Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ЦИФРЕН сте?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениевъв финансов форум нямам навик да посочвам биометричните ми данни
Как е дружката ти г-н доц.Черкезов?
Ще покоряваме ли нови земиИмот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа мен ми оряза прасенцата... И бутилката ТодороФФ и приятелското намекване да си смени ника Сега остава да ме прати в панделата. От сега обаче го предупреждавам, че нямам никакво намерение да се върна под нов ник, ако го направиCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЕ, браво, модераторите тук сами се цензурират
но не ме кефи, мен да ме цензурират, заради техни проблясъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеАми точно в това е проблема на българина. Него все някой го следи, ама и той все нещо краде, я ще е ДДС, я ще да са данъци.
Защо на запад инвеститорите са явни, не се крият и са под прожекторите дори като физически лица, участват в телевизионни шоута с манекенки и в националния ефир, а тука разни дребни душици се крият и се ослушват като врабчета в хамбар, пазят се от публичност на финансите си като дявол от тамян и непрекъснато обаче се тупат в гърдите пред служителите си или жена си. Ей това са 90% от бизнеса в България- КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ, ОТЯВЛЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.
За мен е нормално като си на светло в бизнеса и живота да го покажеш, останалото е гнилоч. Знам, че ще ви ядоса повечето, ама сте си такив!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеОтявлено трябва да не си в ред, за да решиш, че някой ще седне да ти снася инфо относно финансовите си активи. Темата е абсолютно безсмислена и освен да ти дава поле да дрънкаш глупости, а на другите - да те подиграват, нищо друго няма в нея. Мисля, че доста сериозно си объркал форума и спешно ти прпоръчвам http://www.teenproblem.net/ или нещо подобно.
Защо на запад инвеститорите са явни, не се крият и са под прожекторите дори като физически лица, участват в телевизионни шоута с манекенки и в националния ефир, а тука разни дребни душици се крият и се ослушват като врабчета в хамбар, пазят се от публичност на финансите си като дявол от тамян и непрекъснато обаче се тупат в гърдите пред служителите си или жена си. Ей това са 90% от бизнеса в България- КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ, ОТЯВЛЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.
За мен е нормално като си на светло в бизнеса и живота да го покажеш, останалото е гнилоч. Знам, че ще ви ядоса повечето, ама сте си такив!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениемай не си чатнал, че са един отбор дружинка нова смяна риболовциПри главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеХайде сега ти да обясниш защо просто спамиш и така нагло обиждаш в темата, не пишеш по същество и какво неинвестиционно видя в нея? ЧакамПри главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеАбе тоя форум заприлича на дневен стационар в психиатрия! Където и да отворя виждам писания на зомбирани изроди с ментални отклонения, които или искат да вдигат наеми или продават надежда за 3 бона или цитират светите книги. Моля модитата наистина да направят нещо, защото това вече не е форум, а клоака за изхождане на бъгнати троглодити с девиантно поведение. Само Черкеза се издържа, но последните двама-трима имбецили вече дойдоха в повече на аудиторията!
Коментар
-
Хайде сега ти да обясниш защо просто спамиш и така нагло обиждаш в темата, не пишеш по същество и какво неинвестиционно видя в нея? Чакам
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеАбе тоя форум заприлича на дневен стационар в психиатрия! Където и да отворя виждам писания на зомбирани изроди с ментални отклонения, които или искат да вдигат наеми или продават надежда за 3 бона или цитират светите книги. Моля модитата наистина да направят нещо, защото това вече не е форум, а клоака за изхождане на бъгнати троглодити с девиантно поведение. Само Черкеза се издържа, но последните двама-трима имбецили вече дойдоха в повече на аудиторията!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Абе тоя форум заприлича на дневен стационар в психиатрия! Където и да отворя виждам писания на зомбирани изроди с ментални отклонения, които или искат да вдигат наеми или продават надежда за 3 бона или цитират светите книги. Моля модитата наистина да направят нещо, защото това вече не е форум, а клоака за изхождане на бъгнати троглодити с девиантно поведение. Само Черкеза се издържа, но последните двама-трима имбецили вече дойдоха в повече на аудиторията!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
Коментар