IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра дума за съфорумец!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
    Сламката:

1. Най-компетентен форекс-участник: …
    2. Най-добър инвеститор на фондовите борси:
    3. Най-остроумен форекс-участник:
    4. Най-ерудиран форумен участник:
    5. Най-остроумен форумен участник: проблясъци на остроумието:
    6. Най-спокоен и уравновесен съфорумник-нипукист:
    7. Форумен перфекционист:
    8. Най-коректен форумен участник:
    9. Най-добър работодател:
    10. Най-добър професионалист в своята област /еколог,икономист,правист,техник,филолог,лингвист,ф изик,астроном…./:
    .
    Преди години правеме такова състезание....
    Всеки определяше десет акции / взимаше цената от даденат дата и ценато до друга дата изчисляваше се виртуален портфеил от 10 К и всяка акция с еднакво тегло и кой искаше да се бори за успеваемост стартира....
    Last edited by Монти; 17.11.2012, 21:44.

Коментар

• Сламката:

10. Най-добър професионалист в своята област /еколог,икономист,правист,техник,филолог,лингвист,ф изик,астроном…./:
      11. Най-грижовен и мил съфорумец/ка:
      12. Най-добър разказвач,поет,ценител на изящни изкуства:
      13. Най-добър лирик,муза /Душа камбана/:
      14. Съфорумец с най-добри музикални предложения:
      15. Съфорумец с тотален хъс в защита на тезата си:.
      16. Форумен философ:
      17. Най-добър готвач,кулинар,гастроном:
      18. Най-добър футболист на форума:
      19. Най-голям дразнител за околните:
      20. Най-добре защитаващ тезата си в темата за политика /вкл.фотоси/:
      21. Най-добър пияч:
      22. Император на форума:
      23. Форумна двойка за пример
      Last edited by nadyia; 17.11.2012, 18:58.

Коментар

• Като нова участничка-не съм оторизирана да отварям теми, затова ще помоля някой от тук присъстващите, ако има моето виждане, да отвори нова тема-примерно:"Помисли и номинирай", или нещо по негово/нейно усмотрение. Ето моята идея:

Уважаеми дами и господа, даваме ли си сметка, или не-но уверено движим към края на настоящата година.Както се полага,всеки българин прави своя равносметка за постигнатото /изгубеното/,чертае планове и стратегии за бъдещето.Предлагам да номинираме по определени показатели най-достойните по определени направления .
        За целта трябва да направим примерни критерии, по които да класираме участниците. Смятам, че можем да пуснем и майтапчийски категории-така ще разнообразим малко живота и дори ще повишим настроението точно преди Коледните празници.
        Долу пускам примерни категории, заедно с моите виждания за някои от моите фаворити. Прегледах някои от темите,но нямам претенции да съм била изчерпателна в класацията си,а и оценката е субективна,което се надявам вие да коригирате,след пускането на вашите номинирани и след анализа на общите резултати. Предлагам всеки от тук пишещите да се включва само с едно гласуване по критериите /веднъж по всички категории/, както и всеки да има право да добави и свои категории,освен тук предложените.
        Накрая, ще помоля някои от желаещите-по-активни участници,заедно с администратор на сайта-да обобщят резултатите, които да бъдат показани, преди Коледа. Смятам, че това ще е един добър и весел завършек на настоящата година, стига да няма злобни подмятания и неадекватни включвания от участници, т.е. – ще помоля в темата да пускат мнения само тия, които умеят да се забавляват, или имат чувство за хумор.
        Примерните категории,според мен биха могли да бъдат следните, като начаото съм поставила върху най-посещаваната тема за форекс-търговията, която още преди 5-6 години беше надхвърлила 100 000 посещения… /моля добавете свои варианти/:

Моите номинации са следните /мнението е субективно,но познанството ни е виртуално, така че не би трябвало да има сърдити/. Това, че са номинирани никове от миналото, ще стимулира останалите, а всеки може да бъде включен като най-добър в няколко категории. Важен ще бъде окончателният резултат:

1. Най-компетентен форекс-участник: коко.
        2. Най-последователен оптимист на фондовите борси: tony1975
        3. Най-остроумен форекс-участник: Реда
        4. Най-ерудиран форумен участник: bertram
        5. Най-остроумен форумен участник: Колчо Слепеца
        6. Най-спокоен и уравновесен съфорумник-нипукист: B.Graham
        7. Форумен перфекционист: /не мога да определя/
        8. Най-коректен форумен участник: Дон Карлос.
        9. Най-добър работодател: Kosmonavta
        10. Най-добър професионалист в своята област /икономист,правист,техник,филолог,лингвист,физик,ас троном,моряк,еколог…./: съни(тя)
        11. Най-грижовен или мил съфорумец/ка: artemida_sofyanska
        12. Най-добър разказвач,поет,ценител на изящни изкуства: Jay Gould
        13. Най-добър лирик,муза /Душа камбана/: badboy333
        14. С най-добри музикални предложения: artemida_sofyanska
        15. Съфорумец с тотален хъс в защита на тезата си: Joan.
        16. Форумен философ: Мечобиков
        17. Най-добър готвач,кулинар,гастроном: artemida_sofyanska
        18. Най-добър футболист на форума: /нямам мнение/
        19. Най-голям дразнител за околните: polki
        20. Най-добре защитаващ тезата си в темата за политика /вкл.фотоси/: Коки.
        21. Най-добър пияч: Kosmonavta.
        22. Император на форума: Императора.
        23. Форумна двойка за пример: ТНМ-mechobikov
        Ако желаете, може да направите и кратка обосновка на избора си.Лично аз нямам някакви свръх-впечатления от хората, които съм номинирала-чела съм мнения и съм направила свои преценки за някои качества,но това не означава, че няма и по-достойни.Все пак,в крайното класиране ще се види кои от участниците имат най-много събрани гласове.Мисля,че ще се получи забавно четиво,стига да подходим и с необходимата доза хумор:не се стягайте излишно-достатъчно са ни злобата и неприятностите,вън от форума.Политическите коментари и уклони също са нежелателни, но може все пак, ако някой желае-да добави още един критерий в тоя дух.Почти не зная българин, който да не разбира от политика, както и такъв, който да не става за депутат,според собствената си оценка.Болшинството българи също така разбират и от футбол,но не и,когато са на самото игрище, а най-вече-като странични наблюдатели.
        Последно, моля мъжете да не се впускат в излишни пререкания и апострофи.Молбата на една дама тук-в мое лице-е, тия, които желаят да попълнят своята “анкета” и ако желаят-да обяснят накратко мотивите си в същият пост,след което-да я изпратят в темата, т.е. –да не разводняваме излишно нещата в злобеене и обиди.Бъдете все пак коректните и точни мъже, които всички жени бихме искали да виждаме около себе си!
        Смятам, че няма хора, които да се обидят! Моля, не поставяйте себе си в категориите, за да изключим елементът на пристрастие.
        Поздрави!

А това е "сламката",за да е лесно на желаещите да поставят своите отговори с копи-пейст:
        11. Най-грижовен и мил съфорумец/ка:
        12. Най-добър разказвач,поет,ценител на изящни изкуства:
        13. Най-добър лирик,муза /Душа камбана/:
        14. Съфорумец с най-добри музикални предложения:
        15. Съфорумец с тотален хъс в защита на тезата си:.
        16. Форумен философ:
        17. Най-добър готвач,кулинар,гастроном:
        18. Най-добър футболист на форума:
        19. Най-голям дразнител за околните:
        20. Най-добре защитаващ тезата си в темата за политика /вкл.фотоси/:
        21. Най-добър пияч:
        22. Император на форума:
        23. Форумна двойка за пример:

Коментар

• Първоначално изпратено от СоКоЛоВ" Разгледай мнение
          ахахахха. Ами това е резултата.Та ти търгуваш на тази борса за 10%, ами с колко основен капитал и колко с търговски. хахаха
          Как да ти кажа добра дума?
          Ей това невежеството е блаженство.
          Трябва ли да ти обърна внимание....
          Ами да ти обърна.
          Десет процента за ден си е супер печалба....
          Десет процента за седмица е добра печалба....
          Десет процента за месец е задоволителна печалба...
          Десет процента за година е губене на време...
          А относно поздравленията , почват да ставате досадни....
          За всички тези добри момчета и добри анализатори мога да кажа и няколко думи кой как излезна от борсата и защо и за Аналгина , корк , Канцлера и Доктора и Професорът и т.н.За
          Да кажеш че те научил на нещо ами тогава трябва да си вън от борсата,поне нашата ....

Коментар

• Тайфата от 30+ и кръчмата - разнобразяват натоварения ден! Специални благодарности на Космо, Вълчо, Колчо, Чичо, Съни, Кев, Badboy и Тнм че са ми вдигали духа, когато е бил "много паднал"
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
              Аз съм старо куче но под друг ник - по въпроса, че някой стари вече ги няма тук.
              Навъртаме се още - като примерно "Наивник" - бабун

Малко носталгия от миналото
              Това че старите кучета започнаха да се завръщат, е добър знак

Коментар

• И аз искам да благодаря
                Тъгувах активно 2005 – 2009 и има много форумци, които са ми били изключително полезни и от които научих много. Ще спомена някои

Първо – благодаря на Батя. Той винаги е бил номер едно за мен. Изключителен спекулант, с невероятен усет, начетен, интелигентен и позитивен

На Nikola благодаря за чудесните анализи и прогнози, които правеше по онова време. И още, ценни участници за мен са били – Хосе, prodigal, ravnovesie, netware5, Аналгина, Субзеро, Director и др.

От по-рядко пишещите няма как да не спомена Майната, Big Bear и INOX.

От не-спекулантите с удоволествие чета marandi.

Благодаря на всички, от които съм научила нещо – включително как не трябва да се мисли и какво не трябва да се прави

Коментар

• добра дума за pipbel, който ме изучи на БФБ
                  Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Космонавта, Съни(тя),Наивник,Тялото...
                    Last edited by rinaa; 17.11.2012, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      +1000,

сега чакам онова мекере Импа , да пусне тема за толерантността .
                      Що да съм мекере, бе - пущиняк? И що да не пусна тема за толерантността, ако искам - аз съм човек толерантен.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Аз искам да Благодаря на Амстердам ,че най-редовно банва и почиства спама на многониковите 2 и половина герберски трола :

http://www.youtube.com/watch?v=IP-jxd3DE9I
                        Ами вие се познавате явно, затова и сте с толкова акъл и двамата.Но дали шефовете и знаят, че ти дава информация за потребители, а уж форума бил анонимен. ахахха
                        Всеки път като се обръщаш към мен със "Пиле" или там пилешките ти истории, ме баннват.Защо троле Пспарту?
                        Трябва да имаш предвид ,че оригиналния ник SoKoLoV беше от 2005г .и сам поисках да ме изтрият, заради такива мазни тролове като теб.
                        Тъй като нивото ви е прекалено ниско. Това явно и ясно ли ти е или?

аххаха какви смешни душички имало по света.
                        Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

• Аз искам да Благодаря на Амстердам ,че най-редовно банва и почиства спама на многониковите 2 и половина герберски трола :

http://www.youtube.com/watch?v=IP-jxd3DE9I
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            За форума ми е забранено да ползвам секретарка ,но пък има доброволни....

А иначе аз също следя изявите на някой форумци като Батя например и като влезе някъде на дадена цена ,веднага правя 10 % там от цитираната и излизам...
                            Ето това е полужително за мен....
                            П.П. А това не ми пречи да правя анализ /повече лош/ на позицията и той да ми е сърдит пермаментно......
                            ахахахха. Ами това е резултата.Та ти търгуваш на тази борса за 10%, ами с колко основен капитал и колко с търговски. хахаха
                            Как да ти кажа добра дума?
                            Явно толкова много загуби на борсата не е имало до сега по света, че щом се радвате на 10% и то от борса като нашата и то по сигнал на някои друг. аххахаха

Ей това невежеството е блаженство.
                            Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Монти, приятелю, къде отиде правописът ?
                              За форума ми е забранено да ползвам секретарка ,но пък има доброволни....

А иначе аз също следя изявите на някой форумци като Батя например и като влезе някъде на дадена цена ,веднага правя 10 % там от цитираната и излизам...
                              Ето това е полужително за мен....
                              П.П. А това не ми пречи да правя анализ /повече лош/ на позицията и той да ми е сърдит пермаментно......

Коментар

• Вие всички който благодарите вече какво сте направили ,милионери ли сте , ИП сте отворили в Сити банк ли сте консултант или анализатор...
                                Монти, приятелю, къде отиде правописът ?

Коментар

Working...
                                X