IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Лорде спри с тва учителското бря Много от пишещите тук дори не го смятат за пиьение
    Ъхъ, поне нещо с глен да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Като ти е трудно, не те карам да имаш дом
      Опиши колко цифрен си и в какви активи, ако ти стиска, ...
      Мисля достя ясно писах, ПОВЕЧЕ от един дом! Активите ми не виждам защо трябва да те интересуват, пък и ги бях описал още преди години

Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      ТАЗИ ТЕМА СПОРЕД МЕН Е ДОСТА ВАЖНА,
      Според мене темата е доста тъпа и едва ли някой ще ти отговори сериозно. Виж ако питаше в процентно съотношение по-бива.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Еййй не казваш....А пък иначе ,каквото и да казваш...не съм ли ти видял данъчната декларация...какъв смисъл има
        В първата ми подадена данъчна декларация даже съм описал мраморния под на едно от жилищата. Имаше такова изискване, защото се води лукс и т.н. Друг е въпроса, че после в общината я бяха изгубили. Плюс това се отчитам пред правителството и сметната палата всяка година с декларации по чл. еди кой си
        Тук се усъмних само в един който е такъв факир, че от някакво квартално бизнесче е направил 5-6 цифрени стойностти в почти всички изброени активи, другите колеги които писаха мисля, че са реалисти и правдиво са си написали портфейла. Няма нужда сега да се замеряме с документи, това беше шега, много ме вълнува с колко точно е излъгал, като гледам поведението му с цел да обижда, всичко е ясно, не ми е интересен.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Лорде,ти в данъчната си декларация ли си описваш активите........Ти сам ли си я пишеш...
          Еййй не казваш....А пък иначе ,каквото и да казваш...не съм ли ти видял данъчната декларация...какъв смисъл има

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            Absolut+но си прав! Няма ли кой да ги озапти тез словоблюдци, напрайха форума бетер бг-мама. Живота е цветен, преходен и динамичен. Повече от един дом е трудно да имаш, а и няма смисъл.
            Като ти е трудно, не те карам да имаш дом
            Опиши колко цифрен си и в какви активи, ако ти стиска, ако не, нямаш място в тази тема и си просто излишен спамър, както и много други.
            ТАЗИ ТЕМА СПОРЕД МЕН Е ДОСТА ВАЖНА, а тука се хвалите как пишете разни глупости от 10 години, инвеститори в най-разнообразни инструменти, а пък не ви стиска да напишете дори ориентировъчно /КОЛКО ЦИФРЕН/ и в какво се състои портфейла.
            Засега най-смислената тема във форума беше "какъв е портфейла ви?" /евала на колеката който я беше пуснал/, а тази е барометър за това кой каква част от средствата си е набил и постигнал в даден тип актив. Мисля, че темите чудесно се допълват.
            Който не му изнася пак казвам няма работа тук. Последните двама колеги преди теб написаха нещо реално за ЦИФРЕНОСТТА си. Очаквам интересни мнения и анализи от други. Както всяка злободневна тема , която е конкретна фактологически , намери и доста яростни противници и откровени лъжци, което вече пролича на време. Моля тези измислени герои от приказките да си пишат в останалите конкретизирани теми "мъдрите" мисли, тук сме си поставили конкретна и земна задача- "КОЛКО ЦИФРЕН СИ"? Честно казано по-изчистено заглавие не можах да измисля, може би трябваше да добавя и в кои активи, но щях да повторя смисъла на темата на колегата който е пуснал прекрасната тема "Какъв е портфейла ви?"
            Не е нужно в темата да се изявяват и философи , които да обясняват за ценностите на семейния живот, приятелството , достойнството , здравето и т.н. морални категории които не обсъждаме определено тук. Темата засяга само материалното- тя е тясно ориентирана, без излишни сантименти, другото е ясно и на децата и е наистина обект на БГМАМА.
            Поздрави на всички с пожелание на увеличение на цифреността
            Last edited by Лорда; 04.12.2012, 16:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
              Absolut+но си прав! Няма ли кой да ги озапти тез словоблюдци, напрайха форума бетер бг-мама. Живота е цветен, преходен и динамичен. Повече от един дом е трудно да имаш, а и няма смисъл.
              Ти така си мислиш колега

Бивша колежка, която с мъжа си са големи "инвеститори". Бюджетът на ден им е по 2 лв на обяд - на вечеря не знам какво ядат и за колко. Купува си детски зимни якенца с намаление по 20 лв и детски зимни ботуши по 30 лв. Квото спестят отива в имоти. И имат 3 апартамента - 2-та ги дават под наем, разбира се. Колата им сигурно е за 2 000 лв. Ама хубавото е, че и двамата са такива и се разбират и няма кавги за подаръци, екскурзии и други глезотии.

Хора всякакви.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                Сахибе,

колко си цифрен на имоти няма значение...в твоя случай от писаниците ти (даже само в тази тема) мога да кажа, че със сигурност си двуцифрен..откъм IQ

Коментар

• Като пишете бизнес - това кво значи - на колко се оценява бизнеса или колко месечен доход генерира.

заплата - 4 цифри с тенденция да стане 0

бизнес - месечен доход 4 цифрен с тенденция до 1 година да стане 5 цифрен

БГ акции - 5 цифрен с тенденция да станат 6 и ми донесоха 4 цифрен дивидент таз година, догодина пак ще е 4 цифрен дивидента и като гледам дори и да стана 6 цифрен в акции - дивидента малко по-трудно ще стигне 5 цифри

апартамент 1 брой мой - 6 цифри. (другите там наследствени къща на село, вила, земя и пр. не ги броя - щото не са моя заслуга)

Коментар

• Я да взема и аз да са пофаля, че да дигна самочувствието на "някои" "колеги"

заплатка: 4 цифрен
                    бизнес: 5 цифрен
                    благородни метали: 4 цифрен
                    НИ: 0
                    акции:0
                    акаунт:0

Стремежа ми до края на 2013

заплатка:0
                    бизнес: 6 цифрен
                    благородни метали: 4-5 цифрен
                    НИ:0
                    акции:0
                    акаунт:0

Коментар

Може да се басираме на бутилка "TEACHERS", както каза бертрамчо ми е любимо!
                      Представи ми копия от данъчните му декларации през последните 5 години с подробна разбивка на активите му и имаш вискито!

П.П. САМО ДА НАПОМНЯ, ОЧЕРТАВАЩИЯ СЕ ОКОЛО 180 МЕСЕЧЕН РЪСТ И НА НАЕМИ И НА ПРОДАЖНИ ЦЕНИ, ЩЕ МЕ НАПРАВИ МНОГОЦИФРЕН!
                      Лорде,ти в данъчната си декларация ли си описваш активите........Ти сам ли си я пишеш...

Коментар

Представи ми копия от данъчните му декларации през последните 5 години с подробна разбивка на активите му и имаш вискито!

П.П. САМО ДА НАПОМНЯ, ОЧЕРТАВАЩИЯ СЕ ОКОЛО 180 МЕСЕЧЕН РЪСТ И НА НАЕМИ И НА ПРОДАЖНИ ЦЕНИ, ЩЕ МЕ НАПРАВИ МНОГОЦИФРЕН!
                        Ха-ха - я па да не съм му счетоводител, ве...
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Сахибе,

колко си цифрен на имоти няма значение...в твоя случай от писаниците ти (даже само в тази тема) мога да кажа, че със сигурност си двуцифрен..откъм IQ
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Лорде спри с тва учителското бря Много от пишещите тук дори не го смятат за пиьение
                            БОли ме фара, кой какво смята , знам, че много от пишештите тук предпочитат блак рам", ама ти нали си упълномощен представител на многото, да ти напомня, че пак малкото ще ви плющим на пазара- Скивай:

ЕГААААААААААААТИ КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФАААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Лордов - ха на бас, че "Бъфет" не лъже.

И освен това той много мъдро го рече - стойностните неща с пари са неизмерими.

Коментар

Working...
                                X