IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 22.02.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ГЕРБ въоръжи МВР с водометки за 12.48 млн. лв. срещу бедняшките бунтове през зимата!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Цветанов дето се опитва да гледа умно... да каже...какво прави с безумно надутия си щат от мързеливи дебелаци наричащи себе си полиция, а всъщност са си просто тюфлеци (честни) и тарикати(корумпирани)

      спомняте ли си преди 2 дни как се пусна новина за осуетен опит за убийство...оказа се, че е срещу Киро Японеца, който всички знаем с какво се занимава (наркотици и тн)...излиза, че предизборно МВР брани циганските велможи..сетете се защо.


      за съжаление и другите партии са покровители на циганите .. само Волен не сме го видяли какво ще направи, но той е толкова луд, че не ми се мисли какво ще стане ако някой му даде власт.. може и да навре мангалите в ъгъла, но покрай това сигурно ще ни изключат от ЕС.
      И кое му е лошото на освобождението от Европейско робство. Не сме ли най долната и презряна провинция на империята с 10 пъти по ниски заплати от останалите провинции ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Цветанов дето се опитва да гледа умно... да каже...какво прави с безумно надутия си щат от мързеливи дебелаци наричащи себе си полиция, а всъщност са си просто тюфлеци (честни) и тарикати(корумпирани)

        спомняте ли си преди 2 дни как се пусна новина за осуетен опит за убийство...оказа се, че е срещу Киро Японеца, който всички знаем с какво се занимава (наркотици и тн)...излиза, че предизборно МВР брани циганските велможи..сетете се защо.


        за съжаление и другите партии са покровители на циганите .. само Волен не сме го видяли какво ще направи, но той е толкова луд, че не ми се мисли какво ще стане ако някой му даде власт.. може и да навре мангалите в ъгъла, но покрай това сигурно ще ни изключат от ЕС.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

        Коментар


        • На времето сме имали генерал

          Пък сега имаме генерал

          Или както казва Манков, генерал не е същото като генерал.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

          Коментар


          • http://www.blitz.bg/news/article/182759

            Коментар


            • Како, напразни са воплите ти за Борисов. ГЕРБ доидоха на власт благодарение на обещанията си да са различни и даже гарантираха за това..Обещаха- законност, ред, благополучие, а се подредиха до всички грабели и крали народа с корупция.. Нали обещаваха промяна- няма такава- те са комунисти маскирани като демократи- народа ни е много търпелив, но търпението му свърши- на какво прилича това да не индексират прнсиите на 2200млн. нещастни възрастни, а калинките, а скапаната икономика..Пълна некадърност..

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                100% точно - и това как се връзва с афишираните вчера от трибуквеното недоразумение приоритети - щели да създадат 250х. работни места - как ,кога и с какво , драстично да орежат администрацията - както ни показаха преди 5 години ли, отмяна на плоския данък - жална ни майка от ръст на сивия сектор и още да даваме за горните дебили, безплатен интернет - супер мярка направо ще отскочим - мангустите ще маат онлайн гибеци и за капак си направиха висока самооценка колко добре са управлявали - забравиха , че народа им даде оценката със срамната загуба на изборите
                Нямат памет да не говорим за срам и чест

                Нямам партийни пристрастия, но някак не ми се връзва че хора достатъчно оцапани ще ни вадят от лай*ата
                Last edited by vigilant; 17.02.2013, 09:44.

                Коментар


                • https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

                  Коментар


                  • До коментар [#287] от "ariel28":

                    Аз честно да си призная честно докато си живеех в БГ, цели тридесет и много години бях гласувала само веднъж и то само за Жельо Желев. Имала съм много резерви към Костов, но го смятах за една алтернатива на чевените мухоморки. Най голям шок иззивях, когато българина като хипнотизиран мисля, че беше 2001 година гласува за царя, защото щял да ни оправи, и той наистина ни оправи, тогава се чудех какво сгреши Костов толкова, че българите така го наказаха. Вече знам, народът си заслужава управниците. Ако трябва да бъда честа, за първи път ми направи някакво впечатление с програмата си Бойко Борисов, и понеже обичам фактите доста конкретно прочетох всичко каквото беше писано за него, а то беше доста интересно и все пак реших, че това е първият политик в България, който излиза с една смислена програма. Така, че няма да крия, че съм гласувала за него и това е второто ми гласуване. Смятам отново да го направя, не само заради децата ми на които го дължа, но и за родината ми, която обичам и която се научих да уважавам откакто съм в чужбина. За българите, които заслужават по добър живот и за мечтата ми, един ден България да бъде богата и просперираща държава. Истината е, че ББ направи доста грешки, не беше и последователен в политиката и обещанията си, но като цяло аз оценявам положително управлението му. Смятам, че не обигран като лисиците на Кутев, нито е услуклив като Царя, смятам, че правеше много неща в движение, което много често дразнеше, но до голяма степен беше искрен, а за мен това е доста по важно. Смятам, че ако им се даде втори шанс, ще си довършат работата, смятам, че задачите с които се нагърбиха, не могат да се извършат в един мандат, защото просто политическата класа в България не го позволява, тя е исключително крадлива, користна, повърхносттна и неморална. За жалост каквото и да прави Бойко Борисов той е сам сред тези хора. Реформите в съдебната система, здравеопазването и образованието са изключително сложни и всякак съботирани от комунистите и не само. През целият период на управление Борисов беше унизително съботиран и продължава да, куцо и сакато репетираше язвителността си върху него и в този форум. Хора, които в обикновения живот не стигат по далече от кварталната кръчма и не знаят, колко сложно е това, с което този човек, каквъто и да е се опитва да се справи в клоаката около себе си се урпажняваше да го обижда и шантажира. Отвратена съм от низостта на политическите му опоненти, като цяло изписват се тонове мастило, а реална алтернатива, програма, инициатива за най големите проблеми няма. Нищо, нищо конкретно освен Белене и удържавяваен на кой знае какво не предлагат. За жалост смятам, че те ще спечелят и тогава и Господ няма да ни е на помощ, защото в тази криза, те ще бъдат чумата.
                    имало и умни хора в тази държава.!!!!!!!!

                    Коментар


                    • Ако нещо ни разкрива индекса Джини, или графиката на Лоренц за България за последните двадесетина години напр. е, че управлението на тройната коалиция и на предшествуващото преди това управление на годподин Царя, заедно с това на жан Виденов са довели българина до състояние в което се намира един обикновен африканец от Гана. Индексът джини има смисъл ако се разглежда дългосрочно, защото и най смелата теория не може да твърди, че подобни индекси могат да се повлияят драстично от три години и седем месеца. Все пак говорим за комулиране на икономически зависимости във времето. И още нещо трябва да ви е ясно, дори и да трупате дългове през следващите четири годин, това няма да измени Джини, овен ако не подарявате лично на всеки българин пари да си ги сложи в банка за да диверсивицира така депозитната маса както на вас ви е изгодно, защото ако се опитвате да ми излизате с приказки от хиляда и една нощ, моля заповядайте само подайте темата, то си има симоулатори, които ще сметнат по честно от вас, какви трябва да са идеалните условия за промяна на джини, а те нямат нито много общо с икономическта структура на българия в момента нито с кризата. Използуването на термини като социална стратификация може би звучи добре в устата на комунистите, но аз бих внимавала много с нейната употреба, защото ако оценяваме моментното състояние на социалната стратификация на Бъгария трябва да се върнем пак години на зад и това няма да е във ваша полза, защото ако предположим, че тезата ви е, че българите са обедняли драстично, през последните три години, а преди това са били богати, то трябва да ви подгонят с камъни, ако имат някаква историческа памет хората.
                      цитат!

                      Коментар


                      • http://www.blitz.bg/news/article/182740

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          боко е три в едно - мутра, доносник и ченге
                          мутра-ортак на пашата и алексата
                          доносник-топи другарчетата си мутри на боп-а
                          ченге-от най-гаден тип, най много убийства, нито едно разкрито

                          требе да немаш елементарна морална хигиена, за да биеш дитирамбите Евала боко...

                          боко е обида за всеки нормален и интелигентен човек, Платените клакъори ги разбирам требе да си хранят децата
                          Дааа ,точно това е проблема ви, комуниста не може друг да го краде. ахахахах
                          Ами, ако имаш и един факт за горните си твърдения, може, но ти говориш със генерализации и то супер тъпи.
                          А в услуга на кого го правиш е отделна тема.Но докато има такива като теб в България, тежко ни.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            боко е три в едно - мутра, доносник и ченге
                            мутра-ортак на пашата и алексата
                            доносник-топи другарчетата си мутри на боп-а
                            ченге-от най-гаден тип, най много убийства, нито едно разкрито

                            требе да немаш елементарна морална хигиена, за да биеш дитирамбите Евала боко...

                            боко е обида за всеки нормален и интелигентен човек, Платените клакъори ги разбирам требе да си хранят децата
                            Ох на дядя неплатения!!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от streleca Разгледай мнение
                              Може би на теб са ти донесли защото като гледам явно защитаваш управляващите на България по всичко личи че си им фен погледни за какво става на въпрос

                              http://intrigantii.blogspot.com/2013/02/blog-post.html
                              боко е три в едно - мутра, доносник и ченге
                              мутра-ортак на пашата и алексата
                              доносник-топи другарчетата си мутри на боп-а
                              ченге-от най-гаден тип, най много убийства, нито едно разкрито

                              требе да немаш елементарна морална хигиена, за да биеш дитирамбите Евала боко...

                              боко е обида за всеки нормален и интелигентен човек, Платените клакъори ги разбирам требе да си хранят децата

                              Коментар


                              • http://petel.bg/CHITATELKA--ISTINATA...SHHU---__32137

                                Коментар

                                Working...
                                X