Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко да вдигна наема на старите наематели?
Collapse
Заключена.
X
X
-
"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеТова е Яко!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеЗвъннах в психиатрията, но не знаех какъв адрес да дам. След като им обясних ситуацията, те казаха, че ти знаят адреса и идват до 15мин. !
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезависи колко бързо искаш да ги изгониш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПоследните ми наемодатели се бяха олели. След като 3 г. бяхме живели с договор, накрая от съжаление да не ги бръснат с данъци (те тогава бяха и доста по-високи) не подписах с тях такъв. За благодарност псетата типично по български ми качиха в рамките на 7-9 месеца наема на 3 пъти, като единия път в мое отсъствие нахлули с апартамента уж с нови наематели (за да ме изнудят да платя още повишение) и то докато жена ми бе със счупен крак на легло. Стиснах зъби и се направих на любезен, когато след няколко дни ги посетих да си платя наема с новото повишение, а пачата бе толкова нагла, че ми казва ... "Ами ние искаме да ходим на почивка в чужбина и затова бихме искали да ни предплатиш следващия път за 5-6 месеца напред, че да имаме пари" - Казах им, че няма проблем, но им спестих това, че вече сме си купили жилище и ще се изнасяме. Наглите твари си капарираха скъпата почивка за цяла фамилия, но на 1 март вместо да ида да им занеса новите наеми от март до есента, аз се изнесох. Разбира се, стана голям вой и тъй като, по принцип се държа любезно, те явно решиха, че могат да ме заплашват и се наложи леко обяснение на ситуацията. Лелята на хазяйката, едно изключително нагло бабе нападнало жена ми я провесих надолу с главата от 6 етаж хваната само за краката, да помисли малко кого напада, а на съпруга хазяин обясних, че само да ми е досадил още веднъж ще му счупя капачките и на двете колена, нещо което с удоволствие щях да свърша още тогава, ако нямаше много свидетели наоколо и ако жена ми няма лошия навик да припада като види кръв и като бия някого. Разбира се не отидоха на почивка, а изгоряха с капарото... 7 години съм живял под наем и сменихме 5 квартири преди да си вземем наше жилище. С някой от хазяите си съм бил в чудесно отношение и сега като се видим се радваме и си пием заедно кафето, но някой са си истински говеда и само от бой разбират.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Последните ми наемодатели се бяха олели. След като 3 г. бяхме живели с договор, накрая от съжаление да не ги бръснат с данъци (те тогава бяха и доста по-високи) не подписах с тях такъв. За благодарност псетата ми качиха в рамките на 7-9 месеца наема на 3 пъти, като единия път в мое отсъствие нахлули с апартамента уж с нови наематели (за да ме изнудят да платя още повишение) и то докато жена ми бе със счупен крак на легло. Стиснах зъби и се направих на любезен, когато след няколко дни ги посетих да си платя наема с новото повишение, а пачата бе толкова нагла, че ми казва ... "Ами ние искаме да ходим на почивка в чужбина и затова бихме искали да ни предплатиш следващия път за 5-6 месеца напред, че да имаме пари" - Казах им, че няма проблем, но им спестих това, че вече сме си купили жилище и ще се изнасяме. Наглите твари си капарираха скъпата почивка за цяла фамилия, но на 1 март вместо да ида да им занеса новите наеми от март до есента, аз се изнесох. Разбира се, стана голям вой и тъй като, по принцип се държа любезно, те явно решиха, че могат да ме заплашват и се наложи леко обяснение на ситуацията. Лелята на хазяйката, едно изключително нагло бабе нападнало жена ми я провесих надолу с главата от 6 етаж хваната само за краката, да помисли малко кого напада, а на съпруга хазяин обясних, че само да ми е досадил още веднъж ще му счупя капачките и на двете колена, нещо което с удоволствие щях да свърша още тогава, ако нямаше много свидетели наоколо и ако жена ми няма лошия навик да припада като види кръв и като бия някого. Разбира се не отидоха на почивка, а изгоряха с капарото... 7 години съм живял под наем и сменихме 5 квартири преди да си вземем наше жилище. С някой от хазяите си съм бил в чудесно отношение и сега като се видим се радваме и си пием заедно кафето ходим си по гости и т.н., но някой са си истински говеда и само от бой разбират.Last edited by Jay Gould; 01.12.2012, 23:50.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеКолко да вдигна наема на старите наематели?
Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеКолега, продавай имотите и ела да те отворя на бизнес предизвикателства.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеВече наистина си мисля,че нямаш имоти и не даваш нищо под наем...Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеКолко да вдигна наема на старите наематели?
Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!
Коментар
-
Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!35Да не го вдигам!45.71%16Да го вдигна с 3-5%, колкото е официалната инфлация5.71%2Да го вдигна с 10-13%, колкото е реалната инфлация17.14%6Да го вдигна с над 15% за да влагам в джипове и силиконки31.43%11The poll is expired.
Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар