IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко да вдигна наема на старите наематели?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bertram

Остави имотите , скоро ще може да се направи голям удар с покупка на левчета. Размера на вътрешните дългове , които са в лева е просто уникален - жесток. Представи си освобождават лев - евро курса, всички таксиджии ще хукнат да си обръщат на момента левчетата в твърда валута. Обаче знаеш ли вица за онези, които чели вестници ! Във весниците било пишело, че държавата ще дава пари на бащите - детски. Един прочел и веднага се сетил, че бил направил едно на едно място и хунал да си го вземе. Прибрал си го той и се прибира в къщи при жена си с него. Влезли..естественно тя първия въпрос , който задала бил за детето. Той тръгнал да обеснява - така и така във вестника пише, ще дават пари за всяко дете на бащите. Обаче, му направило впечатление в това време впечатление, че техните две деца ги няма в къщи. Естественно попитал - къде са ? Отговора бил - и другите мъже четат вестници, да не мислиш че само ти четеш !
    Та връщаме се на таксиджиите , те имат в джобовете си прясно изкараните левчета и ще тръгнат да ги обръщат в евра , защото във вестника пише какво е казал Дянков разбира се ! Но и тези, които имат да вземат заети левове ще тръгнат да си ги търсят да ги обменят, те също ще четат вестници и ще видят как се сбъдва прогнозата на бившия вече фин.министър. Да но такова огромно количество левове в България въобще няма и забележи - никой длъжник , чийто дълг е в левове няма да иска по собствено желание да се издържава в евро, тези дългове са левови и Стара планина бледнее в сравнение с техния размер. Естественно грешката не може да не бъде забелязана от външни валутни спекуланти и ще задвижи една малка планина от евра, която да се смени в левове при изгоден курс.
    D.Y.F-091066

Коментар

• лорде,

я кажи колко от имотите ти са пълни в момента и колко празни и пълните на какви цени са?
      Last edited by bertram; 13.03.2013, 19:09.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Благодаря, но не ме устройва. В итали за 4 години и половина има спад с 18%. Да не говорим, че спада е само за избушеняци както у нас, а нормалните имоти си катерят, наемите също.
        Защо да купувам 1 в Рома, като мога за тези пари да купя 3 в Софето при несравнимо по ниски данъци?
        Лорде, четох че искаш да купуваш МОЛ Плевен!
        Не се излагай, в Италия яко са подценени имотите!!!
        Ще скачаме ли на външния пазар?
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Благодаря, но не ме устройва. В итали за 4 години и половина има спад с 18%. Да не говорим, че спада е само за избушеняци както у нас, а нормалните имоти си катерят, наемите също.
          Защо да купувам 1 в Рома, като мога за тези пари да купя 3 в Софето при несравнимо по ниски данъци?
          Оди бре, молим ти са! От името на целия форум ти са молим! Взимай чиркеза и дим да ви няма

Коментар

Ще купуваме къщи по курортите или проекти. Има голямо търсене от Руснаци.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Лорде, продавай панелките и ела с мен да купуваме жилища в Италия, сега е момента да ударим кьоравото, силно и мощно и да направим удара на живота си.

Коментар

• Лорде, продавай панелките и ела с мен да купуваме жилища в Италия, сега е момента да ударим кьоравото, силно и мощно и да направим удара на живота си.

Коментар

• Дигай баце.Те така и без другото си режем клона.На моите им смъкнах 20 % от новата година насам.И даже им оферирах че ако предплатят мин 6 мес .ще им смъкна още.
                  То затова е криза.Оцеляват влагащите акъл не само алчност.Един мои преподавател от университета казваше"Една сделка е е добра когато и двете страни са доволни"
                  А пък клонингованите Тъпчовци нека си чекат растежа с десетилетие.

Коментар

• Първоначално изпратено от oiling the gears Разгледай мнение
                    По-добре недейте сега ...
                    Е, кво недей, гледайте кво стаа във Филибето!
                    http://fakti.bg/imoti/61312-studenti-bagat-ot-parnoto
                    ДВУЦИФРЕНИ РЪСТОВЕ!!!
                    КЕФФФФФФФФФФФ

Коментар

• По-добре недейте сега ...

Коментар

• Наемите НЕ се ръководят от това, с колко е поскъпнал живота, а с това кой колко е готов да ти даде. Ако търсиш някаква справедливост във времена на капитализъм си обречен - какво значи: стоките поскъпнаха, аз имам нужда от повече пари и за това ще вдигна наема??? Аз лично не живея под наем, но съм говорил с 3-4 човека, които постоянно си намаляват наема. Все пак решението си е твое - за мен дори ако запазиш сегашния си, ти би направил добра сделка!
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Абе как вървят селските имоти? Питам, щото имам два за отдаване.
                          Зависи от разположението на имота - може да вземеш 1лев/м2, може да вземеш и 1евро/м2.
                          При всички положения е по-добре да дадеш имота под наем - така не го разбиват крадци и не запустява. Важното е да попаднеш на хора стопани, които да се грижат добре за него.
                          Last edited by tnm; 02.12.2012, 20:27.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
                            Lord-e,

Викаш що да са празни за Х лева, като може да са празни за Х+100 лв.

И после може да се хвалиш: на мойте имоти наемите са от най-високите.
                            Добре си се сетил!
                            Аз това много пъти го обяснявам на колеги, не отдавайте на сульо и пульо, дръжте цели блокове празни защото ке паднат цените на наемите ако се подведем по кандидатите дето хленчат. Засега сме сравнително единни при неотдаването.
                            Аз настоявам хазяите които имат множество имоти да не отдават поне половината както правя аз. Така се подтиска предлагането, а търсачи все ще се намерят, свят широк.

Коментар

• Lord-e,

Викаш що да са празни за Х лева, като може да са празни за Х+100 лв.

И после може да се хвалиш: на мойте имоти наемите са от най-високите.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                                Хахахаххахах, нали аз съм от хората на Дянков, ще ме пратиш да проверя сам себе си!

Не парадирай много с това. Той и оня депутат (между другото първия задържан от 20 години насам) беше от ГЕРБ и казваше властта съм аз, но видя какво стана. Задържаха го преди да му отнемат имунитета (24 часово полицейско задържане) .Да те светна де.Защото може и да не те проверяват само тези за които казваш, че са твои хора.

Коментар

Working...
                                X