Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ЦИФРЕН сте?
Collapse
X
-
Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
-
Първоначално изпратено от t.todoroff Разгледай мнениеАномалия...
Единият пита как се перат пари с чейнч, другият колко цифрен си???? Аман от герберистки номерца
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе Тодорофф, що ми изтри прасетата на 69?
Коментар
-
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеДесет цифрен съм.
Но то това си е в реда на нещата, при десетична бройна система повечето сме такива.
Специално уточнение за Музолорда:
Във всеки един момент портфейла ми се изразява с комбинация от цифрите от 1 до 9 плюс 0.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеЗаглавието на темата ми хрумна от пуснатата тема на Тони 1975 за кой как е започнал на БФБ, за което му благодаря!
Та ми хрумна всеки да каже колко цифрен е портфейла му, ама честно и без да раздува глупости!
Понеже знаете отношението ми към спестяванията , гледам да ги натискам да са под 5-цифрени и в момента са подтиснати 4-цифрени. Отношението ми към БФБ обаче в момента е много възторжено, така, че там ще гоня 4 и 5 цифри. В злато и сребро съм също 4 цифрен.
В имоти съм 6-цифрен, ама повечето опоненти в имотните теми гледат да ме направят 5-цифрен. Някой може да сподели и бизнеса на колко го оценява. Но реално без изхвърляния.
П.П. Хора със слаби сърца, които ги е страх от отвличания, или нямат връзка с реалността или да гледат да си избият комплексите, моля да не пишат!
Коментар
-
Десет цифрен съм.
Но то това си е в реда на нещата, при десетична бройна система повечето сме такива.
Специално уточнение за Музолорда:
Във всеки един момент портфейла ми се изразява с комбинация от цифрите от 1 до 9 плюс 0.|^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
|___________||__|___|)
(@)(@)""*|(@)(@)**(@)
Коментар
Коментар