IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение

И последният хАпартамент е само 2 (два) квадрата!!
    И не се набутвайте за престижен квартал!!! Червеите са еднакви навсякъде!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Кметов, тъкмо сега даваха този филм.

Инак - аз петцифрен на БФБ, петцифрен в златце и сребърце, четирицифрен в елмази, четирицифрен в човекозастраховки. Домът не е моя заслуга, не го броя.
      Кой та пита пита ко имаш? Еи ся ако удариш по масата и кажеш искам печено агне можеш ли да си го позволиш?

Щото аз мога и не само сега а и всеки ден!!! Щот съм 5 цифрен в заплатата а не като ЛОРДО дет ги е инвестирал в тухли а не в образование!!!
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Все пак не забравяйте, че на вечер повече от една ракия и две бири не можете да изпиете, щото дробчето е само едничко!!

А ако изкарваш много повече отколкото можеш да изпиеш - някой друг ще ги изпие...

И последният хАпартамент е само 2 (два) квадрата!!
        "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
          Чудно що цитираш мен, пък отговаряш на Дорис. Ако се съмняваш в неговите няколко 6 цифрени типове инвестиции кажи си го направо на него. Аз също се съмнявам, щото той пишеше в началото, че всичко е набивал в ЗЗ, пък сега излезе и в имоти 6 -. цифрен. Ама не е невъзможно, щото ако в ЗЗ е набивал а има наследствени две жилища + едно на жена му, пак си е 6-цифрен отвсякъде. Застраховката не я приемам като актив който трябва да му платят, щото аз имам 3 застраховки живот, но това не значи че съм с три живота или , че съм станал 7-цифрен.
          Щеше ми се тук наистина някой да си беше написал напълно реалния портфейл, но засега остава само Дорис , сигурен съм, че и Импето искаше ама ви се подведе по тъпотията!
          Примерно може да си напишете само очакванията, като при мен:
          До 45г. да съм , освен 6-ЦИФРЕН на пазара на НИ
          -5-ЦИФРЕН на БФБ
          -5 ЦИФРЕН на влог
          -5 ЦИФРЕН на злато, сребро, нумизматика и др. редки и ценни вещи
          Даже мисля да стана 4-цифрен на вина и други напитки, както и на консерви.

Аз мисля, че бях достатъчно ясен.

От инвестициите си в земя за 12 години в момента имам около 120 декара, мога да ги продам моментално за по 1000 лв. .... 120 000 - нали това разбирате под 6 цифрено число.
          Като имот аз разбирам къщата ми която е три етажна оценена на около 200 000 лв в най-лошия вариант и дву стайния апартамент на жена ми оценен на около 60 000 лв
          Това са около 260 000, това аз си мисля че е 6 цифрена сума, общо взето почти всички българи сме със собствено жилище /наследствено/. Нищо не реално не виждам, даже не съм сложил и вилата на село, както и мястото в регулация до лозето.
          Не съм писал никъде, че съм милионер ... надявам се това да ви го напиша след година две
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Кметов, тъкмо сега даваха този филм.

Инак - аз петцифрен на БФБ, петцифрен в златце и сребърце, четирицифрен в елмази, четирицифрен в човекозастраховки. Домът не е моя заслуга, не го броя.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
              Ах, Кмете, кмете ... живея в паралелната реалност абсурдистан. Боря се с невежеството което цари около мен, с факта на абсурдната ни образователна система, която не учи хората как да се справят с парите си и това им навлича един куп материални проблеми.
              Тази е причината хората да са толкоз материални, а това в този свят ги прави нещастни.
              Все си мисля, че ако ни учеха как да си разпределяме средствата за живот, как да се избавим от глупавите разходи, които си навличаме с невероятна упоритост, как да инвестираме правилно труда си ... то ще имаме повече време да мислим за истинските си потребности, за единственото непреходно което притежава ме, .... а именно нашата душа.
              Не съм будист, източноправославен християнин съм но ще ви разкажа нещо.
              На времето като ученик ми попадна една книжка мисля че се казваше Сидхарта, в нея се описваше живота на един човек който от рано се увлича в търсенето на истината за живота, става монах, но разбира че и по този начин няма да открие това което търси, след това става търговец и забогатява страшно много, а накрая намира равновесието в себеси като оставя всичко и живее до една река, като се прехранва чрез превозване нахора с неговата лодка до другия бряг.
              Истината за него се крие в простите неща.

Моя милост е далеч от такова състояние, прекалено много комплекси имам за момента.
              ... а и вероятно съм още във втората фаза!
              Е то повечето сме на вторите фази и са молим да не даде на късо

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                дарис в коя паралелна реалност живееш да доидем и ние ?
                Ах, Кмете, кмете ... живея в паралелната реалност абсурдистан. Боря се с невежеството което цари около мен, с факта на абсурдната ни образователна система, която не учи хората как да се справят с парите си и това им навлича един куп материални проблеми.
                Тази е причината хората да са толкоз материални, а това в този свят ги прави нещастни.
                Все си мисля, че ако ни учеха как да си разпределяме средствата за живот, как да се избавим от глупавите разходи, които си навличаме с невероятна упоритост, как да инвестираме правилно труда си ... то ще имаме повече време да мислим за истинските си потребности, за единственото непреходно което притежава ме, .... а именно нашата душа.
                Не съм будист, източноправославен християнин съм но ще ви разкажа нещо.
                На времето като ученик ми попадна една книжка мисля че се казваше Сидхарта, в нея се описваше живота на един човек който от рано се увлича в търсенето на истината за живота, става монах, но разбира че и по този начин няма да открие това което търси, след това става търговец и забогатява страшно много, а накрая намира равновесието в себеси като оставя всичко и живее до една река, като се прехранва чрез превозване нахора с неговата лодка до другия бряг.
                Истината за него се крие в простите неща.

Моя милост е далеч от такова състояние, прекалено много комплекси имам за момента.
                ... а и вероятно съм още във втората фаза!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Чудно що цитираш мен, пък отговаряш на Дорис. Ако се съмняваш в неговите няколко 6 цифрени типове инвестиции кажи си го направо на него. Аз също се съмнявам, щото той пишеше в началото, че всичко е набивал в ЗЗ, пък сега излезе и в имоти 6 -. цифрен. Ама не е невъзможно, щото ако в ЗЗ е набивал а има наследствени две жилища + едно на жена му, пак си е 6-цифрен отвсякъде. Застраховката не я приемам като актив който трябва да му платят, щото аз имам 3 застраховки живот, но това не значи че съм с три живота или , че съм станал 7-цифрен.
                  Щеше ми се тук наистина някой да си беше написал напълно реалния портфейл, но засега остава само Дорис , сигурен съм, че и Импето искаше ама ви се подведе по тъпотията!
                  -5-ЦИФРЕН на БФБ
                  -5 ЦИФРЕН на влог
                  Прав си Жан Рено в едната си роля на популярен филм си определяше богатството на:
                  -бъчви вино
                  -бали с овчи кожи
                  -сандъци с черен пипер
                  -топове коприна

и нищо не спомена за пирамиди или злато

Коментар

• [QUOTE=Pyramid;1059352656]...и кой тука питаше за цифрите? 11 за контролиран пазар /в евро/ стигат ли? [/QUOT
                    7 пица и 4 за кола, КОНТРОЛИРАНО !!!

Коментар

• ...и кой тука питаше за цифрите? 11 за контролиран пазар /в евро/ стигат ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                        -5-ЦИФРЕН на БФБ
                        -5 ЦИФРЕН на влог

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Браво кмете ти си бил голям играч, а Груев ти ли го обучи
                          Всеки сам се обучава, а живота като го пребие става професор

Коментар

• Браво кмете ти си бил голям играч, а Груев ти ли го обучи

Коментар

Ти си от малкото дето се изказаха по темата както трябва. Другите им се привиждат таласъми и вампири, ама така е като живееш дълго време в паралелна реалност и гледаш само американски филми от САЩ

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                                Все искам нещо сериозно да напиша, ама на бъзици ми тръгва.

Пък и автора на темата, моли да бъдем сериозни и да не разводняваме.
                                И тъй като не се притеснявам от отвличане, имам силно сърце, макар и да вдигам кръвно от време на време щото ми е сигурно висок холестерола ще ви се изповядам, както сме почнали с кодове:

в акции имам 5 цифрено число
                                в имоти 6 цифрено
                                в земя 6 цифрено
                                имам и лозе /то е безценно/
                                аз съм се и застраховал - оцениха ме в 6 цифрено число /но само ако умра или стана инвалид/
                                бизнеса ми е скромен причината е, че съм мързелив, обичам да работя малко, но за много пари ... но всичко което е отгоре, без имотите /те са наследство от родителите ми и се ожених за богата но скромна жена/ си е от него, като началната инвестиция.
                                Ти си от малкото дето се изказаха по темата както трябва. Другите им се привиждат таласъми и вампири, ама така е като живееш дълго време в паралелна реалност и гледаш само американски филми от САЩ

Коментар

Working...
                                X