IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко да вдигна наема на старите наематели?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
    знам ли, според процента на годишната инфлация, пресметни колко се е оскъпил живота.
    Реших така: Засега няма да ги вдигам предвид намалението на водата с 4 на сто и задържането на цената на тока Но вкарвам в една екселска таблица решенията на ДКЕВР, движението на цените на няколко вериги- Билла, Лидл, Кауфланд от една страна и Баумакс, Практикер и мосю Бриколаж от друга, както Булгарплод- Слатина. Цените на билетите в театрите, операта и кината. Както и на екскурзиите и почивките предлагани от български тур оператори и тур агенти. Малко сложно става ама обективно.

Коментар

• знам ли, според процента на годишната инфлация, пресметни колко се е оскъпил живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Didkata Разгледай мнение
        Явно Шумен ражда невероятни икономисти - износът надолу, вносът нагоре, и левът поскъпва
        Ако лева се изравни с британската лира, може и да не вдигам наемите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Майоре, моля не обиждай дамата! Не е тъпа, а ти имаш чувство за хумор като на изпаднал шапкар.
          Що се обаждаш без да те питат? Не виждаш ли, че блондинката ме обвинява че съм казал нещо, на което всъщност се присмивам?
          Айде, пий си хапчето и откривай поредната си идиотска тема!
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Къде съм го казал това? Търсих, търсих и не видях да съм казал подобна идиотия!

А може би си толкова тъпа, че не знаеш какво означава плезещо се човече? Да не си блондинка?
            Майоре, моля не обиждай дамата! Не е тъпа, а ти имаш чувство за хумор като на изпаднал шапкар.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Didkata Разгледай мнение
              Явно Шумен ражда невероятни икономисти - износът надолу, вносът нагоре, и левът поскъпва
              Къде съм го казал това? Търсих, търсих и не видях да съм казал подобна идиотия!

А може би си толкова тъпа, че не знаеш какво означава плезещо се човече? Да не си блондинка?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Лорде, тук нещата вече започват да тангират до неоснователната сериозност породена от трагизма в заварената ситуация.
                  Решението е да взмеш 3 зара. Хвърляш ги 3 пъти. Ако не излезе нито един чифт при хвърлянията - записва се числото 1000. Ако излезе само един чифт - записва се 500, ако са два чифта - записва се 700. Ако са 3 чифта, т.е. при всяко теглене излиза чифт - записва се 1300. - (Забравихме да уточним, че това не са годините на българската държава)
                  След процедурата, записаното число ти дава цената.
                  (Чисто, просто и максимално прозрачно, лишено от всякаква емоциална обвързаност с така наречения "имот")
                  Хазарт не играя, опирам се единствено на икономически и пазарни критерии. Пазара нараства, така, че.........

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                    Колко да вдигна наема на старите наематели?
                    Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!
                    Лорде, тук нещата вече започват да тангират до неоснователната сериозност породена от трагизма в заварената ситуация.
                    Решението е да взмеш 3 зара. Хвърляш ги 3 пъти. Ако не излезе нито един чифт при хвърлянията - записва се числото 1000. Ако излезе само един чифт - записва се 500, ако са два чифта - записва се 700. Ако са 3 чифта, т.е. при всяко теглене излиза чифт - записва се 1300. - (Забравихме да уточним, че това не са годините на българската държава)
                    След процедурата, записаното число ти дава цената.
                    (Чисто, просто и максимално прозрачно, лишено от всякаква емоциална обвързаност с така наречения "имот")
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Там е ключа , всички се заблуждават и голям страх при такава огромна планина от вътрешен дълг в лева. Според мен левчето ,е като пружинка и натегнато до безкрай. Да опитат 15% развъзване да видим накъде ще се задвижи, аз залагам за левчето. Ако съм прав това означава поне два пъти редукция на дълговете в страната, които са дългосрочни и са в евро , поне два пъти по висока покупателна стойност на заплати , пенсии...Само износа, ще излезе че е менте, но това и децата го знаят - износ на стоки с ниска принадена стойност. Това, че няма резервни пари нищо не значи..всъщност означава че големите спекуланти не са фиксирали България като привлекателна дестинация с надценена собствена валута, т.е. те мислят като мен и съм сигурен че резерва и 1 евро да стане, те ще кротуват. Знаят, че борда единственно възпира лева да не поскъпне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Изпрати ми финансовите ти отчети на фирмата за последните 3 години плюс копия от данъчните ти декларации и нямаш проблеми от моя страна.
                        Ключаров крие и от 10 % данък.Не мое само да папкаш требе и да даваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          лорде,

я кажи колко от имотите ти са пълни в момента и колко празни и пълните на какви цени са?
                          Изпрати ми финансовите ти отчети на фирмата за последните 3 години плюс копия от данъчните ти декларации и нямаш проблеми от моя страна.

Коментар

• Супертреидар.........ама 100% си прав....те затова искат да съборят борда ....Раное....когато вдигнат лихвите в европа....борда до 2 месеца пада
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• bertram

Там е ключа , всички се заблуждават и голям страх при такава огромна планина от вътрешен дълг в лева. Според мен левчето ,е като пружинка и натегнато до безкрай. Да опитат 15% развъзване да видим накъде ще се задвижи, аз залагам за левчето. Ако съм прав това означава поне два пъти редукция на дълговете в страната, които са дългосрочни и са в евро , поне два пъти по висока покупателна стойност на заплати , пенсии...Само износа, ще излезе че е менте, но това и децата го знаят - износ на стоки с ниска принадена стойност. Това, че няма резервни пари нищо не значи..всъщност означава че големите спекуланти не са фиксирали България като привлекателна дестинация с надценена собствена валута, т.е. те мислят като мен и съм сигурен че резерва и 1 евро да стане, те ще кротуват. Знаят, че борда единственно възпира лева да не поскъпне.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• super
                                с тия твои теории ме заболява главата само да ги прочета...пу пу да не се случва, защото ако се случи това дето ти го пишеш няма да има хепи енд за държачите на левове...ще има пускане на печатницата ....

ама да не мислим такива работи викам...
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X