факто този документ, приет от Националния съвет на партията в неделя, представлява предизборната програма на социалистите. В нея в прав текст е записано: “Ще поставим въпроса за одържавяването на енергоразпределителните дружества (чрез обратно изкупуване на мажоритарния дял или друга форма)”.

      Дори и тази идея, както и повечето текстове от предизборните програми на партиите да остане на хартия, самото говорене за “национализация” може да се оприличи с придвижване на подскоци по тънкия лед, наречен “инвеститорски климат”.
      Национализацията е една от най-страшните думи, за които следят всички инвеститори с интерес към определена страна - настоящи или бъдещи, преки или портфейлни, спекулиращи краткосрочно или инвестиращи дългосрочно. Дори и да оставим настрана прекия ефект върху набелязаните жертви, в случая ЕРП-тата, непреките ефекти от една национализация върху действащите и потенциалните инвеститори биха били в пъти по-големи. Защото, ако в една страна са “одържавили” няколко компании, това може спокойно да се случи и на други компании.

      Наистина, за “национализация” и преди се е говорило, но от страна на относително малки партии като “Атака”. Едно такова говорене от маргинална националистическа партия едва ли се възприема сериозно. Съвсем различна обаче е ситуацията, когато подобни намерения заяви една от най-големите партии в страната с реален шанс за участие в управлението след изборите. Към момента според последните социологически проучвания БСП “диша във врата” на ГЕРБ, като я следва на неголяма дистанция. Предвид няколкото месеца, които остават до изборите, е напълно възможно разместване на местата на двете водещи партии. А и дори ГЕРБ да запази водачеството си и да събере най-много гласове на изборите, пак остава възможността да не успее да формира правителство. В такъв случай ще се изправим пред реалния риск от привеждане в действие на заложените мерки в предизборната програма на БСП. Включително и от така лелеяната от някои национализация и триумфално завръщане на държавата в икономиката.

      Това, което БСП и протестиращите надали съзнават, е, че проблемът с ЕРП-тата не е в тяхната частна собственост, а в обратното - все още прекалено голямото вмешателство на държавата в енергийния сектор. Сметките за ток нараснаха чувствително от средата на миналата година, но това се дължи до голяма степен на т.нар. добавка за зелена енергия и добавка за когенерация. Т.е. всички плащаме за дългосрочните договори за гарантирано изкупуване на енергия от възобновяеми източници и по-скъпата електроенергия от когенерация, която някои топлофикации произвеждат. Зад тези добавки стои само и единствено държавната политика в сектора. ЕРП-тата, обаче, в ролята си на носител на лошата вест, представят сметката на потребителя и съвсем естествено попадат във фокуса на общественото недоволство.

      Друг е въпросът за монополното положение на всяко едно от разпределителните дружества в региона, който обслужва. Този проблем в никакъв случай не трябва да се подценява. Но и тук отново достигаме до държавното доминиране и забавената либерализация в родната енергетика (за която дори и Европейската комисия миналата година сезира Европейския съд). Очевидно е, че наличието на регионален монопол на всяко едно от тези дружества го поставя “под похлупак” и отнема от стимулите му да става по-ефективно и да предлага все по-добра услуга на по-ниски цени. Тези стимули съществуват единствено когато се работи в конкурентен пазар, който обаче изцяло липсва в случая на ЕРП-тата. Но и тук разпределителните дружества са последните, които би трябвало да виним за това положение. Разделянето на територията на страната на 3 електроразпределителни региона бе част от стратегията за приватизация на електроразпределението. А за това как беше измислена и приведена в действие тази стратегия можем да виним отново единствено държавата в лицето на управляващите по онова време.

      Решението на проблемите с монополите в електроразпределението и високите сметки за ток в никакъв случай не се крие в повече държавен контрол, повече регулация или, не дай боже, обратно одържавяване на сектора. По-скоро трябва да търсим изход в по-нататъшна либерализация на сектора, при която всяко домакинство и фирма могат да избират доставчика си на дребно на електричество. Така е от години в редица страни по света: във Великобритания например всеки може да закупи от най-близкия супермаркет флаш памет с предплатено количество енергия от избрания от него доставчик.
      В същото време скъпата (т.е. скъпа за всички нас като потребители) държавна политика за зелена енергия ще продължи да дава своите горчиви плодове и в следващите години, тъй като се очакват и бъдещи повишения на крайните цени заради нея.
      Зелената енергия е изключително емоционална тема - повечето от нас инстинктивно искаме по-чист въздух и подкрепяме по-голямо използване на възобновяеми ресурси, но ако ни попитат дали бихме платили повече за тях, някои може би ще се замислят и надали ще се съгласят. Въпросът е, че априори на никого не е дадена възможността да не плаща за зелената енергия и точно тук отново трябва да виним държавната политика в сектора и липсата на либерализация. В един идеален свят с либерализиран пазар човек би могъл да си купува енергия само от зелени производители, ако това е неговото предпочитание.

      Говореното за национализация на електроразпределителните дружества е изключително опасно “плашило”, което е способно да прогони и малкото чужди инвеститори, които избират България от началото на кризата насам. В случая на България, в която вътрешните спестявания са относително ниски (заради общото ниско ниво на богатство на нацията), чуждите капитали са единственият път за бърз икономически растеж. Ако искаме да си отрежем този път за сметка на още няколко гласа на изборите е друг въпрос.

      ДЕСИСЛАВА НИКОЛОВА

      http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1768668

      Коментар


      • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

        Коментар


        • http://worldtodaybg.com/2013/02/13/%...B%D0%B5%D1%80/

          Коментар


          • Депутати поискаха криминализиране на "поставянето им в зависимост"

            Комично предложение за промяна в Наказателния кодекс се появи на страницата на Народното събрание. Целта на, меко казано, странните текстове е да защити кандидатите за депутати и други изборни длъжности от поставянето им в зависимост чрез подписването на записи на заповеди и гарантиране на заеми.

            Любопитното е, че проектът и мотивите към него третират кандидатите за депутати, които в хода на изборите доказват лоялност, като подписват записи на заповед, декларации, договори, заявления и други документи, като жертви на рекет, чиито политически права са нарушени, а не като равноправни страни в една противоконституционна сделка.


            Очевидно в Народното събрание има много идиоти!

            А бе аланкоолу! Що щеш в партия, която иска да подписваш такива документи? Даваш парички за да те турят в листата. Очевидно разчиташ да си върнеш парите. Как? Ами с чиста корупция. Лобизъм! Бахти наглеците!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Dobrina Alexieva
              Варна / в момента/

              НАПАДНАХА НИ, БРАТЯ БЪЛГАРИ!!! Днес във 20:45 на Аспарухов мост град Варна жандармерията приложи сила и нападна тълпата с цел разпръскването и .. Поради намаляването на стачкуващите се наложи да бягаме .. След нас тичаха Жандармерия , редовна полиция и цивилни полицаи .. Има задържани, чиято съдба до момента не ни е ясна... Нямаше нито един журналист на мястото да отрази .. Настъплението им премина в преследване на протестиращи по малките улички .. Все едно сме престъпници !!! Срамота!!
              Така им се пада. 50% от варненци гласуваха за Бойко.

              Да ходят да се жалват на арменския поп!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Костов, Царя и Станишев – виновни за скъпия ток.....
                http://www.dnes.bg/politika/2013/02/...iia-tok.180007

                се изходи КабаГайдата, абе тия хора у ред ли са, а Боко че не индексира 4 години доходите и че в потребителската кошница на хората са останали само Ток, Вода, Парно, Телефон, а ако останат малко парици след плащане на сметките, хората си купуват тебеширено сирене и кренвирши по 2 лева

                Коментар


                • Dobrina Alexieva
                  Варна / в момента/

                  НАПАДНАХА НИ, БРАТЯ БЪЛГАРИ!!! Днес във 20:45 на Аспарухов мост град Варна жандармерията приложи сила и нападна тълпата с цел разпръскването и .. Поради намаляването на стачкуващите се наложи да бягаме .. След нас тичаха Жандармерия , редовна полиция и цивилни полицаи .. Има задържани, чиято съдба до момента не ни е ясна... Нямаше нито един журналист на мястото да отрази .. Настъплението им премина в преследване на протестиращи по малките улички .. Все едно сме престъпници !!! Срамота!!

                  Коментар


                  • Киргизкото лого било статично, а българското – динамично

                    Киргизкото лого било статично, а българското – динамично
                    Всеки, който твърди обратното, е некомпетентен, твърди МИЕТ
                    http://www.mignews.info/kirgizkoto-l...to-dinamichno/

                    Коментар


                    • Тази вечер Цветанка Ризова се скъса да целува гъза на Остап Бендер. Миро дълго-дълго обяснява, че няма нищо общо с проверката на ОЛАФ.

                      Ама ето истината:
                      ОЛАФ потвърди, че разследва земеделското министерство
                      Екип на "Сега"

                      Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) потвърди вчера, че разследва съмнителни поръчки на земеделското министерство за популяризиране на Програмата за развитие на селските райони. "През 2012 г. ОЛАФ започна разследване във връзка с твърдения за възможни нередности в рамките на субсидии от ЕС по Програмата за развитие на селските райони в България. Това разследване продължава, но на този етап не могат да бъдат направени заключения", пише службата в отговор на запитване от в. "Сега".

                      Както "Сега" писа, ОЛАФ се интересува от поръчките на земеделското министерство за изработване на страници на Програмата за развитие на селските райони във Facebook и Twitter. Вчера МВР все пак потвърди, че еврослужбата е изискала информация и всички документи по тези поръчки. И вътрешното министерство, и министърът на земеделието обаче неколкократно натъртиха, че разследването на ОЛАФ не е персонално срещу Мирослав Найденов.

                      Сутринта Найденов отрече пред Би Ти Ви изобщо да има такова разследване, но притиснат от новите факти, които започнаха да излизат през деня, към обяд призна, че все пак то съществува, но не било лично срещу него като физическо лице. Това била нормална проверка по сигнал, а той лично оказвал съдействие, като предоставял исканите документи. Запитан кой е подписал съмнителните договори, министърът отвърна: "Не съм подписвал..., това няма никакво значение..., може да е заместник-министър". В договорите обаче, с които "Сега" разполага, ясно е посочено, че страната възложител се представлява от министъра на земеделието и от главната счетоводителка на министерството.

                      МВР, което завчера също отричаше пред "Сега" за проверката, вчера потвърди, че от ОЛАФ са изискали информация и документи за съмнителните поръчки. Опитът за прикриване на фактите се трансформира в усилия за тяхното омаловажаване. От МВР обясниха, че в кореспонденцията между ОЛАФ и АФКОС не се споменава за разследване срещу министъра на земеделието Мирослав Найденов. "Проверките на ОЛАФ се извършват срещу икономически оператори, а не срещу физическо лице, освен ако то самото не е икономическият оператор", уточняват от вътрешното министерство. В случая оператор по Програмата за развитие на селските райони е земеделското министерство. Поръчката е пусната, а договорите със спечелилите фирми са сключени със земеделското министерство, представлявано от Мирослав Найденов в качеството му на министър. МВР смята, че в поръчките няма нарушения, тъй като е спазена процедурата да са събрани три оферти.

                      Проблемът обаче не е в процедурата, а във фирмите, които участват и които печелят поръчките. И трите фирми са регистрирани два месеца преди да бъдат поканени да участват в надпреварата за направа на страниците във Facebook и Twitter, имат един и същ адрес, едни и същи финансови резултати, а собственичките им са бивши пиарки в подчинената на земеделското министерство Агенция по храните. Няколко месеца по-късно девойките са вече крупни собственички на земи, апартаменти и дори част от биозавод.

                      Точно това съмнително забогатяване накара прокуратурата и Националната агенция по приходите също да започнат да разследват фирмата "Кей ем ком", която спечели договорите. Вчера от НАП обясниха пред "Сега", че данъчна проверка на фирма "Кей ем ком", продължава. Резултатите от нея чака и прокуратурата. Оттам уточниха, че двете бивши пиарки, фигуриращи като собственички на фирмата - 25-годишната Кристина Спасова и 24-годишната Лора Димитрова, са били разпитвани, снети са им обяснения.

                      От БСП обявиха, че ще настояват за временна анкетна комисия в парламента, която да провери скандалните договори. "Ще искаме да бъде изслушан вътрешният министър Цветан Цветанов по линия на АФКОС (българския партньор на ОЛАФ), както и на земеделския министър", коментира евродепутатката от БСП Илияна Йотова. Тя обяви, че е сигнализирала ОЛАФ по случая през септември миналата година, след инициатива на неправителствени организации, които са подали сигнал още в края на август. "Аргументът, че ако Европа не му вярва, парите за земеделие няма да растат, са смехотворни", допълни Йотова. Според нея оставката на Найденов отново е на дневен ред и заради проверката на ОЛАФ, и заради други скандали около земеделското министерство.

                      ПРИХОДИ

                      Проверка на "Сега" установи, че скандалният договор с "Кей ем ком" продължава да е неразплатен, въпреки че изтече на 12 януари 2013 г. По договора, на обща стойност 47 500 лв. без ДДС, са разплатени само 15 800 лв. без ДДС. Останалите плащания са замразени заради започналата проверка, обясниха от земеделското министерство. Още не е приет и окончателният отчет за извършените по договора дейности. От МЗХ твърдят, че той е внесен в деловодството в рамките на установения срок, но още не е разгледан от комисията за контрол на изпълнението на договора. От МЗХ обясниха, че по този договор фирмата трябва да докаже минимум 1300 посетители на страниците на ПРСР във Facebook и Twitter. През септември фирмата твърдеше, че страницата във Facebook се харесва от 500 потребители и е била видяна от общо 7700 души. Не е ясно защо при тези резултати от земеделското министерство имат скромни очаквания към бъдещия изпълнител на новата поръчка за поддръжка на страниците през 2013 г. В техническите изисквания е записано, че потребителите на страницата във Facebook трябва да са минимум 7500.

                      ЩЕДРОСТ

                      Земеделското министерство възнамерява да финансира с щедри суми и други рекламни дейности със спорна ефективност, показа проверка на "Сега". Така например организирането на 4 конкурса за фермер, млад фермер, биопроизводител и животновъд на 2012 г. ще струва по прогнозни очаквания 240 000 лв. с ДДС. Ще бъдат дадени 50 000 лв. за изработка на лого и мото на Програмата за развитие на селските райони за следващия програмен период 2014-2020 г. За трета поредна година министерството обявява и поръчка за производство на два 60-минутни филма, които да популяризират ПРСР. Всеки филм трябва да е в тираж 100 000 броя и да се разпространява чрез само един национален всекидневник. Желаещи да се включат в поръчката са попитали изрично дали може филмите да се разпространяват в повече от един вестник, но в отговорите, подписани от министър Найденов, изрично пише, че не може. Срокът за изпълнение е 6 месеца, а прогнозната стойност - 450 000 лв. без ДДС.

                      С друга поръчка за 120 000 лв. с ДДС земеделският министър търси фирма, която да провери каква е ефективността на рекламните кампании на МЗ и на сайта на ПРСР. Изпълнителят трябва да каже на ведомството на Найденов дали информацията на интернет страницата е изчерпателна, достъпна, актуална и разбираема.

                      По темата работиха: Светослав Терзиев, Таня Петрова, Самуил Димитров, Десислава Колева
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • http://www.dw.de/%D1%82%D0%BE%D0%B2%...%8F/a-16592905

                        Коментар


                        • Несебър- Мелница

                          Варварщина и парадираща простащина. Този хотел "крещи", че там, на никого не му пука и ако имат възможност, тези хора и от Колизеума ще направят свинарник, стига кинтите да се връткат.

                          Коментар


                          • http://www.segabg.com/article.php?id=636324

                            Коментар


                            • Е, Гиговчо се уреди! Ще има хлебец, чорбица и ще му дават хапчетата редовно. Дали ще се кротне?

                              175 хора с (ментални) увреждания в Шумен ще получат помощ у дома

                              http://grada.bg/145125/175-%D1%85%D0...%D1%82-%D0%BF/

                              Коментар


                              • Не е зле да видите и как герберастите са узаконили унищожаването на УНИКАЛЕН паметник на културата в Несебър!
                                Ортаците на Кумецо узаконили "Мелницата" в Несебър директно в ДНСК
                                от Биволъ Вторник, 12 Февруари 2013 12:16

                                Бизнесмените от "СЛЕ Груп" Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов, прочули се покрай Дюнигейт като ортаци на Кумецо, лично са били заведени при началника на ДНСК Иван Симидчиев от сегашния шеф Милка Гечева, за да получат разрешение за ползване на хотелския комплекс "Мелницата". По това време Гечева е директор на звеното, което издава Акт 16.

                                Тази информация на Биволъ се потвърждава и от отговора на пресцентъра на МРРБ на въпрос дали Милка Гечева се познава със собствениците на СЛЕ Груп.

                                "Като служител, работещ по преписката, инж. Гечева е докладвала за горепосочените нарушения в приемен ден за граждани при предишния началник на ДНСК, когато представител на собствениците е приеман служебно, което е част от задълженията на администрацията, с оглед предприемане на необходимите законосъобразни действия." - гласи писмото, в което са описани и съответните нарушения. Тези нарушения обаче не са попречили на ДНСК да издаде Акт 16 (виж приложения файл).

                                Гечева отрича информацията, че е пребивавала в хотела на ортаците на Кумецо, получена от свидетели.

                                Как се унищожава паметник на културата

                                Мелницата в Несебър е христоматиен пример за унищожаване на безценно културно наследство заради алчността на предприемачите, подпомагана от държавните институции.

                                Под безразличния поглед на местната и централната власт преди 8 години един от символите на Несебър, Вятърната мелница от 15 век, която е архитектурно-строителен паметник е застроена с хотелски комплекс, построен от местен гаулайтер - общинският съветник Здравко Маждраков. На практика едната от двете единствени останали вятърни мелници в България е вградена в кичозния хотел. Перките й са отрязани, а от корпуса й се вижда една малка частичка. Символът на града на ЮНЕСКО е унищожен.

                                На 16.03.2007 г. Националният съвет за опазване на недвижимите паметници на културата (НСОНПК) предвождан от видния радетел за българщината Божидар Димитров констатира този факт и отписва Мелницата от регистъра на паметниците на културата с пълно единодушие. Въпреки, че този обект е в обхвата на резервата „Старинен Несебър", вкл. от 1983 г. в патримониума на ЮНЕСКО, като световно природно и културно наследство. За свое оправдание Националният институт на паметниците на културата отбелязва в протокола, че е изискал от ДНСК предприемане на необходимите мерки относно незаконосъобразното строителство в имота. „Мелницата е вградена в обема на хотелския комплекс, поради което необратимо е компрометитана културно-историческата стойност на паметника на културата.." констатират от НСОНПК и отписват Вятърната мелница завинаги. Под документа стоят подписите на 15 видни български учени и архитекти, един от които е арх. Петър Диков, издигнат от Борисов за главен архитект на София.

                                Строежът обаче така и не е узаконен, защото РДНСК тогава образува преписка за незаконно строителство и прави акт с голяма глоба на Маждраков и предписания. Образувано е и административно производство срещу хотелиера застроил Мелницата.

                                Общинският съветник не успява да се сдобие и с разрешение за ползване, защото молбата му за издаване на Акт 16 блокира и в община Несебър. Местната администрация отказва да удовлетвори искането на ЕТ "Маждрак и син – Здравко Маждраков" за регистриране на скандалния строеж. В безисходицата си собственикът решава да продаде неузаконимия хотел върху емблематичния паметник на културата на "ЛС Груп", фирма на ортаците на Кумеца на Цецо - Станимир Стоянов и Лъчезар Богданов. В нотариалния акт за сделката изрично се упоменава в т.6 от частта за купувача, е „ЛС – Груп" ООД е запознато със статута на имота, с всички вписвания и отбелязвания в него." Това означава, че хотелът се купува при ясно условиe, че е незаконен.

                                Заради твърдата позиция на Община Несебър да не издаде Акт 16 на 19.01.2010 "ЛС Груп" внася искане да изтегли строителните книжа, внесени за регистриране на строежа "Хотел Менабрия". След изтеглянието документите са внесени директно в ДНСК и само месец по-късно, на 25 февруари 2010 г. така необходимото разрешение за ползване на строежа е факт. То е равносилно на Акт 16 и дава възможност от този момент хотелът да работи напълно законно. Цялата драма с унищожения паметник е зачеркната безвъзвратно и завинаги. Старата Вятърна Мелница отива в небитието. Тя е отписана от държавните чиновници като национално богатство, заради алчните частни интереси на определени лица.

                                За този месец от София е спусната заповед до РДНСК Бургас да се назначи приемателна комисия с участието на всички контролни органи. "От членовете на комисията не са установени нарушения на нормативната уредба, съставен е протокол образец 16 с предложение за издаване на разрешение за ползване, подписан без особени мнения от всички участници в комисията. Въз основа на протокола от комисията, от ДНСК е издадено разрешение за ползване, с което случаят е приключен" - гласи обяснението на пресцентъра на МРРБ.

                                Ето как вместо да разруши незаконнния хотел, държавата го узаконява от най-високо място. Три години по-късно ще гръмне „Дюнигейт" заради същите тези лица, които се оказаха съдружници на Кумецо и съсобственици в хотелиерския си бизнес с Мама Нора на видния депутат от ГЕРБ – Емил Димитров.
                                Ето това е мелницата-уникален за България паметник на културата



                                А това е незаконния хотел, узаконен от герберските мародери!



                                ВСИЧКИ, които виждат това и продължават да защитават престъпниците от ГЕРБ са престъпници!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X