IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Прости, пардон, Фрости, НЕ са всички шестцифрени бе, де да бяха, само един е такъв, другите всички са 5 цифрени
    Продава ЧЕТИРИСТАЕН
    Град: София
    Район: ----------
    Квадратура: 108 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 55 531 Евро.
    *Цената е актуална към 04.12.2012.
    Продава КЪЩА
    Квадратура: 160 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 113 401 Евро.
    Продава ТРИСТАЕН
    Квадратура: 86 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 50 740 Евро.
    Продава ДВУСТАЕН
    Квадратура: 61 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 36 295 Евро.
    *Цената е актуална към 04.12.2012. В ТОЯ ЖИВЕЯ

Не съм прибавил магазина, офиса и имотите ми в прованса, но ако те интересува ще пусна такива запитвания за офертни цени и за тях.
    За пореден път си се напил и изпаднал в имотни халюцинации и делюзии.
    Това забрави ли, че лично ти го пусна преди време?

http://prikachi.com/images/294/5573294x.jpg
    http://prikachi.com/images/747/4547747b.jpg
    Last edited by javcho; 05.12.2012, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty
      Лорде, всички тук много бихме желали да видим какво представляват шестцифрените ти панелни имоти. Това трябва да е нещо невиждано, или нещо супер уникално.
      Може ли да качиш тук 7-8 снимки от панелката ти, за да видим всички какво точно представлява шестцифрения ти имот. Току-виж се намерил заинтересован купувач за тях...

( Когато снимаш, за достоверност вкарай в ъгъла на снимката датата от днешния вестник, или някоя сребърна монета. Може и шише ракия. Така ще докажеш, че снимките са от твоите имоти и не пробутваш снимки на чужди жилища.)
      Прости, пардон, Фрости, НЕ са всички шестцифрени бе, де да бяха, само един е такъв, другите всички са 5 цифрени
      Продава ЧЕТИРИСТАЕН
      Квадратура: 108 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 55 531 Евро.
      Продава КЪЩА
      Квадратура: 160 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 113 401 Евро.
      Продава ТРИСТАЕН
      Квадратура: 86 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 50 740 Евро.
      Продава ДВУСТАЕН
      Квадратура: 61 кв.м

Актуалната цена на Вашият имот е 36 295 Евро.
      *Цената е актуална към 04.12.2012. В ТОЯ ЖИВЕЯ

Не съм прибавил магазина, офиса и имотите ми в прованса, но ако те интересува ще пусна такива запитвания за офертни цени и за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Лордов - в сферата на ИТ има доста. Сами си работят и работят за външни пазари. Ама се иска здраво дупе отначало докато почнеш да пробиваш.
        Така е, има и такива с 6 цифри месечен доход, малък бизнес, в смисъл сам, без работници...

Коментар

Е, па то си е почти като процентно съотношение - 5 цифри между 10000 и 99999, 6 цифри между 100000 и 999999, това малък диапазон ли е? Или ти си толко цифрен, че не правиш разлика
          E тука ме фана Верно не правя разлика между двете крайни стойности с шест цифри, все си е добре.
          Иначе другото не го разбрах
          Какво процентно съотношение в такъв голям диапазон?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            заплата-имоти-акции 0-50-50

Съкратиха ме от работа... Какво да правя... Но поне има какво да ме храни.
            А, не се притеснявай, от заплата никой не е забогатял. Виж от имоти и акции - БАЯ!

Коментар

• заплата-имоти-акции 0-50-50

Съкратиха ме от работа... Какво да правя... Но поне има какво да ме храни.
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Лордов - в сферата на ИТ има доста. Сами си работят и работят за външни пазари. Ама се иска здраво дупе отначало докато почнеш да пробиваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                  Мисля достя ясно писах, ПОВЕЧЕ от един дом! Активите ми не виждам защо трябва да те интересуват, пък и ги бях описал още преди години
                  Според мене темата е доста тъпа и едва ли някой ще ти отговори сериозно. Виж ако питаше в процентно съотношение по-бива.
                  Е, па то си е почти като процентно съотношение - 5 цифри между 10000 и 99999, 6 цифри между 100000 и 999999, това малък диапазон ли е? Или ти си толко цифрен, че не правиш разлика
                  Last edited by Лорда; 05.12.2012, 08:11.

Коментар

• Най-големите пичове пишат в тази тема!
                    Last edited by X_Y; 04.12.2012, 23:45.

Коментар

От малък бизнес да изкараш 5-ЦИФРЕНА суму вече след 4-5 години криза звучи като сериозен виц. Или си другия ник н Бърти или въобще не си в час! Кви пет цифри на дребен бизнес бе пич, хайда да направим среща с 2-30 мои познати бизнесмени и други твои измислени герои от приказките да видим кой ДРЕБЕН бизнесмен прави по 10000 лева на месец чист доход!!!!!!!!!!!!!
                      Ти наистина си някой от МАРС!
                      Нямам намерение да споря, уважавам твоето мнение. От гледната ти точка си прав ... но!

1. Не знам дали си чул, но във времена на криза не всеки губи, по време на криза някой печелят доста повече от времето когато икономиката расте.

2. Да аз имах в предвид 5 цифрена сума около 10 000 лв., че това са 5000 евро смешна сума. Близки мои приятели живеещи в Швеция и то работещи като обикновенни работници им са смейния доход за месец.
                      ... моля те отбележи, аз казах че този доход го изкарвам в определени месеци, а не всеки месец ... дай Боже, ще се похваля като почна да го вадя всеки месец.

3. А затова дали аз съм в час или не съм ... смятам да не коментирам, но някой път ако желаеш на лични ще ти обясня с какво си изкарвам този доход, скромен човек съм и не ми е целта да си го меря, а само да защитя човека който се изказа искрено и му прави чест, че е постигнал тези резултати и то с акъла си, чрез разумни инвестиции.

Още веднъж те поздравявам, не е лошо да провокираш хората, това е начина да излезе истината.
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• МАЛЪК БИЗНЕС 5-ЦИФРЕН, АЙДЕ СТИГА

Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                        Може, може Лорде.
                        В България с дребен бизнес можеш да постигнеш такива доходи.
                        Най-правилния вариант да се трудиш в България е като работиш за себеси, само по този начин можеш да получиш правилното заплащане на труда си. На заплата ... абсурд, само в София и то в много редки случаи, можеш да получиш заплата примерно 5 цифрова.
                        Аз с моя дребен бизнес в сферата на услугите имам месеци които 5 цифрен доход го правя за норматив и то при абсолютно спазване на законите с плащане на ДДС и плащане на данъците.
                        Точно в тези години, малките бизнеси се развиват по-гъвкаво. Много мои приятели с фирми с по над 20 човека персонал, вече фалираха ... всички които се взеха на сериозно с с гръмки инвестиции ... вече са под вода.
                        С други думи малкия бизнес в тази среда е успешен начин да печелиш и с правилни инвестиции и пасивен доход да удвоиш и устроиш печалбата.
                        ... е и ако си по-скромен в разходите за глупости, ... да не са ти широки пръстите!
                        От малък бизнес да изкараш 5-ЦИФРЕНА суму вече след 4-5 години криза звучи като сериозен виц. Или си другия ник н Бърти или въобще не си в час! Кви пет цифри на дребен бизнес бе пич, хайда да направим среща с 2-30 мои познати бизнесмени и други твои измислени герои от приказките да видим кой ДРЕБЕН бизнесмен прави по 10000 лева на месец чист доход!!!!!!!!!!!!!
                        Ти наистина си някой от МАРС!

Коментар

Не е точно така, радвам се че написа портфейла си, но нещо не ми се връзва с дребен бизнес да постигнеш в поне още 4 инструмента 6-цифреност. Особено не ми се връзва и на този фон да живееш на квартира и да чакаш години да ти стане готов някой апартамент, дето никога не се знае кога ще вземе разрешение за ползване. През това време жена ти би те изяла с парцалите ако можеш да обърнеш другите активи в подобен КЕШ който си посочил.
                          Да приемем обаче, че всичко е вярно. Поздрави!
                          Може, може Лорде.
                          В България с дребен бизнес можеш да постигнеш такива доходи.
                          Най-правилния вариант да се трудиш в България е като работиш за себеси, само по този начин можеш да получиш правилното заплащане на труда си. На заплата ... абсурд, само в София и то в много редки случаи, можеш да получиш заплата примерно 5 цифрова.
                          Аз с моя дребен бизнес в сферата на услугите имам месеци които 5 цифрен доход го правя за норматив и то при абсолютно спазване на законите с плащане на ДДС и плащане на данъците.
                          Точно в тези години, малките бизнеси се развиват по-гъвкаво. Много мои приятели с фирми с по над 20 човека персонал, вече фалираха ... всички които се взеха на сериозно с с гръмки инвестиции ... вече са под вода.
                          С други думи малкия бизнес в тази среда е успешен начин да печелиш и с правилни инвестиции и пасивен доход да удвоиш и устроиш печалбата.
                          ... е и ако си по-скромен в разходите за глупости, ... да не са ти широки пръстите!
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Сахибе,

ти май искаш тук да ти напишем това, което ТИ СЕ ИСКА да прочетеш...
                            не знам за какво ти отговорих, но реших да не се отклонявам от темата... и какво..
                            аа ууу лъжец...гаден буржоа

0 цифрен на кредити

та добре ли е
                            Не е точно така, радвам се че написа портфейла си, но нещо не ми се връзва с дребен бизнес да постигнеш в поне още 4 инструмента 6-цифреност. Особено не ми се връзва и на този фон да живееш на квартира и да чакаш години да ти стане готов някой апартамент, дето никога не се знае кога ще вземе разрешение за ползване. През това време жена ти би те изяла с парцалите ако можеш да обърнеш другите активи в подобен КЕШ който си посочил.
                            Да приемем обаче, че всичко е вярно. Поздрави!

Коментар

....
                              ТАЗИ ТЕМА СПОРЕД МЕН Е ДОСТА ВАЖНА, а тука се хвалите как пишете разни глупости от 10 години, инвеститори в най-разнообразни инструменти, а пък не ви стиска да напишете дори ориентировъчно /КОЛКО ЦИФРЕН/ и в какво се състои портфейла.
                              .....
                              Сахибе,

ти май искаш тук да ти напишем това, което ТИ СЕ ИСКА да прочетеш...
                              не знам за какво ти отговорих, но реших да не се отклонявам от темата... и какво..
                              аа ууу лъжец...гаден буржоа

0 цифрен на кредити

та добре ли е
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Очаквах под "цифрен" да четеш ценността но, както си знаеш. щото, там вече рибата е избита, има-няма, 5 години, да не е и повече

Коментар

Working...
                                X