Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 22.02.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Може би на теб са ти донесли защото като гледам явно защитаваш управляващите на Българияпо всичко личи че си им фен погледни за какво става на въпрос
http://intrigantii.blogspot.com/2013/02/blog-post.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Соколски Разгледай мнениеЕ ти сигурно затова и само говориш цял живот пълни глупости.А от икономика дали разбираш е отделен въпрос.Нищо то като излезеш, така и като си излееш помията и то супер невежата тъпотия, може да си спокоен нищо хубаво не ни чака.Тъпите социалистически утопии пак ви завладяха.Ще трябва да ви търпим.
Попитай една средностатистическа майка от български произход Какво иска да се увеличат майчинските, за да може да купи мляко и памперси за детето или иска Боко да строи и ремонтира детски градини...
Коментар
-
Първоначално изпратено от streleca Разгледай мнениеНе не съм от никаква партия защото всички са еднакви едно говорят а друго вършат после и затова ги мразя всичките политици до един
Коментар
-
Първоначално изпратено от streleca Разгледай мнениеНов съм но от две три седмици разглеждам този саит и взе да ме хваща яд за тези управляващи но народа взе да се пробужда вече писна му да го лъжат и грабят
време е да им покажем че няма да е с тяхната
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеE, затова Дянков успешно заличи наследството на Тройната коалиция, изхарчи и последния резерв демек...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеОрешарски и Велчев-Дацов са най добрите финансови министри, а това че го казва РОвч и че съвпада с моето мнение мен не ме притеснява....
При вас Будистите е важно не какво се казва, а Кой го казва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСОКОЛСКИ НАРОДА С ПРОТЕСТИТЕ СИ ВИ ДЕМАСКИРА КАТО ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖЦИ, КРАДЦИ И КОМУНИСТИ. Моли се на Буда да не ви помете народния гняв..
Кире ти харесваш, Станишев и идеите му явно.Ето ги успех със тях, ето колко е лесно отиваш и гласуваш и мъките ти спират.Малоумник, този целият преход, явно Буда ви го докара.
Управлението ни беше висш пилотаж, заяви Румен Овчаров пред делегатите на 48-ия конгрес на БСП днес в НДК. Да си спомним как излязохме от властта, през кои четири години се увеличи двойно пенсията в България, кога безработицата беше 5 процента, изреди той.
Чети и се наслаждавай с плодовете на същите тези заради които си с тези диагнози.
А ето и нещо съвсем прясно и супер актуално и реално.Ужас.
Мисли първо за малкия!
Левицата с амбиции да разкрива 250 000 работни места
Кириле, ако беше излязъл и казал, че няма как да намери тези работни места и че добре му се роди дете, че да се сети и той.Малоумна ви работа.Можеше и да те разбера.Но това твоето е тролско, вече.
Ти вместо да намериш лъжците и ги изобличиш. Ти наричаш мен "демаскиран от народа" аххааааааааааа и лъжец.Ужас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСОКОЛСКИ НАРОДА С ПРОТЕСТИТЕ СИ ВИ ДЕМАСКИРА КАТО ПОРЕДНИТЕ ЛЪЖЦИ, КРАДЦИ И КОМУНИСТИ. Моли се на Буда да не ви помете народния гняв..
Коментар
Коментар