IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко да вдигна наема на старите наематели?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Последните ми наемодатели се бяха олели. След като 3 г. бяхме живели с договор, накрая от съжаление да не ги бръснат с данъци (те тогава бяха и доста по-високи) не подписах с тях такъв. За благодарност псетата ми качиха в рамките на 7-9 месеца наема на 3 пъти, като единия път в мое отсъствие нахлули с апартамента уж с нови наематели (за да ме изнудят да платя още повишение) и то докато жена ми бе със счупен крак на легло. Стиснах зъби и се направих на любезен, когато след няколко дни ги посетих да си платя наема с новото повишение, а пачата бе толкова нагла, че ми казва ... "Ами ние искаме да ходим на почивка в чужбина и затова бихме искали да ни предплатиш следващия път за 5-6 месеца напред, че да имаме пари" - Казах им, че няма проблем, но им спестих това, че вече сме си купили жилище и ще се изнасяме. Наглите твари си капарираха скъпата почивка за цяла фамилия, но на 1 март вместо да ида да им занеса новите наеми от март до есента, аз се изнесох. Разбира се, стана голям вой и тъй като, по принцип се държа любезно, те явно решиха, че могат да ме заплашват и се наложи леко обяснение на ситуацията. Лелята на хазяйката, едно изключително нагло бабе нападнало жена ми я провесих надолу с главата от 6 етаж хваната само за краката, да помисли малко кого напада, а на съпруга хазяин обясних, че само да ми е досадил още веднъж ще му счупя капачките и на двете колена, нещо което с удоволствие щях да свърша още тогава, ако нямаше много свидетели наоколо и ако жена ми няма лошия навик да припада като види кръв и като бия някого. Разбира се не отидоха на почивка, а изгоряха с капарото... 7 години съм живял под наем и сменихме 5 квартири преди да си вземем наше жилище. С някой от хазяите си съм бил в чудесно отношение и сега като се видим се радваме и си пием заедно кафето ходим си по гости и т.н., но някой са си истински говеда и само от бой разбират.
    Като чуя подобни истории, и ми става жал за хората живеещи под наем, именно за това и посветих живота си да помагаме на хора във вашето положение.
    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Това е Яко!
      Естествено, че е много яко за безимотни мизерни гащници! ТОва е най-якото за тези, дето само злорадстват срещу хазяите си и никога през нещастния си и невзрачен живот не могат да си позволят да закупят поне един имот.
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
        Звъннах в психиатрията, но не знаех какъв адрес да дам. След като им обясних ситуацията, те казаха, че ти знаят адреса и идват до 15мин. !
        Това е Яко!

Коментар

• Вдигай мощно, изстискай ги до стотинка! Веднъж се живее, а са нужни кинти!
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            зависи колко бързо искаш да ги изгониш
            ха ха - много вярно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Последните ми наемодатели се бяха олели. След като 3 г. бяхме живели с договор, накрая от съжаление да не ги бръснат с данъци (те тогава бяха и доста по-високи) не подписах с тях такъв. За благодарност псетата типично по български ми качиха в рамките на 7-9 месеца наема на 3 пъти, като единия път в мое отсъствие нахлули с апартамента уж с нови наематели (за да ме изнудят да платя още повишение) и то докато жена ми бе със счупен крак на легло. Стиснах зъби и се направих на любезен, когато след няколко дни ги посетих да си платя наема с новото повишение, а пачата бе толкова нагла, че ми казва ... "Ами ние искаме да ходим на почивка в чужбина и затова бихме искали да ни предплатиш следващия път за 5-6 месеца напред, че да имаме пари" - Казах им, че няма проблем, но им спестих това, че вече сме си купили жилище и ще се изнасяме. Наглите твари си капарираха скъпата почивка за цяла фамилия, но на 1 март вместо да ида да им занеса новите наеми от март до есента, аз се изнесох. Разбира се, стана голям вой и тъй като, по принцип се държа любезно, те явно решиха, че могат да ме заплашват и се наложи леко обяснение на ситуацията. Лелята на хазяйката, едно изключително нагло бабе нападнало жена ми я провесих надолу с главата от 6 етаж хваната само за краката, да помисли малко кого напада, а на съпруга хазяин обясних, че само да ми е досадил още веднъж ще му счупя капачките и на двете колена, нещо което с удоволствие щях да свърша още тогава, ако нямаше много свидетели наоколо и ако жена ми няма лошия навик да припада като види кръв и като бия някого. Разбира се не отидоха на почивка, а изгоряха с капарото... 7 години съм живял под наем и сменихме 5 квартири преди да си вземем наше жилище. С някой от хазяите си съм бил в чудесно отношение и сега като се видим се радваме и си пием заедно кафето, но някой са си истински говеда и само от бой разбират.
              +11110100 Само така!

Коментар

• Последните ми наемодатели се бяха олели. След като 3 г. бяхме живели с договор, накрая от съжаление да не ги бръснат с данъци (те тогава бяха и доста по-високи) не подписах с тях такъв. За благодарност псетата ми качиха в рамките на 7-9 месеца наема на 3 пъти, като единия път в мое отсъствие нахлули с апартамента уж с нови наематели (за да ме изнудят да платя още повишение) и то докато жена ми бе със счупен крак на легло. Стиснах зъби и се направих на любезен, когато след няколко дни ги посетих да си платя наема с новото повишение, а пачата бе толкова нагла, че ми казва ... "Ами ние искаме да ходим на почивка в чужбина и затова бихме искали да ни предплатиш следващия път за 5-6 месеца напред, че да имаме пари" - Казах им, че няма проблем, но им спестих това, че вече сме си купили жилище и ще се изнасяме. Наглите твари си капарираха скъпата почивка за цяла фамилия, но на 1 март вместо да ида да им занеса новите наеми от март до есента, аз се изнесох. Разбира се, стана голям вой и тъй като, по принцип се държа любезно, те явно решиха, че могат да ме заплашват и се наложи леко обяснение на ситуацията. Лелята на хазяйката, едно изключително нагло бабе нападнало жена ми я провесих надолу с главата от 6 етаж хваната само за краката, да помисли малко кого напада, а на съпруга хазяин обясних, че само да ми е досадил още веднъж ще му счупя капачките и на двете колена, нещо което с удоволствие щях да свърша още тогава, ако нямаше много свидетели наоколо и ако жена ми няма лошия навик да припада като види кръв и като бия някого. Разбира се не отидоха на почивка, а изгоряха с капарото... 7 години съм живял под наем и сменихме 5 квартири преди да си вземем наше жилище. С някой от хазяите си съм бил в чудесно отношение и сега като се видим се радваме и си пием заедно кафето ходим си по гости и т.н., но някой са си истински говеда и само от бой разбират.
                Last edited by Jay Gould; 01.12.2012, 23:50.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!
                  Що не ги питаш ТАТОвото колко биха дали още под заплахата да ги изгониш ?????
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
                    Колега, продавай имотите и ела да те отворя на бизнес предизвикателства.
                    Колега ние сме заедно, аз отдавна съм дал 3 бона за каузата и продавам карти. Само глупаците не знаят, че SСI е яка фирма!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Вече наистина си мисля,че нямаш имоти и не даваш нищо под наем...
                      Сам не знаеш колко си прав! На фона на това, че искам да имам 70 имота, аз нямам почти нищо- 10 пъти по-малко

Коментар

Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!
                        Колега, продавай имотите и ела да те отворя на бизнес предизвикателства.
                        "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

Вече наистина си мисля,че нямаш имоти и не даваш нищо под наем...

Коментар

зависи колко бързо искаш да ги изгониш
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Звъннах в психиатрията, но не знаех какъв адрес да дам. След като им обясних ситуацията, те казаха, че ти знаят адреса и идват до 15мин. !

Коментар

• Колко да вдигна наема на старите наематели?

35
                                Да не го вдигам!
                                45.71%
                                16
                                Да го вдигна с 3-5%, колкото е официалната инфлация
                                5.71%
                                2
                                Да го вдигна с 10-13%, колкото е реалната инфлация
                                17.14%
                                6
                                Да го вдигна с над 15% за да влагам в джипове и силиконки
                                31.43%
                                11

The poll is expired.

Working...
                              X