IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко ЦИФРЕН сте?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Това е тема учебник по зарибяване и методи за облъчване- наисина е полезна по писното хората ще се пазят , а оставят и следи за методите си
    Тоя учебник аз съм го писал, ама тука ми крадат авторското право, учебника се казва "наръчник на младия мошенник" Та те дето са учили аз съм преподавал.. и те така е !!!
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
      АМИ раздели си с някой 6 цифреното число, то помагачи за инвалидна степен много

Като ме питаха съм уточнил 50%за жената 50% за дъщерята
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
        Все искам нещо сериозно да напиша, ама на бъзици ми тръгва.

Пък и автора на темата, моли да бъдем сериозни и да не разводняваме.

аз съм се и застраховал - оцениха ме в 6 цифрено число /но само ако умра или стана инвалид/
        АМИ раздели си с някой 6 цифреното число, то помагачи за инвалидна степен много

Коментар

• Това е тема учебник по зарибяване и методи за облъчване- наисина е полезна по писното хората ще се пазят , а оставят и следи за методите си

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            То туй време никога не се мени! ...Винаги е актуално!

Вемето не се мени но трябва да е не само уздряла а преуздряла революционна обстановка, че като извършиш нещо такова да те носят на ръце а не да те гонят джандармеристите/ интересно тая последната дума не ми я ревизира за правопис уиндоса/
            Last edited by KMETA; 02.12.2012, 22:01.

Коментар

• Е те такова заглавие на тема не съм виждал

Все искам нещо сериозно да напиша, ама на бъзици ми тръгва.

Пък и автора на темата, моли да бъдем сериозни и да не разводняваме.
              И тъй като не се притеснявам от отвличане, имам силно сърце, макар и да вдигам кръвно от време на време щото ми е сигурно висок холестерола ще ви се изповядам, както сме почнали с кодове:

в акции имам 5 цифрено число
              в имоти 6 цифрено
              в земя 6 цифрено
              имам и лозе /то е безценно/
              аз съм се и застраховал - оцениха ме в 6 цифрено число /но само ако умра или стана инвалид/
              бизнеса ми е скромен причината е, че съм мързелив, обичам да работя малко, но за много пари ... но всичко което е отгоре, без имотите /те са наследство от родителите ми и се ожених за богата но скромна жена/ си е от него, като началната инвестиция.
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Само ако върнете 2 -годишната казарма и забраните търговията с пакетчета слънчоглед

А пък туй за мутрата с главата надолу е дрън-дрън .И по-добре не се мешете на тия дето тва им е "работата"
                Много ясно, че редовната военна служба ще бъде върната, макар и не 2 години. Мъж, който не умее да коси с шмайзер, да изкопае окоп и да ръга с щик в търбухът, не е мъж.
                А мутрата - с главата надолу ще виси. От другата страна няма как да го провесим, щото тимберицата мяза на компир, врат няма и ще се изхлузи.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                  Тоя на аватара ти е на друго мнение ама е било по негово време
                  То туй време никога не се мени! ...Винаги е актуално!

С убийцами и мошенниками, для которых ни закон, ни договор не писан, разговаривать не приходится!

....статия Сибирская жизнь (Томск). 1919, 4 февраля
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Само ако върнете 2 -годишната казарма и забраните търговията с пакетчета слънчоглед

А пък туй за мутрата с главата надолу е дрън-дрън .И по-добре не се мешете на тия дето тва им е "работата"
                    Тоя на аватара ти е на друго мнение ама е било по негово време

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      ... гласувайте за мен и БПФ...

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                        Сега видях!
                        В инвестора за първи път от много време преобладават позитивните теми и такива с конкретна бизнес насоченост. Затова ли лузърите нададохте такъв ужасяващ вой?!

Тема Брой мнения
                        02.12.2012 18:02 Политика 5676
                        02.12.2012 18:00 откриване на обменно бюро 13
                        02.12.2012 17:57 SCI - пирамида ли е според Вас? 524
                        02.12.2012 17:56 Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят 3399
                        02.12.2012 17:53 Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? 127
                        02.12.2012 17:50 Колко ЦИФРЕН сте? 41
                        02.12.2012 17:40 Колко да вдигна наема на старите наематели? 44
                        02.12.2012 17:37 Какво понижение очаквате на жилищните имоти? 4292
                        02.12.2012 17:33 Как започнахте на БФБ? 48
                        02.12.2012 17:27 Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването 437
                        02.12.2012 17:19 Оптимизъм на БФБ !!!

Ако си пуснеш сам още няколко теми и олимпииски медал ще вземеш, ко чакаш ?

А да, ама как можах да забравя да пиша по темата: 1-3 щот 2 не виждам
                        Last edited by KMETA; 02.12.2012, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Ами хайде де, регистрирай шибаната партия. Те сроковете изтичат
                          Не зная да има срокове за регистриране на партия.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                            Сега видях!
                            В инвестора за първи път от много време преобладават позитивните теми и такива с конкретна бизнес насоченост. Затова ли лузърите нададохте такъв ужасяващ вой?!

Тема Брой мнения
                            02.12.2012 18:02 Политика 5676
                            02.12.2012 18:00 откриване на обменно бюро 13
                            02.12.2012 17:57 SCI - пирамида ли е според Вас? 524
                            02.12.2012 17:56 Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят 3399
                            02.12.2012 17:53 Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти? 127
                            02.12.2012 17:50 Колко ЦИФРЕН сте? 41
                            02.12.2012 17:40 Колко да вдигна наема на старите наематели? 44
                            02.12.2012 17:37 Какво понижение очаквате на жилищните имоти? 4292
                            02.12.2012 17:33 Как започнахте на БФБ? 48
                            02.12.2012 17:27 Пазарът на жилища в България върви по пътя на възстановяването 437
                            02.12.2012 17:19 Оптимизъм на БФБ !!!

По принцип - това форум за инвестиции на финансовите пазари. Ти колко такива теми виждаш от гореизброените 11 ? Аз - около две.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Жей - гласувайте за мен и БПФ - и още другата есен ще го провесим с тимберицата надолу и ще го изтръскаме с тупалката като стар килим.

Иначе туканка скоро чакам тема - "Колко ви е дълъг самолетът".
                              Ами хайде де, регистрирай шибаната партия. Те сроковете изтичат

Коментар

• Жей - гласувайте за мен и БПФ - и още другата есен ще го провесим с тимберицата надолу и ще го изтръскаме с тупалката като стар килим.

Иначе туканка скоро чакам тема - "Колко ви е дълъг самолетът".

Коментар

Working...
                                X