IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра дума за съфорумец!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На мен винаги ми е забавно да чета разговора между МАМУН и РЕДА

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Наздраве и приятен уикенд - я със семейството ако си задомен, я с приятеля/ката ако не!
      Наздраве и от мен ............и да натупаме жените да стане по-весело в къщи

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Подкрепям те изцяло. Само ще помоля Инвестор на "ЛС" да получавам пълна информация за тези, които са използвали "палец надолу" за моя ник- име, ЕГН, точен адрес.
        Защото ловният сезон свършва след малко повече от един месец, а пък аз имам още доста амуниции
        За женските никове ще използваме други пръсти.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
          Бе хора все пак е петък ....наздраве и весели празници
          Наздраве и приятен уикенд - я със семейството ако си задомен, я с приятеля/ката ако не!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Колега, аз съм много благодарен на част от съфорумците, имам приятелства от този форум, ама истински, не фейс модел приятел.

От тази камбанария, идеята някой да прави рейтинговане и класации, е не просто нелепа, а заслужава добронамерена насмешка.
            Приятелю, не аз предложих рейтинговането. Единствено благодарих на хората, които са ми полезни.........и разбира се за съжаление пропуснах още доста имена.

Коментар

• Бе хора все пак е петък ....наздраве и весели празници
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                Както всяка нова идея в България, това е поредната вече осрана тема от хора с по .....найсет хил. поста. Защо? Можеше простичко тук някой на някого да благодари за оказана помощ или полезна информация.
                Мен лично са ми полезни и ме радват в някои теми Импа, Форекса, Анончо, Чолака, Гънманов, Иван........но в други ме разочароват. Но това е по-добре, отколкото да са ми безразлични БЛАГОДАРЯ!
                Най ме кефеше Шемета, ама се ската в миша дупка и дебне злото в коварна засада
                Колега, аз съм много благодарен на част от съфорумците, имам приятелства от този форум, ама истински, не фейс модел приятел.

От тази камбанария, идеята някой да прави рейтинговане и класации, е не просто нелепа, а заслужава добронамерена насмешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Теб пък какво толкова те кефя в темата за Златото, като само се заяждам с вас?!

А и да ме слагаш в един списък с Майстора и Императора - малко множко ми идва.
                  В спора се ражда истината, това не ми пречи да си градя визията, напротив помага. Нищо че не си инвеститор с дълъг хоризонт, а спекулант който вижда малко пред носа си само седмица напред. ПОЛЕЗЕН СИ
                  Що се гнусиш от тях бре? Един дол дренки сте.........дори и по активност и брой постове

Коментар

Подкрепям те изцяло. Само ще помоля Инвестор на "ЛС" да получавам пълна информация за тези, които са използвали "палец надолу" за моя ник- име, ЕГН, точен адрес.
                    Защото ловният сезон свършва след малко повече от един месец, а пък аз имам още доста амуниции

Ето един палец нагоре!

Коментар

Аз искам да кажа "добра дума" за съфорумците кат123, коки и съни(тя).
                      Благодарение на тях аз "прогледнах" за много неща.
                      За тези и още 1-2 трябва да се отвори нова тема "ДС-Лайнометите на БСП".
                      Извинявам се за спама!

Коментар

Вместо да се измислят подобни теми, най-добре е Инвестор да се замисли и да сложи една рейтингова система за отделните никове.
                        Кефи те някой - палец нагоре.
                        Не те кефи - палец надолу.

Но не еднократно гласуване, а да кажем съответен ник да може да гласува най-често по 1 път на седмица. Щото любовта не е вечна.

Но не на конкретен пост, а на самия ник. И да се дава статистиката под аватара - брой "за", брой "против" и целият брой гласували.

Ще седнем тук да се обясняваме в любов и къде и как точно ни е споходила тази любов?!?!?!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Коментар

Харесвам тайфата от 30+. Затова всеки път когато вляза в темата ги поздравявам с "Добро утро, тайфата", независимо колко е часът.
                            Допадат ми и пияндетата от Виртуалната кръчма. Много разтоварващо ми действа едно "Наздраве" в средата на работния ден.
                            Значи си определено за отрезвителя!

Без майтап френския език е много богат и EAU DE VIE или ракия кънекнинг пийпъл има разлика!. Ти си една от най-класните мадами във форума! МАДАМ!
                            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
                              Както всяка нова идея в България, това е поредната вече осрана тема от хора с по .....найсет хил. поста. Защо? Можеше простичко тук някой на някого да благодари за оказана помощ или полезна информация.
                              Мен лично са ми полезни и ме радват в някои теми Импа, Форекса, Анончо, Чолака, Гънманов, Иван........но в други ме разочароват. Но това е по-добре, отколкото да са ми безразлични БЛАГОДАРЯ!
                              Най ме кефеше Шемета, ама се ската в миша дупка и дебне злото в коварна засада
                              Теб пък какво толкова те кефя в темата за Златото, като само се заяждам с вас?!

А и да ме слагаш в един списък с Майстора и Императора - малко множко ми идва.

Коментар

Харесвам тайфата от 30+. Затова всеки път когато вляза в темата ги поздравявам с "Добро утро, тайфата", независимо колко е часът.
                                Допадат ми и пияндетата от Виртуалната кръчма. Много разтоварващо ми действа едно "Наздраве" в средата на работния ден.
                                Супер си!

Утре сабалам като станеш,

мен няма да ме има, ама си помисли че все едно съм ти казал едно виртуално добро утро... оттам нататък си ти...

Коментар

Working...
                                X