If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това трябва да е някаква нравствена тема.Кое как видите само от писанията на някого си, че и след това ще му кажете добра дума.?
Това сега каква тема е?
Бсп е политически труп това го разбраха и пенсионерите. ахахх
разбирам я като два варианта ..." Новобранците" казват кой са им учителите им и вече са минали във по горен стадии , когато стават те за учители ....,
А вторият като страница в едни вестници......за тях само хубаво.
Това е в кръга на шегата....
Иначе е редно какво сте научили повече от тях например ....
Вие всички който благодарите вече какво сте направили ,милионери ли сте , ИП сте отворили в Сити банк ли сте консултант или анализатор...
Та така ....
Мисля че в тези тежки за БФБ времена всички позагубихме умението да говорим с аргументи и да приемаме чуждото мнение.
Много често различните гледни точки се превръщат в караница и се стига дори до обиди. Но голяма част от форумците им доставя удоволствие просто да дразнят останалите.
На кого ще благодаря?
На всички които НЕ са тук за да дразнят останалите и да си избиват комплексите, а се мъчат да търгуват и да правят пари на борсите !
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Тези от които съм научил доста неща, за съжаление вече не пишат, някои от годни, още от преди 2007 изчезнаха, други последните години, или поне не пишат вече в тоя форум - дори коко изчезна. Специални благодарности и за c1, той си знае за какво
Написал съм "ДРУГИ ПРЪСТИ", не "ДРУГ ПРЪСТ".
Не ти се получи оригиналността. Помисли какви комбинации могат да се направят с пръстите на ръката, които изключват "измиването им".
Не, че съм очаквал нещо друго от тъй-уважаваните от мен съфорумци. Простотията и вулгарността са повсеместни.
Казвам и "добра дума" за Пирамид. Умен, та дрънка!!!!!!
Че кой ти говори за един пръст? Я чети внимателно, pls. Никоя комбинация с пръстите на ръката не изключва миенето, прочее. Хайде, лека ти вечер.
Написал съм "ДРУГИ ПРЪСТИ", не "ДРУГ ПРЪСТ".
Не ти се получи оригиналността. Помисли какви комбинации могат да се направят с пръстите на ръката, които изключват "измиването им".
Не, че съм очаквал нещо друго от тъй-уважаваните от мен съфорумци. Простотията и вулгарността са повсеместни.
Казвам и "добра дума" за Пирамид. Умен, та дрънка!!!!!!
Е твоят ник данее по хубав.....а това нее тема.....просто сие място за похвала.....товаче ти неси похвален говори лошо за твб ...замисли се ....а и сега ругаешшшшш....това нее присъщо за инвеститор а за Бустанджия
Хайде, стига. Колегата Prodigal е, май, единственият тук, на форума, който де факто ми оказа реална, действена /организационна, морална и всякаква друга възможна/ помощ последните 5 години в нещата, които от години опитвам тук да промотирам и ме търпи, какъвто съм дръвник, и показва страховито търпение...Иначе, намирам сериозен позитивен заряд в Берти, Вал/Ши, Импи, Jay Gould, Alonso (здрасти !) и дори Дохтур Черкезов, който успява да ме развесели почти винаги а, току вземе, та издума и наистина ценни мисли...Поднасям извинения на колегите, които са били точни и добронамерени и които сега, по разсеяност изпускам "старост-нерадост" :
-пичове и пи*ки, вие сте страхотни и, дори да не приемаме всеки път мненията си, успяхте да заслужите моето скъпоценно уважение! Дори zarco на моменти ми изглежда разумен ама, кой не греши, 'баси
Готина темичка: като ми свърши захарта, облизах си екрана, и си допих чая без доп.калории.
АминЪ !
Имам един колега с който често пишехме от един компютър. Беше се кръстил megamind, но някой расист сред модераторите явно усети, че колегата ми е циганин и защитаваше циганите в една откровено расистка пропагандна тема го баннаха за една година. Той определено се отврати от форума, не е гьонсурат като мен.
Всеки път му натяквам "Съди ги бе човек, не може заради това, че си циганин да те банват!" Той маха тъжно с ръка и въобще не му се занимава. Най-големия пич сред циганите в нашата куриерска фирма.
Хъх - ако не бръкам никът, бамнаха го именно защото той бе расист, както 95% от племето си. За тебе пич, ама...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар