Амин, дай, Боже!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ЦИФРЕН сте?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКолко цифрен си по-добре да не разбираш, защото ако искаш точна оценка трябва да минеш през пазара, а това се случва или като фалираш или като се споминеш.
Важното е да се чустваш добре и да можеш да живееш със себе си. Това, че Вуте има по-малко пари от теб не би трябвало 'да ти направи деня' или ако е обратното не би трябвало да те подтиска.
Винаги ще има хора с по-малко от теб, но по-щастливи и хора с много повече от теб, но изтъкани от негативизъм и неври.
На здравето и детските усмивки трудно можеш да сложиш цена, но на тенекиите на колела и купчината тухли може...
Истината е да можеш да живееш в кожата си! Налгедали сме се на милионери, които ходят като буреносни облаци, денонощно обградени от дебеловрати типове (охрана) и борещи един с друг за поредния мултимилионен проект. За такива хора спокойно мога да ти кажа - Колкото и да са цифрите им ... не им стигат..защото не могат да живеят в кожите си.
ударих го на рамисли и страсти, но и червеното винце има вина
ако трябва си направя оценка
семейство - многоооого цифри
здраве - мнооого цифри
НИ - 6 цифри
Български акции- 6 цифри
Вносни акции - 6 цифри
Кеш - 5 цифри
Бизнес - 6 цифри
и 700 кинта в джоба на дънките ( на касата в БИЛЛА те са най-важните)
Пожелавам ти успех и за в бъдеще. Радвам се че открих този форум и възможността да обменя мисли с хора като теб.
И като Мартин Лутън Кинг ще кажа:
„Имам една мечта!“ в България, българския капитал да се отнеме от малоумници, агенти, братовчеди, партийци, мутри и т.н ... и да си отиде където му е мястото, при умните и интелигентни хора, хората с акъл в главите.
Как ще стане ... незнам. Кога, ... майка ми каза след 89 г. ... трябва да минат 40 години за да се оправим. Мойсей прекарал 40 г. в пустинята, за да умрат всички с робска психика и тогава им показал обетованата земя.
... остават ни 17 години.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
[QUOTE=KMETA;1059352660]Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...и кой тука питаше за цифрите? 11 за контролиран пазар /в евро/ стигат ли? [/QUOT
7 пица и 4 за кола, КОНТРОЛИРАНО !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение- стойностните неща с пари са неизмерими.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи би всички рекорди, ама явно ще трябва да ти правим ревизия
Все пак набързо нахвърля мнение, макар и под влияние на червеното винца. Ако всичко е вярно , което си написал, ти си най-напред с материяла, така, че следва да почерпиш! НЕ се дърпай ей Бъфет!
Лошото е че май ми намирисва, че си първия лъжец. Много 6-цифрени, няма как!
И освен това той много мъдро го рече - стойностните неща с пари са неизмерими.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЗаглавието на темата ми хрумна от пуснатата тема на Тони 1975 за кой как е започнал на БФБ, за което му благодаря!
Та ми хрумна всеки да каже колко цифрен е портфейла му, ама честно и без да раздува глупости!
Понеже знаете отношението ми към спестяванията , гледам да ги натискам да са под 5-цифрени и в момента са подтиснати 4-цифрени. Отношението ми към БФБ обаче в момента е много възторжено, така, че там ще гоня 4 и 5 цифри. В злато и сребро съм също 4 цифрен.
В имоти съм 6-цифрен, ама повечето опоненти в имотните теми гледат да ме направят 5-цифрен. Някой може да сподели и бизнеса на колко го оценява. Но реално без изхвърляния.
П.П. Хора със слаби сърца, които ги е страх от отвличания, или нямат връзка с реалността или да гледат да си избият комплексите, моля да не пишат!Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеП.С.Пък аз имам три ташака...Аре сега да те видим
НаздравеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Споко Берта,той ...Лорда не може да разбере...че цифрите не са най-важното нещо,защото са преходни.Интересно ми е Лорде ако почнеш да търгуваш CFD ...и да видиш как се менят цветовете....и сумите......Защото има случаи,когато си лягаш много напред,а се събуждаш....на червено(да ги еВа у жълтурите)...
И се поспри с тези избивания на комплекси....защото по-добро нещо от здрави и хубави деца,готина жена....и готини приятели..Здраве му кажи...
Нали мечтата ти е да имаш 70имота...ми пожелавам ти ги
П.С.Пък аз имам три ташака...Аре сега да те видим
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеОт материалните активи най-ценният ми е бизнеса... той е в корена на останалите.
Не подценявай дребния бизнес. Не знам дали ще ме разбереш, но не ми дреме ако трябва да съм искрен. Със стабилен бизнес (ако да е дребен) може да постигнеш много. Това няма как да стане със 5-6-% доходност от панеляци под наем, нито с пенция от Бат Бойко,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАко имаш предвид мантрите да знам да се чувствам добре в кожата си, да съм многоцифрен в семейството си и рода, това го знам още преди да се родя, така, че с тия номерца не ми излизай. Благодаря, че сподели някаква цифромания, ама я разкажи, как в БГ се прави диверсифициран портфейл от няколко различни актива и всичките 6- цифрени Явно преди да ми отговориш голяма легенда трябва да сътвориш
Не подценявай дребния бизнес. Не знам дали ще ме разбереш, но не ми дреме ако трябва да съм искрен. Със стабилен бизнес (ако да е дребен) може да постигнеш много. Това няма как да стане със 5-6-% доходност от панеляци под наем, нито с пенция от Бат Бойко,
За НИ помниш...ама избирателно това, че съм под наем е защото мога да си го позволя, че да не живея на строителна площадка и да 'стягам' стая след стая.
И това ще е до време , защото живот и здрав напролет се местя. Интересно тогава какво ще кажешLast edited by bertram; 03.12.2012, 01:30.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ако се надяваш или разчиташ, че вече съм пиян, ще те разочаровам, още помня, че си под наем и нямаш нищо на твое име като имот в момента. Те тези 6 цифри откъде ги изсмука, жената родата, не ме ръзсмивай бърти, толкова си лек..........
Нищо чудно и на акциите и български и вносни да си турил по 2 нули с лекота. Мани мани, къде и аз стартирах тема дето може и Капустин да се извяви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене се напрЕгай сахибе
тук пишат хора с много повече цифри, но явно само аз съм будала да ти се връзвам на глупостите. хем си знаех, че като ти отговоря ще започнеш с тия приказки... явно въобще не си обърнал внимание на първата част на поста ми, а си се вторачил в цифрите... те са без значение тъй като нито си ми наследник, нито ортак.
научи се да живееш в кожата си... това е най-важното след здравето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи би всички рекорди, ама явно ще трябва да ти правим ревизия
Все пак набързо нахвърля мнение, макар и под влияние на червеното винца. Ако всичко е вярно , което си написал, ти си най-напред с материяла, така, че следва да почерпиш! НЕ се дърпай ей Бъфет!
Лошото е че май ми намирисва, че си първия лъжец. Много 6-цифрени, няма как!
тук пишат хора с много повече цифри, но явно само аз съм будала да ти се връзвам на глупостите. хем си знаех, че като ти отговоря ще започнеш с тия приказки... явно въобще не си обърнал внимание на първата част на поста ми, а си се вторачил в цифрите... те са без значение тъй като нито си ми наследник, нито ортак.
научи се да живееш в кожата си... това е най-важното след здравето.
ПП забравих , че имам и животозастраховка(инвестиционна май се казва) по която съм внесъл 5 цифриLast edited by bertram; 03.12.2012, 01:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеДа , да сигурно, и като се събуди половинат ати чаршав се заврял в г*за. Такива като теб сме ги слушали, а те завити с кашони под моста "Чавдар$Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар