IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    Тръмп не е забогатял от наеми, велики инвеститоре в имоти.
    Как може да не си чел поне за него, все пак доста се е занимавал с имоти.
    Срамота.

---

Kiyosaki тази година БАНКРУТИРА - http://www.digitaljournal.com/article/334777

Ти затова ли само в мизерни кимизарници си инвестирал, защото подсъзнателно исаш да си като него?

Доста е вероятно да последваш съдбата на гуру-кумир-а ти.
    Абе Йорданов, много ясно, че съм чел! Имам и книга написана лично от Тръмп. Там описва небостъргач, дето е купил от кореняк манхатънец, дето неискал дълго време да му го продава, после го купил и отдал, оставил си последен етаж и прочее.
    Кийосаки не ме е*е, дали е фалирал, по ме кефи , че е измислил теорията за четирите потока. Това е ценното при него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
      Аз вземам много по-малка сума от наеми, отколкото бих искал. прав си. Затова и нямам значително състояние от отдаване - стигат ми само да живея и да си гледам семейството.
      Само Тръмп е забогатял действително от това, както и Кийосаки. Последния ми е религия!
      Тръмп не е забогатял от наеми, велики инвеститоре в имоти.
      Как може да не си чел поне за него, все пак доста се е занимавал с имоти.
      Срамота.

---

Kiyosaki тази година БАНКРУТИРА - http://www.digitaljournal.com/article/334777

Ти затова ли само в мизерни кимизарници си инвестирал, защото подсъзнателно исаш да си като него?

Доста е вероятно да последваш съдбата на гуру-кумир-а ти.

Коментар

Аз вземам много по-малка сума от наеми, отколкото бих искал. прав си. Затова и нямам значително състояние от отдаване - стигат ми само да живея и да си гледам семейството.
        Само Тръмп е забогатял действително от това, както и Кийосаки. Последния ми е религия!
        не знам дали знаеш, но истинското богатсво киосаки е натрупал от книги и курсове/презентации + играт . ако беше само с НИ 2008 щеше да фалира като куче .. представи си всички твои имоти да бяха с ипотека на90% и да чакаш да ги плащаш тия кредити с наеми.. това е схемата киосаки.

тръмп е фалирал мисля 2 пъти...така , че имай едно наум.
        Last edited by bertram; 05.12.2012, 22:31.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Лорде, дай пример за някой натрупал значимо състояние благодарение на дейността отдавене под наем?

От строителство, от покупко-продажба на имоти, от посредничество при продажба, от купуване->ремонтиране->подобряване->продаване и доста други свързани с имотите дейности, наистина може да се печели и такива примери има.

Или един слатински панелообитател ще бъде прецедент?

Коментар

• Лорде, дай пример за някой натрупал значимо състояние благодарение на дейността отдавене под наем?

От строителство, от покупко-продажба на имоти, от посредничество при продажба, от купуване->ремонтиране->подобряване->продаване и много други свързани с имотите дейности, които ме мързи са изброявам, наистина може да се печели и такива примери има.

Или един слатински панелообитател ще бъде прецедент?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              - Пък на моя батко пишката е по-дълга, да знаете

А сега-сериозно:
              - Музий, защо толкова мреш някой да види, колко си "голяма работа"? Толкова ли е важно?
              Ама аз въобще никога не съм писал, че съм голяма работа! Голям е Бертрамчо , който от дребен бизнес прави ШЕСТЦИФРЕНИ числа във всички активи които познава историята.
              Аз дори съм толкова дребен, че чак щях да ти пращам ново съобщение на лични за онова под мивката да те питам дали е усъвършенствано та да си купя две-три за квартирантитье! А ти пък реши да ми ставаш поредния враг

Коментар

• Лорде,
                може ли да включваме НИ дето са на родителите ми, че съм един на мама и тате

тогава цифрите стават 7
                леко сега да не се задавиш с немската водка или учителското
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Собственик съм на земята.
                  Ако беше собственик, щеше да фигурира в съобщението от данъчните.

Коментар

• - Пък на моя батко пишката е по-дълга, да знаете

А сега-сериозно:
                    - Музий, защо толкова мреш някой да види, колко си "голяма работа"? Толкова ли е важно?

Коментар

Къщата строиш без да си собственик на земята. Гледай да не те хванат.
                      Когато е закупен с кредит пак трябва да е на твое име.
                      Ако се води на брат ти, то тогава е негова собственост, а не твоя.

Отделно си собственик само на 1/2 реално, защото си женен.
                      Собственик съм на земята. Аз да не съм ром, та да строя на чужда земя.
                      Не е на мое име кредитния, а е на името на жената-той е в съсобственост, щото е след брака. Другите са ми преди брака и са лично мои. Тоя дет се води на брат ми може и да му го продам някой ден и да се ПЕТЦИФРЕН кеширам. В момента прибирам само трицифрен наем от него, ама, като гледам няма да ми стигне и за новогодишни подаръци

Коментар

• ---
                        Last edited by javcho; 05.12.2012, 21:57.

Коментар

новата още се води строеж,

единият е закупеният с кредит

другия се води на брат ми на името
                          Къщата строиш без да си собственик на земята. Гледай да не те хванат.
                          Когато е закупен с кредит пак трябва да е на твое име.
                          Ако се води на брат ти, то тогава е негова собственост, а не твоя.

Отделно си собственик само на 1/2 реално, защото си женен.

Коментар

Господин милицонер, пишман имотен инвеститор, тия ще ги разправяш на някой по-глупав от теб, ако изобщо успееш да намериш такъв.

Успя ли да платиш данъка, за 2012 година, на ОГРОМНИЯ магазин, който е ЕДНОЦИФРЕНО число в лева?

Милиционер - крупен инвеститор в имоти.
                            Намерил съм тебе, по-глупав не мога да намеря, колкото и да упорствам
                            Едноцифрена сума може да има само в твоя собствен джоб. Питах те нещо, колко цифрен си в скъпоценни камъни, ама ти се правиш на шашав. Отговори или поне не спами по темата. Навремето и аз карах коли като тебе за трицифрена сума
                            Казваш ми,че нямаш нищо общо с панеляк 14, казваш ми, че нямаш нищо общо със скъпоценни камъни, ама ще трябва да се прави ревизия на тази измислена фирмичка май

Коментар

Аз съм ги изпратил, ама това са данъчни оценки на старата къща, защото новата още се води строеж, пък и два апартамента там не са включени, единият е закупеният с кредит, другия се води на брат ми на името. А имотите в прованса не са включени естествено, не съм ги включил и в горния си пос.
                              Явчо ти , колко цифрен си в скъпоценни камъни?
                              Господин милицонер, пишман имотен инвеститор, тия ще ги разправяш на някой по-глупав от теб, ако изобщо успееш да намериш такъв.

Успя ли да платиш данъка, за 2012 година, на ОГРОМНИЯ магазин, който е ЕДНОЦИФРЕНО число в лева?

Милиционер - крупен инвеститор в имоти с ЕДНОЦИФРЕН данък.

Драгомире, ти си ЕДНОЦИФРЕН инвеститор.
                              Last edited by javcho; 05.12.2012, 21:47.

Коментар

За пореден път си се напил и изпаднал в имотни халюцинации и делюзии.
                                Това забрави ли, че лично ти го пусна преди време?

http://prikachi.com/images/294/5573294x.jpg
                                http://prikachi.com/images/747/4547747b.jpg
                                Аз съм ги изпратил, ама това са данъчни оценки на старата къща, защото новата още се води строеж, пък и два апартамента там не са включени, единият е закупеният с кредит, другия се води на брат ми на името. А имотите в прованса не са включени естествено, не съм ги включил и в горния си пос.
                                Явчо ти , колко цифрен си в скъпоценни камъни?

Коментар

Working...
                                X