IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добра дума за съфорумец!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
    .... СоКоЛоВ, Стамболов и Йосиф- ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ КАМАРАД!
    Салюти-ебачи специално за тях :

Патриот е - душа дава
    за наука, за свобода;
    но не свойта душа, братя,
    а душата на народа!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    продава си и душата.

И е добър християнин:
    не пропуща литургия;
    но и в черква за туй ходи,
    че черквата й търговия!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    залага си и жената.

И е човек с добро сърце:
    не оставя сиромаси;
    но не той вас, братя, храни,
    а вий него със трудът си!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    изяда си и месата.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Вместо да се измислят подобни теми, най-добре е Инвестор да се замисли и да сложи една рейтингова система за отделните никове.
      Кефи те някой - палец нагоре.
      Не те кефи - палец надолу.

Но не еднократно гласуване, а да кажем съответен ник да може да гласува най-често по 1 път на седмица. Щото любовта не е вечна.

Но не на конкретен пост, а на самия ник. И да се дава статистиката под аватара - брой "за", брой "против" и целият брой гласували.

Ще седнем тук да се обясняваме в любов и къде и как точно ни е споходила тази любов?!?!?!

Коментар

• Харесвам тайфата от 30+. Затова всеки път когато вляза в темата ги поздравявам с "Добро утро, тайфата", независимо колко е часът.
        Допадат ми и пияндетата от Виртуалната кръчма. Много разтоварващо ми действа едно "Наздраве" в средата на работния ден.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Като си подкарал такива добри думи за душмани комунисти обезглавявали хора , да кажа аз добри думи за истински демокраци като СоКоЛоВ, Стамболов и Йосиф- ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ КАМАРАД!

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Аз искам да кажа "добра дума" за съфорумците кат123, коки и съни(тя).
          Благодарение на тях аз "прогледнах" за много неща.

Искам да кажа и "добра дума" за Монти. Той ми показа колко много заслепен може да бъде един човек.

И не на последно място - искам да кажа "добра дума" и на 4I4O.
          Благодарение на него аз надвих атакуващата ме старческа деменция.

А на ПОСЛЕДНО място - искам да кажа "добра дума" и на Joan, която така ме възбуждаше с всеки неин пост за имотите.

Хайде, аз дадох моята лепта за добруването на тази тема.
          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
            Както всяка нова идея в България, това е поредната вече осрана тема от хора с по .....найсет хил. поста. Защо? Можеше простичко тук някой на някого да благодари за оказана помощ или полезна информация.
            Мен лично са ми полезни и ме радват в някои теми Импа, Форекса, Анончо, Чолака, Гънманов, Иван........но в други ме разочароват. Но това е по-добре, отколкото да са ми безразлични БЛАГОДАРЯ!
            Най ме кефеше Шемета, ама се ската в миша дупка и дебне злото в коварна засада
            Сел4о,

много ми хареса поста ти. Представи си един човек ако го прочете сутрин как ще му се качи тонуса само и как ще има един хубав ден.

Коментар

• Аз искам да кажа "добра дума" за съфорумците кат123, коки и съни(тя).
              Благодарение на тях аз "прогледнах" за много неща.

Искам да кажа и "добра дума" за Монти. Той ми показа колко много заслепен може да бъде един човек.

И не на последно място - искам да кажа "добра дума" и на 4I4O.
              Благодарение на него аз надвих атакуващата ме старческа деменция.

А на ПОСЛЕДНО място - искам да кажа "добра дума" и на Joan, която така ме възбуждаше с всеки неин пост за имотите.

Хайде, аз дадох моята лепта за добруването на тази тема.

Коментар

• Както всяка нова идея в България, това е поредната вече осрана тема от хора с по .....найсет хил. поста. Защо? Можеше простичко тук някой на някого да благодари за оказана помощ или полезна информация.
                Мен лично са ми полезни и ме радват в някои теми Импа, Форекса, Анончо, Чолака, Гънманов, Иван........но в други ме разочароват. Но това е по-добре, отколкото да са ми безразлични БЛАГОДАРЯ!
                Най ме кефеше Шемета, ама се ската в миша дупка и дебне злото в коварна засада

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  .....просто сие място за похвала.....
                  ама по БТВ или поне по ТВ 7 ще има ли номинации, за баш тимуровец...

Верно много си повервахте, ама Ваша си работа

Коментар

• Е,

тука кажете една добра дума.

Който иска да каже, че темата е лигава, тъпа и др. да си пусне нова тема.

Всеки който пише така, значи не пише по темата.

А бе какъв ви е проблема бе?

Една добра дума не можете да кажете? (С изключение на тези, които казаха).

Коментар

• Е твоят ник данее по хубав.....а това нее тема.....просто сие място за похвала.....товаче ти неси похвален говори лошо за твб ...замисли се ....а и сега ругаешшшшш....това нее присъщо за инвеститор а за Бустанджия
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Аз благодаря на Любчомас, че постна една наистина интересна тема , която всеки уважаващ социологията човек чете с удоволствие!
                        Такива теми обиращи внимание вече са кът. Затова Любчомас според мен е уцелил в десятката, браво на него!
                        Ника ти е тъп, и идеята Ви е тъпа, а това мнение лигаво, меко казано!

Не ми благодари, за експертно мнение, понеже е чисто потребителско

Коментар

• Аз благодаря на Любчомас, че постна една наистина интересна тема , която всеки уважаващ социологията човек чете с удоволствие!
                          Такива теми обиращи внимание вече са кът. Затова Любчомас според мен е уцелил в десятката, браво на него!
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Аз примерно мога да кажа добра дума за Вал/Ши и РЕД, нямах намерение да казвам, защото изпускам много други, може би дори всичките, щото ние сме форума, а не тези, за които пишем.
                            Виж как започна да ме разбираш, но трябваше първо да те жегна с остена.

Искаш тук да се постват списъци с "най-добрият човек когото познавам" ли?

Сега пак помисли и след това кажи дали темата ти не е сладникава.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Такъв съм.
                              Почтен, но справедлив!

Ти пък много се впрегна нещо?!

П.П. Като помниш спора ми с Чунчо и следствието от него - напускането ми на валутната тема, защо тогава не се замисли за тема "Лоша дума за съфорумец".
                              Тъкмо щеше да бъде щекотлива, а и доста полезна.
                              Ми пусния ти темата за лошата дума.

Аз мио харесва темата за добрата дума.
                              Ефекта е много голям, особено ако работиш с хора - подчинени и началници - и в двете посоки е много добре.

И няма нищо лошо да кажеш добра дума за съфорумец!
                              Аз примерно мога да кажа добра дума за Вал/Ши и РЕД, нямах намерение да казвам, защ
                              ото изпускам много други, може би дори всичките, щото ние сме форума, а не тези, за които пишем.

Коментар

Аз също ти пожелавам всичко хубаво и не използвам никога мазни думи, по-скоро дращещи. Мазнотиите не ги харесвам ич. Пич си по принцип само дето си в грешка за тренда на имотяте
                                А, благодаря, но за мазните думи нямах впредвид теб, а друг!

Е, за имотите всеки си има мнение, различното мнение не е причина да липсва една добра дума всяка сутрин!

Утре всеки като стане и като каже Добро утро на първия който види - това е хубаво...

Коментар

Working...
                                X