Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ЦИФРЕН сте?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение...
статия в превод е член от закона а не статия от вестник.
А закон не е, тъй като по време на военна диктатура се управлява,знаеш как.......Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеГледал ли си филма 5тия елемент/
аз не живуркам като вас да не кажа тебе от обща култура, аз горя с непреходен пламък през живота и само смърта ще ми е спирачка а ти си трупаи богатствата ама да знаеш от мен катафалката няма ремарке
За разлика от такива безотговорници като тебе и мамуна, аз мисля за следващите поколения, не за моментния си собствен г*з. Затова си спомням с умиление за дядо ми, ходя редовно на гроба му , ползвам рождената му дата като пин код. С твоето мислене обаче, няма да те помнят и 40 дни. И не ми обяснявай мъртвите кво ги топли това, може би има кво, никой не се е върнал да разкаже ама хилядолетия преди нас много култури са си почитали предците и сигурно има защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИнтересна работа, някои си написахме реалните активи, други не издържаха и се натаралянкаха!
Нещо за успокоение на нервите:
http://www.youtube.com/watch?v=_xqQkejfG2M
аз не живуркам като вас да не кажа тебе от обща култура, аз горя с непреходен пламък през живота и само смърта ще ми е спирачка а ти си трупаи богатствата ама да знаеш от мен катафалката няма ремаркеПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Интересна работа, някои си написахме реалните активи, други не издържаха и се натаралянкаха!
Нещо за успокоение на нервите:
http://www.youtube.com/watch?v=_xqQkejfG2M
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТо туй време никога не се мени! ...Винаги е актуално!
статия в превод е член от закона а не статия от вестник.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеНе е важно да е голяма а здрава, все още, слава богу, го имам за две кожиМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Тошо Разгледай мнениеКакво установихте момци? Кой е с най-голяма пишка? Ха ха хааПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бай Тошо Разгледай мнениеКакво установихте момци? Кой е с най-голяма пишка? Ха ха хаа
Хубаво е да си каже всеки за какъв период от време какво е придобил, как и с какви похвати смята да постигне още повече или да се раздели с част от портфолиото заради идеални цели, семейство деца , образование, пътешествия или подобни. Всеки има някакви идеи за събирани или разпределяне на портфейла и мисля, че колкото сме по-открити и честни, толкова по-полезно ще е за другите от форума. Спамърите няма какво да ги коментирам, те са бедни и по дух и по материя.
Коментар
-
Колко от вас могат да си позволят преглед и консуслтация при зъболекар и начало на лечение съобразено с естесвените нужди на организма а не даваи да та бръмчим или вадим и тн, И зъболекаря да ти влиза в положението пушач не пушач и тн. и колко си мислите , че струва годишна процедура?
www.krastev.infoLast edited by KMETA; 02.12.2012, 22:56.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
ЕТО, че най-сетне темата влезе в нормално русло., като открих темата точно такива неща исках да се пише в нея, лошото е че се напълни първоначално със спам, но и моя си е вината донякъде в малко комичното заглавие. Което пък е ясно и конкретно мисля.
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ИМПЕТО И ДОРИС, КОЙТО БЕШЕ ОЩЕ ПО-КОНКРЕТЕН!
Браво Дорис, добър пример си дал!
Импе, вече няколко човека писахте, че имота понеже не е ваша заслуга не го броите.
Не съм съвсем съгласен, защото ако се води на твое име и имаш възомжност да го продадеш , като кешираш, без да дължиш никому нищо или имаш чист дял , то това си се брои отвсякъде!
От друга страна си мисля, че българина продължава да приема наследствения си имот като нещо сакрално, с което би се разделил само в краен случай. Това също е добро и полезно мислене.
Дорис беше първия който се осмели да погледне към 7-ТЕ цифри!
Е , ще се присъединя към него, като бих си поставил реалистична цел до 50-годишна възраст да съм 7-ЦИФРЕН.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ не се набутвайте за престижен квартал!!! Червеите са еднакви навсякъде!!!
Ха, наздраве да е!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
Коментар