Първоначално изпратено от bpst
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ЦИФРЕН сте?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКметов, тъкмо сега даваха този филм.
Инак - аз петцифрен на БФБ, петцифрен в златце и сребърце, четирицифрен в елмази, четирицифрен в човекозастраховки. Домът не е моя заслуга, не го броя.
Щото аз мога и не само сега а и всеки ден!!! Щот съм 5 цифрен в заплатата а не като ЛОРДО дет ги е инвестирал в тухли а не в образование!!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Все пак не забравяйте, че на вечер повече от една ракия и две бири не можете да изпиете, щото дробчето е само едничко!!
А ако изкарваш много повече отколкото можеш да изпиеш - някой друг ще ги изпие...
И последният хАпартамент е само 2 (два) квадрата!!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЧудно що цитираш мен, пък отговаряш на Дорис. Ако се съмняваш в неговите няколко 6 цифрени типове инвестиции кажи си го направо на него. Аз също се съмнявам, щото той пишеше в началото, че всичко е набивал в ЗЗ, пък сега излезе и в имоти 6 -. цифрен. Ама не е невъзможно, щото ако в ЗЗ е набивал а има наследствени две жилища + едно на жена му, пак си е 6-цифрен отвсякъде. Застраховката не я приемам като актив който трябва да му платят, щото аз имам 3 застраховки живот, но това не значи че съм с три живота или , че съм станал 7-цифрен.
Щеше ми се тук наистина някой да си беше написал напълно реалния портфейл, но засега остава само Дорис , сигурен съм, че и Импето искаше ама ви се подведе по тъпотията!
Примерно може да си напишете само очакванията, като при мен:
До 45г. да съм , освен 6-ЦИФРЕН на пазара на НИ
-5-ЦИФРЕН на БФБ
-5 ЦИФРЕН на влог
-5 ЦИФРЕН на злато, сребро, нумизматика и др. редки и ценни вещи
Даже мисля да стана 4-цифрен на вина и други напитки, както и на консерви.
Аз мисля, че бях достатъчно ясен.
От инвестициите си в земя за 12 години в момента имам около 120 декара, мога да ги продам моментално за по 1000 лв. .... 120 000 - нали това разбирате под 6 цифрено число.
Като имот аз разбирам къщата ми която е три етажна оценена на около 200 000 лв в най-лошия вариант и дву стайния апартамент на жена ми оценен на около 60 000 лв
Това са около 260 000, това аз си мисля че е 6 цифрена сума, общо взето почти всички българи сме със собствено жилище /наследствено/. Нищо не реално не виждам, даже не съм сложил и вилата на село, както и мястото в регулация до лозето.
Не съм писал никъде, че съм милионер ... надявам се това да ви го напиша след година двеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеАх, Кмете, кмете ... живея в паралелната реалност абсурдистан. Боря се с невежеството което цари около мен, с факта на абсурдната ни образователна система, която не учи хората как да се справят с парите си и това им навлича един куп материални проблеми.
Тази е причината хората да са толкоз материални, а това в този свят ги прави нещастни.
Все си мисля, че ако ни учеха как да си разпределяме средствата за живот, как да се избавим от глупавите разходи, които си навличаме с невероятна упоритост, как да инвестираме правилно труда си ... то ще имаме повече време да мислим за истинските си потребности, за единственото непреходно което притежава ме, .... а именно нашата душа.
Не съм будист, източноправославен християнин съм но ще ви разкажа нещо.
На времето като ученик ми попадна една книжка мисля че се казваше Сидхарта, в нея се описваше живота на един човек който от рано се увлича в търсенето на истината за живота, става монах, но разбира че и по този начин няма да открие това което търси, след това става търговец и забогатява страшно много, а накрая намира равновесието в себеси като оставя всичко и живее до една река, като се прехранва чрез превозване нахора с неговата лодка до другия бряг.
Истината за него се крие в простите неща.
Моя милост е далеч от такова състояние, прекалено много комплекси имам за момента.
... а и вероятно съм още във втората фаза!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениедарис в коя паралелна реалност живееш да доидем и ние ?
Тази е причината хората да са толкоз материални, а това в този свят ги прави нещастни.
Все си мисля, че ако ни учеха как да си разпределяме средствата за живот, как да се избавим от глупавите разходи, които си навличаме с невероятна упоритост, как да инвестираме правилно труда си ... то ще имаме повече време да мислим за истинските си потребности, за единственото непреходно което притежава ме, .... а именно нашата душа.
Не съм будист, източноправославен християнин съм но ще ви разкажа нещо.
На времето като ученик ми попадна една книжка мисля че се казваше Сидхарта, в нея се описваше живота на един човек който от рано се увлича в търсенето на истината за живота, става монах, но разбира че и по този начин няма да открие това което търси, след това става търговец и забогатява страшно много, а накрая намира равновесието в себеси като оставя всичко и живее до една река, като се прехранва чрез превозване нахора с неговата лодка до другия бряг.
Истината за него се крие в простите неща.
Моя милост е далеч от такова състояние, прекалено много комплекси имам за момента.
... а и вероятно съм още във втората фаза!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеЧудно що цитираш мен, пък отговаряш на Дорис. Ако се съмняваш в неговите няколко 6 цифрени типове инвестиции кажи си го направо на него. Аз също се съмнявам, щото той пишеше в началото, че всичко е набивал в ЗЗ, пък сега излезе и в имоти 6 -. цифрен. Ама не е невъзможно, щото ако в ЗЗ е набивал а има наследствени две жилища + едно на жена му, пак си е 6-цифрен отвсякъде. Застраховката не я приемам като актив който трябва да му платят, щото аз имам 3 застраховки живот, но това не значи че съм с три живота или , че съм станал 7-цифрен.
Щеше ми се тук наистина някой да си беше написал напълно реалния портфейл, но засега остава само Дорис , сигурен съм, че и Импето искаше ама ви се подведе по тъпотията!
-5-ЦИФРЕН на БФБ
-5 ЦИФРЕН на влог
-бъчви вино
-бали с овчи кожи
-сандъци с черен пипер
-топове коприна
и нищо не спомена за пирамиди или златоПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениедарис в коя паралелна реалност живееш да доидем и ние ?
-5-ЦИФРЕН на БФБ
-5 ЦИФРЕН на влог
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво кмете ти си бил голям играч, а Груев ти ли го обучиПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи си от малкото дето се изказаха по темата както трябва. Другите им се привиждат таласъми и вампири, ама така е като живееш дълго време в паралелна реалност и гледаш само американски филми от САЩПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеВсе искам нещо сериозно да напиша, ама на бъзици ми тръгва.
Пък и автора на темата, моли да бъдем сериозни и да не разводняваме.
И тъй като не се притеснявам от отвличане, имам силно сърце, макар и да вдигам кръвно от време на време щото ми е сигурно висок холестерола ще ви се изповядам, както сме почнали с кодове:
в акции имам 5 цифрено число
в имоти 6 цифрено
в земя 6 цифрено
имам и лозе /то е безценно/
аз съм се и застраховал - оцениха ме в 6 цифрено число /но само ако умра или стана инвалид/
бизнеса ми е скромен причината е, че съм мързелив, обичам да работя малко, но за много пари ... но всичко което е отгоре, без имотите /те са наследство от родителите ми и се ожених за богата но скромна жена/ си е от него, като началната инвестиция.
Коментар
Коментар