IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    ама хилядолетия преди нас много култури са си почитали предците и сигурно има защо.
    Сигурно са им ползвали датите като пин код
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
      ...
      статия в превод е член от закона а не статия от вестник.
      ...Май правилно си разбрал,щото цитата е от изказване поместено от журналист във въпросния вестник,който тогава по онуй време (1919г.) е нещо като официоз по подобие на наште 'Труд' и ' 24 часа' ...
      А закон не е, тъй като по време на военна диктатура се управлява,знаеш как.......
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Гледал ли си филма 5тия елемент/
        аз не живуркам като вас да не кажа тебе от обща култура, аз горя с непреходен пламък през живота и само смърта ще ми е спирачка а ти си трупаи богатствата ама да знаеш от мен катафалката няма ремарке
        Оппаа, погребаха ме вече! Можеше просто да ми споделиш свойски "Да пукнеш дано!"
        За разлика от такива безотговорници като тебе и мамуна, аз мисля за следващите поколения, не за моментния си собствен г*з. Затова си спомням с умиление за дядо ми, ходя редовно на гроба му , ползвам рождената му дата като пин код. С твоето мислене обаче, няма да те помнят и 40 дни. И не ми обяснявай мъртвите кво ги топли това, може би има кво, никой не се е върнал да разкаже ама хилядолетия преди нас много култури са си почитали предците и сигурно има защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Интересна работа, някои си написахме реалните активи, други не издържаха и се натаралянкаха!
          Нещо за успокоение на нервите:
          http://www.youtube.com/watch?v=_xqQkejfG2M
          Гледал ли си филма 5тия елемент/
          аз не живуркам като вас да не кажа тебе от обща култура, аз горя с непреходен пламък през живота и само смърта ще ми е спирачка а ти си трупаи богатствата ама да знаеш от мен катафалката няма ремарке

Коментар

• Интересна работа, някои си написахме реалните активи, други не издържаха и се натаралянкаха!
            Нещо за успокоение на нервите:
            http://www.youtube.com/watch?v=_xqQkejfG2M

Коментар

• Колкото повече пия толкова повече мисля и виждам подробности!
              Никога не ме ме избираите на власт щот не моите ми изплати само бирата

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                То туй време никога не се мени! ...Винаги е актуално!

Моя руски срещу твоя недоразбрал ама кои?
                статия в превод е член от закона а не статия от вестник.

Коментар

Не е важно да е голяма а здрава, все още, слава богу, го имам за две кожи
                  То туй е ясно ... а още по-ясно е, че уточнихме, че сме от един дол дренки.
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Тошо Разгледай мнение
                    Какво установихте момци? Кой е с най-голяма пишка? Ха ха хаа
                    Не е важно да е голяма а здрава, все още, слава богу, го имам за две кожи

Коментар

• Първоначално изпратено от Бай Тошо Разгледай мнение
                      Какво установихте момци? Кой е с най-голяма пишка? Ха ха хаа
                      НЕ това е целта!
                      Хубаво е да си каже всеки за какъв период от време какво е придобил, как и с какви похвати смята да постигне още повече или да се раздели с част от портфолиото заради идеални цели, семейство деца , образование, пътешествия или подобни. Всеки има някакви идеи за събирани или разпределяне на портфейла и мисля, че колкото сме по-открити и честни, толкова по-полезно ще е за другите от форума. Спамърите няма какво да ги коментирам, те са бедни и по дух и по материя.

Коментар

• Какво установихте момци? Кой е с най-голяма пишка? Ха ха хаа

Коментар

• Колко от вас могат да си позволят преглед и консуслтация при зъболекар и начало на лечение съобразено с естесвените нужди на организма а не даваи да та бръмчим или вадим и тн, И зъболекаря да ти влиза в положението пушач не пушач и тн. и колко си мислите , че струва годишна процедура?
                          www.krastev.info
                          Last edited by KMETA; 02.12.2012, 22:56.

Коментар

• Иииииии, точно почнахме д аси пишеме хубави работи и веднага спамърите пак ни налазиха. Тоя път ако не се оплача на модераторите те на! Вие спамъри нямате ли си празни топки за чесане? АЙДЕ МАРШ!ВЕДНАГА СИ ПРОЛИЧАХА ГАЩНИЦИТЕ, ДА НЕ ГИ ПОСОЧВАМ ПОИМЕННО.

Коментар

• ЕТО, че най-сетне темата влезе в нормално русло., като открих темата точно такива неща исках да се пише в нея, лошото е че се напълни първоначално със спам, но и моя си е вината донякъде в малко комичното заглавие. Което пък е ясно и конкретно мисля.
                              СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ИМПЕТО И ДОРИС, КОЙТО БЕШЕ ОЩЕ ПО-КОНКРЕТЕН!
                              Браво Дорис, добър пример си дал!
                              Импе, вече няколко човека писахте, че имота понеже не е ваша заслуга не го броите.
                              Не съм съвсем съгласен, защото ако се води на твое име и имаш възомжност да го продадеш , като кешираш, без да дължиш никому нищо или имаш чист дял , то това си се брои отвсякъде!
                              От друга страна си мисля, че българина продължава да приема наследствения си имот като нещо сакрално, с което би се разделил само в краен случай. Това също е добро и полезно мислене.
                              Дорис беше първия който се осмели да погледне към 7-ТЕ цифри!
                              Е , ще се присъединя към него, като бих си поставил реалистична цел до 50-годишна възраст да съм 7-ЦИФРЕН.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                И не се набутвайте за престижен квартал!!! Червеите са еднакви навсякъде!!!
                                Точно!!
                                Ха, наздраве да е!!
                                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Working...
                                X