IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    На касатаа ти в биллата веднаж ма питаха им ли някои в картата ти, стана няква грешка, а аз им отговорих колко да има колкото да ви купя магазина барабар със стоката не е кои знае кво.
    Да , да сигурно, и като се събуди половинат ати чаршав се заврял в г*за. Такива като теб сме ги слушали, а те завити с кашони под моста "Чавдар$

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

В ( на касата в БИЛЛА те са най-важните)

На касатаа ти в биллата веднаж ма питаха им ли някои в картата ти, стана няква грешка, а аз им отговорих колко да има колкото да ви купя магазина барабар със стоката не е кои знае кво.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Струва ми се че преувеличаваш , ама не съм сигурен, трябва да те разуча

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Колко цифрен си по-добре да не разбираш, защото ако искаш точна оценка трябва да минеш през пазара, а това се случва или като фалираш или като се споминеш.

Важното е да се чустваш добре и да можеш да живееш със себе си. Това, че Вуте има по-малко пари от теб не би трябвало 'да ти направи деня' или ако е обратното не би трябвало да те подтиска.

Винаги ще има хора с по-малко от теб, но по-щастливи и хора с много повече от теб, но изтъкани от негативизъм и неври.

На здравето и детските усмивки трудно можеш да сложиш цена, но на тенекиите на колела и купчината тухли може...

Истината е да можеш да живееш в кожата си! Налгедали сме се на милионери, които ходят като буреносни облаци, денонощно обградени от дебеловрати типове (охрана) и борещи един с друг за поредния мултимилионен проект. За такива хора спокойно мога да ти кажа - Колкото и да са цифрите им ... не им стигат..защото не могат да живеят в кожите си.

ударих го на рамисли и страсти, но и червеното винце има вина

ако трябва си направя оценка
          семейство - многоооого цифри
          здраве - мнооого цифри
          НИ - 6 цифри
          Български акции- 6 цифри
          Вносни акции - 6 цифри
          Кеш - 5 цифри
          Бизнес - 6 цифри

и 700 кинта в джоба на дънките ( на касата в БИЛЛА те са най-важните)

Ти би всички рекорди, ама явно ще трябва да ти правим ревизия
          Все пак набързо нахвърля мнение, макар и под влияние на червеното винца. Ако всичко е вярно , което си написал, ти си най-напред с материяла, така, че следва да почерпиш! НЕ се дърпай ей Бъфет!
          Лошото е че май ми намирисва, че си първия лъжец. Много 6-цифрени, няма как!
          Last edited by Лорда; 03.12.2012, 01:08.

Коментар

• Колко цифрен си по-добре да не разбираш, защото ако искаш точна оценка трябва да минеш през пазара, а това се случва или като фалираш или като се споминеш.

Важното е да се чустваш добре и да можеш да живееш със себе си. Това, че Вуте има по-малко пари от теб не би трябвало 'да ти направи деня' или ако е обратното не би трябвало да те подтиска.

Винаги ще има хора с по-малко от теб, но по-щастливи и хора с много повече от теб, но изтъкани от негативизъм и неври.

На здравето и детските усмивки трудно можеш да сложиш цена, но на тенекиите на колела и купчината тухли може...

Истината е да можеш да живееш в кожата си! Налгедали сме се на милионери, които ходят като буреносни облаци, денонощно обградени от дебеловрати типове (охрана) и борещи един с друг за поредния мултимилионен проект. За такива хора спокойно мога да ти кажа - Колкото и да са цифрите им ... не им стигат..защото не могат да живеят в кожите си.

ударих го на рамисли и страсти, но и червеното винце има вина

ако трябва си направя оценка
            семейство - многоооого цифри
            здраве - мнооого цифри
            НИ - 6 цифри
            Български акции- 6 цифри
            Вносни акции - 6 цифри
            Кеш - 5 цифри
            Бизнес - 6 цифри

и 700 кинта в джоба на дънките ( на касата в БИЛЛА те са най-важните)

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              ...Май правилно си разбрал,щото цитата е от изказване поместено от журналист във въпросния вестник,който тогава по онуй време (1919г.) е нещо като официоз по подобие на наште 'Труд' и ' 24 часа' ...
              А закон не е, тъй като по време на военна диктатура се управлява,знаеш как.......
              Да го обясня с подробности;статия нам си коя си от член нам си кой си, по нам си кои си закон.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Лорде, аз също съм загрижен за синковеца. Ще направя всичко да стане човек. Повервай ми, недвижимите имоти не определят човека. Без да се замисля ще ипотекирам всичко което имам, ако той сам не успее или аз с текущи доходи не мога да му осигуря добро образование. Но от сега съм му казал, че той трябва да се грижи за неговите деца, докато пораснат и да си има своя живот. А животът не е в цифрите на акаунта.
                http://www.poemhunter.com/poem/if/

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  ...си на море 5 пъти в класическия смисъл лежащ на плажа да плющиш мента със спрайт и табла.
                  е, те това най- обичам
                  поне 10 пъти стъпвам на морето годишно, имам нужда от него )), както слънцето и вятъра или небето и земята се нуждаят взаимно в танца си
                  но на едно място да лежа и да се пържа, трудно...за 5 дни веднъж става )

Коментар

• ЕЕЕЕЕ , Вахва о цифроОнаниститеее !!! не се ли потите беее???

май , дъ Баелвениюто ми доде в повече , ха лека ВИ !
                    Last edited by inta53; 03.12.2012, 00:51.

Коментар

• Абе ти представяш ли си да имаш 2-3 апартамента в дамаск 1-2 в триполи и 5-6 в кайро да те видим способен ли си да си на върха на вълната както се казва !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                        Аз мисля, че бях достатъчно ясен.

От инвестициите си в земя за 12 години в момента имам около 120 декара, мога да ги продам моментално за по 1000 лв. .... 120 000 - нали това разбирате под 6 цифрено число.
                        Като имот аз разбирам къщата ми която е три етажна оценена на около 200 000 лв в най-лошия вариант и дву стайния апартамент на жена ми оценен на около 60 000 лв
                        Това са около 260 000, това аз си мисля че е 6 цифрена сума, общо взето почти всички българи сме със собствено жилище /наследствено/. Нищо не реално не виждам, даже не съм сложил и вилата на село, както и мястото в регулация до лозето.
                        Не съм писал никъде, че съм милионер ... надявам се това да ви го напиша след година две
                        Дарис, сега ме сещаш, че аз правя една генерална грешка- имотите ги смятам в евра, а другите активи в левове. Както се сетих един мой актив е 114К евра, но е в съсобственост- фифти фифти. Ако речем направя 13% отстъпка от цената при продажба, пак ще съм 6-цифрен само от този имот, а от другите съм също 6-цифрен, та идеята ми беше , че такава тема дава ползи всеки да си разпредели инвестиционния портфейл мах рентабилно, тоест аз в имоти мога да си остана 6-цифрен, ама мога поне 5-цифрен имот да шитна и да закупя нови акции на БФБ. По този начин мога да стана 6-цифрен и на БФБ. Друг Е вопроса, ако станеш в два вида активи 6-цифрен, кога ще окрупниш или обединиш и ще станеш лелеяният 7-цифрен!

Коментар

Лорде, аз също съм загрижен за синковеца. Ще направя всичко да стане човек. Повервай ми, недвижимите имоти не определят човека. Без да се замисля ще ипотекирам всичко което имам, ако той сам не успее или аз с текущи доходи не мога да му осигуря добро образование. Но от сега съм му казал, че той трябва да се грижи за неговите деца, докато пораснат и да си има своя живот. А животът не е в цифрите на акаунта. Ако толкова те интересува - и аз съм 6 цифрен. В средата на 6-те цифри. И какво от това? Няма да е лошо да съм 7 и 8 цифрен, но няма да им робувам на цифрите Благодарен съм и на родителите си, в събота се разходихме с баща ми. Беше ми на гости. И двамата са направили каквото са могли и мисля, че няма от какво да се срамуват. Дори се гордеят с мен. Гадно им е че не са ми дали, но пък на мен не ми и трябваше, 3 дни след като се уволних започнах да си вадя парите сам. Трудно задържам пари, въпреки че имам много високи доходи за БГ стандарт. Някога се оливам. Примерно тази година можех да не ходя 5 пъти на море
                          Благодаря ти и на теб, че най после написа нещо смислено по темама!
                          Малко ме учуди това пет пъти на море!!!!!!!!!
                          По принцип си от морски град и доколкото знам повечето морски хора са им дошли байгън ходенето на море , а пък пет пъти! Жена ми е от дунавската равнина , но едва издържа 10 дни на море. Даже последния път ми изтъкна довод, че хората ходели вече по 5 дни. БЪРзо се сетих да и кажа, че само безимотните гащници ходят по толкова. Сетих се , че ме будалкаш и най - вероятно просто посещаваш роднини, а не си на море 5 пъти в класическия смисъл лежащ на плажа да плющиш мента със спрайт и табла.

Коментар

Лорде, аз също съм загрижен за синковеца. Ще направя всичко да стане човек. Повервай ми, недвижимите имоти не определят човека. Без да се замисля ще ипотекирам всичко което имам, ако той сам не успее или аз с текущи доходи не мога да му осигуря добро образование. Но от сега съм му казал, че той трябва да се грижи за неговите деца, докато пораснат и да си има своя живот. А животът не е в цифрите на акаунта. Ако толкова те интересува - и аз съм 6 цифрен. В средата на 6-те цифри. И какво от това? Няма да е лошо да съм 7 и 8 цифрен, но няма да им робувам на цифрите Благодарен съм и на родителите си, в събота се разходихме с баща ми. Беше ми на гости. И двамата са направили каквото са могли и мисля, че няма от какво да се срамуват. Дори се гордеят с мен. Гадно им е че не са ми дали, но пък на мен не ми и трябваше, 3 дни след като се уволних започнах да си вадя парите сам. Трудно задържам пари, въпреки че имам много високи доходи за БГ стандарт. Някога се оливам. Примерно тази година можех да не ходя 5 пъти на море
                            Той и тоя е човек:http://www.youtube.com/watch?v=6FMN6LnYxuA: и ще си купи кот си иска и дето си иска, нека и твоя го успееш възпиташ така и пу да н' ти е уроки

Коментар

• Лорде, аз също съм загрижен за синковеца. Ще направя всичко да стане човек. Повервай ми, недвижимите имоти не определят човека. Без да се замисля ще ипотекирам всичко което имам, ако той сам не успее или аз с текущи доходи не мога да му осигуря добро образование. Но от сега съм му казал, че той трябва да се грижи за неговите деца, докато пораснат и да си има своя живот. А животът не е в цифрите на акаунта. Ако толкова те интересува - и аз съм 6 цифрен. В средата на 6-те цифри. И какво от това? Няма да е лошо да съм 7 и 8 цифрен, но няма да им робувам на цифрите Благодарен съм и на родителите си, в събота се разходихме с баща ми. Беше ми на гости. И двамата са направили каквото са могли и мисля, че няма от какво да се срамуват. Дори се гордеят с мен. Гадно им е че не са ми дали, но пък на мен не ми и трябваше, 3 дни след като се уволних започнах да си вадя парите сам. Трудно задържам пари, въпреки че имам много високи доходи за БГ стандарт. Някога се оливам. Примерно тази година можех да не ходя 5 пъти на море

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                ...Май правилно си разбрал,щото цитата е от изказване поместено от журналист във въпросния вестник,който тогава по онуй време (1919г.) е нещо като официоз по подобие на наште 'Труд' и ' 24 часа' ...
                                А закон не е, тъй като по време на военна диктатура се управлява,знаеш как.......
                                Има нещо такова в превода,щото по филмите ги наказват по статия нам си коя си от член еди кои си !!!

Коментар

Working...
                                X