If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко цифрен си по-добре да не разбираш, защото ако искаш точна оценка трябва да минеш през пазара, а това се случва или като фалираш или като се споминеш.
Важното е да се чустваш добре и да можеш да живееш със себе си. Това, че Вуте има по-малко пари от теб не би трябвало 'да ти направи деня' или ако е обратното не би трябвало да те подтиска.
Винаги ще има хора с по-малко от теб, но по-щастливи и хора с много повече от теб, но изтъкани от негативизъм и неври.
На здравето и детските усмивки трудно можеш да сложиш цена, но на тенекиите на колела и купчината тухли може...
Истината е да можеш да живееш в кожата си! Налгедали сме се на милионери, които ходят като буреносни облаци, денонощно обградени от дебеловрати типове (охрана) и борещи един с друг за поредния мултимилионен проект. За такива хора спокойно мога да ти кажа - Колкото и да са цифрите им ... не им стигат..защото не могат да живеят в кожите си.
ударих го на рамисли и страсти, но и червеното винце има вина
ако трябва си направя оценка
семейство - многоооого цифри
здраве - мнооого цифри
НИ - 6 цифри
Български акции- 6 цифри
Вносни акции - 6 цифри
Кеш - 5 цифри
Бизнес - 6 цифри
и 700 кинта в джоба на дънките ( на касата в БИЛЛА те са най-важните)
+1
Пожелавам ти успех и за в бъдеще. Радвам се че открих този форум и възможността да обменя мисли с хора като теб.
И като Мартин Лутън Кинг ще кажа:
„Имам една мечта!“ в България, българския капитал да се отнеме от малоумници, агенти, братовчеди, партийци, мутри и т.н ... и да си отиде където му е мястото, при умните и интелигентни хора, хората с акъл в главите.
Как ще стане ... незнам. Кога, ... майка ми каза след 89 г. ... трябва да минат 40 години за да се оправим. Мойсей прекарал 40 г. в пустинята, за да умрат всички с робска психика и тогава им показал обетованата земя.
... остават ни 17 години.
Чест, достойнство.....неизмерими са да ги еба! И само тях може да си вземеш на тръгване! Друго не можем да оставим на децата си. Жалко, че действителността у нас ражда само фекалии!
Ти би всички рекорди, ама явно ще трябва да ти правим ревизия
Все пак набързо нахвърля мнение, макар и под влияние на червеното винца. Ако всичко е вярно , което си написал, ти си най-напред с материяла, така, че следва да почерпиш! НЕ се дърпай ей Бъфет!
Лошото е че май ми намирисва, че си първия лъжец. Много 6-цифрени, няма как!
Лордов - ха на бас, че "Бъфет" не лъже.
И освен това той много мъдро го рече - стойностните неща с пари са неизмерими.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Заглавието на темата ми хрумна от пуснатата тема на Тони 1975 за кой как е започнал на БФБ, за което му благодаря!
Та ми хрумна всеки да каже колко цифрен е портфейла му, ама честно и без да раздува глупости!
Понеже знаете отношението ми към спестяванията , гледам да ги натискам да са под 5-цифрени и в момента са подтиснати 4-цифрени. Отношението ми към БФБ обаче в момента е много възторжено, така, че там ще гоня 4 и 5 цифри. В злато и сребро съм също 4 цифрен.
В имоти съм 6-цифрен, ама повечето опоненти в имотните теми гледат да ме направят 5-цифрен. Някой може да сподели и бизнеса на колко го оценява. Но реално без изхвърляния.
П.П. Хора със слаби сърца, които ги е страх от отвличания, или нямат връзка с реалността или да гледат да си избият комплексите, моля да не пишат!
трицифрен и вече едноцифрен да ва ева и сметкаджиите
Споко Берта,той ...Лорда не може да разбере...че цифрите не са най-важното нещо,защото са преходни.Интересно ми е Лорде ако почнеш да търгуваш CFD ...и да видиш как се менят цветовете....и сумите......Защото има случаи,когато си лягаш много напред,а се събуждаш....на червено(да ги еВа у жълтурите)...
И се поспри с тези избивания на комплекси....защото по-добро нещо от здрави и хубави деца,готина жена....и готини приятели..Здраве му кажи...
Нали мечтата ти е да имаш 70имота...ми пожелавам ти ги
П.С.Пък аз имам три ташака...Аре сега да те видим
Наздраве
От материалните активи най-ценният ми е бизнеса... той е в корена на останалите.
Не подценявай дребния бизнес. Не знам дали ще ме разбереш, но не ми дреме ако трябва да съм искрен. Със стабилен бизнес (ако да е дребен) може да постигнеш много. Това няма как да стане със 5-6-% доходност от панеляци под наем, нито с пенция от Бат Бойко,
Ставаш язвителен Берти, ама си си и гоуем лъжец. Мойто е чиста реалност, твоето мечтиииииииииииииииииииииииииииииии
Ако имаш предвид мантрите да знам да се чувствам добре в кожата си, да съм многоцифрен в семейството си и рода, това го знам още преди да се родя, така, че с тия номерца не ми излизай. Благодаря, че сподели някаква цифромания, ама я разкажи, как в БГ се прави диверсифициран портфейл от няколко различни актива и всичките 6- цифрени Явно преди да ми отговориш голяма легенда трябва да сътвориш
От материалните активи най-ценният ми е бизнеса... той е в корена на останалите.
Не подценявай дребния бизнес. Не знам дали ще ме разбереш, но не ми дреме ако трябва да съм искрен. Със стабилен бизнес (ако да е дребен) може да постигнеш много. Това няма как да стане със 5-6-% доходност от панеляци под наем, нито с пенция от Бат Бойко,
За НИ помниш...ама избирателно това, че съм под наем е защото мога да си го позволя, че да не живея на строителна площадка и да 'стягам' стая след стая.
И това ще е до време , защото живот и здрав напролет се местя. Интересно тогава какво ще кажеш
Ако се надяваш или разчиташ, че вече съм пиян, ще те разочаровам, още помня, че си под наем и нямаш нищо на твое име като имот в момента. Те тези 6 цифри откъде ги изсмука, жената родата, не ме ръзсмивай бърти, толкова си лек..........
Нищо чудно и на акциите и български и вносни да си турил по 2 нули с лекота. Мани мани, къде и аз стартирах тема дето може и Капустин да се извяви.
тук пишат хора с много повече цифри, но явно само аз съм будала да ти се връзвам на глупостите. хем си знаех, че като ти отговоря ще започнеш с тия приказки... явно въобще не си обърнал внимание на първата част на поста ми, а си се вторачил в цифрите... те са без значение тъй като нито си ми наследник, нито ортак.
научи се да живееш в кожата си... това е най-важното след здравето.
Ако имаш предвид мантрите да знам да се чувствам добре в кожата си, да съм многоцифрен в семейството си и рода, това го знам още преди да се родя, така, че с тия номерца не ми излизай. Благодаря, че сподели някаква цифромания, ама я разкажи, как в БГ се прави диверсифициран портфейл от няколко различни актива и всичките 6- цифрени Явно преди да ми отговориш голяма легенда трябва да сътвориш
Ти би всички рекорди, ама явно ще трябва да ти правим ревизия
Все пак набързо нахвърля мнение, макар и под влияние на червеното винца. Ако всичко е вярно , което си написал, ти си най-напред с материяла, така, че следва да почерпиш! НЕ се дърпай ей Бъфет!
Лошото е че май ми намирисва, че си първия лъжец. Много 6-цифрени, няма как!
не се напрЕгай сахибе
тук пишат хора с много повече цифри, но явно само аз съм будала да ти се връзвам на глупостите. хем си знаех, че като ти отговоря ще започнеш с тия приказки... явно въобще не си обърнал внимание на първата част на поста ми, а си се вторачил в цифрите... те са без значение тъй като нито си ми наследник, нито ортак.
научи се да живееш в кожата си... това е най-важното след здравето.
ПП забравих , че имам и животозастраховка(инвестиционна май се казва) по която съм внесъл 5 цифри
Коментар