IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра дума за съфорумец!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
    Martingale has left. I liked his approach. However, now we need a new Nr. 1.
    Nikola peeves me most of the time.Therefore he gets 1.

Thanks
    Ааа, защо пък Мартингейл да е хес лефт ? хаха. Невър. следователно не е ли 1. хаха
    Хайде за да не плачеш защо не вземеш 11 ? то не е ли 2 пъти по 1 (за по-сигурно) хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
      Ама как не си разбрал вече, че 1 не е ли запазен за Мартингейл?, Други номера няма ли, защо все 1?, хаха
      Martingale has left. I liked his approach. However, now we need a new Nr. 1.
      Nikola peeves me most of the time.Therefore he gets 1.

Thanks

Коментар

Nikola is number 1
        Ама как не си разбрал вече, че 1 не е ли запазен за Мартингейл?, Други номера няма ли, защо все 1?, хаха

Коментар

Nikola is number 1
          +1

Last edited by Nikola; 26.11.2012, 11:39.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Nikola is number 1

Коментар

• Не са малко - SubZero, Graham, Nide, Fiscalist, Martingale, netware5... и други разбира се, но някои май са спрели да пишат

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                И аз благодаря на Импето, че ме накара да си кача платформата и да стана клиент на един инвестиционен посредник.
                И яко зариби.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И аз благодаря на Импето, че ме накара да си кача платформата и да стана клиент на един инвестиционен посредник.

Коментар

• Ех значи... аз тъкмо се надявах да се видя тук, но уви

Коментар

• струва ми, че темата се е изместила в друга насока след включването на мисирката, но това е нещо нормално тук...

според мен мисирката е пример за всичко по-долу изброено ......................... просто тя е антипод на изброените качества и е нагледен пример какво не бива да се прави никога и при никакви обстоятелства ......................... и заради това тя заслужава моята "добра дума за съфорумец"...

1. Най-компетентен форекс-участник: …
                      2. Най-добър инвеститор на фондовите борси:
                      3. Най-остроумен форекс-участник:
                      4. Най-ерудиран форумен участник:
                      5. Най-остроумен форумен участник: проблясъци на остроумието:
                      6. Най-спокоен и уравновесен съфорумник-нипукист:
                      7. Форумен перфекционист:
                      8. Най-коректен форумен участник:
                      9. Най-добър работодател:
                      10. Най-добър професионалист в своята област /еколог,икономист,правист,т� �хник,филолог,лингвист,физи к,астроном…./:
                      Last edited by _1912_; 20.11.2012, 04:33.
                      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Искам да благодаря на Пирамидата, че развеселява с непрекъснатото предлагане на неговите проекти с които се опитва да опердаши някой наивник
                        Искам да благодаря на Императора, единствено той ме подкрепя за запазване целоста на България и борбата ми за възвръщане на тракийските ни имоти, и подготовка на армията ни за възвръщане на всичките ни предишни територии.
                        Е.К.С. /Ей, К*ре Сплескан/, точно ТИ да ни пееш, че милееш за българщината, при това непознаване на писмената реч - например, в граматиката при употреба на притежателни и възвратни местоимения - си е фарс, дори не комедия.
                        Нали така, Дохтуре?
                        А "опердасването" го сънуват малоумници като теб, дето опитват да мерят всички с късия си /освен, че е крив и тънък/ "метър". Определено, ти си по-успешен от мен по частта "смях през сълзи", поздравления !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Трябва ли да ти обърна внимание....
                          Ами да ти обърна.
                          Десет процента за ден си е супер печалба....
                          Десет процента за седмица е добра печалба....
                          Десет процента за месец е задоволителна печалба...
                          Десет процента за година е губене на време...
                          А относно поздравленията , почват да ставате досадни....
                          За всички тези добри момчета и добри анализатори мога да кажа и няколко думи кой как излезна от борсата и защо и за Аналгина , корк , Канцлера и Доктора и Професорът и т.н.За
                          Да кажеш че те научил на нещо ами тогава трябва да си вън от борсата,поне нашата ....
                          Ами ако искаш ми обръщай внимание, но на какво те е научил някои да търгуваш на тази борса не го интересува никои.Това първо
                          Второ, на тази борса държавната как се търгува и има ли нужда от обучение?
                          Тука търгуват само с вътрешна информация и със свързани лица, тоест всички в даденото ИП работещи там.Друг вид търговия на БФБ /държавната/ и с тези мажоритари, няма как да има и ако я има е много малко.Тоест резултата е асиметричност на информацията и от там останалите проблеми са налице.

Нито фундаментални анализи, нито класически технически анализ важат.
                          Няма оправия с това, даже ако стане частна борса ще има доста мажоритари които няма да изпълнят условията.
                          А бе както и да е, някои ти е подсказал къде какво и това било какво? аххахаха

Тема за его маняци, явно тука ври.
                          Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                            Много енергия хвърляте в тази "его" тема. Що не намерите нещо по-ползотворно?
                            Ами то, ясно, форумът се е превърнал в място за изхвърляне на излишната, неоползотворена енергия, вместо да ни обогати информационно и духовно. Когато човек не желае да прогледне, нищо не е в състояние да го пробуди, пък бил той и Дохтур. Иначе, Poncho, и на теб благодаря, че вярно усещаш дефектите на системата и умееш да го изкажеш. Иначе, уж умни хора, а как се увличаме, само.

Коментар

• Много енергия хвърляте в тази "его" тема. Що не намерите нещо по-ползотворно?

Коментар

• Искам да благодаря на Пирамидата, че развеселява с непрекъснатото предлагане на неговите проекти с които се опитва да опердаши някой наивник
                                Искам да благодаря на Императора, единствено той ме подкрепя за запазване целоста на България и борбата ми за възвръщане на тракийските ни имоти, и подготовка на армията ни за възвръщане на всичките ни предишни територии.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X