Първоначално изпратено от polina
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко да вдигна наема на старите наематели?
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Didkata Разгледай мнениеЯвно Шумен ражда невероятни икономисти - износът надолу, вносът нагоре, и левът поскъпва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМайоре, моля не обиждай дамата! Не е тъпа, а ти имаш чувство за хумор като на изпаднал шапкар.
Айде, пий си хапчето и откривай поредната си идиотска тема!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКъде съм го казал това? Търсих, търсих и не видях да съм казал подобна идиотия!
А може би си толкова тъпа, че не знаеш какво означава плезещо се човече? Да не си блондинка?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Didkata Разгледай мнениеЯвно Шумен ражда невероятни икономисти - износът надолу, вносът нагоре, и левът поскъпва
А може би си толкова тъпа, че не знаеш какво означава плезещо се човече? Да не си блондинка?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЛорде, тук нещата вече започват да тангират до неоснователната сериозност породена от трагизма в заварената ситуация.
Решението е да взмеш 3 зара. Хвърляш ги 3 пъти. Ако не излезе нито един чифт при хвърлянията - записва се числото 1000. Ако излезе само един чифт - записва се 500, ако са два чифта - записва се 700. Ако са 3 чифта, т.е. при всяко теглене излиза чифт - записва се 1300. - (Забравихме да уточним, че това не са годините на българската държава)
След процедурата, записаното число ти дава цената.
(Чисто, просто и максимално прозрачно, лишено от всякаква емоциална обвързаност с така наречения "имот")
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеКолко да вдигна наема на старите наематели?
Този въпрос все повече ме тормози, след повишенията на цените на дребно на хранителни стоки , горива, енергия и всякакви стоки и услуги за бита. Дайте мнение приятели и колеги!
Решението е да взмеш 3 зара. Хвърляш ги 3 пъти. Ако не излезе нито един чифт при хвърлянията - записва се числото 1000. Ако излезе само един чифт - записва се 500, ако са два чифта - записва се 700. Ако са 3 чифта, т.е. при всяко теглене излиза чифт - записва се 1300. - (Забравихме да уточним, че това не са годините на българската държава)
След процедурата, записаното число ти дава цената.
(Чисто, просто и максимално прозрачно, лишено от всякаква емоциална обвързаност с така наречения "имот")Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТам е ключа , всички се заблуждават и голям страх при такава огромна планина от вътрешен дълг в лева. Според мен левчето ,е като пружинка и натегнато до безкрай. Да опитат 15% развъзване да видим накъде ще се задвижи, аз залагам за левчето. Ако съм прав това означава поне два пъти редукция на дълговете в страната, които са дългосрочни и са в евро , поне два пъти по висока покупателна стойност на заплати , пенсии...Само износа, ще излезе че е менте, но това и децата го знаят - износ на стоки с ниска принадена стойност. Това, че няма резервни пари нищо не значи..всъщност означава че големите спекуланти не са фиксирали България като привлекателна дестинация с надценена собствена валута, т.е. те мислят като мен и съм сигурен че резерва и 1 евро да стане, те ще кротуват. Знаят, че борда единственно възпира лева да не поскъпне.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИзпрати ми финансовите ти отчети на фирмата за последните 3 години плюс копия от данъчните ти декларации и нямаш проблеми от моя страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениелорде,
я кажи колко от имотите ти са пълни в момента и колко празни и пълните на какви цени са?
Коментар
-
bertram
Там е ключа , всички се заблуждават и голям страх при такава огромна планина от вътрешен дълг в лева. Според мен левчето ,е като пружинка и натегнато до безкрай. Да опитат 15% развъзване да видим накъде ще се задвижи, аз залагам за левчето. Ако съм прав това означава поне два пъти редукция на дълговете в страната, които са дългосрочни и са в евро , поне два пъти по висока покупателна стойност на заплати , пенсии...Само износа, ще излезе че е менте, но това и децата го знаят - износ на стоки с ниска принадена стойност. Това, че няма резервни пари нищо не значи..всъщност означава че големите спекуланти не са фиксирали България като привлекателна дестинация с надценена собствена валута, т.е. те мислят като мен и съм сигурен че резерва и 1 евро да стане, те ще кротуват. Знаят, че борда единственно възпира лева да не поскъпне.D.Y.F-091066
Коментар
-
super
с тия твои теории ме заболява главата само да ги прочета...пу пу да не се случва, защото ако се случи това дето ти го пишеш няма да има хепи енд за държачите на левове...ще има пускане на печатницата ....
ама да не мислим такива работи викам...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар