IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра дума за съфорумец!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Боже, как съм се подвел едно време като си мислех, че анон 6706 е почтен човек.
    Такъв съм.
    Почтен, но справедлив!

Ти пък много се впрегна нещо?!

П.П. Като помниш спора ми с Чунчо и следствието от него - напускането ми на валутната тема, защо тогава не се замисли за тема "Лоша дума за съфорумец".
    Тъкмо щеше да бъде щекотлива, а и доста полезна.

Коментар

Ще заминавам за известно време,

така че благодаря ви и помнете:

По една хубава дума всяка сутрин - деня става съвсем друг.

Пожелавам всичко хубаво дори и на оня, дето няма свян да окепази една чиста тема с мазните си думи, той се знае кой е, пък който е прочел малкото постове ще разбере кой е.

Горе главите и напред!
      Аз също ти пожелавам всичко хубаво и не използвам никога мазни думи, по-скоро дращещи. Мазнотиите не ги харесвам ич. Пич си по принцип само дето си в грешка за тренда на имотяте
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Успех колега и здраве
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Що така?!
          Темата Политика е най-яката в Света!!! Там е есенцията на интелектуалната МОЩ на участниците в Инвестор.
          Появи се най-после лека конкуренция в лицето на темата Биткойн, но нека направи още постове, за да мога да съм сигурен.

П.П. По темата - Аз не съм благодарен никому в този форум.
          Пич,

темата не е да си благодарен някому, а да кажеш добра дума за някого.

Като нямаш - махай се и си ходи в политиката...

Боже, как съм се подвел едно време като си мислех, че анон 6706 е почтен човек.

Ааааа, да , хората помнят спора ти с 4ун4о от едно време, ти какво си мислиш?

Сполай.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Темата Политика е най-яката в Света!!! Там е есенцията на интелектуалната МОЩ на участниците в Инвестор.
            .
            Йес, Йес , Йес. Неповторими са там

Коментар

Ще заминавам за известно време,

Пожелавам всичко хубаво дори и на оня, дето няма свян да окепази една чиста тема с мазните си думи, той се знае кой е, пък който е прочел малкото постове ще разбере кой е.

Горе главите и напред!
              Споко. Не съм ти я окепазил. Просто я направих по-малко сладникава.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                Имам един колега с който често пишехме от един компютър. Беше се кръстил megamind, но някой расист сред модераторите явно усети, че колегата ми е циганин и защитаваше циганите в една откровено расистка пропагандна тема го баннаха за една година. Той определено се отврати от форума, не е гьонсурат като мен.
                Всеки път му натяквам "Съди ги бе човек, не може заради това, че си циганин да те банват!" Той маха тъжно с ръка и въобще не му се занимава. Най-големия пич сред циганите в нашата куриерска фирма.
                Стига ченгеджийски оправдания, моето ИП го ползват доста хора, но не съм видял някой да пише тук

Коментар

• Ще заминавам за известно време,

Горе главите и напред!

Коментар

• Имам един колега с който често пишехме от един компютър. Беше се кръстил megamind, но някой расист сред модераторите явно усети, че колегата ми е циганин и защитаваше циганите в една откровено расистка пропагандна тема го баннаха за една година. Той определено се отврати от форума, не е гьонсурат като мен.
                    Всеки път му натяквам "Съди ги бе човек, не може заради това, че си циганин да те банват!" Той маха тъжно с ръка и въобще не му се занимава. Най-големия пич сред циганите в нашата куриерска фирма.
                    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      То пък 99 % от темите мноко умни..
                      Що така?!
                      Появи се най-после лека конкуренция в лицето на темата Биткойн, но нека направи още постове, за да мога да съм сигурен.

П.П. По темата - Аз не съм благодарен никому в този форум.

Коментар

• То пък 99 % от темите мноко умни..

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Останах безкрайно изненадана от факта, че човек може да бъде толкова полезен на някого, когото не познава!
                          Важното е някой да ти помага когато те познава.
                          Тогава трябва да се изненадваш...

Коментар

Тука може да кажете добра дума за колега съфорумец!

Настоящ или от миналото.
                            Егати подмазваческата тема.

Създадена от ник в чието име има OIL. и LUB (lubricant)

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                              Тато.....винаги в настроение и с добро чувство за хумор споделящ идеите си сас всеки от нас в форума
                              сас и без идеи, позицията му е страхлива и банална, упс.. то беше за добра дума

Ми, чат пат има чувство за хумор, което е най-важното и показва интелект, има добра дума от мен!

Коментар

• Тато.....винаги в настроение и с добро чувство за хумор споделящ идеите си сас всеки от нас в форума

Коментар

Working...
                                X